Драги Читатели, често ме питате за надграждането на нашите активности, в социалните мрежи и извън тях. ”Какво ново?”, искат да знаят доста от вас 🙂 Често говорим на теми като субективността на самата реалност, и колко измамна е тя, представена в чисто социалният си ред пред Човечеството. Говорим за начините за манипулиране на човешкото възприятие, за масовият контрол на колективното съзнание, и начините да се измъкнем от там. Ето какво ново в този ред на мисли – Блогът на Nahuatl започва работа по съвместен проект с журналистът Стойчо Керев, и експертът по физиогномика и приложна психология Валерия Цимбал.

Всички познавате моят приятел Г-н Керев от големият екран, малко хора в тези наши среди не са гледали предаването ”Новото Познание”, на което той е автор и водещ. Стойчо е и водещ експерт по реторика и PR, а неговите обучения в тази материя са най-добрите в България. Автор е именно на такива курсове като ”Харизма и публична изява”. Тези обучения са задължителни за всеки, който е поел по пътя на публичността, говоренето пред хора, корпоративното общуване, и целевото поведение по време на преговори, презентации, публични изяви и други ситуации, в които личността и идеите, които презентира е изведена на показ пред всички. Често ме питате и неща като ”няма ли да направите нещо заедно със Стойчо?” – ами ето, правим.

Нека ви представя с няколко думи и моята прекрасна приятелка Валерия Цимбал. Тя е единственият оторизиран експерт по науката физиогномика у нас, основател и собственик на ”Физиогномика България”. Доста от вас я познават и от телевизията. Валерия е от хората, способни да видят и анализират много, много отвъд това, което хората си мислят, че представят като ”себе си” в дадена форма. Определено има какво да добави към PR/HR и работата с човешкото поведение в корпоративна среда, или като част от общото познание по социална и личностна психология. За нея ще ви пиша специално съвсем скоро.

Очаквайте нов формат с наше общо участие, който ще стартира първоначално под формата на уникални по рода си, общи беседи, семинари и обучения. Ще започнем с организирането на ”хибридни семинари”. Какво ще рече това? Комбинирали сме знанията на Стойчо Керев и Валерия Цимбал с това, което може на научите от нас по тематиките с дистанционно наблюдение и възприятие (remote viewing), опитности извън тялото и изменени състояния на съзнанието, навлизане в материи като оперативност и осъзнато сънуване. Смятаме, че реалността е наистина субективна, и не може да се говори за само една реалност едновременно, поради което ще разработим методика, която да позволи интеграция.

Други основни тематики ще бъдат теми от скритата реалност: тайните организации, над правителствените структури и по какъв начин влияят те на обществото и отделните индивиди. На какво се базира социалният контрол на съзнанието и как да излезем от него + много други интересни беседи и събития.

Този проект ще добави в арсенала ви със знания много сериозни, нови инструменти и способности за сърфиране на реалността, и генерално ще разширят мирогледа, и обхвата на вашата оперативност като човешки същества.

Всичко това заедно с вас, на едно място, 2 дни с нощувка, в поредица от серии в цялата страна.

Изнасям ви само предварителна информация, от кухнята 🙂 Очаквайте конкретика съвсем скоро!

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This