Здравейте драги Приятели на това виртуално пространство. Днес съм тук за да ви задам един въпрос, и да предложа отговор от моята лична перспектива. Въпросът е следният – Как ще се случи мащабното разсекретяване на НЛО и извънземното присъствие на Земята?

Много обширна тема на размисъл, която води до още, и още въпроси…Много ентусиасти се появиха след последните конференции в Конгреса и други американски институции, с появата на действащи военни и агенти на разузнаването, които открито говориха за извънземно присъствие на нашата Планета, и за информациите, които големите държави имат по тези казуси. Дейвид Гръш беше последван и от други, които с помощта на действащи американски политици успяха да изнесат в публичното пространство изключително интересни данни. Именно по тази причина, хората които се интересуваме от такива неща, провеждаме собствени разследвания, и имаме капацитета да анализираме и мислим самостоятелно – мислим, че мащабното разсекретяване на извънземното присъствие на Земята, както и други детайли покрай него като наличието на бази под земята и под океаните, катастрофиралите им превозни средства, и т.н., скоро ще станат полу-публично достояние. От тези теми ще произлязат и цяла серия нови закони, амнистии, норми и правила – глобално, по целият свят, във всички държави.

Само преди няколко месеца полковникът от американската армия Karl E. Nell говори пред DailyMail, и каза, че

премахването на графа строго секретно по тази тема трябва да се случи преди 2030 година, за да бъде предотвратено ;катастрофално; разкриване на детайли от страна на вражески сили”.

Дори имаше ясни загатвания за 2024 година, в която се намираме сега, нещо което мен лично ме изненада доста. Всичко изглежда някак си забързано. Доста хора смятат, и то заради конкретните предприети официални действия, че правителството на САЩ ще бъдат тези, които ще направят тези информации публично достояние. То дори се случва, просто трябва да следите медиите, и да знаете, че официалните такива в държави като България никога няма да се занимаят с тази тема сериозно до буквално последният момент.

Според мен, а и не само според мен, разсекретяването ще се случи в основно 4 главни фази, kато вероятно ще има и една пета. Нека ги разгледаме една по една:

ФАЗА 1 – Поставяне на основите

Тази фаза вероятно се случва поетапно от самата среда на 20-ти век.

  1. Бавна, почти невидима интеграция на информациите от страна на съответните агенции, и техни производни, официални и неофициални с всички възможни медии, дори с алтернативните, и тези в социалните мрежи + официалната main stream media.
  2. Договорени колаборации с писатели, актьори, кино продуценти, разработчици на видео игри, документални филми, за бавното представяне на концепции свързани с реалността на НЛО и извънземното присъствие на Земята.
  3. Засилено въвеждане на спекулативни, но официални, изследвания + дискусии в академичните кръгове, които да стават все по-явни, видими и достъпни за всички.
  4. Конференции и публикации свързани с астро-биология, екзополитика, и всички свързани с тях тематики за разисквания и дебати.
  5. Редом с всичко това поставяме и контролираното изпускане на официални данни и информация директно от правителства, или от лица/агенции/служби, свързани с правителства, както се случва в САЩ, Испания, Франция, Италия, в много латиноамерикански държави, и други по света. Това се прави посредством публикуването на ”незавършени факти” като Tic-Tac НЛО-тата, за които ви бях писал, и за които има отделен подкаст в рамките на ”Пътеки През Вселената” в YouTube. Други примери са изнасяне на ”замъглени снимки”, разсекретени официални документи със ”задрасквания” и неясноти.

 

Всичко това се прави с цел измерване на обществените реакции, и колкото по-плавни и не-разрушителни са те, толкова повече информация ще изнасят правителствата на големите държави. Нашето собствено, също притежава такива данни, и то не малко. Лично познавам такива хора, познавам и роднини на такива хора, които с очите си са виждали огромни папки с гриф ”Строго Секретно”, прибрани у дома след падането на комунистическата диктатура в България. Факт е обаче, че малка страна като нашата няма да направи публично достояние такива информации, докато някоя от големите световни сили не го направи първа. За мен лично е напълно разбираемо, и искам да ви кажа от самото начало, че перфектно добре разбирам защо се прави именно така. Едната от причините е, че наистина по-голямата част от населението са хора, които не само, че не са подготвени чисто ментално, и дори образователно, за да може мозъкът им да обработи правилно такава информация, но и биха станали крайно опасни за себе си и за обществото ако изведнъж им се изтърси цялото ”нещо” на куп. Ето защо лично съм твърдо ЗА пазенето на графите ”строго секретно” за определен сорт документи и информация. Те не напразно съществуват именно по тези, но и по други причини, защото голям процент от населението както на България, така и на всички страни по света, няма да бъде готово да поеме такава информация изведнъж. Искам само да си представите какво би се случило в съзнанията на 1, или 2 милиарда религиозни хора, когато разберат, и видят с очите си някои от истинските истини за сътворението не само на нашият Свят, но и на физическите им тела… Само ви давам пример. От гледна точка на Играта – ще се случи леко преобразуване + срив, който обаче ще доведе до следващо нормализиране. То няма да премине без социални катаклизми, по тази причина се прави поетапно, и докато се случва по този начин –  разбира се, че ”някой”, или по-скоро ”някоИ”, извличат яки дивиденти от това.

ФАЗА 2 – Поетапни разкрития

  1. Селективно де-класифициране на информация, под контрол на властите, започва филтриране на по-конкретна, не заплашителна и не създаваща паника информация относно НЛО разследвания, и всичко свързано с тази тема.
  2. Излизане в публичното пространство на определени личности, които по ”независим начин” решават да изложат на публичен показ факти и информация. Така наречените Insiders, и други, които участват в големи и признати конференции на теми НЛО и извънземно присъствие на Планетата.
  3. Уважавани учени, журналисти и други, представят пред публика нови открития, които дават да се разбере, че извънземният живот съществува. Това са невъзможни или необичайни радио сигнали, необясними материали, срещи от 3-ти вид, научни данни за отвличания от извънземни и други.

След това идва ред на трета фаза:

ФАЗА 3 – Легална и корпоративна стратегия

  1. Амнистия, и юридическа защита на всички, които са участвали в прикриване на информации за НЛО и извънземно присъствие на Земята – вероятно ще бъде създадено цяло, ново международно законодателство с тази цел. Всеки, който е участвал в такива проекти ще може да има легална защита за да се улеснят участниците в секретни проекти да проговорят публично.
  2. Вероятно казусите ще бъдат сложени в графа ”спешно”, и ще им бъде вменена важност, касаеща националната сигурност.
  3. След това имаме големите международни компании, участвали в такива проекти. Поетапно, но не много след приемането на такова законодателство ще бъде улеснен процесът, при който те да потвърдят сами, че са участвали в тайни проекти и да изложат публично собствената си информация. Това са предимно частните аерокосмически фирми, големите оръжейни разаботчици, почти всички големи компании, занимаващи се с разработка на топ технологии.
  4. Всичко това ще бъде последвано от международно сътрудничество по всички теми засегнати до тук – колаборация на правителствено ниво с други държави и държавни институции, превръщайки темата в глобален проблем, разтваряйки по този начин личната отговорност на основните участници и/или фирмите участвали в такива топ секретни проекти. Така отново ще бъдат замазани погледите на обществата, и ако има виновни за нещо, то тяхната вина ще бъде прикрита от международната сензация, която разкриването на НЛО ще породи в целият свят.

ФАЗА 4 – Пълно разсекретяване

До колко е възможно разсекретяването на абсолютно цялата информация аз лично не съм сигурен, защото има изключително брутални нейни части, свързани с договори с определени извънземни фракции, които включват и брутализми като експерименти с хора, и други подобни. Прикрит трансфер на технологии, които могат да решат всички проблеми на Човечеството, като енергетиката и лекуването на всички възможни болести в рамките на месеци. Това ще ядоса много, много хора по целият свят, но ще бъде част от процеса. Неизбежно е. Отново – новите технологии, и буквално новата реалност обаче, ще замъглят погледите и основните виновници за позволяването на експерименти с хора, и прикриването на така нужната на Човешкият Род технология ще останат отново зад кулисите на фона на разигралата се световна сензация. Тези, които от както се помним разследваме и изнасяме подобни информации може би ще се превърнем в ключови фигури в много от човешките общества. Изведнъж – всички ще повярват на нещо, за което ние говорим от десетилетия насам.

  1. Ще видим международен, глобален, правилтелствен анонс на случващото се – ”НЛО съществува, извънземното присъствие е реално, те са сред нас от хилядолетия, но кои са?”, след което вероятно ще последва извънредна конференция в ООН на същата тема, и вече наистина ще бъде обявено съвсем официално, че НЛО са реалност, има извънземни, на Земята са от хилядолетия, и ще последва информация относно кои са те, и т.н.
  2. Историческото прикритие на информацията ще бъде представено като ”мярка за предпазливост и сигурност”, и вероятно на много, много по-късен етап ще започнат официални разследвания (вероятно след десетилетия или век) по истинската история на Човечеството и каква връзка има тя с извънземните Цивилизации присъствали, и присъстващи тук.
  3. Ще започнат глобални образователни кампании във всички училища, университети и институции.
  4. Ще бъдат реализирани огромни публични диалози и дебати по темата с извънземните Цивилизации, и ще се разгледа бъдещето на човешките взаимоотношения с тях.
  5. Всички хора масово ще получат шанс да изразят въпроси, мнения и минали опитности. Тези, които сме го правили през годините, повече няма да бъдем наричани ”луди” и изведнъж ще стане ясно, че сред Човечеството крачат и други…същите, но само на външен вид.

Последният етап от тази последна фаза ще бъде създаването на нова международна институция подобна на ООН.

ПОСЛЕДНА ФАЗА – Дългосрочна интеграция

Това е началото на междузвездното Човечество, новият тип Човечество, и аз лично имам огромно желание да го видя в този си живот 🙂

  1. Интеграцията ще бъде възпитателна, и такава свързана с културата на отделните компоненти на Човечеството, както и с глобалната култура, която вече така или иначе съществува.
  2. Ще бъдат вместени много информации в учебниците във всички училища и университети, информации касаещи директно извънземните, технологиите им, и това което е било и предстои. По този начин ще бъде нормализирано тяхното присъствие в миналото, но и в бъдещето на Човечеството.
  3. Ще бъдат създадени нови политически и етични норми за интеракция с извънземни, и протоколи за боравене с извънземна технология и артефакти. В този момент, нашите асоциации от типа на Българското Remote Viewing Общество може и да са се превърнали във важни институции. Методи като Remote Viewing, знания като всичко свързано с експанзията на Съзнанието, състоянията на изменено Съзнание, опитностите извън тялото и астралните проекции, съществуването на мултиверса, на паралелните светове, и т.н., ще бъдат част от официалната наука. Тук ще отпаднат и много религии, защото ще бъде разбрана огромна част от това какво е смъртта, редом със знанията за паралелните вселени и свойствата на време пространството. Всичко това е директно свързано, и ще доведе до масивна експанзия и на глобалното Съзнание – не без първоначални сътресения разбира се. Разрухата на старото ще предшества идването на новото – природен Закон.
  4. Глобализирането в международна институция тип ООН на цялото това нещо до тук, ще доведе до друго, ако се направи добре смея да кажа много много полезно за Човечеството състояние на ”глобална човешка раса” без да се губят особеностите, културите, езикът и традициите на всяка една отделна човешка нация и народ. То ще доведе наистина до космически тип Човечество, и ще дойде едно крайно, много, адски интересно време! 🙂

Много от казаното до тук първо сме го гледали по филмите, и след това се е случвало… Преди само 10 години беше абсолютно немислимо някой като Дейвъд Гръш да излезе и да каже всичко, което каза пред комисия от американски сенатори, и след това сенаторка да каже ”те са мултиизмерни”…… Да не говорим преди 50 години, когато пионерите на Уфологията предупреждаваха за всичко това а една част от Човечеството им се смееше. Вярвате или не – това време чука на вратата. Буквално всеки момент тази врата ще бъде отворена.

Всичко произлизащо от големите международни институции и организми трябва да се бара с пинсети драги Приятели. За щастие сред вас има и такива, които с времето са се научили да четат между редовете, да изследват сами, и да учат на това и други.

След това ще се появят и нови течения тип ”да вярваме ли на извънземните или не”, и нов глобален национализъм. Всичко това ще донесе новото време, което предстои, а ние сме тук за да бъдем свидетели и директни участници. Едни ви подготвяме от години, тази е нашата звездна мисия, други са тук за да спомогнат буквално сриването на земната Матрица и мащабното пробуждане и отваряне на човешкото съзнание към нови измерения и светове. Трети много ясно, че ще пречат! 🙂 Това им е работата, а без тях всичко би било изключително скучно.

Както казват някои висши военни, всичко това трябва да се случи до около 2030 година, като 2024 е сочена за ключова в това отношение. Предстои глобална промяна, всички го усещаме… Ако прочетете по-ясно всичко написано до тук, ще видите, че голяма част от предвиденото в тези 4 фази вече го живеем, намираме се точно в тези времена от години насам. Лично аз мисля, че се намираме в краят на ФАЗА 3, където вече започваме да надушваме легалната и корпоративна стратегия за нормализация на информациите касаещи НЛО и всичко извънземно. От началото бяха филмите и книгите, сега го виждаме на живо. Виждаме как американски депутати, военни и служители на разузнаването изнасят сами информация, нещо което само до преди няколко години беше абсолютно немислимо. Чудехме се след колко века ще се случи, но ето че се случва.

По пътя на логиката, и забелязвайки всичко наоколо, може би през тази 2024 година ще започне ФАЗА 4…. И нещата ще станат много, много интересни. Ще има предшественици на разсекретяването, глобални шокови удари, и какво ли още не. Повтарям го, защото го знам, убеден съм – всички го усещаме.

Това е от мен за сега.

Поздрави на всички

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This