ADVANCE Курс Remote Viewing – само за преминалите начално ниво

от | апр. 14, 2021 | Remote viewing | 0 коментари

Здравейте драги Читатели.

Обявявам от трибуната на Блога, че имаме дати за новият Advance Курс по Remote Viewing. Има много Колеги от RV Обществото, които нямат фейсбук, този пост е основно за тях. Обучението е предназначено само, и единствено, за Колеги преминали началното ниво. Никой друг не може да се записва.

Понеже има хора, които не познавам, за да се запишете, в мейлът който трябва да изпратите, отговорете на въпросът ”Какво е AOL?”, и кажете къде, и кога сте карали първо ниво. Отново на [email protected] със subject ´´RV ADVANCE´´, три имена и телефон за контакт. Без отговор на въпросът, няма да можете да присъствате.

Нивото за напреднали, изисква от вас да си носите лаптоп, защото ще се работи с елементи на GEOFIX протокола за локализиране на обекти върху GPS карта. Това е напреднала методика вътре в Remote Viewing. Ще се застъпи и S6 от протокола, и неговите многобройни апликации върху всякакви цели. Ако не разполагате с лаптоп, няма проблеми, защото ще намерим начин да се инструктирате върху листи. В това ниво, няма място за принтирани сесии, работи се директно върху бели листи.

Информацията е много, за това курсът ще бъде не 2, а 3 дни. Датите са 22-23-24 май, и ще се възползваме от това, че 24-ти е почивен ден, пада се понеделник. Мястото е същото, няма нужда от резервации, знаете основните аспекти на логистиката. Всичко си е същото. Променя се леко цената, поради факта, че курса ще бъде 3 дни. При записване ще ви информирам по мейл, лично.

Това, което трябва да знаете, е че след този advance,  е много вероятно да няма друг такъв курс в следващите, няколко години, както ви каза Капитана в затворената група на RV Обществото. Много рядко се прави advance ниво, за това възползвайте се, всички които можете. Тази група, която всички познавате, ще остане само за тренировки на начинаещи. Всички преминали през нивото за напреднали, ще бъдат насочени към друга група, от която ще се работи първо по тренировъчни цели, а после може би и по реални проекти. Това зависи само от вас.

 

Това е от мен по advance нивото. Гответе се за нещо уникално, както винаги 🙂

Поздрави на всички.

Nahuatl.

 

🙂

 

 

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This