Нова информация за пандемията и патогена. Химическата война, и нови идеи как да си набавим информация. Призив към Читателите. Критично важна статия, моля за масово разпространение

от | дек. 1, 2020 | Оцеляване и подготовка за извънредни ситуации | 1 коментар

Здравейте драги Читатели.

Правя ви един кратък материал, с последната инфомация, която стига до мен, като продължение на последният материал в Блога, който може да прочетете тук, и който съдържа всички сатии в хронолгичен ред, назад, за да имате връзка с материалите, които съм писал до сега, по темата с шибаната пандемия. Определено на голямата медия НЕ МОЖЕ, и не трябва да се вярва, за това, останаха само самотните Войни, които ми пращат, кой каквото може. Май и аз ще се превърна в информационна агенция. След малко ще ви кажа, защо съм сложил снимка на special ops, за корица на тази статия.

Четвтрти източник, този път от българска лаборатория, ми потвърждава информацията за химически пневмонит. Трябва да пазя неговата анонимност на всяка цена, защото човека си рискува живота, за да ми предаде тая информация. Работи в лаборатория, в град Велико Търново.

Мечтая си, да съм човека измислил най-откачената теория на конспирацията, но надали…. Моля прегледайте тази моя статия, която съдържа едно видео, което все още не е изтрито (проверявах), става въпрос за филмът на италианската телевизия RAI, относно ”сарс к@вид” през 2015 година. Задължително го гледайте.

 

Относно новата, смущаваща информация:

Както знаете, първият ми източник е моя близка приятелка, микробиолог в Испания, която казваше ”че патогена е биологично оръжие, протеиновата структура на вируса е сглобявана и носи непозната част, която тогава не бяха идентифицирали, и която пречи на усвояването на кислород в организма”. Вторият ми източник е човек от Г20, който каза ”вируса не е само вирус, след втората вълна, имате максимум година и половина да се приберете на Балканите, това е генерална репетиция”. Сега ше видим дали знам да смятам, да видя колко е 2+2: третият източник е доктор от водеща болница в Берлин, казах ви, че ще ви публикувам един документ, който е със статут ”конфиденциално”, и не се разпространява сред гражданите само в медицинските среди. Четвъртият иточник е този лабораторен експерт, който ми писа с твърдението, че ПРЪСКАТ, и че това е химически пневмонит, който се поддържа изкуствено, освен вируса, за да има заболели от патогена, с цел инжектиране на населението с Аллах знае какво!

Мамка му Folks, ние се намираме по средата на третата световна война, войната срещу Човечеството, в която вече не се бият великите сили, а се унищожава самото Човечество. Ние, тези които сме тук за да противостоим, сме Съпротивата, точно в този момент! Говоря ви съвсем сериозно………….

Така:

Лабораторният специалист от Търново говори за азотен диоксид, маскиран редом с вируса. Казва също така, че има назначени 2 експертизи от главният Прокурор на Република България, които както си представяте, са конфиденциални. Писани са писма до Гл Прокурор, явно в тази страна има мислещи хора, които не ги боли само за едната заплата, а са готови наистина да помагат. Та има назначени експертизи, и ако успея да се добера до тази информация, ще ги публикувам. Според него се използват цивилни летища, за тези пръскания. Това се случва, между 00 и 3 сутринта. Ако почнем да анализираме тая информация, това е много възможно, защото в България, абсолютно всеки абсурд е толкова възможен, че нямам думи да го опиша!!! Ето ви реална оферта, за продажба на точно такива летящи таралясници, като АН2, с които се пръска в селското стопанство. А кажете ми вие, мамка му, аз мога да си ги купя! Какво остава, за специално дошли в България ”инвеститори”, които просто дават заповед на работните пилоти да пръскат еди си какво, еди си къде. WTF?????? Ако това наистина е така, то вярвайте ми, в глобален мащаб тече огромна тактическа операция. Глобално. Това трябва да ви говори, че и в България има организация, която се финансира от така нареченият ”кабал”, да го туря на макя им, която се е заела с пръскането.

ВВС на Република България трябва да имат данни. А ако те имат данни, и Президента има данни, понеже е Главнокомандващ Армията. Какво по дяволите позволяват да се случва с народа ни? Ако аз съм на мястото на Радев, бих разпоредил, дори по линия на НАТО, да се прикачват с изтребители, всички съмнителни самолети, прелитащи над България. Освен това, всички контролни кули, за военни, и за цивилни полети, трябва да имат данни за такива полети, било то, каквото било. На определено ниво, всичко това трябва да се знае, но нас никой няма да ни информира, за това сами трябва да разгадаем шибаната мистерия.

Химическа пневмония може да се причини не само от азотен диоксид. На много места, още по времето на пътвата вълна говореха, че вируса причинява ”загуба на вкус, и обоняние”, което е симптом и на химическо отравяне. Количеството отрова вероятно е много малко, за това го поддържат с пръскане, ако тази теория е вярна. Вируса е истински, опасен е, но + това е прекалено вероятно да се намираме по средата на химическа война, глобална, срещу цялото Човечество.

Някой случайно да се е питал, защо аджеба, още при първата вълна, белгийците излязоха с официално становище относно хипокси хлорокин? Та това е вид белина на хапчета, съединение на хлор. Такива вещества се използват не само за лечение на малария, и други подобни вируси, използват се във военните зони при химическо отравяне! Тоест, аджеба, някой опитал ли се е да каже, макар и не диектно ”пичове, тровят ви!”. Вероятно да, но main stream медията размира всичко, с паниката която насажда в населението.

Вижте хора…. Аз нямам никакъв интерес, в това да ви баламосвам с разни теории. Както знаете, този Блог, е едно пространство, в което си пиша личните опитности. Блога е свързан предимно с опитностите извън тялото, ама с началото на тая пандемия се превърнах и аз в информационна агенция. Това не ми носи нищо в личен план, вероятно само проблеми, защото очаквам всеки момент да думнат съдържанието, и да ме цензурират. Освен това работя на места, които са критични за националната сигурност, и икономиката на Република България, знам неща, които са опасни, ако бъдат разгласени, и няма да ги разглася.

Предлагам ви, щом те са мобилизирали невидима армия срещу нас, и ние да отвърнем със същото.

Как може да разберем, дали наистина от частни летища, излизат такива селско стопански самолети, предназначени за пръскане, и пръскат нещо си там, в малките часове на денонощието?

Супер лесно: Купувате си по една добра видео камера, локализирате, според населеното място, всички възможни селско стопаснки, и други частни летища, и започвате да ходите в близост, в малките часове на денонощието с камерата в ръка. Трябва голяма организация за да се получи, но мен ме чете половин България, за това мисля, че от моята аудитория може да се получи нещо интересно. Трябва да организираме гражданска гвардия, която да потвърди тези информации, или да ги опоровергае! Нека желаещите да останат анонимни ако искат. Въоражете се с камери, или с телефоните си, локализирайте частните летища, и започнете да проверявате, и евентуално да снимате.

Окаже ли се, че верно излитат самолети, в малките часове на денонощието, и когато съпоставим тези данни, с пиковете на заразата в България – значи 2+2 си е равно на 4, и е прекалено вероятно, наистина някой да ни пръска до като спим.

Въпросния лаборант от Търново, ми каза, че има антидот за тази отрова. Свързам думите му с ”не пийте антибиотици”, и с думите на много медицински експерти. Наистина, НЕ пийте антибиотици, освен ако нямате доказана вторична инфекция, която го налага. А ако имате такава, си ги пийте, и не си рискувайте живота, ок? Мангъров, човек който аз лично много много не харесвам, и много други медицински експерти, е възможно с думите си, да се опитват да ни кажат нещо не-директно. Ако става въпрос за химически атаки, пиенето на антибиотици и интубацията, само влошават състоянието на някои болни, и ги убиват. Повтарям, това е покана да се замислите, не ми вярвайте на 100%, аз не съм лекар!

Ако целият този shit е истина, то:

– Задължително носете маски в ранните часове на денонощието, и до обяд, дори на публично място. Набавете си маски N95, и не носете такива от плат, или домашна изработка.

– Няма как да разпознаваме мъглите, но ако се заемем, ще разберем коя мъгла, и в какво географско разположение, може да се счита за ”естествена”. В големите градове, пръсканията се маскират заедно с вредните изпарения от автомобилите. Имайте съмнения, и ползвайте маски при наличие на мъгла, ей тъй за всеки случай, аз нямам проблеми да ме нарекат ”глупав конспиратор”.

– Спазвайте стриктна хигиена.

ПРИЗОВАВАМ:

Всеки медицински работник, лаборант, военен, служител на държавната администрация, и всеки, който има информация, и желае да остане тотално анонимен, да ми пише… Ако някой реши да ми пише, ще се наложи да се полу-идентифицира, защото не вярвам на всеки. Този вид комуникация, ще става само през protonmail, и ако нямате си направете, това е най-сигурната база данни за момента. Не използвайте messenger, или whatsapp, за такъв сорт комуникация, използвайте Wire messenger през телефона. Базата данни и на двете е собственост на CERN, и се намира на почти 2км под една швейцарска планина. Пишете ми на адрес: [email protected]

Вашата анонимност е гарантирана.

 

Мили Приятели, наш дълг е, като съзнателни хора, да се сдобием, макар и по полу конспиративен начин, с цялата нужда информация, за да оцелеем правилно до краят на шибаната пандемия! Дълг е! Може да ни плюят, може да ни наричат конспиратори, и тн, но не се отказвайте.

Призовавам ви да внимавате също така, с източниците на информация. Просто има хора, на които може да се вярва, и такиа на които не може да се вярва, защото са параноици. Аз съм изследовател, с военно/полицейско обоняние, не казвам да ми вярвате, но вярвам че усещате какво правя.

 

На вниманието на ДАР, ДАНС, Главният Прокурор на Република България, и други държавни Агенции и Институции:

Aз, и Читателите на този Блог, сме пълноправни български граждани, и като такива имаме право да изискваме информация, и ако такава не ни бъде предоставена, имаме легалното право да си в набавим сами, използвайки собствените си методи, които не са конспиративни, позовават се на гражданските ни права, и не действат в ущърб на Държавата.

Позовавайки се на Член 1, Алинея 1, и Ал 2, от Конституцията на нашата Родина, Република България, разпореждам на Главният Прокурор:

1. Да се предприемат незабавни действия, по установяването на истинността, на информациите стигнали до вас, относно Операция ´´VENUS´´, за която вие, и държавните служби знаете, по линия на Мосад, и други чужди специални служби, и да бъдат установени, разследвани, и евентуално подведени под отговорност, всички държавни служители, и частни лица, позволили, и позволяващи в момента, действията по казаната по-горе специална операция, да бъдат предприемани на територията на нашата Държава. Всички те, са абсолютно не законни, според действащото в момента законодателство на Република България.

2. Да бъде разпоредено на българските медии, и на чуждестранните им собственици, имащи дружества на територията на нашата Родина, да изнесат истинските информации, и да потвърдят, или опровергаят твърдението, че над Република България се извършват нерегламентирани пръскания с аерозоли, и ако такива са извършвани, да бъде установено с лабораторни изследвания, съставът на веществата пръскани от самолети.

3. До опровергаване, или потвърждение на по-горните твърдения, и само след щателна проверка от страна на Военно въздушните, и/или цивилните Власти, да бъде разрешаван на цивилни граждани, и в определени обстоятелства, достъп до регистрите на цивлната, и военната радарна система, и регъстъра на полетите, извършвани на територията на нашата Република.

4. До опровергаване, или потвърждение на по-горните твърдения, Обществото да има достъп, до информация за всички чужденстранни инвеститори, в сектора на селско стопанската, и цивилната авияция, и до регистъра на техните тренировъчни, и работни полети.

Изискваме от българските медии, и от държавните институции, да бъдат извършени експертизи по наши сигнали, и информацията да стане публично достояние.

 

Заедно сме силни, разделени сме лесна жертва. Помнете го.

 

По-здрави!

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©

 

——————————————————————————

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This