Здравейте драги Читатели.

Днес съм тук за да ви кажа една новина. Нещо, което подготвям от доста време и ще ви хареса много. Както знаете, преди 1 година започнахме да правим специализирани, тактически курсове по оцеляване за цивилни. В течение на тези уникални обучения се запознах с много хора, и проумях един факт, и се роди една идея, която си мислех, че не е за българските ширини и българският манталитет, но уви – грешах. Тези, които ме познават лично знаят какви неща правя. В момента строим фотоволтаични електроцентрали, след няколко месеца ще бъде факт най-голямата ФВЕЦ на Балканите, и втора най-голяма в Европа, на парцел от 3500 декара в околията на едно градче до една прекрасна българска планина на не-земеделски парцели. Строителството, и сигурността са ми в кръвта 🙂 Една от нашите фирми придоби уникален лиценз, и ексклузивен договор за цяла централна и източна Европа – започваме да произвеждаме модулни бункери със сертифицирана NBC (Nuclear Biological Chemical) конструкция, тоест издържат на ядрена атака, на биологична атака и на химическа атака. Непробиваеми мини крепости обзаведени все едно сте в космически кораб. Нашенеца иска бункери, и ние ще му ги направим.

Вкарваме ги на българският пазар до няколко седмици, и вече приемаме поръчки. Ще се изненадате, но в България търсенето на бункери е нещо много голямо в момента. Има само една фирма, която се занимава с това, но тя не може да предложи това, което ние ще започнем да предлагаме съвсем скоро с новият brand, който подготвяме. Въпросната фирма има доста слаби точки в сигурността, и в самото строителство на съоръженията. Скоро ще чуете за нашата инициатива по големите медии…макар, че още пазя в тайна някои детайли по проекта, и самото име на фирмата ми.

Ще ви покажа вътрешността на модулните бункери, само тук за вас. Произвеждаме ги някъде ”по Средиземноморието”, под специфичен, военен лиценз. Предназначение са за цивилно ползване. Разполагат с всички нужни системи, модерни и актуални, за: добиване на вода от системата за пречистване на въздуха и още 2 водни системи, една санитарна и една питейна, система за пурификация и пречистване на въздуха по NBС военен стандарт, дори след ядрен взрив, система за специално заключване и херметизиране на бункера, сателитни системи за комуникация включително директна връзка със Старлинк (имаме собствен сателит), оръжейни системи, защитни системи, системи за храна и производства, и много други интересни неща, които се добавят в последствие. Ще ”изтърва” няколко снимки само тук пред вас.

Така изглежда част от вътрешността 🙂 Конфигурациите могат да са всякакви, и е перфектно възможно изграждането на цяло подземно, или надземно селище, а цените са в пъти под предлаганите до момента в България, и то за бетонни бункери, за които чакането за строеж е огромно. Нашите се произвеждат в рамките на 2 седмици, няма нужда от бетониране, от чакане 80 дни ”сместта да дръпне”, и всички останали бавни процеси. Искате бункер? Казвате къде, преглеждаме подземният кадастър, идва механизацията, копаем, полагаме, и чао – имате бункер. Това са 30 см плътна, специална по рода си стомана, която със съответният монтаж издържа на ядрен удар, а въздухът вътре по принцип е в пъти по-чист от този навън при всяко едно положение. Бункерите са абсолютно непробиваеми. Направили сме такъв дизайн, че от тези бункери може да се изграждат цели подземни села, или надземни, превръщайки ги в хълмове с едва забележими входове. В момента разработвам дизайн на вторични системи за сигурност, защото при SHTF ситуация, ще има нужда от такива, пример е вентилацията на въздуха, но не мога да ви дам детайли публично, това ще бъде опция само за клиенти. 30 см от тази стомана, издържа на всичко, от ракетен обстрел, до ядрен взрив, когато са вкопани в земята. Очаквайте го, защото ние сме единствените лидери на този пазар на Балканският Полуостров, и скоро новината ще стане известна 🙂 Искам вие да го знаете предварително, че аз и моя екип стоим зад такива начинания, защото ме четете от години, и с вас имам специална по рода си връзка….

Правим бункери не само за България, драги Читатели! Можем да изработим и да ви изпратим защитни съоръжения в която и да е точка на света, освен в Русия (по разбираеми причини). Пишете ни на [email protected] за да ви дадем информация – приемаме поръчки, и вече има wait list. 

Ще има инвестиционен план, разработен по начин така, че всеки да може да си позволи да ползва когато се наложи, или да притежава такива бункери.

Търсим още инвеститори за строеж на парк в България, който ще използваме като шоурум на открито.

Офертата е особено интересна за строителни предприемачи и инвеститори, които се намират в етап на проектиране, защото в България все още никой не прави комплекси от жилища с бункери.

Възможността е уникална!

Очаквайте още детайли, технически характеристики, цени и нов уеб сайт в близките седмици.

Поздрави на всички!

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This