The Economist показа валутата на Световното Правителство

от | май 11, 2021 | Политически и други анализи | 0 коментари

Здравейте драги Читатели 🙂

Днес искам да ви покажа една фрапираща новина, от скандалното, предиктивно-програмиращото, световно известното списание, ”The Economist”. Този същият журнал, който прави прогнози за бъдещето на света, и те като по чудо се случват 🙂 Та, да не забравя да ви питам, вярвате ли в случайности? Щото аз не.

Тази първа страница на списанието, е свързана с крипто валутите, с дигиталната пара. Както съм ви казвал и аз многократно, бъдещето на парите е в digi вариант на всички валути. Разработват се купища нови финансови продукти, и чисто нови финансови стратегии, базирани на чисто дигитална форма на мангизи, които чакат за да бъдат лансирани. Та нали тази е една от целите на пЛандемията? Да промени световната парадигма. Много ясно, че икономиката е на първо място, когато говорим за промени, а нейната дигитализация е абсолютен, и неоспорим факт, просто ще се случи, малко след утре. Да видим сега какво ни казват Господарите на Света, чрез първата страница на едно от техните най-символични издания:

В една от социалните мрежи на списанието, публикуваха един интересен текст в стил ”ааааа, това не е просто поредната крипто валута бе!”…. Но нека погледнем зад думите, и да използваме капацитета си да виждаме, без реално да гледаме с очи:

Поста говори за това, че заради технологичният напредък, финансите, визирайки разбира се основно банковият сектор, се разширяват. В смисъла на това, че ”това е следващата стъпка, нещо което вече се прави”.  Над 50 световни финансови институции, от сорта на централните банки, правителства, съставляващи движещата сила на световната икономика, тези които дърпат световният брутен, вътрешен продукт, разглеждат в момента дигитализирането на парите, и как това да се случи, като на всичкото отгоре ще позволят на хората да влагат фондове, директно в централните баки, без да минават през всекидневните легални лихваджии, което иде да каже, че ще има масови фалити на малки банки. Само предимства! Анонсират ´´Govcoins´´, като ”новата инкарнация на парите”. Govcoins иска да каже нещо от сорта на ”правителствени валути”, дигитални разбира се, крипто тинкиз минкиз от нов сорт (за нас като концепт). Tе обещават финансите да работят по-добре, но също така, заfuckingбележете – да прехвърлят властта от отделните индивиди, към държавата (коя държава аджеба?? коя??), като това ще промени геополитиката и начинът, по който циркулира капитала. Няма какво да се лъжем, казват си го в прав текст – ”скоро вашите дигитализирани животи, вече няма да са ваши”. Гледали ли сте Игрите на Глада? Гледайте серийката ако не сте, има много истина в нея, както и други подобни мини сериали, които ви показват направо да видите какво ви чака. С 2 думи, скоро бабите ви няма да могат да ви дават двайсетачки на ръка, в кеш 🙂 Основната цел зад тия занятия е да изчезне кеша, това е базата на новата икономика, как иначе ще се дигитализират валутите, ако все още боравим със сухо, а? Всеки път, когато осъзная, че сме на крачка тоя целия shit да ни изсипе отгоре, се сещам, че се прибрах в България, а тука няма да им е лесно, имайки в предвид Бай Ганьо Балкански, и неговият див, агро-земеделски манталитет от соц времената, което е техническо предимство, точно в този момент, и едно такова си отдъхвам даже, когато си го мисля.

Други странни нередности, които въобще не са нередности за хора като нас, но за всекидневният човеко робот, са си даже новости! Отдавна съм престанал да се боря с вятърни мелници, и да показвам на разни хора от моето обкръжение символиката на новини като тази, изразена даже директно, фрапиращо, в точни и ясни послания, за това кой предава информацията, и защо я предава. Вие ако искате се занимавайте, аз отдавна съм спрял, но анализирайте все пак самата картинка на тази първа страница на The Economist, и вижте основният знак на Govкойните. ”G” по принцип си е седмата буква от латинската азбука, но дефакто си е най-ясният масонски символ, обаче леля ви не знае за това, а ние сме шибаните квартални конспиратори, знам аз. Имам много приятели масони, на които се опитвам да обясня, че ок, масонството е супер като филантропична организация, но Ложите биват използвани по неподозирани начини. Имам дори чичо, който е в съвета на Европа на 33-та степен на Шотландския Ритуал, и него не успях да убедя, така че въобще престанах да се занимавам със спасяване на хора. С големите масони, няма излизане на глава, просто си им е религия, и това е то. Та да, директно ви казват ”Ехооооо?! Ние сме от 33-та степен нагоре, създаваме новата световна икономика, да го духат бедните!”, с това ”G” на преден план. Но не! Не може така да конспираторстваме! Джи-то идва от надписа над него – ”Government issue digital currency”. Oт буквата ”G” идвало, Government на английски, правителство 🙂 Оооок бе! Добре, А я, погледнете пирамидата с окото, точно в дясно на джи-то 🙂 Как е сега панорамата? Тя пирамидата сигурно идва от древен Египет, и директната му връзка със световната банка…

В долната част на логото е изписано ”In tech we trust” – ”вярваме в технологията”. Транс хуманизъм? Ньйеее! Няма такова нещо! Та това е просто един готин мотив за гордост, едно мото, и нищо повече. Нали? И аз не вярвам да ви кажа… нищо не е това, което изглежда. Ако забележите, в буквата ”G”, има един голям, централен чип, и всеки път води до къде? До пирамидата с окото. Едва ли има нужда да обяснявам повече. The Economist са известни с това, че каквото кажат, това се случва. Бяха много ясни с избирането на БайАйдън за президент на САЩ, това и стана. Буквално всичко, което покаже списанието, е пред програмирано да се случи, все едно някой знае предварително сценария, и просто го показва на хората, които обаче са по-заспали от всякога, и си кибичат вярвайки на големите медии. А ние в техните очи сме някакви си конспиратори, които са се осмелили да мислят със собствените си глави.

Та така.

Иде digi икономиката. На прагът на вратата е. Готови ли сте? Правителствата ще издават държавни, дигитални валути, и вероятно ще има една нова, световна digi валута, която ще се използва в цял свят. С този процес ще се внедряват и чисто нови технологии, непознати до този момент. Това са едни бурни, и интересни времена, на които ставаме свидетели. Дано си давате сметка в какво уникално време живеем. Бъдещето ще се чертае бавно, но ясно, и в посока на технологиите. Нещата отиват към глобален комунизъм. Както ви казва The Economist, както парите, така и властта, заминава от отделните индивиди, към Стейта, а от там, към Deep Стейта. Разбирате ли сега, че наистина доброволно човеците предават собствената си власт, сила, енергия, и отговорности, към фиктивни сили, които на фона на всичко, което се случва тук, наричаме ”Илюминати”, или ”Кукловодите”? Аз нямам нищо против технологията, дори ме кефи, стига обаче да се използва правилно, но както знаем, това е Планетата Земя, а нашата Планета е едновременно експериментално поле, затвор, и място за инкарнационен туризъм. Така, че реално всичко е ок, но не забравяйте, че личният ви избор може да промени околната ви среда, а ако личните избори на много хора съвпаднат в дадена посока, това може да промени цялата времева линия, тоест цялото настояще, и съответно, цялото бъдеще. Реално ние сами създаваме реалността, от индивидуалната, към колективната. Всичко е част от Играта, и сме избрали да я играем доброволно. Едните са тук за кеф, други са затворници, трети изпълняваме други мисии, четвърти седят и ни гледат сеира, и така до безкрай. Те, Кукловодите играят по този фланг, разбират простотата на стадното мислене, и имат ресурсите и капацитета да контролират масовото съзнание. Но искам да ви кажа, че и ние можем, просто още мнозинството не го е осъзнало. Те показват Играта с ходове напред, защото вярват в кармата, и не искат да имат лоша карма. Кармата обаче е като парите в монополи, имат стойност само в Играта, извън нея не струват нищо. Същото е и при нас. Решенията са ваши. Действайте в каквато посока усетите. И най-важното, бъдете себе си, това е над всичко.

Поздрави на всички.

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This