Призив към социалните мрежи, и всички последователи и читатели на този блог – Подкрепете БиволЪ

от | юни 15, 2019 | Общи статии | 0 коментари

Здравейте уважаеми Читатели!
Аудиенцията на този Блог е огромна за българското онлайн пространство, за това, днес е ден да ударим едно братско рамо, на единствената, по моя, и не само по моя преценка, истинска медия в България, която наистина се занимава с това, вие по един или друг начин да знаете, какво се случва в българското задкулисие. Без никакво значение, кой с какви тематики се занимава, ние трябва да се научим най-сетне, когато има нужда, да действаме като отделните пръсти на една ръка, в юмрук. Защото защитаваме нашият дом! В такива моменти ЦЯЛОТО онлайн пространство трябва да се обединява, без значение от личните интереси, защото тук, всички сме родени на една земя, и вярвам, че не искаме тя да бъде унищожена.
Обикновени хора, правят огромни лични усилия, за да може нашенеца да е +/- информиран, с цената на това – заплахи, опити за убийство, фалшива пропаганда, и сега за капак, самата държава погна този изключителен сайт, което показва, че България е един огромен картел…..
Човекът зад БиволЪ, се намира под постоянни атаки, опити за атентати и убийство, и всячески бива принуден да напусне България. Семейството му също е под заплаха.
Призовавам ви тук, от собствено име, и по лична подбуда – подкрепете БиволЪ!
В социалните мрежи има ”рамка” за профилните ви снимки. Кликвате на профилната си снимка, и след това в новото поле за актуализация, има опция (в средата) ”добави рамка”. Напишете на латиница ´´bivol´´, и изберете една от двете рамки. Днес беше добавена една нова. Моля подкрепете БиволЪ, защото елиминират ли ги – в нашето медийно пространство, няма да остане нито една друга такава медия…Искам да разберете, че се води информационна война, от поне 10 години насам. Ако вие сте български граждани, които малко или много искат да я има тая България, подкрепете БиволЪ! Подкрепете малкото смели, които се борят, срещу 29 годишният откопод, стиснал в смъртоносна хватка държавата на българският народ. Нашата държава. Такива хора ТРЯБВА да бъдат подкрепяни, направете го поне в социалните мрежи, бъдете част от Смелите, от Дръзналите, за които съм ви говорил в мои статии.
Споделяйте масово тази статия, или направете ваш призив, и го споделяйте навсякъде, до където имате достъп. Всички социални мрежи, силата е в Народа, и в това Народа да е буден, образован и информиран, за да може да взема правилните решения. Добре дошли в Битката за България! Обединявайте се, не е трудно, нито е сложно, просто когато се налага, бъдете съпричастни. Информацията е огромна сила, бъдете част от този енергиен поток, защото това е нашият юмрук, който пази нашите домове, нашите семейства, нашите близки, нашата Българя, тя е на всички ни. Обедиявайте се хора, помагайте на Смелите, станете част от Дръзналите да се опълчат на октопода!
Благодаря ви!
——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This