Здравейте драги Читатели. Искам да ви въведа малко в някои наши проекти, базирани на истински, оперативни цели, свързани с криминалистиката, която е една от стотиците форми на апликации на метода за извличане на информация Remote Viewing.

Точните данни по случая остават конфиденциални, също както имената на полицейските Разследващи, и на вероятните заподозрени в извършването на това брутално престъпление, за което ще ви разкажа в този кратък материал. Ще ви разкрия части от информацията по искане на 2-ма Колеги. На много хора им е интересно как точно работи метода Remote Viewing, когато се помага на истински полицейски разследвания, или в случаи, когато е застрашена националната сигурност на нашата Родина. Не напразно нашето мото е ”Където с друго не може”, ние сме крайният ресурс, който се мобилизира в някои случаи, защото с друго наистина не може. Нека ви въведа малко в мотивационно-моралната ни база, без нея сме за никъде:

Нашето Общество, и всички обучени, всички мои Колеги, нови или стари, стоим зад една основна, морална база на нашата Общност и PSI силата, която тя представлява: Remote Viewing никога няма да се използва за зло, нито в ущърб на историческото наследство на България, заради потенциала, който представлява за откриване на всичко, което е скрито или укривано. Без значение с какви ”връзки разполагаме” на национално и международно ниво, ние сме Българи на първо място, и после всичко останало. Сред нас има военни, полицейски офицери, лекари, адвокати и нотариуси, бизнесмени, чистачки, учители, професори, хора от финансовият сектор, пилоти от гражданската авиация и много други от всички слоеве на българското общество. Ние сме будни и съзнателни граждани на България и се гордеем с тази си кондиция. Изнесли сме методът и го правим квази-публичен, само и единствено с цел повече хора да се докоснат до него, и да проумеят собственият си PSI потенциал, който е безграничен, като след това този потенциал попада в различните прослойки на обществото. RV е много мощен инструмент, който се използва, и ще се използва в такива ситуации само и единствено в помощ, и за хуманни, не-користни цели. В тези случаи успяваме да помогнем на тези, които се борят професионално с разкриването на убийства, тероризъм, и други потенциално застрашаващи колективната сигурност елементи. Тези елементи не са малко…..

Данни по случая:

https://darik.bg/izdirvat-82-godishna-zena-izcheznala-bezsledno-ot-smolan-

На определена локация преди няколко месеца изчезва една възрастна жена. В България има десетки такива случаи всеки божи ден, някои от тях не могат да бъдат разследвани по конвенционален начин. Под логото на Българската RV Оперативна Група пише: ”Където с друго не може”. И вярвайте ми – наистина е така.
Ние не сме врачки или гадатели, през които информацията тече чисто и просто през личната им перспектива и призма. Нямаме общо с такива неща, нито с астрология, нито с никаква форма на мистика. Нашият инструмент е Съзнанието, да, но самият метод представлява серия от алгоритми, под формата на протоколи, разработени, тествани и използвани от военните разузнавания на САЩ, Франция, Германия и други страни. Тук не става въпрос за някаква мистика, а за систематично извличане на данни и мета данни, по определен структуриран начин, посредством самата методика и протоколите. Ние не ”гадаем”, нито използваме ”магически топки” за да се взираме в нещо… Нашият метод е военно/научен, такива са и подходите ни по време на работа.

Когато нашият приятел ни запозна със случая, решихме да помогнем. Беше съставено специализирано задание, свързано с конкретният ´´target´´, или ”цел”, както ние се изразяваме на наш жаргон. Единствено аз, и един от Колегите знаехме за информацията предварително, като нито един от останалите не знаеха нито една дума за случая, освен 8-те произволни цифри, които ние им даваме като ”пощенски адрес” на целта, и заданието към нея. Реално няма точна информация и от полицейска страна, дали жената е мъртва, или жива, защото се води ”безследно изчезнала” от месеци наред. Тя е много възрастна. Заданието беше конструирано на базата на това, да открием ”черепа” и, което е специална конструкция на таргетите вътре в самият метод. Имахме сериозни подозрения, че е мъртва и точно такава информация добихме в последствие. Колегите имаха няколко дни на разположение, всеки от собствената си локация, всички живеем в различни градове и държави.

Добихме информация, която съвпада и се допълва, като това е помощта, която оказваме, както с полицейското разследване, така и със следствените тайни. Това обикновено оставя хората с отворени усти, и леко ококорени, защото не предполагат, че някакви непознати, и не-запознати със случая хора, някои от тях живеещи на хиляди километри, могат да се доберат до такава информация. Ние разбрахме следните неща, като целта ни беше да открием ”най-лесно разпознаваем обект на мястото, където се намира трупа”, за да можем да насочим Полицията:

  • Факта, че жената не е жива, като вероятно е убита.
  • Картографирахме и самата вероятна сцена на престъплението, чисто графично – информацията съвпада с тази на Полицията, и я допълва. Разбрахме как изглежда, какви елементи съдържа, сгради, пътища, вероятни водоеми + самото вероятно местонахождение.
  • Вероятното местонахождение на трупа ще може да бъде сведено до минимум детайли след анализа на данните, който предстои.
    Извлякохме данни и за извършителя, които съвпадат с вероятен заподозрян, роднина на жената. Ще бъде подложен на полиграфско изследване – детектор на лъжата. На базата на препокриване на данните, ние не само можем да разберем кой е, можем и да го заловим, за да понесе цялата тежест на Закона по това брутално престъпление.
  • Извлякохме и много други данни свързани с мястото, с намерението, и дори с начина, по който жената е била умъртвена, имаме конкретни данни за това.

Останалите данни са конфиденциални.

Всичко това беше направено от тотално начинаещи Колеги, преминали курса само преди седмица! Дори не са участвали pro-тата. Направихме го като тренировка за начинаещите, и съвсем новите, но метода работи от първият път.

Не мога да ви разкрия повече детайли по този случай, но мога да ви гарантирам, че Remote Viewing в България се намира в ръцете на съзнателни български Граждани, и се използва само и единствено с добри цели и намерения. Понякога се сблъскваме със суровата реалност, но метода предвижда специфично въвличане в сцената, и последващо отдръпване. Както знаете, емпатията и телепатията понякога са проблем, защото човек буквално може да ”вижда” чрез тях, но това не е визуално виждане, а възприемане на комплексен пакет информация, който включва емоции, усещания, и много други видове мета данни, които в крайна сметка ни водят до това да можем да видим и открием всичко. Без значение от време пространството.

Ние сме там, където други не могат да проникнат – в територия непозната за повечето хора, но обща за всички, и много по-оперативна от обикновената 3Д реалност.

Надявам се, че ви е било интересно. Пиша този пост и по ваше искане.
Поздрави на всички.
Bulgarian PSI Ops Battalion

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This