Здравейте драги Читатели.

Продължавам кратката серия, чието име промених. Оставям ви линк към първа част. От всичко изглежда, че ще папкаме на тъмно 🙂 Ако въобще има какво да папкаме ние градските хора, защото зависят ли тия неща от тиранични, лениниско-марксистки сили като Китай, не само няма да имаме ток, особено европейците, ами ще ни направят зависими и от към храна. Обаче на нашата територия нещата са леко различни. Чул ги Бай Ганя Балканский, че ще го държат гладен и на тъмно, изсмял се на висок глас, почесал си мустака, и просто ги обрисувал с красиви нашенски слова за благословия. Нашенеца има село бе алооо! 🙂 За разлика от германеца, и французина, и китаеца, има земя, има все още баба и дядо, по коледа си коли прасе, вари си ракията, но първо прави виното, произвел си е 2 гаража еко био продукция, налял си е от минало годишното червено, а вънка нек си вали сняг, нека е тъмно, и нека щъкат луди китайци. Нали така? Чакайте сега да ви доразкажа историята:

Световната криза с доставките и храната – китайският троянски кон  

Знаете, че в много държави отново се наблюдава явлението с празните супер маркети, и липсата на стоки. Хората изпадат в паника заради това, веднага щом медиите го раздуят по зададеният им предварително начин. Преживях го лично в Испания по време на първата вълна, разказвал съм ви как беше, и направо WOW 🙂 Тук отново имаме един интересен момент с predictive programing-ът на The Economist, които публикуваха ето това:

Елитисткото издание предвижда празни супермаркети, липса на храна, което е директен линк към належащият проблем с доставките и шипинга, главно от Китай. Сега ще ви разкажа точно тази история:

Всичките тези кризи са като канадска борба между големите сили. Няма да ги наричам ”велики”, защото съм им пикал на величието, познавате ми характера, знаете че не цепя басма на никой, казвам си каквото ми на сърце. Самата комунистическа държава Китай ги оркестрира тези нови кризи, целта им е много ясна – дестабилизация на западните икономики. А защо според вас се случва това? Давам ви пример с Италия. До преди сътворяването на китайското супер производство, базирано на евтиния, и робска работна ръка, Италия беше фабриката на Европа. Много от европейските държави, а и САЩ, си дадоха сметка. че не може да се позволи на комунистическият гигант да завземе цялото световно производство. Не може чак до такава степен да зависим от китайците, и техните супер изкривени виждания за света. КП на Китайската народна република обаче предприемат все по-агресивни ходове, нямат да пуснат кокала така лесно. Медиите изпълняват своята част от сделката, и замитат всичко под покривката на covid кризата. ”Заради големият брой не ваксинирани, се затварят цели производства в европейските държави”, ”фалира една от големите германски електрически компании”, ”няма работници, защото не се ваксинират’‘, и прочее масмедийни повърни. Всичко това драги Приятели е нищо друго, освен медийна психо стратегия, целяща да насочи общественото внимание, и да генерира още страх, към тотално изкуствената корона криза. А понеже това си е моят дом, моето пространство, и мога да правя каквото си искам, пишете ме и мене #иаздагиебаМамаимдебамръсна! Тия верно си мислят, че ядем доматите с колците обаче. Въобще не предполагат, специално в България колко много мислещи хора има.

Парадокса в цялата история, е че на фона на изкуствената хранителна криза, стотици кoнтейнеровози пълни със стоки си седят на рейд, и чакат някой да ги разтовари. Какво по дяволите се случва?

LOS ANGELES, CA – 26 AUGUST 2021: Port congestion at Los Angeles and Long Beach ports. Imaged 26 August 2021. (Photo by Gallo Images/Orbital Horizon/Copernicus Sentinel Data 2021)

Белият Дом се наложи да действа by emergency, защото китайските кораби, просто си седяха на рейд, явно макя си чакаха, както биха казали моите другари от пиринско. Основната цел на капитализма, е да генерира постоянно производство, икономиките да се движат, за това се глобализираха и пазарите, което е страхотно, но изведнъж – производството започна да спира. Точно за това, колкото и в лоши отношения да са големите световни сили, тези с огромният капацитет на производство, като Китай, САЩ, и ЕС, те все пак се нуждаят едни от други.

( Бележка: изключвам Русия, защото нейната икономика съставлява само 2% от световният брутен вътрешен продукт, до като тази на САЩ е 29%. Русия е една западнала държава, с една западнала икономика, която не произвежда нищо, освен грозни коли, горива, и оръжие, печалбите от които заминават в ръцете на олигарсите, до като голямата част от подмосковието няма дори канализация и ток. В Китай нещата са различни, милиони хора там станаха милионери, заради нуждата на комунистическото правителство да се намеси в големите световни пазари. Бил съм около 11 пъти в Русия, виждал съм я на живо, това е един голям Карнобат, но понеже там няма демокрация, всичко е под контрол, цялата информация се контролира от мафията на кремлинското джудже, не може да се има вяра и на медиите им, просто защото в Рассия няма свободни медии…Toва не е пазарна икономика, създадена да дава възможности, а е олигархична, средновековен тип икономика, също като в СССР. Гушите на мафията стават все по-големи, а минимален растеж е възможен само на вътрешният пазар. Всяка една руска фирма от енергийният сектор, и въобще всяка една руска фирма извън Русия, се контролира строго от ГРУ, ФСБ, и руската държава. Всеки финансиран от тях, у нас това са цели политически партии, и мафиотски организации като ТИМ, Възраждане, ВМРО, БНО Шипка, АТАКА, НФСБ, БСП, ДПС, и други – всичките те са под директен, или индиректен контрол на ГРУ. )

Чета медии на около 6 езика, и просто се вижда, че липсата на хранителни продукти е все по-реална. Има я навсякъде. Когато има липса на продукти, било то хранителни, или други базови нужни за движението на производствата и икономиката, у иначе добре сресаните главици на политиците, се ражда винаги една и съща брилянтна идея – да вдигат цените. Tака, че винаги се случва едно и също нещо – някой започва да печели още повече пари. Истина е, че живеем в трудни времена, да, не може да се отрече. Разбира се, че има фирми, които бяха затворени за дни, седмици, и дори месеци, но световното производство въобще, ама хич не се е баш блокирало. Животните по фермите не са афектирани от човешките кризи, нито пък агро земеделското производство. На всичкият този хаос може да му сумираме и идеята на бате ви Били Гейтс, да ни шмугне така между филиите синтетичното месо…

Истинският проблем е в суровините, в логистиката, в транспорта, а не в самото производство. Хранителната верига има няколко основни елемента: производство, трансформация на суровините, манипулация и достигане до продукти, и транспорт/логистика. Имайки в предвид корона кризата, да, наистина има липса на чипове от Тайван, това е така, и то афектира цялата технологична индустрия, и най-вече автомобилостроенето, и машиностроенето. Но не е баш корона кризата виновна, а конфликтът между Тайван, и САЩ които защитават независимостта им, и Китай, които ги смятат за своя територия, и искат да ги анексират официално към комунистическата си империя. Тайван е най-големият производител на полупроводници и чипове в света. Тази криза е игра на изтощението. Канадска борба между Китай и запада. Понеже сме позволили на коминтерновската партия на Китай да стане шеф диригент на световното производство, достигаме момент, в който кажат ли китайците ”дуууууууууууур!” много държави ще останат без основни за производствата си материали, като същевременно самият Китай е най-големият изкупвач на суровини в света. Отново паралел със САЩ – американците пък имат капацитет да си произведат всичко сами, китайците нямат време за това, нито ресурс, нито технология, при тях суровините се купуват директно, защото икономиката им е изградена на базата на фабрики, а не на добив.

Така, че има достатъчно производство, достатъчно храна, дори в повече! Истинските причини се крият в статистическите данни, а те казват, че 2020 година е била една изключително богата, и успешна за земеделието година…. Тоест, основата на тази изкуствена хранителна криза не е лисата на продукти, а прекаленото им производство, има много повече, от колкото има нужда да има, но съществува един изкуствено лимитиран хранителен пазар, който на всичкото отгоре търпи проблеми с транспорта/логистиката. Когато въвеждат тия брутални рестрикции, ужасните примери са Австралия и Австрия, където хората дори не могат да работят и онлайн, ако не са минали през боц мушингията, започваме да наблюдаваме истинска (изкуствена!) криза във всички отрасли, защото просто няма кой да бачка по този начин, а стоките се трупат…… Банално е драги Читатели, знам, но трябва да го анализираме, защото хората си мислят, че Бтв им говори истината, а те просто лъжат и мажат, и никога няма да ви кажат истината. Нито една голяма медия няма да направи такъв анализ, и да прикани хората сами да използват главите си. За съжаление тази е грозната истина, не може да очакваме никой да ни изговори на глас истинските факти, за да проумеем ситуацията, и аджеба да вземем адекватни решения. Цялата тая световна, политическа олигофрения кара нормалният човек да се изправи пред ужасният избор – да се прехранва, или да прежали здравето си и да мине през иглата с графенов оксид. Виждате ли колко е брутално!? ТЕ ВИ КАРАТ ДА СЕ САМОУБИЕТЕ ДОБРОВОЛНО, за да може да си напазарувате. По същият начин карат и децата си да прежалите, заради едната заплата, и стотици хиляди са готови на това. Никакво уважение от моя страна към такива псевдо хора без грам достойнство, това са шибани роби, овце които си заслужават заколението, защото го избират те самите. Заради тях страдат всички, а в България всеки има навика да се спасява поединично. СРАМ БЕ!

От една страна има криза на транспорта на стоки, което генерира следващото стъпало на кризите, а то е – счупване на офертата. Счупи ли се офертирането на продукти, заминава всичко по дяволите. То се дължи на спекулации в медиите, които изкуствено напомпват обществото със страх, и хората започват да се свиват. Пример са земеделците. Ето ви ясен пример – затварят ресторантите и хотелите, ами защо тия хора да търпят големи загуби с тия продукции? Просто ги свиват, и хоп – криза за плодове и зеленчуци, криза за зърно и хляб, и 100 други мини кризи. В глобален план, и дори ООН предупреди за това, тези мини кризи в държавите с големи производства, ще доведат до нечуван световен глад, а ние от едно спиране на тока се плашим. Положението е много по-страшно драги Читатели, тия води са много по-дълбоки от колкото повечето от вас си мислят. Милиони хора по света умират от глад всяка година! Така, че липсва логистика, липсва финансиране, липсва най-важното – кооперативност, защото тя е под контрол на държавните институции, а те следват глобалният План за разруха на Човечеството, и рестарт на всичко, което познаваме, ние се намираме на прага на големият рестарт.

Виждате ли как големият проблем не е генериран от самите хора? Какво са виновни хората? Нормалният човек ли дърпа конците, или големите наднационални корпорации? Виновни са големите платформи, виновни са големите финансови институции, виновен е Елита, и всичките им сатанистки Лобита по целият свят. Китай има голям пръст в тази вина, защото използва факта, че го превърнахме във фабриката на света. Но и там има големи проблеми, и те са свързани с електрическите мощности. То бива бива, ама те се оляха!

Намираме се по средата на третата световна война, а тя е финансова, пазарна, и икономическа…….тя е канадска борба между големите сили.

Следва продължение……

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This