Въпрос от Читателите – Какво мислиш за реалността, в която живеем? Taйните космически програми

от | мар. 29, 2018 | Политически и други анализи | 0 коментари

(това е стара статия, с някои допълнения, които направих тези дни, писана е миналта година)

 

Здрасти Amig@s!

Няколко Читатели ми зададоха един и същ въпрос: ”Какво мислиш за реалността, в която живеем?

Въпросът е доста комплексен, и що се отнася за светът в който живеем, тоест за социума, това, което аз мисля, е че всичкият социален цирк, на който сме свидетели, всичките процеси на ”мир и война”, поне от 50 години насам, шоу бизнес, всичките ”НИ-НИ” (ни учи, ни работи) генерации, манийки, мода, храна, стереотипи, фармацевтика, икономика, и прочие life style са една добре смазана машина за елиминиране на огромна част от човешката раса. Това мисля аз. Чрез социалният цирк, крият истинските неща, които отдавна се намират в откритият космос.

{Не помня дали ви бях споменал за едно ОИТ, едно от тези, в които човек се стряска….Стреснах се, защото наблюдавах бази на Луната, в които се обучават надарени деца от Земята, и до като наблюдавах какво точно ги учат, защото ставаше въпрос за много мощни, малки психици, вид технология засече енергийният ми Двойник, и те ме видяха….Следователно за няколко момента, не успявах да напусна мястото, нито да се върна към тялото си, успях да се изкопча, но те ме видяха, и дори частично успяха да материализират енергийният ми Двойник! Нещо, което никога не ми се беше случвало, от там на сетне съм ги наблюдавал с голяма дистанция….}

Човеците, тези които живеят на Планетата, са систематично унищожавани. За това не са виновни директно извънземните, както много от вас мислят, не, виновни са елитиските земни фракции, подпомогнати както е логично от някои извънземни. Искам да кажа, че целият земен цирк, в който ни се налага да съществуваме в момента е едно голямо одеяло, което крие една проста истина, в която аз съм твърдо убеден – елитът вече колонизира други звездни системи, има бази на Марс, Луната, някои луни на Юпитер и Сатурн, и на много други места. Технологията, с която те разполагат от краят на втората световна война до ден днешен….джаджи, които са си набавили с помощ от негативни извънземни фракции, ретро-инжинеринг и т.н, е поне 10 000 години по-напредлата от това, което ние виждаме тук на Планетата. И става въпрос за хора…

Първоначалните хибридни, кръвни линии на елита са по-живи от всякога, у тях има тотална мания, да се запазят колкото се може по-чисти. Те се смесват по между си, но е въпрос на време това смесване да започне да им играе лоши шеги. За това, още от краят на втората световна война те работят по един план за ”отбиране” на най-добрата човешка генетика, и транспортирането на огромен брой хора именно към тези бази на Марс и други места, които в последствие (някъде по средата на 60тте години вече имат капацитета да поддържат постоянни колонии на Марс) са построили за личните си облаги. Пренаселението на Земята е огромен проблем за тях в момента, макар и те самите, чрез индустриалният бум да са го създали, за да сътворят капацитета за тайно финансиране на тези черни проекти. Тук не можем да говорим за национални държави, защото основните контратисти изглежда са корпорации, над-национални организации и т.н Със сигурност повечето правителства от западният свят са в течение на нещата, но все пак това са хора с 4 годишен мандат, които не биха имали достъп до цялата информация. Всяко перо си разполага само с нужната информация.

Приготвил съм ви и малко странични данни, защото истинската тайна не са извънземните…не, истинската тайна са черните проекти, имащи за цел да изведат на безопасно място елита и техните васали:

 

Тайните космически програми: 
Преди да продължите напред, понеже говорим за технология, искам да разгледате още веднъж, някои от по-старите статии в блога:
Тази част от историята започва през 2002 година, когато е арестуван британският хакер Гари Мак Кинон, обвинен в пиратство и шпионаж на десетки компютри на НАСА, Пентагонът, NSA, и други агенции под опеката на тайното световно правителство, и корпорациите, които са тяхното лице пред нас. Мак Кинон апелира, че просто е търсил доказателства за свободната енергия, които се крият от обществото, и казва, че по случайност попада на файлове, които си присвоява, заради информацията, която носят, като той сам казва ”да, винивен съм, открих доказателства, за взривяващи умът тайни технологии”. Според неговите собствени думи, той открива снимки, видео филми, и други тайни документи, които ясно показват извънземни космически кораби, ретро инжинеринг на тази база, и апарати създадени от земният елит, предназначени за операции в откритият космос. Гари хаква първоначално базата данни на Johnson Space Center на NASA (Хюстън, САЩ), където открива снимка с много висока резолюция, на огромен летателен апарат, чиито размери обхващат няколко европейски държави, с форма на пура, или цилиндър, намиращ се някъде над северното полукълбо. Следващата му цел, веднага след това беше тайният електронен архив на US NAVAL SPACE COMMAND. Тези новини запалиха страшно много алармите тогава, и Гари беше моментално аресутван.
Организацията, чието лого виждате на снимката по-горе, става официална част от Стратегическото Командване на САЩ в началото на юни месец на 2002 година. Там британеца открива документи с имена на военни с висок ранг от различните американски армии класифицирани като ”Не-земни офицери”. Не става въпрос за извънземни, зачислени към армията, не, просто това са хора, чиито бази (работното им място, където са зачислени като military personal) не се намират на Планетата Земя. Хакерът открива освен това списъци с цели тайни флоти от много странни летателни апарати, и друг отделен списък с имена на точно определени самолети, които не са предназначени само за полети в земната атмосфера… Гари казва така:
”Търсих информация за тях, използвайки иментата от списъците, но се оказа, че това не са апарати собственост на Американската Армия. Това, което видях, ме кара да вярвам, че те имат някакъв вид космически кораб, който оперира извън планетата.”
Аз се питам, намерил ли е Гари Мак Кинон доказателства за части от тайната космическа програма наречена SOLAR WARDEN, която се състои от флотилия космически кораби, създадени от тайното правителство, чрез така наречените ”черни проекти”? Ок, ако ви се струва сега, че британският хакер казва нещо изключително интересно, вижте какво казва бившият американски президент Роналд Рейгън, в публикуваният вече негов личен дневник, става въпрос за интересната 334та страница от дневника писана на 11 юни, 1985 година:
”Закусвам с 5-ма от най-брилянтните учени от ареала на аеро-космическите науки. Бeше невероятно преживяване. Космосът наистина е последната граница на човечеството, и някои от особеностите на това, което се случва там, са просто като фантастичен филм, но с разликата, че са реални…Открих, че нашият капацитет да извеждане на астронавти в космоса е от над 300 души до този момент….” 
 
Сега, искам да знаете, че една днешна совалка, има капацитет да изведе в орбита максимум до 8 души, и до момента NASA има официално само 5 такива совалки…думите на Рейгън са от 1985 година, това е преди почти 34 години… Сами си правете изводите, но аз мисля, че той както и Кенеди, са правили опити, с определени фрази, да разкрият малко или много съществуването на тайни космически програми, паралелни на циркът, който се разиграва пред нашите очи до ден днешен. Какъв вид кораб са ползвали през 1985 година? Капацитет над 300 души, тоест 300 астронавти в орбита на веднъж?
По време на една конференция през 1993 година, Бен Рич (на снимката горе), бившият генерален директор на Lockheed Martin Skunk Works (концерн, производител на летателни апарати) прави един публичен анализ на постиженията в аеро космическата наука за предните 40 години, той казва така:
”Вече разполагаме с всичко, което е нужно за да летим сред звездите, но тези инженерни чудеса са заключени в тайни проекти, и би имало нужда от божията намеса, за да може цялото човечество да се възползва от тях. Каквото и да си представите в най-смелите си мечти , ние имаме капацитета, и можем да го произведем.”
Това казва г-н Бен Рич, през вече далечната 1993 година….Нерде Ямбол, нерде Стамбул….Години по-късно, на смъртното си легло, Рич признава, казвайки, че ”……междузвездните пътувания на американската армия, и договорите им с извънземни цивилизации са истински, превземането на други светове в нашата, и други слънчеви системи е реалност”. Тайното правителство, което контролира светът, тоест контролира и самото американско правителство, има договори с определени извънземни, заедно с които развиват проекти за строеж на космически кораби от съвсем нова генерация, и това разбира се има връзка с човешките бази на Марс, и на други места, където земният елит и извънземните са поставили, това което според тях е ”най-добрата генетика на земният човек”. Ние тук на Планетата ли? Според тях, ние просто пречим….това е самата истина, и се налага да си я папкаме с картофки, или както ни е най-добре на вкус. Тази космическа флотилия е факт от десетилетия насам, и оперира извън рамките на нашата Планета. Показвали са ни го тоооооолкоз много пъти чрез Холивуд!  Аватар, Играта на Ендер, Боен Кораб, и всякакви други супер известни заглавия от големият екран – базирани са на истински събития, които се случват в момента, някъде там. За тези, чиято съдба е да останат на Планетата до следващият огромен, провокиран катаклизъм остават предаванията на Беър Грилс – оцеляване на предела. Дори и това ни показват масово, както да правим ”когато се случи”, дават на хората козове за оцеляването. Смъртта ще бъде масова, след това, което подготвят, но все пак си мисля, че оцелелите ще бъдат спасени по един или друг начин, защото все пак са човешки потенциал, и населението след ”голямото събитие” ще е спаднало поне на 90%, тоест тези хора ще бъдат интегрирани в новият тип човешка цивилизация.
Има участници в тези програми, които все пак не могат да издържат на истината, и проговарят, някои биват директно убивани, но успяват да кажат, каквото имат да кажат под кодови имена, фалшиви профили, и т.н Пазят си самоличността. Има един човек от испански произход, който се нарича ”J.O´´, казва така за програмата SOLAR WARDEN:
”…….до началото на 2005 бяха произведени нови 8 кораба майки. всеки от които с размери на 2 футболни игрища от единият край до другият, и 44 по-малки бойни / изследователски кораба, наречени ”защитници на майките”, които са вид космически самолети от последна генерация.”

Самата тази програма, както ви казах по-горе, има бази на Марс, Луната, някои от луните на Юпитер и Сатурн, и се занимава усилено с междузвездни изследвания, включително и превземане на по-малко развити цивилизации от други звездни системи, като показаното във филма Аватар. Бизнесът е изнесен в космоса, Земята вече не е фактор за основните корпорации на елита.

Ок, всичко това изглежда като филм на Netflix, нека си зададем обаче един въпрос: Как се финансира нещо такова зад гърба на масовата публика? Представям ви госпожа Катерин Аустин Фитс:

Тази жена има уникално CV. Директор и основател на Solar Inc, преди това е била член, и CEO, на борда на директорите на бившият консорциум от банки за инвестиционни кредити на Уолстрийт (разбирайте Goldman Sachs, Barclays, и т.н), бивша първа секретарка в администрацията на Буш старши. Президент и основател на Hamiltons Security Group, огромна фирма, която изпълнява правителствени проекти в САЩ и Канада, знае дори китайски, завършила е университет в Хонг Конг….Една много, много, много, много, много интелектуално надарена жена. В момента Катерин е един от основните бойци против кооперативният капитализъм, и монополът на златото, там е директор на още няколко международни организации, като GATA, които се борят против монопола над златото, което тайното правителство изнася в космоса. Тя казва така:
”Отколяването на фондове от днешната реалност, към истинската реалност, никога не е било по-масово, отколкото е в момента (2015г.), и всеки път когато правим тези проверки, е все по-странно, и по-странно…..Черният бюджет използва пари от данъци, за да развива един нов вид инономика, базирана в космоса, която работи за интересите на частни корпорации.” 
Фитс говори и за технологии, проследете я в нета, и ще ви стане кристално ясно какво има в предвид, същото за което и аз ви пиша в момента. Споменавала е много пъти, че се страхува от тази технология, защото тя се намира в ръцете на един малък, финансов елит, който и без това контролира всичко, което се случва на Планетата. Тази нова, черна икономика, предназначена за тайните космически проекти е собственост на елита, а тях не може да ги застигне нито един писан, човешки закон, от гледна точка на закона те са абсолютно недосегаеми. Фитс третира тайната космическа програма, посочвайки още законът за национална сигурност на САЩ от 1947 година, от където и произлиза първоначалната сглобка на тези тайни проекти. Сетете се, че в същата година се случва онова интересно нещо в Розуел Ню Мексико, както и историята от книгата Документите Тера, от която разбрахте, че ”индианци спасяват извънземно от разбил се космически кораб”. Тези инциденти дават началото на тайните програми за ретро инжинериг, които в ден днешен са направили така, че технологията която позлва елита извън Земята, превъзхожда нашата тук с поне 10 000 години. Катерин счита, че JFK, и неговото изявление с кацането на Луната на американски астронавти, е една сериозна обида към скритият елит, именно за това Кенеди заплаща с живота си, и малко по-късно брат му също, по същата причина измира половината семейство Кенеди, а останалите са брутално заглушени. Фракции от тези американски официални правителства влизат в скрита война с тайното правителство.
С убийството на Кенеди, космическата програма се разделя на 2 части, едната е NASA, за масовата публика, за замазване на погледите. Другата са черните проекти, която е истинската цел на елита. Черният бюджет само в САЩ, според Катерин се равнява на 52.6 билиона долара всяка година. Тези проекти са в тотален разрез с международното право, и юридически са абсолютно нелегални, но са факт…Законите са само за простолюдието. Тези тайни проекти, части от които ни пускат от време на време с това скорострелно развитие на масовите технологии, не обслужват само тайното правителство, а също така и определени извънземни фракции. Обслужват фермата и бизнесите на извънземните. Целият контрол над населението е свързан единствено с това, от храната и лекарствата, през телевизията, и всяко едно нещо в публичното пространство. Фитс смята, че цялата световна икономика се върти в посока на покриването на тези извънземни цивилизации, които имат договори с тайното правителство. Целият цирк, в който се държат масите от хора е за това – за да се държи вниманието им, там където кукловодите искат.
Сами се сещате, къде заминават половината от парите на световният бюджет, които за пред нас са маскирани като различни видове ”дълг”. Реално ние самите изплащаме и финансираме всичките тези тайни програми. Къде са фактурите от плащането на тези ”дългове”? Кога са ги показали на хората? Кога, която и да е централна банка, показва къде се отчита?  Не е просто шибана еврейщина, и еврейщината не е туй, което беше, за елита няма богоизбрани, те самите си играят на богове с всяка една нация на този свят.
В рамките на SOLAR WARDEN са изведени в орбита и много непознати на повърхността оръжия, Земята реално има пълен капацитет да се защитава от извънземна инвазия, или астероиди. Едно запитване на американският журналист Дарен Перкс, към US Department of Defence, получава съвсем неочакван отговор, когато репортерът им задава директен въпрос, относно съществуването на тази top secret програма, той получава следният отговор от представител на американските въоръжени сили през декември 2010, информацията е на Huffington Post UK:
”Преди малко говорих с представител на НАСА, който ми каза, че програмата същестува от няколко десетилетия, че е тяхна, и че всеки нов президент я преподписва, като една от първите си задачи на поста в Белият Дом. За повече информация не търсете Армията на САЩ, а директорът на Johnson Space Center (FOIA)”
 
През март месец 2015 година, по време на програмата и изслушване в Конгреса на САЩ, ´´FULL DISCLOSURE´´, бившият канадски министър на отбраната, Пол Т. Хелйер, произнася една от най-значимите речи на всички времена относно много подобни теми, НЛО, тайни бази, договори с извънземни, и тайните на космическите програми в сянка. В тази си презентация, (има я на много места  в нета, включително в ютюб) бившият министър прави директна връзка с началото на идеята за НСР, тези които стоят зад нея, и споменава че един ”illuminati cabbal” контролира САЩ и по-голямата част от развитият свят от десетилетия насам. Говори в лицето на американските конгресмени относно глобалният елит, техните връзки с извънземни цивилизации, тайният им военно-космически комплекс, и желанието им съвсем скоро да доминират официално над цялата Планета и всички човешки общества с насаждането на изкуствени конфликти, войни, и т.н Споменава също екзотичните технологии, които този елит е получил от представители на извънземни раси, и как те използват всичко с една единствена идея – ”прочистване на Планетата”, и създаване на нова човешка цивилизация по техен модел. Намесва в речта си и секретната програма PAPER CLIP, чрез която много нацистки учени от Германия са били доведени в САЩ под фалшиви самоличности, и поставени на важни постове в научните среди на армията, именно заради опитът им с извънземните, с които се твърди, че са работили още през 1930 година в Германия. Армията на САЩ започва да приема тези неща много по-сериозно веднага след инцидента с НЛО-то разбило се до Розуел, Ню Мексико, на 4ти юли 1947 година. Хейлер казва, че там американците си дават сметка за потенциалът на ретро инженеринга, и че технологията, която намират в НЛО-то е хилядолетия по-напреднала от земната. След като успяват да спасят 2ма от пасажерите на летящата чиния, те разбират, че апаратът има своеобразна система за комуникация, чрез която в последствие си ”уреждат среща” с едната от цивилизациите на Сивите, с които сключват договори в по-късен етап – технология, срещу картбланш за отвличане на хора с цел медицински и генетични експерименти. Единственият истински факт в случаят Розуел, още от самото анунсиране на инцидента е, че на 8ми юли 1947 година, в 11 сутринта, Полковник Уилям Бландшард обявява по време на пресконференция, че ”Армията на САЩ е прихванала, и държи при себе си, чуждопланетен апарат от неизвестен произход”. Буквално на същият ден, в 16:30, супервайзъра на Полковник Бландшарт, Бригаден Генерал Роджър Рами, излиза с алтернативна версия, след което медиите биват заставяни да пуснат нова новина, вече фалшива, че откритият обект не е друго освен метеорологичен балон. Как ли пък не… Това са думи на бившият канадски министър на отбраната.
Eто го и цялото предаване FULL DISCLOSURE, в прекрасно HD качество, може да го видите през този линк – https://www.youtube.com/watch?v=7aTcfjQMErs
Още интересни информации, които сочат в тази посока:
Кори Гуди, и позитивна, извънземна фракция, от която се страхуват дори Рептилиите:
Corey Goodе, е един от последните изнесли информация за секретните космически програми. Той е много потайна личност, потвърждава думите на Хейлер, и дори задълбочава в описанията на тези космически програми. Твърди, че е бил в контакт с извънземни от така нареченият ”Съюз на Сферата”. Тази извънземна фракция се опитва да подпомогне с каквото може някои човешки групи и организации, за ”това което предстои”, защото казват, че животът на Земята ще се промени коренно. Според Гуди, съществуват 5 основни, тайни космически програми. Той е работил от 1987 до 2007ма, като психичен профил, който се е занимавал с установяване на контакти с различни извънземни раси. Този въпросният съюз се състои от 5 раси, Гуди е бил основно в контакт със хуманоидни същества с външен вид като птици, като главният му контакт е извънземното Teat-Eir.
Според него основните тайни, космически програми са:
1. SOLAR WARDEN – чиято основна мисия, според него, е наблюдение над човешките бази в космоса, охрана на нашата слънчева система и връзките в други слънчеви системи.
2. Interplanetary Corporate Conglomerate (ICC) – тази програма се занимава изключително с разработка, търсене и доставяне на технологии.
3. Dark Fleet – военна програма, която има за цел да превзема други светове и раси.
4. “NATO TYPE SSP” – тайната космическа прогрма на ООН.
5. По-малки такива програми собственост на различни земни фракции на тайните правителства, това се прави с мангизи на големите банкери, основните им задачи са търсене на природни ресурси.
Ето една транскрипция на интервю на Dr. Salla, от Exopolitics с Гуди, относно конфликтът между тези позитивни извънземни и илюминатският кабал:
Dr. Salla: Има ли в момента някакъв вид диспут или конфликт между тази извънземна фракция, и земният кабал на илюминати по темите с разпространяването на информация, относно извънземните и тези другите неща, тайните космически програми?
Гуди: Да, има такъв конфликт. Когато информацията се разпространи, ще се наложи да се покажат и огромните престъпления срещу човечеството, които илюминати и техните васали сред правителствата извършват от векове насам. Тези новини ще вкарат за дълго време голяма част от земното население в шок, заради бруталността на тези престъпления. Да се покаже информацията, че извънземните съществуват, и са тук от десетки хиляди години, сред нас, няма да има чак такъв ”паник ефект”, както са свикнали да твърдят елитистите, които гледат на нормалният човек, просто като на ресурс. Но има един проблем, ако кабалът е способен да контролира медиите, то те биха контролирали и начинът, по който ще се покаже тази информация в крайна сметка. Техният план беше да напуснат Земята, когато информацията изтече и бъде показана публично, пред всички нации по света. Много от тях влезнаха в конфликти със самите извънземни, и дори има такива, които сменят позициите си в момента, защото знаят, че е възможно и да останат заседнали тук, сред нормалните хора, а когато нормалните хора разберат какво са вършили, ше искат главите им на всяка цена. Главите им ще добият още по-добра цена, когато хората разберат, че още преди десетилетия, тези екзотични технологии са можели да приключат с актуалната финансова система, с гладът, и буквално всички хора на Земята да може да имат техният стандарт на живот…………..
Dr. Salla: Изглежда, че някои от тези негативни фракции, земните илюминати, се опитват дори да напуснат слънчевата система, но извънземните от Съюза на Сферата правят всичко възможно, това да не се случи?
Гуди: Съюзът е поставил бариери, които когато му дойде времето, няма да позволят на нито едно триизмерно същество, и дори тези които могат да се движат през четвъртото измерение (4Д астрала, за който съм ви говорил….) да ги премине. Едната от тези енергийни бариери обхваща буквално цялата ни слънчева система….и я затваря, дори за пътувания през звездните портали, технологични или естествени. Друга такава бариера обхваща самата Планета Земя, и дори естествените портали, има такива портали, през които може да се пътува от една планета до друга, но и те ще бъдат блокирани ако се наложи, тези бариери въобще не са от този космос, нито от това измерение, нито са нещо познато на нашият елит. Тези същества са от съвсем друго измерение и технологиите, които използват са непознати дори за повечето негативни извънземни раси от познатата ни вселена. Има хаос сред земният кабал, защото са разбрали как рептилианските им господари, и то не които и да е, а именно краските бели рептилии, са се опитвали да постигнат договореност със Съюза, за тяхното собствено излизане от нашата слънчева система, с цел да се спасят те самите. Белите кралски рептилии изиграха лоша шега на рептилите с по-нисък ранг, и също така на земният кабал на илюминати. Те се опитаха да се измъкнат сами.
Двата варианта на развръзка:
За мен има основно 2 варианта, единият ще ви го опиша по-подробно, а другият само с няколко изречения:
Знам, че на правителствено ниво тишината на много от известните политици се търгува на базата на привилегирована информация от такъв сорт, собствениците на големите медии са от основните играчи, те са част от голямата корпорация, която движи света, те работят ”за нас”, или по-точно ‘над нас”. Представете си го така, ако ви сте премиер на някоя европейска държава, ще се разпеете ли ако знаете, че 90% от човечеството е просто обречено, при положение, че ви гарантират място на ноевите ковчези? Ще се облечете ли в бяло, за да говорите пред хората, ако знаете, че направите ли го – семейството ви ще остане там, сред масата, която ще бъде подложена на ново изтребление? Най-вероятно не, колкото и да сте добрички, при положение, че ви се гарантира място там, на космическите кораби. Това ще се случи, когато вече ноевите ковчези са извън земната орбита, и някои от известните политици и общественици, зарязани тук, все пак ще се разпеят, и там ше бъде единственият ни шанс да разберем какво ще се случи, и как да действаме. Именно за тях са подземните бази, бункерите като тези в Норвегия и Швейцария и т.н Колкото и да са богати, те не са истинският елит, и го знаят. Тяхната надежда е, че когато се случи голямото нещо, и корабите майки се върнат да видят какво става, и дали има оцелели, все пак ще си ги приберат, за да заемат нисшите места в новата планетарна администрация. Представете си какво може да е за нормалният човек. Аз лично не съм сигурен какво точно ще бъде събитието, но ще бъде нещо МНОГО голямо и брутално, след което огромната част от човешкото население на Планетата просто няма да го има повече. Нови заселници, хора като нас, разполагат с технологии, с които ще възстановят Планетата за раз бройки, и тя ще се превърне в нова райска градина. Оцелелите ще бъдат спасени и интегрирани в човешка цивилизация от нов тип. Страшната райска диктатура. Нашите от България и за сервитьори няма да ги вземат, защото те и без това за нищо не стават. Елита създава мега държави като ЕС или САЩ, още преди 200 години, за да се намалят ”знаещите”, да се централизира световната власт, и така управлението да е по-лесно. Африка и Asia Pacific никой не ги брои за сливи, те ще бъдат директно изпепелени, по-примитивните култури са истинските Едновременни, и аз не напразно ви повтарям постоянно, че дори инкарнационният модел ще се смени…Войната е срещу мнообразието, защото това ново човечество, ще възприеме съвсем други концепти за собственото си съществуване. Всичко е базирано на прогрес като раса. Тоест представете си, че евентуално внуците ви след раждането си, ще се отглеждат от родителите, да, но цялото им възпитание (то и днес е така…..) ще бъде в ръцете на една огромна корпорация, която ще се явява планетарно правителство. Може и да не е човешка, защото няма да има нужда хора да си напрягат мозъците със закони и норми, при положение, че нивото на компютрите вече е невероятно високо. Компютри ще ви съдят, компютри ще движат всички видове администрация. Положението ще е военно вярвайте ми…В место любов и детство, децата ще получават различни видове специализации в академии, от най-ранна възраст. 1 към 1 с това, което ви се показва по филмите, то не напразно се показва такова, то е такова…. Хората от Марс, човешките бази там, се състоят в момента от над половин милион души, много от които вече са родени там, на Марс. За тях човечествтото не Земята, не е ”тяхното човечество”.
Ако след серията курсове успеем да организираме добър Remote Viewing екип, това ще ни бъде едно от основните занимания – шпионаж на Марс, и човешките бази там + изготвяне на стратегии за това, което ще трябва евентуално да правим тук. Ей така, минимум като спорт и тренировка за съзнанието, все още сме на време. Ако се случи едно такова масово унищожение, след това Планетата ще бъде като рай, в буквалният смисъл на думата рай. С всичките му салтанати.
Огромна част от Човечеството го усеща вътрешно, усеща това подсъзнателно напрежение, и ”очакване на нещо да се случи”, това е така, защото събитието е предварително планирано, и всяка една Инкарнация от тези времеви линии реално знае какво ще се случи, и е тук за да го изживее.
Вторият вариант:
От друга страна сериозно се съмнявам, че останалите извънземни фракции ще позволят такова нещо, както става ясно от думите на Кори Гуди, и много други. Светлите имам в предвид. Въпреки това, някои от тях се базират на един неписан закон за ”не намеса в развитието”, и ако така нареченият ”човешки елит” е избрал калният път за цивилизацията, сигурно няма да се намесят изцяло. Биха се намесили директно, само ако самата Планета бъде застрашена, именно заради многообразието, което цари тук при нас.
Негативните фракции реално също нямат кой знае какъв интерес фермата наречена Земя да бъде унищожена. Така, че в този втори вариант е вероятно да няма масово унищожение за да може да продължи бизнеса с ДНК и всичко останало, въпреки натискът на все по-мощните светли фракции.
Реално аз не знам какво точно ще се случи, просто предусещам, че скоро ще има огромни промени на нивото на цялата човешка цивилизация, просто всичките тези балони с shit трябва да почнат да гърмят от някъде, и колкото повече се надуват, толкоз по-силно ще гръмнат.
Това искам да ви кажа като отговор – реалността, в която живеем не е истинската реалност, а само цирк, който е създаден за да си седим в курника. Ние сме орли превърнати в кокошки 🙂 По единично, и на малки групи обаче, има шанс…Всичко е Играта, всичко това е просто една многоизмерна опитност. Срине ли се светът, хората ще се разделят на различни видове групи, по етнос и религия, по цвят, и такива които ”знаят защо”, и всички останали…
Това мисля драги ми Читатели, отговорих на въпроса достатъчно изчерпателно.
Поздрави на всички!

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This