COVID19 – Извънредно положение, и времената след вируса: актуализация на информацията

от | мар. 15, 2020 | Оцеляване и подготовка за извънредни ситуации | 0 коментари

Здравейте отново мили Читатели. Продължаваме с темата за пустият вирус, и последиците от него.

Ето предишните два материала по темата:

COVID-19 Лични размисли

Коронавирус: теория на оцеляването

Най-вече последиците….Тях трябва да гледаме в перспектива за бъдеще, защото всичко останало покрай вируса за момента е чиста спекулация. За жалост, тази е истината. Намираме се в една динамична ситуация, нищо около грипа не е статично. Постоянно се променят сценариите, и е много трудно човек да се нагласи на 100% удобно. Така, че щем, или не, в някои аспекти ще го изядем баш големия, освен ако не се действа. Повечето информация в стил ”пийте това, не пийте онова, това помагало, бла бла бла” са тотални спекулации, и искам да ви приканя да не се закачвате като удавници за сламка за такива неща. Вярвайте на себе си, и на това, което вие самите можете лично да проверите. За момента има само 2 медикамента, които наистина, доказано работят. И нито един от тях не е ваксина… става въпрос за различни видове имуноглобини. Тъкмо за това си говорихме с медицинското лице на Блога, Доктор Х.Х от Дъблин – Ирландия. Има медикамент, който се произвежда в Куба, и го има от средата на 70-тте години, който успешно се справя със симптоматиката на covid19, ограничавайки пораженията от вируса.

——————————————-ВИРУСА Е РЕАЛЕН—————————————–

И е възможно да сме свидетели, на най-големият био-технологичен експеримент в историята на човечеството. За пръв път в писаната история, виждаме и обявяване на световна пандемия, в един наистина глобализиран свят. Няма да мине без експерименти. Светът след covid19 няма да е същият.

Има много спекулации около него, но вирусът е реален. Има места, където го третират като просто друг грип, въпреки че е в пъти по заразен. Официалните среди говорят, че ако един нормален коронавирус, като тези които причиняват много от грипните епидемии всяка година, има коефициент на заразяване 1 към 3, максимум 1/4 (тоест, един човек със сигурност ще зарази от 3 до 4 други), то при уханският вирус това съотношение е 1 към 25. Тоест, вирусът е МЕГА заразен. Трябва да спрем да спекулираме с това, дали бил лабораторна разработка за биологично оръжие, дали бил от извънземен произход и т.н, защото се губи излишна енергия в нещо, което така или иначе няма да се узнае до дъно, защото никой няма да дойде да ни каже на нас, аджеба оръжие ли е, или не е коронавируса от Ухан, макар че има много информация която сочи именно към това. Но както ви казвам, кел файда за нас, дори да излезе, че е био оръжие??? Файда йок, евет. Това, което реперкутира върху нас са решенията на правителствата, и директните последици от тях. Това, и само това, и върху тези неща трябва да се концентрираме, за да можем да сърфираме правилно реалността.

Да се върнем към медикамента, с който се знае, че успяват да се справят с епидемията в Китай:

Кубинско производство е, както ви казах, и го има от десетилетия насам. Става въпрос за Interferon Alfa 2B, повечето лекари знаят за него. Не е нито ваксина, нито нищо подобно. Имуноглубини, които поддържат силен организма, правейки така, че ефектите от заболяването да са минимални. Ето го и него + официалното изявление в Tweeter на кубинската фармацефтична компания:

 

Вторият tweet е на disclose tv. На запад са си изградили лош навик, да не вземат на сериозно кубинската медицина, което е голяма грешка. Заради кризите, Куба е една от държавите с най-много медицински изследвания и разработки. Както знаете, моят приятел, кубинският лекар и професор по китайска медицина, Кристиян Саладо, е един от хората изпратени от правителството на Кастро в далечният изток, и джунглите на Амазона, в търсене на алтернативни методи за лечение. Така е разработена самата му методика Tensergetica. Този човек ми е личен приятел, и освен експерт по китайска традиционна медицина, си е нормален западен доктор по медицина, и ми потвърди лично за наличието на този медикамент. Доктор Х. от Дъблин, го разпозна също, когато го видя, така че не е нищо тайно. С този медикамент борят коронавируса в Китай. Основната разработка е кубинска, сега е въпрос да се адаптира, преди да излезе ефикасна ваксина, която ви препоръчвам да си сложите, защото този няма да е последният щам от ухански коронавирус, това е само началото, както каза френският Президент Макрон.

Друго активно вещество, което доказано работи, в същност е лекарство, което от десетилетия се използва за третиране на артрит, но също така и на малария: активната съставка е Хидроксихлорокин, както и самият хлорокин, който го има навсякъде, открит е през далечната 1934 година. Тези изследвания са официални, и това не е дефинитивен лек против вируса, просто са медикаменти, които помагат подсилването на организма, като по този начин организма сам се справя с вируса. Изследването дойде от Университета в Lovaina, където установиха че въпросната активна съставка е ефикасна против SARS. Covid19 НЕ Е НОРМАЛЕН ГРИП, а заболяване от типа на SARS, който има над 80% смъртност. Не си правете майтапи, и не се правете на джедаи, а мислете разумно и с реализъм.

Забележете, че става въпрос за хлорни съединения, за това ви напъвам да си купите белина в повече, защото тя има много приложения, и не ви пиша директно рецепти, защото ше съм подсъдим ако ме пипнат. Но нищо не ви коства да отворите google и да проверите какви приложения има белината, определено ще се изненадате.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Искам също така да ви напомня, че аз НЯМА да ви препоръчвам нищо в стил ”пийте това, или онова”, много хора погрешно са ме взели за гуру, и мислят, че ще ги спася 🙂 Не правете тази грешка, не делегирайте собствените си отговорности към други хора, защото така им давате власт върху васт самите. Гарантирам ви, че ако кажа ”пийте лимонада!” – хиляди ще си купят каси с лимонади, и ще се наливат цял ден. Ама няма да стане. Бъдете силни духом, аз не съм вашият спасител, нито пък ще поемам отговорност за вашето лично състояние, все неща, с които сами трябва да се заемете.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Та връщайки се към последиците от covid19, ние ще разберем реално какво се е случило, след като бъдат оценени щетите след краят на пандемията, която е глобална. Имайте в предвид, че изчисляването на реалните поражения, ще се случи поетапно. В Азия отминава, в Европа също ще отмине. Аз нямам доверие на нито един комунистически режим, така че съм сигурен, че данните на китайската диктатура като минимум не са пълни. Искам да ви кажа, че мазалото тепърва предстои в Латинска Америка, където държавите нямат и 2% от потенциала на една Испания в медицината…Освен Бразилия, Чили и евентуално Колумбия, където също ще е мазало. Така, че да се изчислят последиците от световната пандемия, вирусът трябва да премине през цялата Планета. В Латино Америка са пред есен, което означава, че още нищо не са видели. А там демокрацията е нещо съвсем различно. В центъра на Буенос Айрес убиват хора, заради едни маратонки, представете си какво ще стане след като се опитат да затворят държавите по европейски модел. Тия хора в ООН още не разбират, че налагането на едни мерки, или други, трябва да е съобразено с манталитета на съответната държава.

Интересно е поведението на UK. Здравният им министър, а и самият Борис Джонс, не са обавили още драконовите мерки, които обявиха тук в Испания, и в Италия, защото занят за икономическите последици. Много умело се измъкнаха от ЕС, и аз лично мисля, че там знаят много повече от нас, което говори за умишленост в цялата история с вируса. BREXIT e тяхното спасение, защото сега няма да им се налага да наливат пари в други дръжави от съюза. За сега там само има препоръка, хората със симптоми да си стоят у дома, и са под карантина само рисковите групи, което е много интелигентен ход. Здравният им министър каза вчера по телевизията, че е неизбежно минимум 60% от населението да се зарази, и да придобие имунитет. Това е здрав, английски реализъм, който аз лично много харесвам.

И тази е инстинската реалност, вирусът може да е конспирация, но не може да бъде спрян. Не можеш ей така да спреш въздушните течения на Планетата, а този е начинът, по който се придвижва.

—————————————–КРИТИЧНО ВАЖНО——————————————

 
Защо трябва да се спазват рестрикциите? 

Основно заради идващият колапс в здравеопазването. И това е основно перо от изчислението на щетите, след отминаването на епидемията в Европа. От това зависи икономическата криза.

Освен паниката покрай вируса, ше продължава да има инфаркти, катастрофи, инциденти, ще продължава да има хронично болни хора, и такива които ще имат нужда от медицинска помощ.

 

  • Не ходете на лекар за щяло и нещяло.
  • Ако има държава там все пак, ще ви забранят да ходите по спешните, освен ако наистина не сте спешни.
  • Говорете с личният си лекар по телефона.
Ето къде е критично важно това, да има държава: в информацията. Защото няколко стотин хиляди, паникьосани хора, направиха така, че много болници в Мадрид да работят в место на 100% – на 400%, което ще доведе до колапс в системата, а испанската публична медицина е номер 3 в света, и се води за номер 1 в Европа. Представете си България с ония болници, с разпадащи се стени и тавани, без грам хигиена, и т.н какво може да е там, ако колабира здравеопазването.
Така, че уважавайте правото на наистина болните да имат лесен достъп до медицинска помощ. Не се паникьосвайте прекомерно, и да няма струпвания по болници и поликлиники с въпроса ”ама дали съм болен от covid19?”.
Ще стане страшно, когато останалите след инциденти, хроничните, тези с инфаркти, и т.н започнат да умират по коридорите на болниците. Испански лекар днес каза, че в Италия вече има заповед да се избира кой да живее и кой да умре, по лекарска преценка. Положението е много сериозно, и не заради самият вирус, а заради това че здравеопазването в тези държави е пред колапс. По този начин ще се изчисляват щетите + тоталният стоп в други, много други, отрасли на икономиката, които са критично важни за ВБП на всички държави, като туризма, и сектор услуги. Щетите ще са много големи, гответе се световна икономическа криза, и идване на нов, глобален модел за нова икономика. Светът повече няма да е същият.
Продължавам от тук, да ви информирам за всичко, което знам. По-късно ще напиша втора част на тази статия, и ще стане въпрос за стратегии и tips за оцеляване.

Ето ви линк, към групата във фейсбук  Споделяйте информацията навсякъде.

Нека и вашето внимание работи по същия начин, споделяйте всичко, до което се докопате като реална и проверена информация.
Поздрави на всички.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This