Драги Читатели здравейте.

Пиша ви за да ви кажа и тук, специално за тези от вас, които нямат Facebook профили, и не следят нашите мрежи там, че цените на всички курсове през лятото са силно намалени. Това се отнася за:

  1. Курс ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване
  2. Курс ”Оцеляване за Цивилни ниво 1 – Бедствия и извънредни положения – подготовка, тактика, превенция и планиране”
  3. Курс ”Remote Viewing

Както знаете, нашите обучения са без никакъв аналог минимум в България и на Балканите, просто няма други такива курсове. В момента може да се запишете на който и да е от тях, освен курса по оцеляване, другите 2 може да се карат и онлайн, като това е направено специално за Нашенците в чужбина. Летните цени са много по-добри в момента. Намаленията са сериозни, и който не е успявал до момента, е време да се възползва. Цените за групи пък са още по-добри, но това ще бъде само лятото. Местата и за 3те курса са лимитирани на само 10 души.

За записване:

  1. Изпратете ни мейл на [email protected] с имена, и телефон за контакт.
  2. В мейла напишете за кой курс искате информация, и дали искате да го преминете онлайн, или присъствено, след което ще получите останалата информация относно цени, дати, местата където се провеждат обученията, и т.н.

Поздрави на всички, възползвайте се, и елате да се запознаем на живо! 🙂

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This