Здравейте драги Читатели.

Ето я и трета част на мини серията ”Големият Рестарт”. Оставям ви линк към първа, и към втора статия, чието продължение се явява тази.

Все по-често ставаме свидетели на картинки като тази горе. Натрупване на контейнеровози пълни със стоки по пристанищата, няма кой да ги разтовари, а има криза уж, световен икономически колапс, липса на базови продукти по цял свят… Държави като Франция и Испания остават бе алкохол до февруари, feliz navidad hermanos! 🙂 В Испания това е голям проблем, пораснал съм там, знам добре какво говоря. Контейнери ненадейно се запалват и падат в морето! Просто прекрасно.

Интернет ни предоставя онлайн tracking инструменти, като МarineTraffic, използвайте го, и сами наблюдавайте какво се случва в моретата, и по пристанищата. Ще се изненадате много ако сте от по-наблюдателните. Моля забележете също така, колко са много корабите, и след това си направете съпоставка с това, че вас ви обвиняват в глобално затопляне, понеже отделяте газове безразборно, и Грета е готова да ви избоде очите заради това. Когато влезнете в сайта, в ляво има меню с всичките категории кораби, които плават по световният океан. Контейнеровозите са едни от тях, но може да следите всички останали, като танкерите, пасажерските, или риболовните кораби, и т.н. Направих ви една снимка, за да видите европейската панорама точно сега в момента, днес е 19.11.2021 година, часът е 09:22, а батко ви Nahuatl учи онлайн със сина си, и междувременно ви пише тази статия:

Използвайте редовно този онлайн инструмент, за да ви бъде винаги ясно, има ли, или няма кораби за транспорт, на коя фирма са, какво возят, и т.н., особено когато медиите започнат да тръбят за кризата, която ни е обзела, и ни застрашава. Дори леля ви Пенка от подблоковото пространство ще може ясно да види за какво иде реч, а когато чичá ви Моньо остави ракията, поканете го и него да погледне, за да се наслушате на звучни български благословии, или да се случи това, което почти винаги се случва – ‘‘бе какво ме интересува мене…сипи оше една рИкия”, тази фраза драги ми Читатели, ебава мамата на България.

Леля ви Пена анализира глобалната астрологическа ситуация, обявявайки Блога на Nahuatl за продукт на института по сугестология, а Автора за ченге, агент, и ”българският монтоук”, който само иска пари за тия долни курсове дето ги има под път и над път, (имам всичко снимано на видео, говорим за реален случай, скоро ще има обширна статия по темата с Хейтърите), а на чичá ви Моньо му дреме на дедовио, той просто няма никакви аспирации към по-добър живот, и към прогрес. За него са виновни политиците, и все някой външен му вреди, до като той самия просто си пие рикията, копа си парцелчето, и грам си няма на идея кои са истинските аспекти на световният контрол. Но в съвкупност, леля ви Пена и чичá ви Моньо са информационна институция, нищо че 20 години не са излизали от табелата на селото навън. Между тях има и тотални психопати, които просто ей така се явяват за да хейтнат 🙂 но преди това молят Nahuatl за помощ, и понеже не ги отразява, нагуала се превръща в ебахти долното копеле! Welcome to Zamunda Banana.

Цялата тази картина се разиграва насред огромната аудиенция, от 124 души на леля ви Sara Bisse, която е админ на една от групите на ”колегата” Нео Нула, най-върлият Matrix5G активист в България, според чиято идеология трябва да си хомосексуалист, за да може да си ”последна инкарнация”. ХАХАХАХАХА 🙂 Ей такова е положението в страната драги Сънародници, това е масово явление в България 🙂 Сами виждате. Огромната маса от хора не работят, те просто са роден експерти, и имат изконното право да хейтят тези, които работим и се базираме на истински контакти, истински данни, и доста по-голям ментален капацитет. Но така е, завистта в България е голям фактор, особено ако срещу тебе стои леля ти Цона, която на базата на 25 годишен опит като чистачка в Барселона, е станала и експерт по геополитика, па ние дето сме учили за това, кучета ни яли 🙂 Както и да е…тях ще ви ги анализирам в отделен материал, обещавам ви да се спукате от смях. Много се кефя на голямата им аудиенция от 124 души, и 6ма гледащи онлайн тези видеа с хейт по мой адрес, и по адрес на други Колеги, които няма да споменавам сега. Искам да видя как ще реагират, когато ги изправя пред минионна публика, нали искат да са известни? Може па да направят курсове за начинаещи по спортен Хейтинг, кой знае? Аз съм готов да предоставя платформа за реализацията на всякакви идеи 🙂 Продължаваме по темата:

Toва е България в актуалният момент, при нас нещата изглеждат ОК, има само няколко кораба на рейд, което е нормално, трафика през Босфора е нормален, без излишни натрупвания, трафика по Река Дунав също е нормален. Зелените стрелкички ако забелязвате, са само cargo ships. Не съм включил друга категория кораби, тоест това са контейнеровозите, които превозват основните стоки към нас.

Когато кликнете върху който и да е кораб, получавате цялата информация за него, от-до, и реално така може да се следи всеки един кораб по света, което е страхотно, защото можем в реално време да правим цели разследвания, какъвто е и случая, просто информацията като обем е огромна, и чисто логистично нямам време да я обработя сам толкова бързо. Но правя всичко, което ми е по силите за момента, и винаги ще го правя.

Това е положението около Щатите и Канада – колапс по пристанищата.

Забележете сега световният трафик, и вижте Русия, и после ако искате ме псувайте, че съм гаден, долен русофоб, който говори лъжи, и се върнете към илюзията, че руснаците едва ли не ще спасяват света. Виждате морският им трафик, почти равен на нула, а това е федерация с над 300 000 000 души население. Ето ви я руската икономика на яве, и не, не ви лъжа когато казвам, че тя съставлява не повече от 2% от световният брутен вътрешен продукт. Икономиките на Италия, или на Финландия, са в пъти по-големи от тази на Русия. Малко да ви сблъскам с реалността, че много хора имат нужда от това. Тук ви показвам реални данни, не си ги измислям аз.

Имаме световен колапс по пристанищата, тоест стоки има, продукти има, дори логистика има, но някой кара тези кораби да седят на рейд, някой има интерес световната икономика да се стопира. Отново ще идем на The Economist, и ще ви покажа корицата от 21.11.2021, ето я:

Китайско фиде от евтиното, и заглавие ”Моментна икономика – революция в реално време”. Пред революция ли се намираме? Кой я води тази революция? Как се информира нормалният, всекидневният човек/мравка? В реално време ви показвам ситуацията с морският транспорт, защото по новините ще видите само това, което тях ги интересува да видите, а аз ви въоражавам с инструмент, който може да ползвате сами. Но за това се изисква внимание, време, и доста труд. Междувременно леля ви Цона ще продължава да бълва психопатски умопомрачения, а гадният Nahuatl е просто едно лайно, изфабрикувано от института по сугестологя! Ето толкова е банален парадокса на едната страна, и на другата 🙂 Тези неща са още по-разбираеми за хората, които не са прости гълтачи на информация, а истински се интересуват от световната геополитическа ситуация. Именно пазарите, и геополитиката определят световният статус, а не тайните движения на рептилите, за които така или иначе тия хора няма как да имат реална информация, и се базират единствено на информации представени от хора като нас, които чисто и просто преразказват, и преминават през собствените си психични отклонения.

Говорим си за икономика нали? Вижте какво пише на чашката с китайско фиде ”GDP”, това е обозначението за БВП, брутен вътрешен продукт, следвано от английската дума ”подобрение”, демек ”подобрение на вътрешният брутен продукт на дадена държава”. На коя държава, кой ги измисля, и ги провокира тези кризи? Не са САЩ уважаеми Съселяни, това е Китай, казва ви го in the face самото издание на The Economist. Ще анализираме и проблемът с логистиката, но ви казвам предварително, че 5-тте най-големи фирми за морски транспорт в света, не са американски, нито австралийски, а са китайски. Изненада? Не нали? Очакваше се. Освен това, виждаме как едни китайски пръчки за ядене, изтеглят едно фиде от чашката, а то има формата на графика, която расте. Сетете се сега за коя държава става въпрос. Колко по-ясно да се каже? К-и-т-а-й! Ако прочетете цялото издание на The Economist, но не, слушайте леля ви Цона от Барселона, тя е експерт и по икономика, учила е до като трие с парцала мебелите на баба Encarnacion, ще си дадете сметка, че се говори за елиминиране на макро икономическите модели на държавите, и заместването им с ”мигновени икономически модели”. Какво ще рече това? Пак пример с Китай. Ами понеже 5-тте най-големи shiping cargo компании са наши, председателя на партията им удря спирачките под заплаха от разстрел на стадиона, и готово. Корабите се спират. Що да не? През това време искам да знаете, че цената на един 40 футов контейнер, е скочила от около 3500 долара, на 15 000 долара в някои случаи! Тогава каква криза? Няма криза, просто някой в Пекин си генерира брутално огромни печалби, а на нас ни сервират, че корона кризата, и големият брой не ваксинирани, ще доведат света до нечуван икономически колапс. Съответно, скача търсенето, скачат и цените! От там скачат цените на природният газ, цените на тока, и макар че България има целият капацитет да е самодостатъчна в това отношение, и тук да няма брутални фактури за тока от 1-ви януари 2022 година – на група бизнесмени е разрешено да спекулират с енергията на Българският Народ, и да търгуват на борсите излишъците генерирани от мощностите в страната, когато логичното е това да се спре, за да се запази българското общество от тази криза. Но не! И това няма да ви го кажат по новините. Другото предимство на България, е че тук се пазят аналоговите мощности, и ако на запад им спре нета, и от там угаснат всичките дигитални системи на електро централите, което наистина ще доведе до Blackout, у нас имаме целият капацитет това да не се случи, защото повечето ни мощности така или иначе са аналогови. Ама какво от това? 5-ма чичаци търгуват българският ток на международните пазари, на нашенеца му дерат гърба всеки месец повече, той се оплаква, ама грам не иска да учи как се случват всичките тези неща, след това се появява някой, който му го казва in the face, обаче масовия нашенец го обвинява, псува го, и му казва, че е шибаният български монтоук, който иска да промие мозъците на населението, понеже на всичко отгоре е и долно ченге и продукт на института по сугестология. Те това е реалността 🙂 🙂 🙂 Плачевно нали? СССР е жив в съзнанията на тези хора, и те са масово населени по територията на Република България, в този mind control, и начин на мислене се крият всички проблеми на България.

Това, което със сигурност няма да се покачи в тази ситуация са заплатите. Бъдете сигурни. През това време в публичното пространство, ще се шири тази медийна, фалшива криза, и вас ще ви убеждават колко сте виновни понеже не сте се ваксинирали, и как дяволските ви дизелови автомобили замърсяват Планетата. Не яжте и много боб, защото изпускането на метанови газове през ректума, замърсява околната ви среда, а това е политически некоректно, защото Agenda 2030 иска от вас, да се откажете от вредните емисии, но понеже там не говорят с обикновеният човек – изискват от националните правителства да следват плана, и така той да бъде наложен глобално, защото вие вярвате в правителствата си, а Елита не иска да разберете, че целта на унищожение сте вие, не говорят с вас директно, защото ще се усъмните ”как така някакви си хора, от едни частни институции, ще ми диктуват какво да правя в собствената си държава?”. Те не искат това, искат да сте слепи. Именно Agenda 2030 стои в дъното на всичко, катапултирана по бързата процедура от Елита, и техните лобита по целият свят. Вече им знаем схемата, създават проблема, и след това изненадващо филантропи, организации за опазване на световният мир, и други подобни, започват да дават решенията, а зад всички тях стои едно и също лоби, един и същ Култ, който управлява тази Планета от десетки хиляди години насам.

Относно глобалната ситуация с морският транспорт, медиите непрестанно бомбардират с новини, че всичко е буквално задръстено, спряло и т.н., и си украсяват нещата с корона кризата, и вашата човешка вина, че не се ваксинирате, и за това нямате човешки права, и не можете да ходите на работа. Медиите прехвърлят вината от истинските виновни, към обикновения човек, който и без това нищо не знае, просто си мишкува, и си съществува там някъде. Kитайците обаче също имат проблеми. Както вече ви казах, тяхната икономика не е базирана на добив на суровини, а на фабрики и производство. Това са 2 различни халки от синджира. Ето защо Китай е най-големият купувач на суровини в света, и сега имат големи проблеми с 2 от тях, въглищата и хартията. Те въобще не са модерна държава, Корея и Япония са на светлинни години пред тях. Китай е и най-големият замърсител на въздуха в света, защото 95% от електроцентралите им са на въглища, но сега тези въглища са проблем, защото ”има световна криза на горивата”, а Agenda 2030 иска да наложи зелените енергии, към които Китай няма време да се адаптира, защото ако започне да изпълнява договорите от Киото, и да се съгласи, че замърсява неимоверно много Планетата, те ще престанат да бъдат фабриката на света. Ще станем свидетели на нова китайска, но този път антикомунистическа революция, ако комунистическата партия изтърве юздите. Ето защо това е най-големият им страх, и те ще направят всичко възможно да не преминат към по-зелена енергия, понеже това би срутило икономиката им, базирана на въглища. Разбирате ли го сега? Китай е проблема, не САЩ, американците са потърпевши, като и целият ЕС. Китай има нужда от въглища, за да имат ток тези милиони фабрики там, а въглища явно няма както имаше преди. По тази причина са в добри отношения с другият голям, световен, комунистически играч – Русия. Щатите от друга страна също имат проблем с хартията, и с пластмасата, но там технологиите са около 50 години напред от китайските, говорим за енергийните мощности и производствата, нищо че Китай поема големият капацитет, просто те нямат иновативна технология в електропроизводството, и въобще в целият сектор енергетика, което се явява ахилесовата им пета в случая. Китай има обаче капацитет да прилага голям натиск по целият свят, и този натиск е логистиката. Както видяхте, си дзи мин дао бао там, и другите комуняги, просто удрят стоп палката на 5-тте най-големи морско транспортни фирми в света, и adios muchachos, криза в целият свят, която може да доведе Европа до истинско изпитание.

Заради логистиката има липса на горива, от там и цените на автомобилните такива се покачва, покачва се и цената на втечненият газ, защото и той е дериват на петрола. Айде на бас, че много от вас не знаеха, че втечненият газ е дериват на петрола. Ден днешен може да се каже, че рестарта е нужен, защото всички държави в момента преразглеждат зависимостите си. Кой на какво е базирал икономиката си? Този е въпроса, без суровини няма енергия, без енергия няма производство, без производство ще има социални конфликти, защото тия хора трябва да ядат, а стигнем ли до там, активираме Червен Код и се оттегляме на сигурно място, защото ще стане мазало. Първият ефект от загасянето на електрическите мощности ще бъде не липсата на храна, това е вторично, а липсата на питейна вода, защото всички пречиствателни и помпени станции, работят с електрически ток. Ето защо в Европа тече масова смяна на някои мощности, и пренасочването към други. Храна се намира, но без вода, човешкият организъм не може да живее повече от седмица.

След тези 3 статии трябва да сте си направили правилните изводи, в тази ви давам инструмент, с който да следите морският транспорт. Петрола, и газта, не се транспортират само по тръби, а точно през морският транспорт. Не се учудвайте, че цените на тока и на горивата са във въздуха, да, има криза, но тя е изкуствено генерирана. Разполагате с още жокери, за да си правите изводите сами. Не слушайте леля си Цона, и чичá си Моньо, психичните им мозъчни умопомрачения са заразни, знам, но тук говорим за сериозно разследване не на конспиративните теории, а на истинските факти, които водят до конспирациите, на които всички ставаме свидетели. В това е разликата.

The Economist ви казва, че ще преживеем глобална промяна. Светът е на ръба на икономическа революция, и последиците от нея. Умният човек анализира, и се подготвя без да изпада в паника. Останалите никога няма да намерят изход от теория на конспирацията. Ето защо промяната ще доведе до много жертви сред населението. Хората вече са объркани, и не знаят на кой да вярват. Използвайте моята методика, научете се да вярвате на себе си, но това изисква труд, и постоянство, а не просто гълтане на информация. До като трае процесът на трансформация, ще се трансформира както количеството, така и качеството на информациите. Компании като Netflix или Amazon, вече използват системи за анализ на моментни данни, за да правят мониторинг in real time, на всичко което консумираме, и дори на начинът на мислене на населението, който се анализира именно на базата на продуктите, които купуваме. Корона кризата накара правителствата и централните банки да експериментират. От мониторинг на резервите на ресторантите и заведенията, всичко това в реално време, до проследяване на всички трансакции осъществени посредством банковите карти, кредитни и дебитни. Сензори, и изкуствен интелект, добиват данни, на базата на които вече се чете и вашето намерение, от там и интелигентните реклами. Всичко клони към моментна икономика, както ви казва The Economist, всичко в реално време, на момента, без проекция за бъдеще. Ще ви откажат от плановете ви за бъдещето, за да може страхът ви да им отвори вратата към Съзнанията ви.

Искат да наложат китайски техно комунизъм. В Китай се прие официално, социалната кредитна система, хората са просто номера, нямат дори имена. Това искат да се случи и в Европа, и навсякъде в цивилизованият свят. Последиците от промяната ще са изпитание за цялото Човечество. Живеем в интересни времена.

Следва продължение…..

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This