Извънземни Перспективи 10 – Междузвездна навигация (Част втора). Гравитация и някои интересни извънземни технологии

от | ное. 14, 2019 | Извънземни Перспективи | 5 коментари

 
Здравейте драги ми Читатели.

Продължаваме с десета част на серията ”Извънземни Перспективи”. Сложих за корица на материала този gif, защото малко по-долу в статията, ще ви опиша как работи именно тази технология – притегателният лъч. Всичко това обаче има много общо с явлението, което на Земята наричаме ”гравитация”. Извънземната перспектива тук е коренно различна, и въпреки това, земната квантова механика, рано или късно ще стигне до същите изводи, от които ще изтекат множество нови, революционни за човешките общества технологии, и нови знания в духовна, и личностна перспектива.

 

Както винаги искам да ви кажа, ако не сте – да четете както серията, така и целият Блог от долу на горе. Този е единственият начин да разберете правилно информацията. Осватям ви линк към предната, девета част, а в нея ще намерите всички  останали по хронологичен ред, в посока назад. Приятно четене, и да, отнема много време, вероятно месеци, до като всичко бъде разгледано, асимилирано и т.н

Ще видите в следващите дни, един кратък материал във връзка с един канал в ютюб, и един уеб сат, на който има ”същата информация” на български език. Много хора ми пишат с думите ”еййй това го има ето тук, за Swauu се пише и на друго място!”, за това реших да разследвам малко, и с помощ от един Читател на блога, успях да си потвърдя това, което вече знаех – информацията няма нищо общо с това тук. На много хора им е трудно да асимилират, че лично аз нямам нужда дори да видя, и камоли да седна да чета нещо, че да разбера аджеба какво е. Мен ми стига с енергината му вибрация, за нея не са важни нито разстоянията, нито езикът, нито нищо друго, различно от самата вибрация на дадената информация.

{Бележка Nahuatl: Около 2 седмици след началото на тази статия, когато още беше чернова, разбрах кой стой зад въпросният сайт – тотален Light Side булшит, както и предполагах. Към този момент, сайтът вече не съществува. Това бяха производни на някаква испанска ”светла” организация, които чрез google translate ”предлагаха” въпросната информация на 7-8 езика. Ок, а кажете ми, как чрез преводачът на Google, бихте предали вибрациите на една такава информация? Невъзможно. И така – сайтът им беше закрит.}

Започваме с това, да си припомним, кои бяха важните изводи от 9-та част: 
 
Искам да ви поясня също така, че много хора четат тези текстове чисто линейно. Редове от букви, думи и т.н и не виждат по-далеч от това. По тази причина, аз ще направя изводи и за тях, базирайки се на ”Извънземни Перспективи”. От тук на сетне е важно да се знае, че такъв вид четене, просто няма да ви доведе до нищо..Или усещате директно вибрациите, и можете да видите в Съзнанието си, информацията в разширен вид, защото тя не са тези редове от букви и думи – или просто тя за нищо няма да ви послужи….Ако е така, по-добре четете нещо наистина интересно за вас, което да ви носи моментен ефект от четенето, примерно четете вицове…
 
Основното в тази информация е, че всичко е вибрация. Всичко си има собствена честота на трептене/фреквенция/вибрация, която може да се комбинира в безчет варианти, и вариации, с абсолютно всичко останало, което съществува, или може да съществува. Само това, което ви казвам тук, е ултра компилирана верися на абсолютно цялата информация. На този основен принцип работи абсолютно всичко, от технологиите на Раси, като Тайгетянците, до самото хипер абстрактно възприятие за Етера, или Източника…..Хората, с капацитет да имат холографски тип Съзнание, вече са на ясно с това. Останалите са в естествен, и абсолютно нормалн процес на развитие.
 1. Междузвездната навигация се извършва с помощта на честотни карти, а не с карти за физическо местоположение.
 2. Честота/вибрация/фреквенция = местоположение.
 3. Всичко произлиза, или се проявява от/посредством универсалното поле от потенциална енергия – Етер (идея за Източника).
 4. Съзнанието на всеки отделен Човек, и всяко Същество, не само е част от Източника, то е самият Източник.
 5. Съзнателното намерение и повтарящото се насочване на вниманието, са самата съзидателна сила на Творението.
 6. Съзнанието на наблюдателя зъздава материята (Концепт, до който стига и земната квантова физика, разгледайте експериментите с ”решетката и фотоните”. Не само те, много други квантови частици се държат по този начин, могат да са частици, но могат и да са вълни, чиста енергия…).
 7.  Колкото повече Съзнание притежава един човек, колкото е по-съзнателен, толкова повече концепти за ”реалност” ще може да асимилира, тоест да ”работи с тях”, да го прави много по-бързо, и това негово възприятие определя реално, в коя плътност съществува, или ще съществува той. Давам ви пример с една мравка. Мравката, от нейното линейно 2Д Съзнание, не би могла да възприеме и асимилира човешкият начн на съществуване в момента. Мравката съществува в 2-3Д плътност, и от там – Съзнание. Това в никой случай не може да означава, че мравката е ”нисше същество”, и борбата на Полярностите е тази, да ви накарат отново да сте дуални. Да има конфликт, и никога да не разберете какво сте, посредством заобикалящият ви свят. Друг пример с грешките на Полярностите са хората, които през житейското си развитие са били едни, после други, после трети, после четвърти, като в последното си състояние, един вид ”отричат” останалите си части. Фрагментират собственото си Съзнание… Живеят с илюзията, че са ги ”надживяли”. Бай Гошо бил нормален селски пияница, но после станал виден дъновист 🙂 Егото му си направило 12 ментални чекии, и сега бате Гошо е от ”бялото братство” и изповядва ”идеалите на учителя си”, отричайки всичко, което е бил преди, което все още Е част от него самият. Разбирате ли? Дъновистите, и всичките им производни, са просто храна за Архонтите, все едно да им сменим кетчупа с друга форма на доматен сос… Лъжата на Полярностите, особено на ”добрите, светлите,  възнесените ви учители” се намира точно в това – лъжат ви какво е то ”Цялото”. Цялото винаги е цяло, никога не е фрагментирано. За това и няма реални разделения между 1-2-3-4-5-7-8-9Д, и всички останали ”Д”-та…. Намират се на едно и също място, това което ги различава е само и единствено гледната точка на експериментиращият. Ето този е по мое виждане, ”коректният начин” (като в никой случай не ви задължавам това да е и вашият начин…) да се каже ”всичко е едно”. Всичко е едно по милиарди различни начини, без полярностни разделения. Злото за един, е добро за друг, черното за един, е тъмно сиво за друг…..не всичко е ”любов и светлина” 🙂
 8.  Сзнанието на Наблюдателя може да оживява и разбира собствените си възприятия само със собствено темпо, и не може да възприема извън обхвата на възприятието си, защото останалото просто не е в неговата реалност…
 9. Всяко индивидуално Съзнание – наблюдател – човек, всяко живо Същество, създава само за себе си както индивидуална, така и колективна реалност.
 10. Когато се отдели достатъчно енергия на този мисловен процес, посредством вниманието, получената честота на вибрация в човека, автоматично съвпада с честотата на обекта или ситуацията, възприемана в неговата мисъл. Така ”се случват нещата”. Въображението е директен портал към ”цялостната реалност”, директно в Еетера, макар и възприемано доста абстрактно от повечето хора на тази Планета. Това се дължи на масовият, социален програминг на ниво колективно съзнание. Социумът ви програмира да възприемате, кое е правилно и реално, и кое е грешно и нереално…Който не може да излезе от този процес, просто няма как да нарече себе си ”индивидуална личност”. Всичките такива хора съществуват просто като еманации на Матрицата 3Д, а голяма част от тях, въобще не са реални, удушевени Същества, а просто запълващи ситуациите, холографски проекции вътре в самата 3Д Матрица, просто пълнеж за възприятието.
 11. Всяка плътност зависи от възприятието на всеки човек по отделно, и сама по себе си Е възприятието на даденият човек, и не е нищо външно на него самият. Така, че не питайте ”как да идем в 5Д……” 🙂 Особено лелите с оргонитите, и всички подобни, бидейки в капана на Полярностите, те никога няма да излезнат от 3Д. Излизането от 3Д е просто процесът на разширяване на Съзнанието…нищо по-сложно от това. С колко гледни точки на веднъж може да работи вашето Съзнание? Може ли да е и бяло, и черно, привидно противоположни една на друга гледни точни – едновременно? Това е и концептът, зад концепта за ”Едновременна форма на Съзнание”.
 12. Mисълта е обект или ситуация, няма разлика между мисълта и обекта / ситуацията в момента, в който честотата на Съзнанието съвпада с тази на обекта / ситуацията.

 

 
Продължаваме натам с десета част на ”Извънземни Перспективи”:
 
 
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 
Отново говори Swaruu:
 
Гравитацията: 
 

Както вече описах, цялата материя се създава в резултат на определена честота, и нейните хармоници, образувайки стационарни вълни, които от своя страна образуват точки, или възли, в рамките на потенциално енергийно поле, или среда, наречена Етер. Възелът е обект, твърда материя. За да се счита честотната вибрация за такава, тя трябва да има период от време като интервал между ”гребените” и ”долините” й, защото всяка честота е поредица от вълни вътре в потенциално енергийно поле, и тази промяна се причинява именно от даден Наблюдател със Съзнание, защото зависи от времева рамка или интервал, което е пряко следствие от нивото на Съзнанието на Наблюдателя, което пък от своя страна, определя неговата екзистенциална плътност (дали е 3Д, 2Д, 5Д, и т.н тип Съзнание). Хармониците на една честота са математически точната комбинация, и последователността на промените във честотите, които създават както перцептуално твърдите обекти, така и динамичните последователности на движение между тях.

Всички динамични последователности, подредени в точно определен ред, са хармоници на честотата, и функционират като линейна последователност от вълни в рамките на потенциалното енергийно поле. Движат се до като създават стационарна вълна, или възел. Това движение за създаване на стоящи вълни, или образуване на възел, се държи като ”поток” от енергия в Етера, именно този енергиен поток вие наричате ”гравитация”. Всички обекти, без значение от форма, размер, и т.н, са резултат от този гравитационен поток. Една Планета, една Звезда, или черна дупка, се формират по същият начин, точно в собствената си локация, защото има гравитационен поток, който се сближава на това място, в този конкретен момент, и неговите честотни хармоници създават стояща (стационарна) вълна, или възел, който реално се проявява като “твърд обект”. Така, че нито един физически обект не може ”да има гравитация”. Гравитацията не е резултат от масата и материята: гравитацията е това, което създава масата и материята.

След малко ще продължим специално за гравитацията.

Нека сега минем към:

Притегателният лъч: 
 
{Бележка Nahuatl: чували сте, дори сте гледали по филмите, как от различни видове НЛО, излиза един светлинен лъч, който примерно ”качва крава към кораба”, най-образно казано. Това е сценка позната на всички, които са се интересували от тази тема, и за това го давам като пример, защото е лесно разбираемо. Става въпрос, именно за тази технология.}
 
Практически, всички кораби, големи и малки, ”излизат от фабрика” екипирани с такива лъчи. Има безкрай приложения: от най-обикновенни премествания на товари, качване и сваляне на всякакви неща от, и до корабите, до приложението му ”да избутва” цели кораби, или да бъде използван като оръжие. Реално това, в което се състои притегателният лъч, е контролирана гравитация. Постига се с помощтна на специална, сферична турбина, която има голям отвор от единият си край. Тази сфера е съставена от множество други, по-малки контра ротативни сфери (такива, които се въртят в противоположни посоки една на друга), разположени в специални позиции, като всяка една се върти в противоположна на другите посока. Примерно една на ляво, друга на дясно, следващата пак на ляво, тази до нея на дясно, и т.н Просто ви го описвам с лесни думи, само пример, не е толкова просто 🙂 Тези сфери са изработени от не-магнетичен материал, които за вас би изглеждал като сплав от керамика и метал. Всяка сфера е пълна с обогатен живак (познат още като ”червен живак”), който се намира в състояние, което може да се определи с човешки термини като ”свръх течно”. Освен това всяка една сфера по отделно, има и високо волтово, електрическо зареждане, контролирано от бордовият компютър. Образуващото се високоскоростното въртящо се движение между слоевете, създава високоенергиен електромагнитен вихър в самият център на основната турбина. Когато енергията достигне нужната пропорция, тази резултатна електро магнитна плазма ще започне да блести силно през отвора на основната сфера. Oбразувалата се светлина се пропуска през серия от лещи, които се използват за фокусиране и концентриране на тази енергия, така че тя да може да се проектира като интензивен лъч светлина, концентрирана, и с ниска дифузия, подобно на лазер. Тези специални лещи са вътре в цилиндър, изработен от няколко хиляди нано-електро магнити с високо енергийно натоварване, поставени в шестоъгълна структура, подобна на пчелна пита. Всяка една от тези лещи се контролира по отделно от компютър.
 
Ще ви бъде интересно да ви спомена, че самите лещи не са изработени от никакъв физически материал 🙂 като например кристали, или стъкло, те реално са холограми, но самата им високо ейергийна природа има същият ефект върху светлината на лъчът от концентрирана плазма, все едно са от твърда материя. Предимството им е, че могат да се модифицират тотално, по желание на механика, или пилота, и по този начин може да се контролират самите свойства на притегателният лъч. Тези лещи, в комбинация с високо енергийните нано-електро магнити, имат капацитета да контролират вибрационната честота вътре в лъча с много голяма прецизност. А вече знаете, какво става ако можеш да контролираш вибрациите, честотата, на дадено ”нещо”.
 
Точното съотношение, разстоянието и относителната скорост между сферите, въртящи се срещуположно, върте в главната турбина (начинът на самото въртене, е буквално същият като при земните конвенционални електро двигатели), водят до промяна в изходната честота на светлинно-плазменото поле, което генерират. Тези промени вътре в плазмата, която реално oбразува светлинният лъч, поради своята високочестотна, контролирана вибрация, са евквивалнет на създаване на гравитационно поле вътре в лъча.
 
Коръбът, екипиран с такъв лъч, разполага със специални сензори, които предоставят на бордовият компютър моментални, изключително точни разчети, на вибрационните честоти, и гравитационните полета, на всичко наоколо. След като се определи честотата на гравитационния поток, който заобикаля мястото, или обекта, може да се генерира точно противоположна честота, посредством притегателният лъч, и в този момент, всички обекти в радиусът му на действие, вече няма да бъдат под въздействието на гравитационното поле на мястото, или собственото си гравитационно поле. Те директно ще се окажат в гравитационното поле на лъча, и манипулирайки изходните фреквенции, ще се определи посоката им на движение. Дали към кораба, дали в противоположна посока, дали на долу, горе, ляво, дясно, няма никакво значение. Мънички модификации на това поле, определят с каква скорост ще се движи обекта прихванат от лъча. Докато основните сферични турбини контролират базовата честота на светлина-плазмата, и нейната цялостна мощност, нано-електромагнитите, комбинирани с холографските лещи, контролират мъничките промени и детайлите на изходната честота на лъча светлина. Самите лещи могат да приемат всякаква форма, или да образуват каквато и да е фигура, за да може притегателният лъч да служи и като прожектор. Холографските лещи могат да формират всяка една възможна фигура, или предмет, с детайл до суб-атомно ниво, продиктувани от компютъра. Тази фигура, или обект, се формира от точно зададени честоти, в точно отношение помежду си. Tочното съобтношение между тези честоти, е това което ше определи формата, и всички детайли, на даденият обект. Това може да се разглежда, или разбира, като честотна конструкция от математически индол. Това означава, че притегателният лъч, може да проектира всеки предмет, и/или форма, върху земята, или в друго поле, или честотна матрица.
 
Контролираните от бордовият компютър, високоенергийни честоти на лъча, които образуват гравитационно поле, могат да се генерират със специфична мощност, което може да доведе до това, че самият лъч да модифицира състоянието, и вибрационната честота, на материята под негово влияние. Това се постига, използвайки Закона за доминантните честоти: ако един материален обект, с определена честотна вибрация, бъде изложен на друга, по-мощна честотна вибрация – то изначалната честота на обекта, ще бъде превърната в стойността на по-мощната.
 
{Бележка Nahuatl: това са строго технически въпроси, и дори на мен ми беше трудно с този разговор….Та, казано по-разбираемо за вас: ако ти имаш честота от 88 херца, и бъдеш изложен достатъчно време на честота от 255 херца, то в крайна сметка, твоята честота, ще се изравни с по-мощната. По специфичен начин, по-високата честота ”превръща” по-ниската, в себе си….Разбирате ли? Ще направя още едно допълнение, като ви кажа, че ако честотата е 88Hz, и бъде изложена на друга от 255Hz, възприеманото ”време”, на ”превръщане” ще бъде по-дълго. Но ако тези 88Hz бъдат изложени на 4555Hz, би се случило моментално. Именно по тази причина, няма нужда цялото население на Земята да е будно 🙂 Лудите е нужно да сме 10% от всички, и ще ”превърнем” всички останали. Както казва и името на самият физичен Закон, по-мощната честотна фибрация, доминира над по-ниските. За това се наричат ”доминантни честоти”. На мен постоянно ми светят лампите, и все повече харесвам тази информация, зашото при посещението си на онзи кораб, преминах през именно такъв ”вход”, като тези в лабораториите. Преди да премина от там, моята вибрационна честота беше тотално ”изцапана”, след случката с високите Сиви, за която ви говорих в предни статии. В такова състояние, просто не можеш да стоиш до Същество от чистото 5Д, защото има една енергия, която буквално те държи на метри разтояние. Не можеш да се доближиш до тях, без да преминеп през процес, който изравнява твоята вибрация с тяхната, и с тази на кораба. Възприема се като ”какво силно излъчване имат”. Дори ме гледаха странно, и до като онова момиче ме гледаше как преминавам, мигновенната телепатична комуникация ми подсказа, че тя се чуди ”абе тоя какво му става? защо минава от тук””…..Преминах, и самото ми вибрационно поле беше буквално излекувано, вибрацията ми се изравни с тяхната на кораба, и така успяхме да се срещнем и общуваме. Една от най-приятните опитности с извънземни, която съм имал. Никой не каза, че са Тайгетянски Екипаж 🙂 това беше много интересно. Просто телепатичната комуникация, в самото и начало, защото осъзнах, че съм на кораб в космоса, и реших да общувам директно телепатично, беше започната с въпроса от моя страна: ”вие ли сте Тайгетианският Екипаж?”. Всичко 1 към 1 с това, което описват Swaruu, Anneka и останалите. С усмивка, момичето насреща отвърна ”ние сме като Swaruu”. В такова състояние, и това се получава, защото вие се идентифицирате със сегашното си човешко ”аз”, от начало не знаеш много много какво става, но после се досетих за някои свои лични неща и всичко премина перфектно. Помогнаха ми, буквално ме спасиха след случката с високите Сиви, защото имах нещо вкарано в коремната кухина, до гърлото, когато се събудих в стаята си, а тия огромни гадове бяха върху мен…. Ако не бяха ме качили на този кораб, може би нямаше да оцелея след това, което се случи в собствената ми спалня. Усетих го по този начин. Един обикновен човек, би се скъсал от стрес и търсене, и със сигурност безплодно, след последният етап от посещението на корабът – беше ми казано, че няма да запомня тази част, след като ме върнат, защото ще мина през машина, която ще върне пред-чвешкото ми аз, за получваване на повече информация (от тяхна страна към мен). Това от моята перспектива са Приятелски Сили, от една и съща, макар и смесена, Армия. Спокойно ми е, защото знам какво съм, и знам, че ако запомня и този разговор, просто животът ми на тази Планета би се обърнал на горе с краката. Та на този принцип, на доминантните честоти, работи почти всичко във Вселената, включително Съзнанието, включително и голяма част от технологиите поне на позитивните Раси. Но какво все пак е технологията, ако не директна проекция на даден тип Съзнание? Не знам защо още има хора, които се страхуват от самата дума ”технология”, та това е проекция на Съзнание….
 
Специално с този притегателен лъч може да се прави буквално всичко. Има много версии от него, някои от тях са миниатюрни. Може да се дезинтегрира нещо, или да се генерира храна примерно, или какъвто и да е друг обект. Има такава мини технология, работеща на същият принцип – просто има нужда да се знае точната математична секвенция от вибрационната честота на ”нещото”, за да бъде физически генерирано. Каквото се сетите, оръжие, провизии, муниции, храна, течности, забавления, всичко от-до. Медицинските технологии също работят на този принцип, може да се използва директно самият лъч. Ранен, или болен Член на Екипажа се слага вътре в гравитационното поле на лъча, след което може да бъде излекуван моментално. Всеки от Екипажите на Федерацията, и не само, тази технология е масово използвана, има записани в бордовият дневник, на различни места по тялото си, в специални ”секции” от самата си ментална памет, на специални диспозитиви на колана, и в други части на екипировката, всичките си честотно-вибрационни данни. Реалната личност на някой е точно това. На тази база, аз имам спомени как си играя с меч, който е направен точно за мен 🙂 Обаче мечът се чупи, и аз си го генерирам отново на базата на ”числа”, което в последствие разбрах, че е тази технология. Собствената ми вибрационна честота може да определя, кое е мое, и кое не е за мен. Могат да се генерират по този начин всякакви неща, от най-различни предмети и любима храна, до вътрешни органи, крайници, или цялто тяло, точно копие на предното, ако вибрационната честота не се е разкачила след получаването на травмата (това реално е фиьическа смърт), кято между другото също е обратима, защото съществуват ”мини контейнери” за тази цел, в който се ”улавя” самата ”енергия”, реално това е вибрационната честота на Съществото, и така Съзнанието може да се носи в джоба до изработка на ново тяло. В моите спомени преди потапянето ми на тази Планета, и в моментните ми събужания там, в космоса, на другото място, са като Капитан на боен междузвезден кораб, от клас, подобен на средна по големина бойна машина, с около 100 души Екипаж, и капацитет за прикачване на други по-малки кораби по корпуса. 
 
Други технологии, които работят на принципна на доминантните честоти, са залите за забавления…които са колективни. На индивидуално ниво, това може да се инсталира в една нормална, лична каюта с размерите на апартамент от 40 квадратни метра. Представлява панел, който реално може да генерира холограмна реалност, и като ви казвам ”реалност”, ви говоря за нещо толкова реално, колкото и това тук, може да генерира телепортационни портали, може да служи и за холограмна комуникация. Панелът може да се командва чисто мисловно, или посредством гласови команди, но този вторият начин не е като си го представяте в момента… Говоренето ”там”, е говорене, ок, има различни езици, но са комбинирани с телепатията, към която земните Хора са изкуствено осакатени. Разбирате ли? Заставам пред него, и имам списък, който тегля директно от личният си компютър, квантов, гледан от земна гледна точка – над 200 000 години напред в бъдещето като технология. Представлява малък, златисто-кавяв квадрат, който се поставя на специално място в кабината, и миниатюрни части от него, но с брутално мощен потенциал, могат да са преносими, като част от екипировката по време на мисии, или изследователски дейности, или просто екскурзии. Можеш да си гоносиш навсякъде. Та, в базата данни има заложено абсолютно всичко, за което можете да се сетите….честотните вибрации на: дестинации за почивка, лични пространства, ”в къщи”, приятели, колеги, храна, всякакви забавления, всичко за което можете да се сетите…. Не знам как ви звуча, сигурно откачено 🙂 Още една причина да пиша Извънземни Перспективи, защото ако започна да говоря за себе си, ще ме вземете за тотален откачалник… но както и да е 🙂 тук е нормално. Честотата на дестинацията, която реално е самият панел, се изравнява с тази на дестинацията – и се влиза директно в панела, от където реално се скача във всякакви други реалности, без да излизам от кораба……Мога да съм на ваканция на някой плаж, мога да ида в ерата на динозаврите и да ги ловувам, или наблюдавам, мога да правя каквото се сетите, абсолютно всичко, за което се сетите, просто е въпрос на база честотно-вибрационни данни, които една много напреднала, от земна перспектива, технология, ми позовлява да използвам волево. На този принцип, има един въпрос: реално колко искаш да живееш? 10 000 земни години? 300 000? И други такива, екзистенциални въпроси. Връщал съм се към тази част от себе си, за да установя ”възраст”, последната земно-разбираема цифра беше ”850 000”, закръглена цифра, не с абсолютна точност. Но и самото пътуване между измеренията, самото достигане до супра-люминарни скорости с тези кораби, сърфирането на Етера, предполага скокове и във времето. Едно пътуване до Алфа Кентавър, което реално се намира в задният ни двор, може да означава скок с 50 000 години напред в земното време 🙂 Зависи как Екипажа определи дестинацията, и завръщането. Междузвездното пътуване е постоянно пътуване през времеви линии и потоци, за това от ”онази перспектива” е много трудно, а дори е и абсолютно незначително, това на колко години си…. Това са земни параментри, базирани на краткият човешки живот тук. 80-90 години? Толкова време мога да съм на плаж на някоя от красивите, островни Планети в Съзвездието Андромеда, които Силите на ”Федерацията”, използват за ваканционна дестинация много често…. Просто определящите фактори като ”възрастта”, или самата представа за ”време”, са коренно различни там. Земната перспектива е лимитирана, заради това, че самите тела тук са крайно лимитирани, и то нарочно, целево. 
 
На подобен принцип работят и оръжията там. Тези оръжия, които използваме, имат стотици функции. Смъртноностните от тях са много на брой, зависи какво искаш да убиеш, щото там вън има неща, които много трудно мрат….Устройствата имат и всякакви други функции, много от тях сте ги гледали по научно-фантастичните филми, много от които разказват самата истинска реалност. Оръжието самó генерира муниции, които реално не са метални проектили. Могат да са плазмени такива, или чисто холограмни, зависи срещу какво е насочено оръжието. Диспозитив с формата на пистолет, може да има същите функции като притегателният лъч, но в мини вариант. Този сорт технологии са безчет…нямат брой. Mога да ви говоря с месеци за това….. 
 
Друга подобна технология променя плътността на тялото. Костната система, мускулите, кръвното налягане, всичко, в зависимост от това, къде кацаш. На определени места се излиза в специален костюм, който не е обемен, буквално е по тялото, макар че има и допълнителени елементи ако е нужно. Вибрационното поле около този костюм е ”преносимо”. Вървиш навсякъде в собствената си плътност. И Тайгетянските Екипи, които са тук на Земята, и пичовете от Алфа Кентавър, Андромеда, тези от нашата Слънчева Система, като Венера, тези от Таурус, и всички останали, които слизат телом на тази Планета, използват такива апарати, които са постоянно с тях. Вибрационно-честотни анулатури, които елиминират влиянието на ниската 3Д честота, поддържайки нормалната 5Д фреквенция. Много от тези хуманоиди, настройват самите си тела, защото не са създадени за да живеят на тази Планета. Някои от тях биха били толкова тежки, че не биха могли да се движат нормално стъпвайки на мека почва, други биха летяли, буквално, трети пък изменят физическите си сетива, защото не понасят светлината от Слънцето. Повечето от тях възприемат тази среда на Земята, като крайно радиоактивна. Не заради атмосферата, или нещо подобно, говоря за населените места, и всичките електромагнетизми, които се излъчват. Кабели, антени, радио сигланли, и т.н За много от тях, Тайгетянците включително, това е като все едно да те пуснат във Фукушима гол, и на всичкото отгоре, да усещаш целият негативизъм на живите същества, на Хората, мислите им, всичко…… Сетете се как виждате някого, и от самото му излъчване знаете, че този човек е неприятен, или пък приятен. Представете си това сетиво, умоножено по 90 като мощност, и интензитет на усета. Как ви се струва? Може и да се слезне ей така, без нищо. Човек от Алфа Кентавър би издържал малко повече от един Андромеданец ако слезе просто така, без апаратура. Тайгетянец би се разболял от радиационна болес за броени часове, и би умрял за дни, ако не го вдигнат обратно, ако е в населено място. Тайгетянец обаче би живял добре на Антарктида. Климатът на тяхната основна Планета, Теммер, е студен. Освен това има места сред земната Природа, които не са под въздействието на изкъуствената 3Д Матрица, и вибрационната им честота все още е на ниво високо 4Д, или 5Д, което ги прави обитаеми за много не-земни Раси. Това са и местата, където те могат да са себе си без апаратура, тези които издържат по естествен начин на климатичните условия тук на Земята, в различните и климатични зони. Има Същества, чиято естествена среда е водна, макар и стотици хиляди години напред от земният Човек, като духовно развитие и технология – те са от малкото, които се чувстват добре в определени зони на океаните, моретата, и някои от големите езера, предимно в северна Америка. 

Искам да запомните следните думи: ”вибрационно-честотна конструкция’‘. Запомнихте ли ги? Вибрационно-честотната конструкция, за която ви говори Swaruu, също има много приложения….Изключително използвана в древността, от тези така наречене Anunnaki, за да се докажат като богове пред местното население. Когато разполагаш с вибрационната честота, с вибрационният подпис, примерно на едно събитие, каквото и да е то – тази технология може да го възпроизведе. Ей така както го чувате. Самата 3Д Матрица, самата и машинно-компютърна част, работи на този принцип, 1 към 1. 3Д може да прожектира събития и хора. Много събития, които вие възприемате като истински, реално са 3Д холографски проекции, като авто-атентатите на 9-11, които бяха прожектирани с такава технлогия. Ако можеш да манипулираш вибрационните полета на самата среда, можеш да създадеш абсолютно всичко, от нищото, директно от Етера, за каквото се сетиш, всичко, събития, предмети, живи същества….цели конфигурации от всичко това…..Абсолютно всичко е фреквенция, вибрация……

В старите статии, като ”Когато бяхме извънземни”, реално съм ви описал много, много, много бегло, нещата които съм ви описал. Това бяха лични кореспонденции с Н. от Паралелна Реалност, които просто съм копи-пейстнал на лист от microsoft word. От тогава до днес,  информацията е акгуалзирана постоянно. Със собственото си пребиваване тук, се отключват нови и нови слоеве памет у мен, От една страна искам да ви разкажа много, от друга се спирам, защото не искам да се превърна нито в пример, нито в гуру, нито в нещо, което да бъде гледано странно, със страхопочитание, посочвано за ”еди си какво” и т.н Много се пазя от тези неща, и не искам истинската ми личност да стане за масова употреба, по ред причини. За това съм и под прикритието на този псевдоним, който няма никаква връзка с това, което съм, нито описва нищо от това, което е моето истинско ”Аз”. Тези като мен не са малко на Планетата. Тук долу има цели Екипи. И отново ви казвам, подхванах да пиша Извънземни Перспективи, само и единствено, защото тази информация съвпада на 100% с моята лична. Съзнателната ми част ”не помни” точните имена на Раси, Екипажи, класове кораби, Планети и т.н, до като правя всекидневните си неща, или си изпълнявам задълженията,  но другата ми част ги помни. И макар, че реално не мога да ги кажа на човешки език, тази моя част умее да нагажда нещата до ”най-точна интерпретация”, живота ми е пълен със синхроничности…постоянно. От години се насилвам, много се насилвам, да не бъда тотално истинският себе си, защото просто не пасвам в човешка среда… налага ми се да правя много усилия, за да го постигна. С времето, личната ми информация се актуализира все повече. Като човек, тук сред вас, успявам да отблокирам съзнателно, нарочно затворени части от собствената си памет. Просто съм роден така, винаги съм бил така, не само сега, просто тук и ”сега” имам шанса да опиша много повече интересни детайли, които за сега се дръжам да описвам, и ги казвам, и показвам, само на близки хора, и приятели….. 

Едно последно допълнение. Няма защо да вярвате на цялата тази информация, която ви предоставям 🙂 Изборът, кое е реално, и кое не, за вас самите, е само ваш. Орионските Войни не са приключили….и ще приключат доста цветно и гръмко 🙂 🙂 🙂 

С последното, от последните допълнения, искам да ви кажа, че всички имена на Раси, Съзвездия, Планети, Федерации, Съвети и т.н са просто съобразени с човешките познания. Нито Тайгетянците се казват реално така, нито Андромеданците, нито коравите пичаги от Сириус Б, нито тези от Алфа Кентавър 🙂 ВСИЧКИ имена са съобразени със земно-човешките знания, и начини на възприятие. Винаги помнете това, защото ако един ден срещнете човек от Сириус, и го питате ”абе ти от Сириус ли си?” 😀 Ще падне голям смях… всичко е съобразено със земният Човек 🙂 Не го забравяйте.  Ще ви издам и нещо под голям ”секрет”, все едно това не е публично място 🙂 Съзнанието може да прави същите неща като технологията, просто зависи от самото него…. Едно ”ОИТ” е същият процес, като този с изравняване, или нулиране на една или друга вибрационна честота. Нарича се ”преместване на вниманието”, или точката на Съзание, от А, в Б. По същият начин както е с междузвездните кораби – реално няма физическо придвижване. Пътувате 200 000 светлинни години, а дори не сте помръднали, просто скачате Еетера, и от Етера обратно в дестинацията. За това му викат ”скок”, защото реално преместване няма, само изравняване на една честота с друга. Дестинацията ти е Андромеда? Искаш да видиш как живеят пичагите там? 🙂 Изравни собствената си вбрация, с тази на мястото – и ти е гарантирано пътуването до там, макар и не чрез тялото, но от него няма нужда за тия неща. ”ОИТ” е същото: изравняване на фреквенциите, чрез вниманието, и преместване директно там, където и да се намира това ”там”, няма никакво значение. Съзнанието може да прави същите неща, технологията просто е друга негова проекция. За това има ”добри и лоши”, защото има различни видове Съзнания, с разлчни желания, за различни опитности, различни адженди и т.н Всички сме различни, което прави приключението на живота още по-привлекателно 🙂 И какво като си на 850 000 години? Мое пък да слезнем да избутаме някоя друга мисия на Земята, в различни времеви линии – едновременно! Технологията го позволява, Съзнанието също, Защо да не? Има много наши затворени тук, заседнали, и т.н Прибираме ги, па после ше видим 🙂 

СТИГА ТОЛКОЗ! Че станах прекалено откровен за публичното пространство. 


Стана дълго, да се върнем към статията, друг път ще ви разкажа повече интересни неща от личният архив 😉 …….. }

 

Комбинацията между устройствата, прожектиращи холограми, и високоенергийните нано-електромагнити, които са способни да възпроизвеждат детайли до квантово ниво, водят до много точна честотна матрица, формирана в цилиндъра с шестоъгълна структура, изходната плазма, която впоследствие ще се прехвърли към външна честотна матрица, или към така наречения „външен свят“. Високоенергийната гравитационна матрица на изхода на лъча, може да образува даден физически обект, какъвто и да е той. Първо негова холограмна проекция, като все едно пълна негова ”карта”, енергийната му матрица, с всичките нужни променливи в честотите на материята, от която ще се изгради, всичките му вътрешни хармоници, които ще контролират честотата му, и нейните променливи. Това означава, че може да създаваме физически обекти, просто чрез бордовият компютър, и след това да го ”внедрим” във външният свят, като реален, материален обект, който от гледната точка на който и да е наблюдател на повърхността, би изглеждал като нещо, което ”се появява буквално от нищото”. В есенцията си, това е създаване на материя, директно на базата на енергия, а самата енергия, която се използва за създаването на твърди обекти, идва от притегателният лъч, а той, от реакторът който зарежда с енергия целият кораб. Можем да кажем с ваши термини, че тази функция на лъчът е нещо като напреднала форма на 3Д принтер, базиран на манипулиране на вибрационни честоти и хармониците, които ги създават. Aко добавим сложност към процеса, можем да ”отпечатаме” точна последователност в използваните честотни хармоцици, което ни позволява да вмъкнем динамична ситуация, с движение и последователности, или последователност от събития в това, което знаем като „външен свят“. Можем да внедряваме събития, директно на повърността.

Тъй като лъчът контролира точните честоти, участващи в този процес, както и математическите съотношения с външната среда, обектът, който досега е бил само холограма, ще остане като твърд обект, защото хармониците на въпросната честота, продължават да захранват стационарните вълни. Следователно възлите, създадени по този начин, не се разтварят отново в потенциалната енергия. Обектът остава в твърдо състояние за дълго време, след като притегателният лъч вече е напуснал сцената. Честотните хармоници, в тази ”супа” от потенциална енергия, било то в Етерна среда, или в рамките на притегателният лъч, ще направят така, че стационарните вълни да образуват възли, а възлите вече са твърда материя, независимо дали на субатомно или молекулно ниво – те са материя. Ако успеете да ги накарате да се съберат достатъчно с честотните си хармоници, и в точно съотношение помежду си, ще сте успели да създадете твърд обект, директно на базата на енергия. Както вече ви казах, материя като такава – няма. Това, което съществува е просто сложна ”супа” от четоти и вибрации, които образуват абсолютно всичко.

{Бележка Nahuatl: Много хора си мислят грешно, че нивата над 3-4-5Д са ”чисто енергийни”….Това се случва, отново заради информационните натрупвания от целият буламат от brain wash идеологии, които са заляли този свят. Всичко е вибрация, енергия, но може и да се възприема като твърда материя. Така е тук, така е и в 4-5-6-7-8-Д и навсякъде другаде, просто там материята е с различна вибрационна честота….}

 
Та ако тази вибрационна чорба бъде разбрана, и манипулирана чрез технология, би било възможно за вас, и който и да е, да създадете виртуално каквото си пожелаете. Ще ви дам пример със създаването на фигури в житните полета, тези известните ви corp circles:
 

Всичко, от което имате нужда е да си изберете геометрична фигура, или каквато и да е друга фигуа. След това, бордовият ни компютър ще проведе първообразът през цялата апаратура, за която ви говорих по-горе, след което  образът ще бъде генериран долу на повърхността, посредством притегателният лъч. Фигурата буквално се принтира долу върху житата, защото всяка област в рамките на самият светлинен лъч, има различна гравитационно-геометрична стойност, в зависимост от желаната форма. Няма лимити. Oтпечатването на даден образ върху житното (или пшеничното, или каквото и да е друго) поле, може да се осъществи само използвайки частта от корпуса на кораба, която може да допира земята – долната част на корпуса. Там се намира отвора, през който излиза основният притегателен лъч. По този начин също може да се отпечата образ, но би било инвазивно за растенията и околната среда, заради радияцията, която може да остане от допира с енергийните генератори, и заради това, че самите растения ще останат повредени, заради силата, която енергийното поле ще упражни. Може да се направи така, че да не изгорят, контролирайки мощностите, но определено биха останали наранени и заредени с радияция, а ние не правим така, това все пак е поминъкът на тези хора. Нашите закони забраняват такова поведение, спрямо местата, които посещаваме, и спрямо народите, или индивидите, които не знаят за нас. Използвайки самият лъч обаче, и неговите гравитационни свойства, можем да направим така, че касовете на растенията да се сгънат по естествен, не-инвазивен за тях начин, образувайки желаната форма. В случая, който описвам, този процес не е перфектен, поради фактори като прах, почва или отломки по стъблата на растенията, чиято структура сме модифицирали с помощта на нашата технология, както и възможните малки изменения в енергийната матрица по време на процеса , малко излишна енергия би останала на мястото. Малко количество енергия, но измеримо от човешки устройства, малки не-вредни количества йонизираща радиация.

Честотни сензори: 

За да може бордовият компютър да открие и определи точната честота на материята в околната среда, се използват изключително чувствителни магнитни сензори. Те са разположени по протежение на корпуса на кораба, на точно определени места като носа, крилата, стабилизаторите, опашните перки, и местата на които има монтирани оръжия, и тн. При овалните, или кръглите кораби са по протежението на целият диаметър. Има различни сензори за различните видове полет. Суб или супра люминарен режим. Тези сензори откриват промени и смущения в дадени магнитно поле като силата му, посока на магнитния поток, въртене, ъгли и обем на полето като цяло. Работят основно по 2 начина, или аспекта на засичане: първият засича общото, тоталното магнитно поле на цялата зона, а другият засича вариации вътре в него, които се наричат ”векторни компоненти”. Това са индивидуалните точки вътре в цялото поле, и начините по които си взаимодействат. Магнитните полета са тясно свързани с гравитационните, като на практика дори можем да кажем, че в есенцията си са едно и също, или поне принципите, по които работят. Така, както се получава в случаят на светлината, магнетизмът също има вътрешен, и външен спектър. Гравитацията е високочестотен фонов поток, а магнитното поле е концентрирана точка в този поток, обикновено с много по-ниска честота. Единствената разлика между тях е мощността им, или местоположението им, в зависимост от гледната точка, или техните така наречени ”векторни компоненти”. Можем да открием гравитационния поток на определено място, като сравним стойността на магнитния поток в рамките на измервателен уред, или инструмент, с промените които настъпват в него, когато е изложен на външната среда (сензора). Всяко електричество има и магнитна стойност, и има голямо разнообразие от електрически токове, с различни сили и параметри, напрежения и амперажи, вътре в рамките на сензора, и наблюдавайки малки промени в тези изменения, ще определим стойността на заобикалящото гравитационно поле (при сензора). Това влияе върху него (сензора) чрез откриване на промени в електрическото съпротивление на магнитното поле на всеки вид електрически ток вътре в него. Тази група, или диапазон, от електрически токове с различни стойности, постоянно се ”колебае, или варира”, в един точно определен модел. Този тип сензори са много ефективни в детектирането на магнитни, и гравитационни полета, в големи участъци, но не и за същото в малки, или миниатюрни участъци от ”нещо”. За да се измерят магнитните стойности в нещо толкова малко, колкото един квадратен микрон, или нещо още по-малко на суб-молекулярно ниво, има нужда от още повече чувствителност. За целта използваме друг тип сензори, чието име може да се опише с човешки думи (на български език) като ”свръхпроводим сензор за квантови интерференции”. Този тип сензор измерва влиянието, което гравитационното поле, или магнитното поле, оказват върху потока от отделни електрони, до като се ”сбиват” едни с други, като през тунел, или до като преминават през много тънък слой, приблизително 30 ангстрема, от не-свръхпроводим материал, който служи като изолация между 2 различни пласта от свръхпроводим материал, използвайки и сръвнявайки точно определени, предварително познати параметри. Този сорт сензори са толкова чувствителни, че може да засекат магнитно-гравитационни промени в рамките на индивидуални деполяризации между мозъчните неврони. За да се стигне това ниво на чувствителност, нормално би имало нужда от свръх студена околна среда, както е при вашите ”квантови компютри” в момента, но Тайгетянската технология ни ползволява да правим тези процеси на стайна температура 🙂 Това е така, заради специалните сплави, които на Земята са непознати до този момент, свръх проводниците ни са изработени от такъв материал, който на вашите учени би им изглеждал като алеация, или сплав от керамика и метал.

Въпреки че тези сензори са изключително чувствителни, те не са в състояние, сами по себе си да ни предоставят пълните стойности на честотите, в рамките на едно, или на няколко места едновременнo, на цели области, и/или обекти на субатомно, квантово ниво. Но не е необходимо да откриваме всички тези данни, защото знаем, че материята, в супа от честоти, или енергийна матрица, или външна среда, винаги ще зависи от точни и предвидими математически параметри. Нашите компютри могат да направят необходимите изчисления, за да попълнят липсващите данни на много точно ниво, от първичните данни на сензорите, а те са повече от достатъчни, за да попълнят изискванията за данни, от които компютърът се нуждае за да определи хармониците на честотата, която трябва да се вземе под внимание или нейни параметри, за да може да се прояви или присади холографски обект в дадено поле, или във външна зона.

За да може да се прояви един твърд, материален обект, има нужда главно от 2 неща:
 

 

1. Екстемно мощни (от ваша гледна точка) квантови компютри.
2. Средство или устройство за контрол на магнитно-гравитационните честоти с молекулна точност.
 
 
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 
Пфффффффффф на мен самият ми е трудно, до като правя тези материали за вас, не знам дали го усещате 🙂 …….. Нека после някой каже ”че всичко е лъжа”, тогава моите познания по квантова механика, и физика като цяло, би трябвало да са на ниво гений, а те не са….
 
 
До следващата по ред, 11-та част на ”Извънземни Перспективи” 🙂
 
Бъдете здрави folks! 😉
 
 
 
 
 
——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————
 
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This