Какво е Remote Viewing?

Remote Viewing е метод разработен от ЦРУ и Военното Разузнаване на САЩ, като част от спонсорирана от американското правителство строго засекретена програма, наречена Прокет Старгейт. В продължение на повече от 30 години научни изследвания, и разработки, те създали тренировъчна методика, която дава възможност на почти всеки един човек да бъде обучен в този изключително директен, и ефикасен метод за добиване, обработка на информация, и разузнавателни данни. В първите си години, методът Remote Viewing е използван изключително за извличане на информация за обекти и географски места с военни цели, но впоследствие спектърът му на приложение е станал изключително широк. Remote Viewing  в същност е и една естествена способност да човека, да придобива точна информация, която по друг начин е недостъпна за обикновените сетива. Базира се на натуралната връзка на всеки Индивид, с колективното подсъзнателно, което ние наричаме ”Матрицата”. Назад в историята, Матрицата има и други, по-абстрактни имена, като по-напред в историята е наречена и Колективно Съзнание, включващо и човешкото колективно подсъзнателно. Правителството, и Военното Разузнаване на САЩ, са инвестирали в този прокет над 40 милиона долара, използвайки най-надарените американски екстрасенси, като Инго Суан, който е и Офицер от ЦРУ, и главен участник в пси проектите на американското Правителство. Автор е на множество издания, най-известното от които е ”Penetration: The Question of Extraterrestrial and Human Telepathy”. Боравенето с информации от Матрицата, по методът Remote Viewing, се прави посредством строго установени протоколи за извличане, и обработка на данни. Добитата информация може да се отнася към места, предмети, Същества, събития и прочие, които са отдалечени във времето и пространството, без значение от концепта за линейно време, или пространство.

Накратко, това означава, че при интуитивна работа, посредством специфичните протоколи, без Вюърът да знае нищо за целта на изследването, може да извлече информация за абсолютно непознати за него неща, и/или отдалечени  от него обекти/цели. Това винаги се прави, използвайки определени базови правила, наречени Stages от RV протокола. Единственото, с което разполага Екипът от Вюъри, са осем цифри в следният формат ”7898/44478”. Всичко, което не се прави с тези протоколи, НE може да бъде наречено Remote Viewing.

 

Виж още…

Курсове по Remote Viewing

Да! България е единственото място в Европа, където има регулярни RV курсове, и обучения. Блогът на Nahuatl организира тези курсове ексклузивно за българска, и чуждестранна публика. Ние сме част от Международната RV Асоциация. Тук ще имате достъп до информациите зад проектът STARGATE, през който са минали най-добрите военни разузнавачи, psi агенти, и екстрасенси в света. Това са хората разкрили по-голямата част от информацията за Извънземни на Земята, тайните бази на различни правителства, засекретените технологии, черните бюджети, и проектите свързани с тях, и много други информации. В САЩ, методът е отдавна адаптиран към цивилният сектор. Използват го различни полицейски служби, и частни компании от всички сектори. Апликациите му са буквално ”no limits”, но ако все пак ви е интересно, прочетете тази статия, в която са описани някои от основните апликации на RV.

В България сме обучили около 500 души за последните 10 години, и сега имате шанс да присъствате на курсовете, и да се запознаете лично с методиката на Военното Разузнаване, използвана в продължение на десетилетия, за добиване на информация, която не може да бъде добита по друг начин. За повече информация относно курсовете, дати, и т.н. пишете запитване на мейл адрес: [email protected] и ще ви отговорим в максимално кратък срок.

Виж още…

Условия за ползване

Политика за личните данни

Канал в YouTube

Съобразно ЗАПСП и ЗИС, всички материали в сайта подлежат на Copyright©

 

 

Еmail за контакт:

[email protected]

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This