Здравейте драги Читатели.

Качвам тук в сайта, изявлението от вчера на Д-р Робърт Малоун – човекът измислил, и разработил иРНК технологията, която стои в основата на ваксината против китайският бацил, която много правителства и други тъмни организации искат да направят задължителна и за деца. Точно така – и за деца между 5 и 11 години! Не трябва да го позволяваме. Моля разпространявайте масово тази статия, която съм качил и в социалните мрежи на Блогът на Nahuatl. Изявлението на Д-р Малоун се явява своеобразно предупреждение към всички, които доброволно ще набодат децата си с тези експериментални препарати. Това е доброволно участие в най-големият колективен, медицински експеримент, правен някога в човешката история. От тази трибуна ще ви кажа, а съм и писал по тези теми, че аз НИКОГА не съм бил анти ваксър, напротив. Ваксините са спасили милиони животи от както са създадени, но истинските ваксини, а не набързо разработените препрати, които правителствата одобряват с лекота за масово, задължително използване. Докторът започва това изявление с думите ”Преди да ваксинирате децата си, знайте, че това решение е необратимо”.

Лимитират ни базовите човешки права, гарантирани от всички Закони по света. Децата ни стоят у дома, вместо да са на училище, защото едни пари трябва да бъдат усвоени, и едни тестове с ацетиленов оксид трябва да бъдат употребени. Много хора подаряват децата си доброволно, за да бъдат те експериментални мишлета в този сатански, глобален експеримент. Свободата мили Приятели….. тя не е безплатна, и не се дава просто така, изгубим ли я, ще трябва да се бием за нея, в буквалният смисъл на тези думи.

Драги Приятели, и ваксинирани, и не-ваксинирани: не забравяйте, че в дъното, ние сме едно цяло, едно голямо Семейство, и имаме задължението да пазим децата си. Те са бъдещето. Прецакаме ли тях, отива по дяволите бъдещето. Д-р Малоун го казва прав текст. Оставям ви и линк към писменото му изявление в личният му уебсайт. Човекът предупреждава, че големите медии цензурират истинската наука. Може би се досещате каква е целта? Да – тоталитарен контрол над цялото човешко население. Тези масови, медицински експерименти, няма да доведат до нищо добро, до нищо! Споделяйте тази статия, събуждайте заспалите около вас, това е битка за Свободата. Спасяването по отделно ви обрича на заколение, само в Съединението е Силата.

Линк към официалното писмено изявление на Доктор Малоун.

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This