Драги Читатели здравейте.
Днес най-после създадох и канал в YouTube, който вероятно ще прерасне в стрийминг с редовни предавания 🙂 Нали искахте? Имате го…То е нещо, което беше планирано, но нямаше дата за старт, за това – без дата за старт, започваме да излъчваме и на живо в Youtube.
Знаете, че се бавя малко…така беше и с обученията, но все пак всичко, за което сте ме помолили е ставало реалност рано или късно. Търсете ме в YouTube като @NahuatlBlogBulgaria, или Блогът на Nahuatl. Абонирайте се за канала, и споделяйте! Все още е канал-бебе, и е в процес на развитие, за което ще имам нужда и от вашата помощ 🙂
Тествам апаратурите, които закупих на скоро, уча се да боравя с тях, което може би ще отнеме малко време. Също така искам да ви кажа, че ще имаме много интересни колаборации с уникални мои приятели като ИНВЕСТО, Валерия Цимбал, основател на Физиогномика България, Стойчо Керев, най-добрите кулинари/ферментатори от Темперамент София, и други, с които ще ви накараме да стоите със слушалките с часове…
Представям ви интрото на Блогът на Nahuatl
Очаквайте МНОГО интересни радио предавания на живо в YouTube 🙂 Смятам, че има много, за което да говорим, много може да бъде казано. Все пак сме най-четеният български сайт с алтернативна информация. 
Споделяйте ни и се абонирайте за канала.
Поздрави на всички.

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This