Анализ на интервюто с извънземното ”Айрл” + допълнения

от | мар. 10, 2016 | Общи статии | 1 коментар

Здравейте Приятели:

В този материал ще анализирам интервюто, за което ви споменах в краят на тази статия. Информацията, която ще прочетете не изглежда кой знае какво, но си давам сметка, че все пак има мъничка група читатели, за които тя е повече от оперативна…

Примката зад масовото разгласяване на съществуването на извънземни 

Милиони хора по света ”се борят” за това, правителствата да разгласят масово информациите за съществуването на извънземни, за тайните договори и т.н

Моята перспектива е следната – тези хора просто играят игрите на Полярностите. Мислите ли наистина, че това масово разгласяване не се случва от поне 40 години насам, и особено в ерата на интернет? Разбира се, че да. Това, че Обама не е излезнал да го каже пред Конгреса на САЩ….няма никакво значение. Информациите изтичат отдавна, по план, и съвсем целенасочено. Нека не си мислим, че в това няма ”зад правителствен” замисъл, и разбира се публичните правителства нямат нищо общо…Това е подготве за ”новата ера”, която чука на вратата, и единственото препядствие пред нея е третата световна война, пред която скоро ще се изправим. Нов вид война, която вече започва и ще протича тихомълком до последните си стадии, в които аз лично си мисля, че ще има интервенция на международно ниво и ще станем свидетели на официалното създаване на първото световно планетарно правителство. Това е началният етап преди фактическата смяна на инкарнационният модел, нещо за което ви споменавам в почти всичките си статии, защото искам да се разбере, че случките на ниво човешки живот са просто част от 3Д Играта, която сме приели да играем. Останалото протича по съвсем различен и не-човешки начин, в него няма нищо нищо социално.

Според мен поне 85%, и даже това е малко, от организациите развиващи по света тази мнима война срещу дезинформацията в ”името на човечеството” са си чиста проба фарс именно защото считам, че те самите са си част от Планът за постепенно налагане на новите модели, което ще доминират светът и обществото. Има много доказателства за това, и ако седнете да ги анализирате добре, сами ще стигнете до много различни изводи.

Най-голямото доказателство за извънземният Последователен произход на тези организации е именно желанието им да унифицират човечеството в една раса, един народ, една религия и прочие. Сиреч – да елиминират разликите, конфликтите, дразгите, границите, народностите, културите, традициите, и т.н С други думи – това е война срещу многообразието, което избрахме да експериментираме, и заради което сме тук. Те са като политическите идеологии – искат всичко да стане еднакво. Оп – Последователени. One world, one race, one shit. Въпреки всичко човечеството върви именно в тази посока, просто е неизбежно и няма как да бъде променено.

Организации като тази привлякоха към себе си милиони хора по света, защото наистина се заеха с това да разгласят подобни информации. За тях е лесно, овчемасието просто обича мистерии и загадки, и в крайна сметка народа приема удобната перспектива. Освен това масовият човек е просто тялото си, съзнание на тялото, което прави работата по налагане на новите модели още по-лесна за тези организации. Доктор Стивън Гриър и компания са част от определена извънземна фракция, те просто работят по зададена схема. Лично аз мисля, че самият Стивън не е човек, енергията му не е съвсем човешка, човешко е само тялото, което използва. Те дават като решение на човешките проблеми ”технологиите, които правителствата крият от нас” и ”космическите ни братя там вън”, които в същност са просто Същества с определена agenda а вие уважаеми припадащи по тях сте просто ресурс…
Повечето подобни организации са така, просто спомагат налагането на новите модели. Обикновенно зад тях стоят истински извънземни и такива ”спецялно изпратени”, разбирайте инкарнирани с точно определена мисия, за да спомагат процесите.

Нека да кажа няколко думи преди анализът на определени части от интервюто да започне:

Началото на Играта във физическите светове

 

Когато дадено Същество влиза в нов стадий на развитие и решава да експлоарира физическите вселени, първоначалното усещане, което експериментира след като се сблъска с тези нови за него реалности е много подобно на страхът от непознатото. Не страх от сорта на този, който изпитва тялото, но подобно. Някои от началните оферти включват временно експериментиране, други са директно ”включване” към даден отбор. В началото всички сме били такива, много от нас са минали demo версии, преди да се включат към основната Игра. Тук се ражда Последовтателното съзнание със специфичните за него модели на възприятие.

Новите в Играта имат нужда от това, да се включат в дадена група, гроздовете Висши Аз от тази порода са именно такива групи играчи във физическият свят. Като всички нови във всяко едно начинание, те имат нужда от насоки и възприемане на опрелени модели, които се явяват правила в техният сектор от Играта, всичко това е ново за тях. Разбира се не всички, защото 3Д Игрите са…как да кажа, много малък процент от всичко, което се експериментира там вън, просто някои Същества решават да експериментират този сорт Игра. До сега те никога не са имали 3Д аватар, тоест физическо тяло. И тях не им е лесно 🙂

Играта се дели на много отделни сектори, които същевременно си имат собствени зони на възприятие, собствени понятия, и т.н Да речем, че има няколко основни сектора, обитавани от Същества… Ето най-познатите от тях:

– Същества играещи ролята на Планетарни Духове, тяхната 3Д Игра няма нищо общо с нашата, това е радикално различен mode със собствени нива. Съдържам определен сорт информация за тях, и съм имал лични опитности с нашият Планетарен Дух (П.Д няма пол…тоест майката земя не е никва майка, ок?) в много интересни ОИТ, в които експериментирах част от неговото възприятие, но все пак още се сдържам да говоря повече, защото знам, че след определено време ще имам други опитности с това Същество, които може би ще променят сегашната ми перспектива. От друга страна как по дяволите да обясня с човешки език какво е да си лава, или почва, или камък, или как възриема П.Д кристализирането на минералите?

– Разумни Същества от различни видове, които играят на ниво ”астрал” в местата на сутилната материя, те не са чиста проба просто енергия, както и самият астрал не е просто енергийно пространство. Това са играчите от холограмите, аз така ги наричам. Много от тях играят сол ташак на извънземните контролиращи светове като нашият. Друга част от тях са изкуствени съзнания създадени в лабораториите на някои раси.

– Същества приели да играят в Последователен mode. Това са всички извънземни, или поне тези от нашата и други подобна на нашата Галактики. Обикновенно се развиват като група, така както играят на ниво Висш Аз – една планета, една нация, една раса, една религия, всичко еднакво, ебахти скуката…Имат по 1 Инкарнация, пазят памет, знаят какво са.

– Последователни открили пробивите в този mode и успели да еволюират достатъчно за да се престрашат да минат в последните нива на Играта – Едновременният mode. ”Дръзналите”, за които ви говорих в тази статия базирана на моята лична памет. Това е адски интересен и много еволютивен стадий!

– Едновременните Висши Аз успели да напуснат първоначлният грозд. От там не се излиза лесно…Един грозд от Последователни същества напомня много modus operandi на един единствен Едновременен. Отсичането на един от основната група прави ”проблеми” на вече създадената информационна структура. Говоря за начина, по който протича възприятието, и самото процесиране на информациите от изживяванията. Всяка Галактика има точно определено място за този mode от Играта, в случаят това е нашата Планета. Тук всичко е различно…Раждаш се без памет, има ”опасности” в астрала, може с еони да бродиш там без да немериш реално нищо. Има хиляди такива Инкарнации, които са са навряли по места, които считат за реални а те са просто холограмна измама базирана на техните собствени илюзии…Астралът е пълен с такава технология. Единственият изход от Играта е тя да бъде преодоляна, а пътят към това минава през Едновременното инкарниране, което както съм ви споменавал е за истински напредналите геймъри.

Засичал съм същества, които имат капацитета да влизат и да излизат от Играта без да са били нито Последователни, нито Едновременни. Държанието им е ”студено” и обикновенно те просто наблюдават, все едно ”записват” за някъде си… и аз не знам точно какво. Свързвам ги с Дизайнерите на Играта, които са съвсем друг сорт Същности, нямат нищо общо с това, което ви описвам до тук. Те са друг вид ”маняци”.

Самата Игра в по-голямата си част е предвидена именно за Последователните. Едновременният mode е за тези, които след достигането на определен еволюционен стадий и там се съмнявам да може да се влезне ”директно” ей така и да се завърши Играта. Последователните, които го правят на нашата Планета губят голямата част от паметта си, просто защото тук енергиите текат по различен начин. С това искам да кажа, че родиш ли се човек тук – голямата част памет бива загубена. Тя може да се възтанови технологично и това се прави със Съществата инкарнирани тук по план. Тях ги възтановяват технологично и това е възможно именно защото истинските им Същности са Последователни със съвсем различна енергия. Има и такива, които биват насилствено инкарнирани тук именно по същата причина – за да не създават проблеми, защото се губи памет и могат да си се лутат еони. Ето защо, на някои места е казано, че Земята се ползва за затвор. Тази е причината – загубата на памет при инкарниране. Една човешка Инкарнация просто не може да бъде ”събудена”, няма как една Инкарнация на Едновременен В.А да се осъзнае като хилядите личности, които е едновременно, за да може да стигне до истинското си Аз. На енергийно ниво, информациите текат по съвсем различен начин на нас. Както ви споменах в предната си статия именно там е разликата между единият и другият вид опитност. Възприятието от коренно различен тип. Разбира се има изключително малък брой Инкарнации с капацитет да бъдат ”resume” центрове. От 100% те биха били примерно 0,05%.

Самото извънземно споменава нещо подобно в последните части на интервюто, където говори за онзи ”офицер”… Отново – загубата на памет при инкарниране на място отредено за различен модел, в случаят нашият, Едновременният. Така Земята е перфектният затвор за определен сорт неудобни. Много Дръзнали се намират тук в момента, и ще продължат да са тук X отрязък от време. Извънземните технологии в астрала не се използват само за задържане на Инкарнации на Едновременни В.А, това е масова технология, масова политика, това е нормата на Империята:

След като Е-СЪМ е било подложено на шок и хипнотизирано, за да се изтрие паметта от живота, който току-що е живяло, на Е-СЪМ му е заповядано незабавно да се върне на Земята, като че ли е на тайна операция и да влезе в ново тяло. На всяко Е-СЪМ му се казва, че е изпратено със специална цел на Земята. Но естествено няма никаква цел в това да си във затвор – най-малкото за затворника.
Всяко Е-СЪМ, получило присъда да бъде изпратено на Земята, е класифицирано от Старата империя като „недосегаем“. Това включва всеки, който Старата империя е осъдила като криминално проявен, който е твърде лош, за да се подчинява, както и други криминално проявени като сексуални перверзници или такива, които не желаят да правят каквато и да е продуктивна работа.
В класификацията „недосегаем“ също така попадат и различни „политически затворници“. Те включват Е-СЪМ, които са считани като неподчиняващи се „свободомислещи“ и „революционери“, които създават грижи на правителствата на Старата империя на различни планети. Разбира се, всеки със минала военна биография (previous military record) е също така изпращан на Земята.
Списъкът на „недосегаемите“ включва артисти, художници, музиканти, хора на изкуството и изпълнители от всякакъв род. Поради тази причина на Земята има повече хора на изкуството на глава от населението (per capita), oтколкото на всяка друга планета от Старата империя.
„Недосегаемите“ включват също така интелектуалци, откриватели и гении във почти всяка област. Откакто всичко, което Старата империя счита за ценно, е открито или създадено през последните няколко трилиона години, те нямат нужда повече от такива Е-СЪМ. Това включва и опитни мениджъри, които вече не са нужни в общество на покорни, автоматизирани жители.
Всеки, който не желае да бъде само платец на данъци в класовата система на Старата империя и не желае да се подчини на безмозъчното икономическо, политическо и религиозно робство, се счита за „недосегаем“ и е изпратен с изтрита памет в затвора на Земята.
Крайният резултат е, че Е-СЪМ не могат да избягат, защото не могат да си спомнят кои са, откъде идват и къде са. Те са хипнотизирани да мислят, че са някой, нещо, някога и отнякъде си, различно от това, което всъщност са.
Офицерът, който бил „убит“ докато е бил в тялото на Ерцхерцога на Австрия, също бил заловен от Старата империя. Тъй като този офицер е бил много силно Е-СЪМ, за разлика от повечето, той бил отведен в секретна база на Старата империя под повърхността на Марс. Те го поставили в специална електронна килия и го държали там.

 

Други откъси  от интервюто
 

Матилда е медицинска сестра в американската армия, която е изпратена на мястото на инцидента, да асистира при спасяването на единственото оцеляло извънземно. Тя започва да получава телепатични сигнали от него, за което докладва на своите висшестоящи. Те решават Матилда да стане компаньон на Айрл, за да продължи комуникацията. Лично Матилда смята, че Айрл е започнала телепатична комуникация с нея, защото е била единствената невъоръжена и е излъчвала добронамереност. В началото Матилда е имала трудности с комуникацията, защото не е била способна вербално да предаде емоциите и сигналите на Айрл.

Айрл (женски пол) е главния пилот на кораба. 

На първо място трябва да отбележа, че дълбоко се съмнявам един Сив да има пол…Оригиналните Сиви раси отдавна не се възпроизвеждат по полов път. Всички са ГМО лабораторни създания, за които тялото няма особена важност, както ”самата” Айрл казва по-напред в интервюто. Сивите просто минават от едно тяло в друго като запазват паметта, за това какво са. Типично Последователно съзнание. Извънземното избира Матилда най-вероятно по генетична близост, не всеки човек е способен да възприема директна телепатична комуникация. Телепатичната комуникация не е ”да говоря в главата ти”. В случаят става въпрос за директна интевенция в системите и мозъка на Матилда от страна на извънземното, което предава образи в нейното съзнание. Този, който възпроизвежда дадена комуникация като глас е самият човешки мозък, който се сетете, че е чиста проба резонатор на фреквенции. Извънземните имат капацитета да ви накарат да чувате гласове. Мозакът в случаят е като една виртуална машина, която ”превежда” посланията на разбираем за човешното същество език. ”Емоциите” на тези същества въобще не са емоции като нашите, за това сме им много интересни от друга страна, те не са способни да изживеят комплексна емоция като нас, просто не са еволюирали до там. Това се случва при тези ”Дръзналите” и е резултат от еони време еволюция и осъзнаване в Последователен mode. Ако една физическа болка може да се нарече ”емоция” ок… съществото със сигурност усеща болка като нас и се гърчи, когато я изпитва, но това не е емоция а реакция на физическото тяло. За мен това са коренно различни неща.

ш`—`

Тялото на Айрл няма уста. (това, което виждате на снимките с Айрл, което прилича на уста, всъщност е малка цепнатина, която наподобява устни, но няма същата функция като устните при човека бел.ред.)

Сивите се хранят машинно-енергийно или с екстракти от органи и жлези. Нищо чудно, че устата няма същата функция при нас. Тялото е просто физически робот-аватар, те знаят много добре кои са и просто с еволюцията са си създали възможно най-удобни (за тях) тела. Прехраната на физическият аватар е много осъвършенствана, тези тела не са продукт на ”секс” и расова природна еволюция, те са лабораторни ГМО, амалгама от биология и технология.

Айрл е била на Земята в продължение на 6 седмици. Ден преди да си отиде, тя заявява, че след 24 часа си отива и че ще остави своята „кукла“ (тяло) на земните учени, но предупреждава, че това няма да им е от особена полза, защото тялото е от синтетичен материал и няма кой знае каква практическа стойност.

За същото говорим. Тялото за тях е просто аватар.

1. Айрл решително отказваше да отговаря на всеки въпрос, които тя чувстваше, че е зададен или ми е предложен от членовете на галерията.2. Айрл продължи да ме „инструктира“ по теми по нейн избор. 

Ако сте военен и ви пленят, няма особено много да се кефите, някви си орки да ви задават въпросчета, още повече ако имате капацитета да напуснете физическият аватар по собствено желание във всеки един момент.

Преди да разбереш естеството на историята, трябва да разбереш естеството на времето. Времето е просто условна мярка на движението на обекти в пространството. Пространството не е линейно. Пространството е обусловено от гледната точка на едно Е-СЪМ, когато гледа обект. Дистанцията между Е-СЪМ и обекта, който е гледан от него, се нарича пространство. Не е задължително обекти или енергийни маси, да се движат линейно в пространството. Във тази вселена обектите са склонни да се движат произволно, криволинейно или циклично, или по определени и съгласувани правила. 

За същото говорех, когато ви споменавах в началото на тази статия точно под рисунката, че Съзнанието ми е способно да гледа ”много от горе” схемата на Играта. Възприятието е точно като за ”map mundi” а пространството под него само по себе си е мултиизмерно. ”Е-Съм” в случаят е перспективата за Играта на един Висш Аз от Последователен тип, тоест истинската Същност на Айрл.

Събитията настъпват интерактивно и едновременно, точно както биологичното тяло има сърце, което изпомпва кръв, докато белите дробове доставят кислород до клетките, които се репродуцират, използвайки енергията на слънцето и химикалите от растенията, а в същото време черния дроб филтрира токсични отпадъци от кръвта и ги елиминира чрез пикочния мехур и червата.
Всички тези взаимодействия стават едновремено и са симултантни. Въпреки, че времето се движи последователно, събитията не се случват в независимо, линейно течение. За да се види и разбере историята или реалността на миналото, човек трябва да разглежда всички събития като част от едно интерактивно цяло. Времето може също да се почувства като вибрация, която е еднаква във цялата физическа вселена.

Когато Висшият Аз разглежда възможностите за инкарниране, в ”пакета” са включени стотици, ако не хиляди ”отсека” от времето в посока напред и назад без фиксирана точка за старт на Играта. Отделно стоят всичките човешки раси, народи, социални статуси и прочие. Понятието за ”време” от гледна точка на физическото пространство няма нищо общо с ”времето” извън физическото. Там време няма…Освен това тялото е машината, която има усет за време. Не забравяйте, че нашите тела са проектирани и създадени да обитават определен вид среда, която има собствени параметри на възприятие, ок? Сетивата и мозъкът са тези, които предават усета за време. През вас текат определен сорт енергии, основната от които ви държи ”закачени” за физическите екстензии на Планетарният Дух, тоест тялото на самата Планета. Извънземните дизайнери на тези тела са създали човешката енергийна система в базовите и форми, именно за да бъде ”подхранваща част” към определена форма на биологическо съществуване. Забравете, че в аури там, маури, енергийни тела и прочие има духовност – Духът не е там…Телата ни са част от това планетарно тяло, макар и независими от друга гледна точка, самото им съществуване е част от общото физическо проявление на тази Планета. Заради това имаме усещане за време, защото телата ни са зависими от планетарните цикли. Това се променя с напредъка на Съананието в определен брой Инкарнации, които имат капацитета да се разграничават от общото понятие за ”време”.

Вън от физическото пространство има опции за напред и назад, надолу и горе но поне аз лично никога не съм се усещал в някакъв определен интервал на нещо подобно на време…За Последователните обаче не е съвсем така, защото тяхната игра е доста линейна от гледна точка на Висшите им Аз и начините, по които се инкарнират. Събитията за тях са същите – последователни, сиреч нещо като линейни цикли, старо тяло/ново тяло, но с опции за смяна на нивото в Играта от типът на избиране на нова раса или преминаване в друг Последователен грозд и други форми на експериментиране на 3Д вселените. При нас Едновременните не е съвсем така. В този mode от Играта всичките Инкарнации са човешки, имам в предвид нас тук на Земята, и всичкото случване и всичките изживявание + възприятието на Висшият Аз са едновременни. Представете си колко е комплексно – хиляди Инкарнации едновременно като част от едно и също Същество! На Последователните просто им е лесничко 🙂  Нашият Път е бързият напредък, но за сметка на това този Път е много по-труден, защото Инкарнациите (всяка по отделно) са като оперативни фрагментчета на цялостносто Съанание, без памет по отделно за това какво са…Или ще ми кажете, че имате капацитет да сте 1023 личности на веднъж и при това едновременно? 🙂 За един човек тва би било някаква изкъртваща форма на шизофрения, но за Висшият Аз това са хиляди опитости на веднъж. Напредналите тук сме ние.

Грешно е да се мисли, че извънземните се идентифицират само с тялото си, съвсем не е така, просто тяхната перспектива от духовно ниво, тоест самата им опитност като духовни същества, е коренно различна от нашата.

Дизайнерите са заложили в Играта именно тази опция като мажоритарна. Останалите са малцинството на завършващите така да се изразя.

Айрл обясни, че Е-СЪМ са били тук почти от началото на тази вселена. Причината, поради която те се наричат „безсмъртни“ се състои в това, че „душата“ не е родена и не може да умре, но възприема себе си като „е-съм“ . Тя внимателно обясни, че всяка душа не е една и съща. Всяка е съвършено уникална по отношение на идентичност, сила, съзнание и способности.
Разликата между Е-СЪМ като Айрл и Е-СЪМ, които обитават тела на Земята е, че Айрл може да излиза и влиза в нейната „кукла“ (бел. нейното тяло) когато си поиска. Тя може да възприема на селективна дълбочина през материята. Айрл и други офицери от Домейна могат да общуват телепатично. Тъй като Е-СЪМ не е нещо съществуващо във физическата вселена, то няма местонахождение в пространството или времето. Едно Е-СЪМ е буквално безсмъртно.
Те могат да преминават големи разстояние в простраството мигновено.

Както ви споменавах, опитностите извън тялото са норма за Последователните и са основна част от техните способи за комуникация. Забележете това:

Разликата между Е-СЪМ като Айрл и Е-СЪМ, които обитават тела на Земята е, че Айрл може да излиза и влиза в нейната „кукла“ (бел. нейното тяло) когато си поиска.

Toва е така, защото Висшият и Аз има само една Инкарнация. Голяма част от земляните са Инкарнации на Едновременни Висши Аз, и както вече знаете, родиш ли се тук като част от себе си по тези правила – памет йок, за разлика от извънземните същества. Ето защо за нас имането на ОИТ не е никаква индикация за нищо, още по-малко пък в това може да се измерва някаква ”напредналост” на съзнанието или нещо подобно. Bullshit, просто повечето Инкарнации са от масовият тип, проектирани за изживявания стриктно ”телесно-социални”. Не, че не могат да имат ОИТ – дори и да имат, те трудно биха го осъзнали, пък и да го осъзнаят….? Кел файда, щом човекът иска просто да яде, да чука и да е доволен? Мир, хляб и цици мамка му! 😀

Те могат да имат много по-интензивни усещания от тези на биологичното тяло, без да използват физически сензорен механизъм. Е-СЪМ може да изключва болката от неговото възприемане. Айрл също така може да помни нейната идентичност, така да се каже, целия път назад от момента на бледата мъгла на времето, отпреди трилиони години!

А без памет Инкарнациите позволяват изживяване именно на социалното – човешката опитност, едновременно. Основно правило на Играта в Едновременен mode. Така всяка опитност е нова за всяка една Инкарнация и достиженията и опитностите са много по ценни като изживявания за Висшият Аз, на който отдавна му е писнало от скучната Последователна опитност с тези еони и еони един и същ буламач. За останалото – почти всеки човек би имал теоретично капацитет да възприема екстрасензориално и да общува телепатично, пречките за това стоят в социума и мозъчните промивки от самото раждане в стил ”човек може това а не може това”. След това Айрл споменава за ”нашествието във физическите вселени” на първоначалните В.А решили да приемат предизвикателството. Лично аз вярвам, че точно определена група Същества е дошла първоначално само с цел наблюдение след преминаването през другата опитност. Видяли са ”новостите” и са приели да участват. Глупаво е да се мисли, че съществуват единствено така наречените, и ви повтарям че просто са взаимствани термини, които съвсем не са нищо цялостно, Последователни и Едновременни…Реално видовете Същества, които сега наричаме В.А са много…Реално не знам колко много…

Отдадените на Играта В.А с течение на опитностите се вманиачили, буквално е нещо подобно именно на вманиачаване, като геймъртите пристрастени към различни PC игри. Просто ги кефи и искат да си играят ролите като същевременно използват опциите за доразвиване на самата Игра, защото Играта е в постоянен процес на upgrade. В тези първоначални стадии започнало създаването на империи, царства, конфликти, червени срещу зелени, и т.н Няма нищо лошо в това, ако гледате от тази перспектива към цялата опитност в 3Д никога няма да намерите реални конфликти.

(Лични бележки на Матилда О’Донъл Маселрой)
(Аз дори не мога да започна да си представям колко напреднала технически и ментално може да бъде една цивилизация след трилиони години! Само като си помисля колко напреднала е станала нашата страна само за последните 150 години. Само преди няколко поколения транспорта е бил пеша, на кон или с кораб, четяло се е на светлината на свещ, пещта е служила за отопление и готвене, и не е имало никакви водопроводи.)
(Официално копие от интервю)
Айрл ми описа какви са способностите на един Е-СЪМ офицер от Домейна и ми демонстрира как се свързва телепатично с офицера от Домейна, отговорен за комуникациите, който се намира в астероидния пояс.

И започва голямо припадане! Ииииии, ама колко са напреднали, ама аааа, ама ууууу 🙂 А то какво стояло отзад – идетифициране с тялото и чиста проба биологична планирана еволюция…

Те са напреднали, да – технологично и биологично, и? 🙂

Счетох интервюто за интересно именно защото отразява част от начинът на осъзнаване на едно извънземно. При повечето раси е много подобно, въпреки че разлики винаги има, разбира се че има…Еоните Последователно изживяване в крайна сметка водят до там В.А да започне да търси нов сорт опитност. Един от основните процеси на завършването на Играта е осъзнаването на факта, че тя не може да бъде завършена в Последователен mode…След това осъзнаване В.А постепенно допълва нужните информации, които водят до енергийното пренареждане нужно за преминаване в Едновременен mode. След това се минава в друг ”мини сектор” на Играта, в случаят това е нашата Планета. Мащабното интер-галактическо Последователно съзнание с милиарди еони памет започва да играе ролята на ”център”. Иде ред на възможността за спускане на хиляди енергийни стриймове към 3Д – едновременно! Вълнуващо е! Центърът на В.А започва да процесира информацията по нов начин. За сметка на изтритата (за Инкарнациите, защото паметта на В.А няма как да бъде изтрита) инкарнационна памет, сега новите Инкарнации имат шанса да експериментират много по-бързи опитости в много по-кратки интервали от 3Д време (човешкият живот). До скоро за достигане на един стадий, изхождайки от друг имаше нужда от 3-4 милиона години, сега – всичко е по-бързо и по-интензивно. Новото ниво на Играта е такова…интензивно!

Поздрави.

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This