Семинарът в България – допълнителни пояснения за практикуващите Remote Viewing

от | апр. 2, 2015 | Remote viewing | 2 коментари

Нещата, които ще преподам също като РВ са инструмент за тренировка на тази ”друга част” от човека, за която всички тук знаем. На семинара ще направим първите стъпки към това да виждаме и усещаме нейни други аспекти. Просто става въпрос за различни нива и различни зони от онази ”другата част”. Има връзка между някои от процеси в РВ и инструментите, които мисля да ви дам на този семинар.

 

Mетодиката няма нищо общо обаче, и нещата в нищо друго не си приличат, просто в някои от процесите за поддръжка на връзката с ”там”. Коренно различното тук, е че до като РВ борави с общата информационна територия в лицето на енергийните потоци като колективното подсъзнание, практичните техники, които съм избрал за вас ви водят към вашите собствени дълбини. Нещо стриктно индивидуално са. Искам ако ще ви уча на нещо то да бъде добиване на по-голяма автономия, и тъй като вървим към ОИТ……автономията и не-зависимостите са просто критични.

Не, че РВ ви прави зависими, нямам това в предвид, но РВ е отборна игра. А това другото е строго индивидуална игра, поне в тези толкоз начални стадии. След това може да се сменя играта по желание…но за това по-нататък.

Информационното наслагване е кофти нещо. Ще го избегна максимално, защото искам инструментите, които ще получите да работят според вас самите и вашият личен Път. Просто да са един вид добавка към вашето собствено цяло. В нито един случай тези базови техники за откритие и първо потапяне в територията наречена ”второ внимание” не са духовност. Не искам въобще да се бъркате драги Колеги – това са просто техники и никаква духовност няма да намерите в тях. Аурата не е духовност, нито енергийните тела, които я съставляват, колкото и знания да добиете за тях. Това само по себе си е дълбока задънена улица и аз не искам да се заврете там, не и чрез мен. В съвкупност тези енергийни тела, или двойници, съставляващи аурата са просто друг вид мулти измерен аватар, който нещото наречено ”дух” използва за връзка и контрол над физическото. Но сам по себе си този аватар не е духът, той е транспортно средство, което може да се разделя на части, приемете го така. За това зависимостите между енергийното и физическото тяло са толкова големи, и за това не е въобще трудно да се влияе от ”там” в ”тук” без човек да е направил пълно потапяне в ОИТ.

Както ви споменах самите опитности извън тялото и техниките, които ще научите на семинара не са едно и също нещо. Това, което използвам е тънката зависимост между едната и другата територия. Щом човек веднъж стане съзнателен, че енергийното му тяло е реално и истинско, тоест когато види негови аспекти с физическите си очи – просто 75% от границите се размиват. Аз лично не съм открил по-добър метод за осъзнаване на енергийното тяло от това да видиш негови аспекти, директно, с очите си, и да се научиш постепенно да го разлепяш, движиш, и боравиш с него от будно състояние. Информационните натрупвания, и 1000дата термина, които мога ви изплюя за да се покажа като знаещ и разбиращ само ще ви объркат в един толкоз начален стадий и в место да работят както трябва, те ще направят така, че вашият аналитичен мозък да започне много по-лесно да си измисля варианти на това, което може да е. Пропускайки реално това, което е. За това, колкото по-малко предварителни образи, толкоз по-хубаво. Казвам ви го от опит.

Бидейки средство, РВ поддържа връзка с интуитивното възприятие, което е само част от ”другите сетива”, с които разполагате по простата причина, че сте с човешки тела и имате достъп до съответната енергетика на тялото. Тук ще направим връзка с няколко практични упражнения със същата насоченост, които обаче в место да търсят вън в средата – ровят вътре, в интимните дълбини на човекът.

В семинара няма да видите никаква духовност, това са инструменти. Не искам никой да се съмнява, че говорим за част от материалната база на човека. Просто в друг спектър, междинно ниво. Спектър от реалността, който окото водено от мозъка не е научено да възприема, понеже вниманието на човек никога не е насочено в тази посока. Ще се научите да използвате това в своя полза.

Като на Колеги и съученици ви казвам също така, че в това да гледаш аури и двойници….Няма никаква практичност в реалният всекидневен живот, освен ако човек не е богат и не се е отдал единствено на това или професионално на някоя практика където тези знания могат да с интегрират. Просто е нещо ненужно за обикновенният човек, защото не е практично. Реално живеейки в типа общество, в което живеем вие няма да можете да съществувате по начин, по който да използвате постоянно техниките, които ще ви преподам. Ако си мислте, че ще се разхождате по улциите гледайки на хората аурите…. Ами ок, супер, може. Но след няколко години ще разберете таоиската мъдрост за планиние и реките, как се възприемат те в началото когато човек е на ниво ”иху аху”, и какво става с тях когато нещата се интегрират. Изопаченият префрацунен образ постепенно се самоизглажда ако си дадете шанс да се се забучите в някоя задънена улица.

Сещате се сега, че винаги има едно огромно ”но”, нали? Не е практично във всекидневният живот и т.н, НО, Отварям ви към реалността на факта, че едната територия евентуално ще ви отведе до другата…Енергийното тяло има сходни нужди…в много аспекти е като физическото. В тези моменти у повечето от вас то е 80% атрофирало. Има нужда първо да бъде осъзнато..защото се съмнявам да тичате ако не знаете, че имате крака. След това има нужда да бъде буквално разлепено, раздвижено и поддържано, за да може вие да имате някаква оперативност с него. В даден момент и след време практика е възможно енергийните ви двойници да добият известна автономност, започне ли да се случва това – е въпрос на сурова и душманска работа с изместване на вниманието отварянето на пътека към ОИТ.

През това време и ако успеете да сте съзнателни за важните процеси (защото това зависи единствено от вас, аз не мога да правя нищо в место вас) ще започнете да улеснявате по естествен начин достъпа до самото ви съзнание ”там” в другото тяло. Разбирате ли? Надявам се, че да.

////////////////////////////////////////

Радвам се, че ви е харесал блогът ми, получих много писма от всякакви хора – няма нито едно негативно. Познати от РВ ме попитаха защо го правя…Редно е да им отговоря: изразявайки себе си, всеки пишещ успява да осъзнае нещата още веднъж от перспективата на квази наблюдател Нуждата от изразяване води до креативност ако човек и се остави, и въпрки че аз съм супер далеч от това да бъда добър с писането се изразявам с него, защото така достигам до други свои дълбини.

Благодаря ви на всички за комнтарите.

Поздрави! Радвам се, че се чуваме пак.

//////////////////////////////////////////
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This