Пандемията: да преборим кризата заедно. Обявавам война на масовият страх!

от | мар. 19, 2020 | Оцеляване и подготовка за извънредни ситуации | 0 коментари

Мили Читетели.

От тази трибуна, и възползвайки се от голямата аудиенция на Блога, и като президент на виртуалната Нагуалска Република, днес 19/03/2020 година, обявявам:

1. Война по всички фронтове против масовата политика на страх.

2. В следствие от това – действия против всички fake news, които заливат мрежата.

3. Неограничено продължение на доброто настроение.

Моля споделйте линковете от социалните мрежи на Блога:

Страница. 

Група ”Блогът на Nahuatl” 

Тези дни, ше ви звъня по телефона да ви чуя, ше си говорим лично (с много от вас вече говорихме), може да направим някое предаване в социалните мрежи, групови чатове, и всичко нужно за да може заедно да преборим страхът. Съзнателен съм, че хиляди хора се надяват на този Блог, че този Блог е помогнал с информация, и помага на хиляди нашенци, които постоянно ми пишат, което ме прави директно отговорен да отвърна на доверието с доверие.

Призовавам: всички Блогъри да направят същото, защото е време за солидарност, време е да вдигаме вибрациите високо, време е да си помагаме, и да преодолеем ситуацията заедно. Всеки, който иска да се включи с нещо е винаги добре дошъл. Може да правим онлайн каквото си поискате. Обявявам и час за сутрешно кафе с Nahuatl, за което може да създадем групов чат. Всичко, за което се сетите 🙂

Нека всяко вещо Лице, което чете блога, а те са много, да помага с истинска, достоверна информация. Предоставям ви цялото си блог пространство и аудиенция, на всички вас, които можете с информация да помогнете да увладеем ситуацията.

Най-опасното от всичко са дезинформацията, и страхът. В нашите ръце е да ги превъзмогнем заедно. Здравият разум, капацитетът за анализ на инфомациите, добрата воля и фактът, че заедно винаги сме по-силни, ще победят страховете и масовата политика за насаждането им с цел контрол.

Серията статии написани до сега точно по тази тема, ще намерите в предишната, в самото и начало са останалите линкове.

COVID19: Ретроспектива под карантина.

Прегръдки и поздрави на всички Ви!!!!!

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This