Драги Приятели, гледам че отново съм получил съобщение с въпрос ”На кой да вярвам?”. Визирам онлайн предаванията, които се излъчват в YouTube.

Сега, аз съвсем не мога да кажа ”вярвайте на този или онзи”. В никой случай няма да направя такова нещо. Обаче мога да ви кажа, че от моя гледна точка, 95% и от тези среди, и съответните автори са си чиста проба копи пейстъри, псевдо журналисти, и т.н., които нищо съществено не казват. Големият проблем в тези среди е качеството … Едни от най-големите канали са и най-некачествените, според тези, които разбираме и от езотерика, и от разследвания.

Голямата част от хората са също така гълтачи на жълто. Малко са онези, които истински искат да вникват в информациите, съответно – само няколко са и онези, които предоставят такъв сорт информация. То си личи, най-вече от начинът на предоставяне на темите.

За мен лично, в българското YouTube пространство има само едно такова предаване, което си заслужава гледането, заслужава си членството в канала, и то е Скритата История.

Казвам ви го по няколко причини:

1. Защото Автора е мой личен приятел, той е един страхотен младеж, който не успява да пасне в класическата археология, заради будното си Съзнание и изключително ясен и бистър ум.

2. Поради тази причина му се налага да прави изложения по алтернативен начин. Но тук имаме човек, който е истински изследовател, с истински знания, истински подход, и истински начин на предоставяне на информацията.

3. Няма copy/paste, има автентични анализи, базирани на опит и на лични знания.

Мога да изброя още причини, но тези са основните. Каналът ”Скритата История” за мен е единственото такова пространство в мрежата, което и аз лично следя.

Забелязал съм как по други канали, и то с пъти повече последователи, се използват copy/paste методики + някакво студио и смешни прически. Те са за масите, които търсят жълтото  Но ние не сме такива, и моят сайт не е такъв. Ние обичаме да мислим, да разсъждаваме, да изследваме, и да стигаме до собствени изводи. Забелязал съм как по други канали се използват тотално fake материали, без лично разбиране по темите, тип ”Башар”, ”ченълинги” и т.н. За мен това са пълни простотии, защото знам добре как функционират тези неща. Въпросните канали са направени само и единствено с цел финанси  Скритата История е друга бира…. там тласъка идва от факта, че официалната археология съвсем не иска да влезе в релси, и един истински учен, един търсещ, един млад човек с адски бистър ум е решил да предостави нещата така, както не му се позволява в официалните среди.

Ето защо от Блогът на Nahuatl заставаме ПЛЪТНО зад Скритата История. Защото сме себеподобни.
Последвайте ги във Фесйбук, и се абонирайте за каналът в YouTube. Не за друго, а защото си заслужава! И ако давате пари за абонаменти в жълти канали – не го правете, давайте пари за абонаменти в канал на истински изследовател, какъвто е Автора на Скритата История.

Това е моето мнение.

Поздрави.
https://www.youtube.com/@skritata_ist/videos

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This