Извънземни перспективи 4 – История на 3Д Матрицата, трета част, Луната и краят на 3Д

от | авг. 19, 2018 | Извънземни Перспективи | 7 коментари

Продължава сагата с разказите на тези извънземни хора от Тайгета. В тази част на разговорите Swaruu и Anekka дават още детайли за това, какво е 3Д Матрицата и как Луната функционира като компютър, който генерира самата Матрикс, подпомогнат от лимита във възприятията на земните хора, и засадените у тях лимитиращи идеи, които обслужват негативният елит, който контролира тази Планета.
 
Получава се един вид ”наслагване на образи”, тоест 3Д Матрицата е надсложена върху оригиналната 5Д Матрица, част от която е и самата ни Планета Земя. Тази компютърна симулация, в която сме избрали да посъществуваме за определен период от ”време”, е била поставена първоначално след войните на Тиамат и Марс, след които самата Планета Тиамат бива унищожена, а Марс изгорен из основи. Земята става капан за останалите тук Драко Рептилии. Постепенно, с помощ от вън, те успяват да хакнат до голяма степен 3Д Матрицата, и да превърнат обществата на Земята, и всичко останало, в това, което ние днес познаваме като земна реалност. Луната от своя страна е кораб, произведен от Андромеданските съвети преди няколко десетки хиляди години, доста остаряла технология, която е поставена тук изкуствено. Според тайгетянците, именно на Луната се намират компютрите, генериращи цялото 3Д и 4Д, както съм ви писал и аз в стари материали, преди няколко години, към които има линк по-долу. Все повече неща започват да съвпадат след тези разговори, и си давам сметка, че моите опитности, не са само мои….. и че голямата част от информацията е абсолютна истина, защото и аз самият съм я видял точно по този начин. За това и продължавам да описвам разказите на тайгетянците. Тяхната Цивилизация е част от така наречената ”Федерация”, която е противоположното на тъмните Рептилии Драко и техните съюзи с други негативни фракции. Друга важна част от тази Федерация са Съветите на Андромеда, които реално са производителите на този остарял, стационарен кораб, който ние наричаме Луна. Драко биват задържани, именно чрез инсталирането на 3Д + астрала, който в същност се съпоставя на физическо 3Д ниво с поясът на Ван Аллен, или поясите (защото не е само един) Ван Аллен, от който няма измъкване обратно към 5Д, в много случаи, дори смъртта не помага. Именно за това е трудно да се пробие Играта, но все пак изходи има, и то не само един. Въпреки това, основната бариера в замисълът зад 3Д Матрицата е изключително перцептуална, състои се в лимитиране на възприятието…основно е това и до днес, просто възприятието е лимитирано, и нищо повече от това, човешкото тяло с неговите 5 основни сетива, не е способно да детектира цялата реалност, до като е в 3Д. Въпреки това, самите извънземни говорят, че всичко се случва, забележете – Едновременно 🙂 тоест и да не искаме да го повярваме, ние сме ”и тук, и там”, едновременно.
 
Всичката тази информация циркулира навсякъде по медиите, но фрагментирана, и подредена така, че да бъде лесно приета от масс публиката, но придавайки им различна идея за самата истина. Истината се показва, без никакви задръжки, има тайни космически програми, не сме това, за което се мислим, старгейтовете съществуват, паралелните реалности също, и всичко останало по ред, дори призраците и чудовищата от приказките и легендите. Говорейки за масови неща – ролята на масс медиите е именно да ни покажат истината, защото самата Игра е подвластна на закони, които не могат да бъдат прескочени, защото са заложени в оригиналната 5Д Матрица. Негативните не мога да не покажат истината. Холивуд, и цялата тази индустрия, имат именно тази роля…Да показват истини, маскирани като филми. Дори малките деца гледат филмчета, в които има агенции, които се занимават с арестуване на извънземни, и т.н…Всичката ”истина” е в пространството, даже се актуализира 🙂 Но…. както казахме до тук, и понеже всичко е възприятие – хората възприемат това, което им се повърне, защото са приели идеята, че ”това е модно, яко”, и т,н в случаят на филмите, сериалите и т.н по масс медиите, неща които и аз гледам. Но масовата публика не си дава сметка, че именно идеите им за тях самите са манипулирани изначално 🙂 Колко е простичко….. нали? Аз съм сигурен, че стотици хиляди човеци по света, излизат от кината с усещане ”че са били там”, след като гледат Starwars, или някой подобен филм. Директно им се казва ”балъци! вие сте това! вижте истинските себе си!”, но понеже е филм…. балъците приемат, че е просто филм, никой не се замисля, че аджеба се показват истините, защото трябва да бъдат показани…Манипулацията се състои в маскирането им, как те се маскират, и по този начин влияят на и без това изкривената перцепция в този свят, така се вкарват изкривени идеи за реалността.
 
Не забравяйте да бъдете себе си до като четете тази информация, оставете я да ви повибрира, и сами решете, кое е истина за вас, и кое не е. От личният си о пит ще ви кажа, че по мое мнение, всичко казано до тук е много достоверно, но аз се базирам на моят си опитПравете същото, това все пак са чужди перспективи, в които обаче, както видяхте до тук – няма идеология.
 
Самите извънземни правят на пух и прах New Age, наричайки го като точно това, което е – създание на ЦРУ. Целият Ню Ейдж се бълва технологично, ченълинги и т.н, същото ви повтарям и аз от няколко години насам. Няма ”мир и любов” и светлини там и лампички…. Всичко е просто възприятие… Ню Ейдж се създава с цел да заглуши истинските ченълинги, които са се увеличили в средата на 80тте години. Така, че другият път когато прочетете ”разговор с архангел михаил”, да знаете, че е шит, повтарям ви го още веднъж.
 
Приятно четене!
 
😉
 
 
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 
Говори Р:
 
………..каква е връзката на тези ”виртуални хора” с Матрицата? Сещаш ли се за какво говоря?
 
 
Говори Swaruu:
 
”Фалшивите хора” ли?
 
Te СА Матрицата…тоест, те са толкова изкуствени, колкото и надсложен образ на празна телефонна кабина, или пък някоя улична лампа в цялостта на възприеманата холограма.
 
(Бележка Nahuatlима в предвид ОП-овете, органичните портали, които са множество видове, не са само екстензиите на Планетарният Дух, съществуват директно и виртуални проекции на компютърната част на Матрицата, които те наричат ”фалшиви хора”, или ”виртуални хора”. Те са буквално като образите, които служат за пълнеж в компютърните игри, за да може да е пълен сценарият, тоест опитността, на този, който играе.)
 
В същност самата Матрица въобще не е една чак толкова сложна система…Много е стара както ти казах, технологичната и част е вече на над 12 500 години, доста е вехта. Цялата тази система не работи само по един начин, а по няколко, сега ще се опитам да ти обясня:
 
Първият начин, който е и най-лесно разбираем, е изкуственото снишаване на вибрационните честоти на хората, които живеят там, имай в предвид лимитиране на възприятията. Екзистенциалните пространства като такива, 3Д, 4Д и 5Д, са само концепти, създадени от самите хора, до като се опитват да осъзнаят самата реалност. В същност обаче не съществуват по този начин…просто всичко е едно цяло, няма разделения, дори няма деления на ”духовен и физически свят”. Ако има някакво разделение то е в осцилирането на честотите, или фреквенциите на живите същества, които имат Съзнание. Всичките тези пространства в същност са един огромен енергиен градиент от честоти, фреквенции…
 
 
(Бележка Nahuatl: представете си градиента ето така, едно пространство с една маса, която го ”прегъва”…
 
 
Всичко е едно, просто се намира в различни части на градиента, всеки го възприема с разлики, тоест разликите и лимитациите са в самото възприятие. Тези от горе, може би не възприемат пространството така, както тези долу, но това не означава, че не се намират в едно и също пространство, просто изменение на гледните точки по много интересен начин…..И от там – различни възприятия. Лично според мен, именно по този начин е започнал да се разширява и самият Източник, в крайна сметка е изкривил до там пространството, в което първоначално е съществувало Съзнанието, че са се появили именно тези ”различни гледни точки” от собствената му перспектива. Всички ние, и също така извънземните, говоря за всички същества със Съзнание и индивидуалност, в същност, може би сме просто различни точки от Съзнанието на Източкина. За една такава МЕГА-ХИПЕР разширена перспектива, определено би било нужно Съзнанието да е на фрактали, за да може да бъде възприето цялото, посредством отделни индивидуални ”гледни точки”. Аз мисля, че буквално сме това – различни гледни точки на Източника, и отново се кефя, защото за пръв път извънземни потвърждават нещо, което аз мислех, че е свойство само на Едновременни Инкарнации, но с течение на тези разговори, гледната ми точка се променя и се разширява….така, че не е съвсем така….)
 
Всяка една отделна фреквенция представлява различна осцилация (x sec, осцилация в секунда, или време, което е релативно, тоест променя се, в зависимост от това, кой го възприема) на атомите, които съставляват молекулите, които от своя страна съставляват това, което се възприема като ”твърда материя”. Единиците от ”време” са променливи, релативни са, за всеки отделен наблюдател, или възприемащ, това което е твърда материя за един, за друг може да бъде нещо етерично и недостигаемо. Концептът за 3те измерения в пространството + времето, е още веднъж просто перспектива на лимитираната земна наука. Както е казал Никола Тесла, ”….теорията на относителността на Айнщайн, е просто една голяма купчина тор, обвита в целофан от математика”.  Казаното от хърватина е истина, защото математически представеният универсум, изглежда като нещо, което на пръв поглед е самодостатъчно, и което просто рефлектира самото-себе си, без да представлява външният свят. Тогава, Матрицата е един вид ”първи начин” за интерференция в човешкото съзнание. Тя е вид честотен излъчвател, който излъчва специфични, разрушителни честоти, разделящи честоти, които размиват оригиналният сигнал. Също като при радио вълните, или в телекомуникациите, една такава честота минаваща по същият канал между излучвателя и точката, където би трябвало да се получи сигнала, прави така, че оригиналният сигнал да се размие, или да се унищожи. Тази интерференция лимитира възприятията на хората. Когато квантовата механика (вълнови функции) говори за ”разрушителна” или ”дегенеративна честота”, има в предвид буквално съпоставяне (наслагване, или надслагване) на няколко честоти, които по време на интеракцията по между си, създават нова амплитуда, нова вълна, която е с по-ниска честота, но въпреки това се пресича с останалите (тази точка на пресичане се нарича node на английски, или nodo на испански, не намирам дума на български език….). Да кажем, че имаме една реалност, която функционира на 15Mhz, и в същото време пуснем друга, дегенеративна, или разрушителна фреквенция от -7.2Mhz, то ще получим една лимитирана oт към възприятията реалност от 7.8Mhz, първоначалната вибрация от 15 мегахерца ще се изгуби…. Тази честота, с която работи 3Д реалността, не е друго, а именно Резонанцията Шуман! Това е осцилационният индекс на една точно определена реалност, и също така е нещо, което вие бихте възприели като ”енергиен адрес”, отнасящ се към всичко живо или не-живо. Това се използва и в нашите звездни карти.  Тогава ако се базираме на този, толкова начален принцип на деструктивните фреквенции, разбирате, че от Луната се излъчват именно такива лимитиращи възприятията честоти, изкуствена лимитация в точно определен диапазон. Това не означава, че останалата реалност, която не се възприема от към 3Д, не съществува. Тя продължава да е там, и единственото, което се случва, е че не може да бъде възприета от ”нормалните” човешки сетива.
 
Говори Р.: 
 
Тогава, Луната е много важна за самата Матрица….
 
Говори Swaruu:
 
Да….без Луната, не е възможно да има 3Д Матрица…. Без нея, всичко би се върнало автоматично в оригиналната 5Д реалност.
 
Говори Р.: 
 
…..преди сме били 5Д
 
Говори Swaruu: 
 
Да…Вселената така, както я познаваме, звездите, планетите, и всички места на които има материално инкарниране, цялата материална вселена, всичко е 5Д, или е вътре в рангът от фреквенции, които на език разбираем за вас, можем да наречем 5Д. Toва, което се прави от Луната, е да се контролира тороидалното потапяне в Играта, и реалността, в което се намира Земята. Един енергиен тороид, обхваща, и задържа всичко, което се намира вътре в него, към същата честота, с която самият той вибрира. Ако контролираш тороида, то ти можеш да контролираш фреквенциите на всичко, което се намира в него. Същият този принцип се използва и в нашите космически кораби. Той е универсален. Използваме го като GPS, или за системите вътре в кораба, животоподдържащите системи, или когато трябва да правим полети през хиперпространството.
 
(Белжка Nahuatl: лично аз съм ставал свидетел на това, как се наглася околната среда, според тези, които пътуват в такива кораби, малко по-натам ще ви напиша материал за едни скорошни опитности с 2 рази от извънземни. Случи се заради мен, защото иначе, нямаше да мога да присъствам на това, което се случи там. Първо започнаха вече да идват директно Високи Сиви, които вече са решили, че аз и един мой приятел не сме за ниските им роботизирани събратя, и идват лично да се разправят с нас. И още една опитност паралелна на тази, буквално се случи след 3 дни, в която се озовах на Кораб на Федерацията, в който получих изключително важна помощ от едни ”момичета”, много, много подобни на Swaruu. След разговор с Р. се оказа, че те наистина имат такъв кораб, който се използва за медицински цели, свързани с предишни интервенции на Високи Сиви и други негативни раси, и това, което те правят по хората. Събудих се точно, когато 2ма от Високите Сиви, които наистина са големи копелета, над 2.5м са високи, ме поставяха обратно в леглото…Тоест не става въпрос за ОИТ, а за физическата реалност. Хванах ги, в момент, в който прожектираха холограмна реалност във вид на сън, осъзнах, че ”това не съм аз”, и не е възможно да се изживявам в такива роли на сън, което ме върна автоматично в съзнание и се събудих точно, когато ми изваждаха нещо дълго, като тръба, слузесто и тъмно на цвят от гърлото. Успях да наблюдавам за няколко секунди, видях ги много добре как изглеждат, усетих им ръцете, до като ме слагаха обратно в леглото, и в крайна сметка някаква технология им показа, че съм съзнателен, след което се стреснаха и ме упоиха с какакъв вид ”звук”, след което се събудих след няколко часа, все едно е било сън….Ама и на тях не им минават номерата вече…Общо взето след 3 дни ме вдигнаха на този Кораб. Директно ме изтеглиха от съня ми и се озовах в нещо като ”асансьор”, което по-късно разбрах, че просто е по-малък, овален кораб, който служеше за транспорт до големият. Там ме поеха, първоначално с голяма дистанция, именно заради средата, това, което еи казвах в началото, и заради енергийните натрупвания, които се бяха получили по мене. Минах през тунел в който честотата ми на вибрация се синхронизира с тяхната, и след като излезнах от там, експериментирах какво е 5Д телепатия….Просто не може да се обясни, опитвал съм се и преди, но няма точни думи, които да го опишат. Както и да е. Разбрах, че ми помагат. Това бяха млади момичета в много интересни, като алуминиево сиви на цвят костюми, и си дадох сметка, че познавам няколко от тях. И до днес се чудя, от къде по дяволите ги познавам, което вътрешно ми даде отговори на други мои, лични търсения….Лично за мен беше супер як експириънс, никога не съм усещал такава форма на загриженост. Говорихме много, минах и през други прочистващи процедури, след което ми казаха, че ме връщат обратно на Земята. Много позитивна опитност беше. Знам, че ще има и други срещи съвсем скоро, отново с тях. Това, което искам да ви кажа, е че ако ги видите по улициата, никога няма да си дадете сметка, че не са от Земята, освен ако не се загледате в 6тте им пръста, или ако не успеете да усетите излъчването, което тези Същества имат…просто ако не се синхронизират с вас, няма да може по никакъв начин да стоите близо до тях.Помогнаха ми много, и още на другият ден бях като чисто нов, и това енергийно зареждане, което получих, от собствената си замърсена преди това енергия, която се прочисти след тези процедури, за които не мога да ви говоря директно, защото е много лично, ме държа на високо почти 2 седмици след това…. Всичко това се случва преди около месец и половина.)
 
Енергийният тороид, който обхваща Земята, и чиято честота е под контрол, тоест вискчо вътре в него се контролира чрез тази честота, са Поясите Ван Аллен. Именно тези пояси се контролират от Лунните бази, за да се постигне лимитиращият възприятията ефект…
 
 
Това е, така да кажа, ”най-лесният начин”, по който се генерира и самата Матрица:
 
1. Използване на принципа на дегенеративните, или разрушителни фреквенции, който ви обясних по-горе, заедно с принципа на тороидалното потапяне:
 
За да го разберете по-добре, представете си, че Земята и нейните фреквенции са като коркова тапа във водата…Луната и лимитиращите технологии, са тези, които задържат изкуствено корковата тапа под водата, за което е нужна постоянна, и силна, енергия, за да може този корк да стои под водата. Трябва някой, или нещо, постоянно да го натиска. Земята, също като корковата тапа, има силната тенденция да ”изплува” над водата, към повърхността, или оригиналната, и естествена за нея 5Д реалност, ако няма какво да я задържа там долу. Земята желае да бъде в 5Д, защото това е нейната естествена среда, нейната натурална честота. Като организъм, в 3Д среда, самата Планета е като ”разделена от своите”. Тя се бори да излезе от този затвор на поясите Ван Аллен, които я лимитират от една космическа станция, в близост до нея, наречена Луна.
 
Самата Луна е стар, биосферен кораб. Произведена е oт Съветите на Андромеда, от една от андромеданските Раси.
 
2. Изкуствено прожектиране на обекти, които всъщност не съществуват:
 
Веднъж, когато по-горе описаният принцип е сработил, когато точно определени честоти бъдат супримирани, или ”затапени”, Луната започва да проектира (прожектира) изкуствени образи под формата на холограми върху земната повърхност. Това са абсолютно виртуални образи, генерират се от онези остарели компютри, там на Луната, за които ти говорих преди. Този компютър буквално чете общото, колективно, човешко съзнание, и също така съзнанието на всеки индивид поотделно, така знае, точно какви образи да генерира, къде да ги генерира, какво да отнеме, какво да добави, и т.н Това буквално е лимитирана версия на Вселенският Закон за Привличането. Матрицата генерира всичко, което човек проектира, или има ”нужа от”, в зависимост от личният план на всеки ”играч”.
 
Говори Р.: 
 
Уау! Тогава, звездите в небето нощем, реални ли са, или не?
 
Говори Swaruu: 
 
Всичко, което е извън Планетата Земя е 5Д, да, реални са. Все едно Земята е като аквариум…населението са рибките, не могат да излязат от аквариума, но могат да видят през стъклото, което ги разделя от останалата реалност – поясите Ван Аллен. Стаята, в която се намира аквариума, играе ролята на 5Д, която вече ти казах, че е нормалната плътност. Вътре в аквариума е 3Д.
 
Още едно обяснение за втора точка, е самата холограма, която защитава Луната. Самият спътник въобще няма тази форма, която вие виждате, нито пък има повърхност от прахоляци и скали…Повърхността и е абсолютно гладка, това е технология, много е подобна на Звездата на Смъртта от филмът Междузвездни Войни.
 
 
Знам, че тази информация няма да може да бъде разбрана, нито интегрирана от всички, знам че е ”силничко”, и влиза в конфликт с вярванията на мнозинството хора. Съжалявам наистина, че се меша в тяхната илюзия, но истината е такава, каквато е. Грешна за някои, болезнена, или освобождаваща, просто е това, което наистина е. Луната не е такава, каквато се вижда от към вашата перспектива.
 
Трябва да се отбележи също така, че една холограма, не е нещо изцяло ”изкуствено”, изкуствено е, може да се манипулира, но има голяма зависимост основно от 2 неща: енергията, която се влага за да се генерира и поддържа образа, и начинът, по който интерферира с останалата част от сцената, и тези, които я възприемат. Съзнанието играе основна роля, защото опитността, която има възприемащият от долу, от неговата перспектива е абсолютно реална. Надявам се, че разбираш тази зависимост. Една такава холограма, прожектирана от вътре на вън, може да се възприеме като ”твърд обект”, защото това, което се възприема релано е като при 2 магнита, които се отхвърлят заради противоположните си полюси. Сблъскват взаимно потенциалите си, което генерира усещането за ”допир”, и възприятието за ”маса” и ”твърдост”. На по-дълбоко ниво, тези потенциали са енергията на самият холограмен образ, и вибрацията на атомите в оригиналната сцена. Същият принцип се използва в холограмните бордови компютри на нашите кораби. Обектите, които се виждат на екраните, не само имат триизмерен образ, но също така могат да се докосват, имат текстура, и можеш да ги хванеш и да ги движиш с пръстите на ръцете си, вътре в рамките на екрана.
 
 
 
 
Тогава, от към рамките на вътре в 3Д, нещата и обектите изглеждат реални, когато в действителност много от тях са просто компютърна, холограмна проекция. В 5Д не е много по-различно, защото всичко в тази наша ”нормална”, околна среда е просто потенциална енергия, което е също вид холограма. Всичко, което виждаме, или можем да възприемем със сетивата на телата си, и ние, и вие, е просто потенциална енергия, на която всички по отделно, или колективно придаваме смисъл или значение, и от там – възприятие. Когато експлоатираш тези принципи, е възможно да се създават образи вътре в самата холограма, нови образи. Това се случва посредством Луната и нейното влияние върху поясите Ван Аллен.
 
3. Това е сърцето на Матрицата, другите 2 точки са просто поддържащи. Предните 2 точки не са достатъчни, за да генерират сами по себе си Матрицата, те са…как да кажа, ”средата, в която ще се развие истинската Матрица”:
 
Това е като ”боята”, креативната част, която генерира Матрикс. Луната излъчва едни много специфични, и точно локализирани фреквенции, които водят и управляват хората, които са вътре в нея. Модифицират мисленето и идеите, които могат да имат. Всеки един отделен индивид на Планетата… било то чрез технологиите на Луната, или по телепатичен път, което се прави от негативните раси. Това + контролът на съзнанието генерира опитностите, или Матрицата сама по себе си. Фактът, че хората не са съзнателни за тези процеси е това, което генерира самата Матрица…идеята, че сте лимитирани 🙂
 
Матрицата е атакувана от много страни. Както вече ти казах, технологичната и част функционира само с 4 генератора, от оригиналните 12. Това е много стара технология, на 12 500 години е, и неизбежно ще се разпадне, въпреки че негативните, контрольорските раси се опитват да направят всичко възможно, за да я задържат за колкото се може повече време оперативна. От 2008-ма година насам, Федерацията контролира всички лунни станции, тоест негативните раси вече нямат директен достъп до основните технологични компоненти на Матрицата. Обаче също така не е възможно да се угаси изведнъж цялата Матрица, защото последиците за една част от земното население биха били трагични. Освен това ние не можем директно да прескочим свободната воля на много от вас, които реално искат точно такъв тип опитност…много хора са тук, заради контрола, заради този тип опитност. Погледнато генерално, ако изключим Матрицата изведнъж, огромната част от населението ще се окаже абсолютно неподготвено за директно потапяне в 5Д тип възприятие, и всичко което идва с тази промяна в съзнанието. Просто не биха могли да издържат на неща, като изведнъж да се окаже, че имат много по-голям ментален капацитет и много по-разширени сетива и възприятия. Биха полудели на момента, защото всичко в ”цялата” или ”истинската” реалност би се оказало в разрез с техните идеи за самите себе си… Кабалът, или елитът, който управлява земните общества се възползва от тези неща…
 
Центърът на Галактиката излъчва от няколко десетилетия насам огромни позитронни пулсации и излъчвания, които достигат и до вашата слънчева система, и до Земята в частност. Това се случва на вълни, и всеки път, когато тези вълни достигнат Планетата Земя, се покачва генерално цялата и вибрация. това се случва с целият квадрант от Галактиката, с цялото това място, в което се намира вашата слънчева система, наред с всички останали. Генерално се покачва вибрационната честота, и това се случва много бързо. С всяка позитронна вълна се покачва нивото на вибрация – Шуманов Резонанс. Тези процеси неизбежно водят до разпад на 3Д Матрицата, харесва ви или не…..и всичко това без да има нужда някоя извънземна раса да ви спасява. Не искам да правя прогнози, за това, кога ще се случи крайният, естествен разпад на 3Д. Просто никой не е сигурен кога точно ще се случи.
 
(Бележка NahuatlВ други ”по-тесни” разговори, стана ясно, че според Swaruu генералното счупване на 3Д ще се случи около 2025 година, малко преди, или малко след 2025 година, имайки в предвид вибрационната честота на Планетата в момента, и позитронните пулсации от към центъра на Галактиката. Тоест, съвсем скоро. Не знам вие, но аз имам същото усещане от както се помня, все едно ”постоянно чакам момента”, с това усещане съм живял през целият си съзнателен живот.)
 
От няколко месеца насам, позитронните вълни от към центъра на Галактиката удрят Земята средно по 3 пъти в месец, което беше нещо нечувано, до преди няколко години. Процесите се случват много по-бързо от очакваното. По тази причина + директната намеса на Федерацията, и останалите позитивни раси, Матрицата неизбежно се разпада. Просто ще огасне сама. Негативните раси буквално се опитват да и сложат патерици за да се разпадне по-бавно, защото те са основните събирачи на дивиденти от това съществуване на 3Д Матрицата. Техните методи са едни и същи, базират се на деструктивните фреквенции от Луната, които контролират честотите на възприятие на Земята. Освен това обаче, други методи, които те прилагат постоянно са следните:
 
1. Chemtrails:
 
Пръскат тежки метали за да отразяват достъпа на позитронните вълни до повърхността на Планетата, така се пробват да ги забавят. Ето защо, в последно време се увеличи многократно това явление.
 
(Бележка Nahuatl: същото наблюдавам и аз, същото наблюдават и хиляди други хора по целият свят. В Мадид, преди 10-15 години беше рядкост да се видят химически следи в небето, сега са абсолютно ежедневие, пръскат през цялото време. Тук пролетта имаше период от над 2 месеца, в който беше ден и нощ, след това дъждовете, които паднаха, бяха нещо нечувано за нашият регион. След дъждовете, продължават да пръскат  – всеки ден, и по много. Фибрите и нано технологиите, които падат с дъждовете и по време на пръскането имат същата функция, отразяват позитронните вълни, и дргуги естествени лъчения, които по натурален начин ни вдигат вибрацият на всички.)
 
Химическите вещества от аерозолните пръскания блокират и слънчевите лъчи. Слънцето е като предавател на тези вълни, те стигат до него, звездата ги копира, усилва ги и ги насочва към Земята, това е нещо, което на тях им пречи, и за това се опитват всячески да ги блокират. Така те пречат на вашето преминаване от 3Д, към 5Д тип възприятие.
 
2. HAARP програми:
 
 ХААРП системите излъчват деструктивни фреквенции към йоносферата. С това се опитват да неутрализират позитивните честоти, които идват към Земята от центъра на Галактиката. Спомнете си примера с мегахерцовото излъчване, и как една честота е способна да неутрализира друга, или да я лимитира.
 
Друго, което спомага за разпада на Матрицата е това, че от 2008ма година насам, силите на Федерацията контролират Луната и базите, от които се генерира технологичната част на 3Д. Нашите сили лимитират самата Матрикс, и нейните фреквенции малко по малко, но постоянно, биват намаляни, като това спомага нейното тотално зануняване. От друга страна негативните сили използват микро ХААРП антени и предаватели, които са навсякъде около вас. Смарт телефони, смарт телевизори, и всичко ”смарт” около вас са микро ХААРП транзистори, които правят същото, като големите антени, но на лично ниво, с всеки един индивид, който ги притежава. Използвайте ги при нужда, но не ги дръжте постоянно в близост до себе си, особено до като спите. Вълните, които тези устройства излъчват са перфектно синхронизирани с мозъчните вълни. До това искам да добавя използването на микровълнови фурни, радарни системи и прочие радиационни излъчвания. Всеки апарат който има името ”смарт”, всеки рутер, WiFi, дори и електромерите от ново поколение са такива. Всичко това са патериците на Матрицата, за които ти споменах, които негативните фракции и слагат за да се опитат да я задържат жива за по-дълъг период от време.
 
Технологията на кулите за телекомуникационни трансмисии, има капацитет да се насочи към определена група от хора, или към точно определен иднивид, като може да бъде открит, или да му се окаже влияние. Тази технология включва имплантирането на поведенчески и мисловни модели. С нея може да ви провокират болка или ментален дисбаланс. Същата технология се използва по време на големи протести, или при големи концентрации на хора, с нея могат да накарат масите да се държат по точно определен начин. Това е буквално електромагнитно оръжие, и кабалът дори не позволява на хората да знаят, че биват атакувани по такива начини.
 
Въпреки казаното всичко горе, най-основният фактор вътре в Матрицата са идеите на отделните индивиди, и също на колективно ниво. Законът на Привличането е истински, и се прилага най-съвестно. Това, което е човек за себе си, като мисловен модел, и оше повече – като емоциите, които изпитва, това е същото, което ще привлече и ще получи. Технологията на Луната ще му го даде и още как….Помнете, че лунната технология чете мислите и емоциите на всеки един отделен индивид, това което проектирате за себе си като модели – това ще получите. Транзисторът, който предава тези вибрации вътре в човека е сърцето. Сърцето е много мощен рецептор / транзистор. Не можеш да избягаш мисловно от Матрицата, Матрицата чете всичко, което мислиш и усещаш, защото по дефиниция, всеки отделен човек е Матрицата….Всяка отделна личност има своя собствена Матрица, която спомага за генерирането на колективна такава. Това, което прави компютъра е просто да синхронизира едната с другата и да ги слее. Част от тази програма са дори пред-инкарнационните договори, които различните Души сключват, преди да се родят, и да започнат земната Игра. На пример, нещо което много спомага Матрицата, и е част от колективната свободна воля, е масовият договор за ”едновременно възприемане на времето” като линейна единица. Така е с всичко, съществуват договори от масов тип в стил ”даден вид потенциална енергия да бъде възприемана като стол, или като пътен знак”. Има хиляди подобни.
 
В друга гледна точка, основната цел на Матрицата е всеки, който навлезе в земната Игра, да може да има своя собствена, индивидуализирана, и лична опитност, с капацитет да сърфира през всичко вътре в нея. Нашата директна интервенция се бави, заради това – свободната воля на хиляди Души да имат такава опитност. За това 3Д Матрицата не може да се изключи изведнъж, но естествените процеси вървят с пълна сила, и в даден момент, тя просто ще престане да функционира. Автоматично след това, средата ще премине от 3Д тип възприятие и реалност, към 5Д.
 
Това, което хората трябва да правите, е да се насочите всеки един, към себе си, и да работите със себе си постоянно. Защото там в 3Д Матрицата, всеки изживява това, което му принадлежи по право да изживее, това което всеки проектира сам за себе си. Тук няма жертви…Доброто и злото са релативни за всеки отделен индивид, зависят от всяко едно различно възприятие. Харесва ти, или не – ти сам създаваш собствената си реалност, собствената си Матрица. Свободна воля…не можем да се намесим директно просто ей така…Това, което позитивните раси могат да направят, е да ви дадат различни гледни точки, които могат да са ви от помощ.
 
Войни, мъчение, болезнени разводи, загуба на близки хора, икономически проблеми, вулканични изригвания…..Матрицата за теб е това, което ти самият проектираш, това което имаш за себе си като идеи и визия, и преди всичко, начинът по който се чувстваш вътрешно. Външният свят не е друго, освен огледален образ на това, което се случва вътре в хората. Твоят външен свят, е твоят огледален образ, на това което си ти от вътре.
 
 
////////////////////////////////////////////////
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This