Здравейте драги Читатели.

Извънредна статия, за да изпреваря нарочно събитията, и ще видите, че ще се стане точно това, което ще ви кажа в следващите редове. Случи се нещо учудващо! Арестуваха Бате Бойко! 🙂 Радост? Моля да прочетете тази статия, и да я разпространите.

От самото начало искам да ви кажа, че се намираме на брутален кръстопът! Или ще станат нещата, или връщане в калната локва. Идват големи протести, и голямо клатене на новото Българско Правителство.

Какво се случва в момента? 

Бойко Борисов е арестуван по закона за МВР, тоест за 24 часа. Това означава, че без Прокуратурата НИЩО повече от това няма да се случи, защото Гешев няма да действа против Борисов, защото са приятели, защото зависят един от друг, и по много други мотиви. По закон, Борисов ще стои в ареста в Младост 24 часа, след което ще бъде освободен без конкретни обвинения. Започва една мини епоха на АДСКИТЕ политически скандали. Лаура Кьовеши беше у нас днес, помните ли? Има 120 случая свързани с България, по обвинения за отклоняване на европейски пари, но искам от мен да знаете, че схемите на Бате ви Бойко са много НАД това с евро парите. Отклоняването на евро фондове е работа за по-дребните риби, тоест няма да намерят нищо против Бойко, и Европа е много вероятно дори да скочи да го защитава. Ще се говори за проекти, в които съм взел директно лично участие, като Балкански Поток, АМ Хемус и т.н. Лаура Кьовеши беше на среща и с Гешев. Погледнато чисто стратегически, това е шанс за Гешев да се превърне в герой, и да задейства Прокуратурата, за да може МВР да започне да действа по отдавна скрити корупционни схеми, и България да започне да се отърсва от международно недоверие, което е и целта на Правителството, и в частност на Премиера Петков. У него няма лоши умисли, честен млад човек е, но за да се случат правилно нещата, се иска желязна политическа воля, и много силна държава, неща които у нас за съжаление липсват. На посещение идва и военният министър на САЩ, и на фона на цялата патардия с руско украинската война, нещата са МНОГО МНОГО МНОГО сериозни. Ще става въпрос за ВОЙНА драги Читатели.

От другият ъгъл на ринга, БСП, което си е 1000000% московско творение, а и Бойко също в последното си управление, макар че се опитваше да е добре с всички, но стана зависим, Корнелия ще въведе икономически смут в страна, с опит за въвеждане на форсмажор за бизнеса в България. Извинението е, че го предлагат ”за да спасят икономиката”. Истинската цел обаче е голяма, ценна, перфектно планирана и изгирана РУСКА карта в тотален разрез с националният интерес, и суверенитета на Република България. Това е прикрит преврат, и държавна измяна. Лобитата на ГРУ действат яко в момента, за тях България е шибана колония, никога не им е пукало за нас българите, гледал съм ги в лицето лично още в първите няколко месеца след като се прибрах в Родината.

Чаткате ли на къде бия? Нашите партньори от НАТО и Европа искат едно – рашистите друго. В крайна сметка ще го духа народа както винаги. Очаква ни яка дестабилизация на България, и може би нови избори. КУРнелия ще го нацепи на коалицията, с тази цел влезна тя там, с тази цел си издейства ръка върху икономиката на страната, и в момента се играе по план сценарий на руските тайни служби у нас. Целта им е да дестабилизират България за да може да се превърнем в тяхна база отново. От друга страна САЩ също ще използват ситуацията за тяхната си адженда, намираме се пред исторически момент за България, и не мога да кажа, че е позитивен. Не съм сигурен, че премиера може и да не издържи. България има икономическият потенциал на повечето европейски страни, и тук може да се живее прекрасно, стига да изкореним пост комунистическият боклук, и тайните служби на московската джамахирия, и да работим с всички като с равни, без да сме робове на никой!  Пророчества от мен:

ИДЕ БРУТАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ!

Цирка с Бойко свършва точно утре, без Гешев е невъзможно да се случи нищо повече. Без Прокуратурата, Бойко е на свобода още утре, с Гешев там, няма кой да го обвини в нищо. Схемите с евро парите са под Бойко, за по-дребните риби, мога да изброя директно имена на фирми, но няма да рискувам живота и сигурността на семейството си заради това, защото ги знам и ги познавам лично.

Много е вероятно без доказателства, дори Европа да защити Борисов. За ЕС е важно всичко да е прозрачно, скандали като кюлчетата, и канибалските закани нямат никаква юридическа стойност, имат само стойност за медийни скандали, които се използват за отклоняване на вниманието и нищо друго.

Корнелия е агент на ГРУ, както много български национални предатели в политиката са, а най-долното ниво от тях, дори и за рубли не е дорасъл още, кандидат предателя Коцьо Копейката, който е част от руският заговор против България. Ако Захари Стоянов, или Стефан Стамболов бяха живи, Копейкин да е минимум зад решетките. Това са опасни за националната сигурност на България, анти български агенти на ГРУ, които се държат в политиката с компромати!

Форсмажора е другата схема за тотална дестабилизация и превземане на Властите на Република България.

Ще се разклати Правителството, и дори може да падне, всичко зависи от Кирил Петков, но той няма достатъчно политическа подкрепя за да устои сам. Трудна работа Киро, брат!

Идват нечувани политически скандали.

Утре Парламента на Републиката може да бъде дори блокиран.

Масови протести, ГЕРБ е най-голямата политическа партия в България, и много хора вярват, че Бойко е едва ли не ”месията”, и ще го защитават.

Президента на Република България в крайна сметка, ще заеме позициите на тези, които го сложиха там – левицата.

Войната е на 2 фронта:

  1. Едните искат модернизация на България, и Българската Армия, което е най-добрият вариант за нас. Не трябва да бъдем зависими от Русия що се отнася до оръжия, и сигурност на нашата Страна. Ние сме НАТО, и НАТО ще ни помогне, и ще изпълни договорите си. Това обаче също ни прави мишени, и без силна държава, и политическа воля от стомана, може и да изядем хурката.
  2. Другите искат да сме постоянно зависими от Русия, защото са руски агенти, и ги държат за ташаците с компромати и заплахи за убийство. Искат да сме тотално зависими енергийно, икономически и военно от Русия, което ни прави девета дупка на кавала, генерира корупционни схеми към Москва, и ни прави мишени на руските ракети, пропаганда, и въобще цели унищожението, или асимилацията на нашата Родина.По един или друг начин, май ше сме мишени. Правихме Remote Viewing тренировъчни сесии по задание ”намерението на Владимир Путин към България”, и то е ”унищожение, война” и кофти неща…За сега не мога да разкрия нищо публично, защото тези неща се пазят от към масово разпространяване, но видяхме и войната в Украйна 1 месец преди да се случи, точно 1 месец от дата до дата.България НЕ ТРЯБВА повече да бъде московска колония, и НИЧИЯ колония, това не е битка против руският народ, или против романтичната идея за ”освобождението”, това е битка за България, против една брутална, не човешка олигархия, която по нищо не се различава от Бил Гейтс и Сорос, просто говори на руски език!

Намираме се на откачен, ненормален кръстопът! Чак на мене ми е странно, че се стигна до тук. Нямайте съмнения, ама грам никакви, че всичко това е планирано. Забелязах още на кокошия митинг на Копейката, как казваше ”ВгъзРаздане ще управлява!”. Изпусна се, и аз го видях на живо. Ако дойде коалиция, в която ”ВгъзРазждане” управлява – с България е свършено! Помнете ми думите. ”ВгъзРазждане” имат тайна договорка, или директно казано – ГРУ си им разпределя театралните роли. Няма разлика между ”ВгъзРаждане”, ДПС, БСП, фракции на ГЕРБ, АБВ, и т.н. Всичко това е равно на Москва, моля запомнете го! ИТН също е равно на Москва, в тях има много фондове на Пеевски, и грубо защитават московската джамахирия на Путлер извън Парламента. Не съм сигурен, че Тошко и Слави са напълно наясно какво правят с това даване на прекалено голям личен избор на кадрите си, защото местните им организации, пример Плевен, са тотален SHIT, нищо европейско няма в тия клоаки. Заобиколени сме от национални предатели. Както казва един мой приятел, който е съдия, и е много начетен и умен мъж – само Костов може да се справя с такива ситуации, но Костов беше демонизиран 20 години, и макар че окендза като карпатска лисица, и си научи урока, той повече няма да се върне в политиката. Много хора започваме да си мечтаем за оригиналният Съюз на Демократичните Сили, когато имаше воля за демокрация, и КГБ агентите бяха ясни кои са. Този Съюз беше инфилтриран и разрушен от старата номенклатура, която е директно зависима от Москва. Не си играха добре картите и с американците, защото бяха зелени и наивни в това с ”промените”, нито с Европа играха добре. Но аз не говоря за това, говоря за оригиналната идея за Левски style демокрация в нашата Родина. Защото тя ми е мила, и я обичам! А Васил Левски е казал ”равни с европейските народи”, не евразийски вилает, или губерния.

Бъдете силни братя и сестри Българи!

Честно ви казвам, запишете се, и изкарайте курсовете по оцеляване, скоро тези знания може и да ви потрябват в реалният живот.

От тази гледна точка, останете си на Балканите, и по-точно в България, каквото и да стане, тук ще бъде по-добре. Намираме се на прага на 3та световна война, на смяна на икономическите модели, на смяна на цялата световна парадигма! Кукловодите го искат, и ще го получат. В този процес, България е едно добро място, където човек да оцелява, защото тук имаме всичко, а те нямат достатъчно логистика у нас 🙂 Вярвайте ми, московската джамахирия няма да се поколебае да нападне. Украйна обаче ще спечели войната, след това Беларус ще падне, руският народ ще се събуди, и ще дойдат нови времена в следващите 4-5 години. До 2030-та ние ще живеем в един нов свят, дали по-добър, или по-лош, това зависи само от нас.

От чисто сърце ви казвам, няма да дам една педя от земята на България на който и да е. Нито на приятели, нито на неприятели. Нито на САЩ, нито на Русия, нито на никой, това тук е мое, и чувството ми за собственост работи перфектно. Това е нашата родна земя, и тя е свещена!

Поздрави на всички!

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This