Здравейте драги Читатели 🙂 

Пиша ви, за да ви уведомя, че предстои курс, начално ниво, на тема ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване” 🙂 Нещо, което много от вас чакат от години насам!

Ето, ще се случи 🙂 И то съвсем скоро, но, поетапно. Планът е, да има регулярно такова обучение. Настъпиха времена, в които тези знания, трябва да се разпространят, просто дойде времето!

Обаче няма да може да дойдете 30 души, и да се разбием от купон. Курсовете ще са ориентирани, към малки групи хора. Смятам да предам почти целият си опит, и съм разделил нещата на порции, за което ще бъде нужно време за усвояването на някои неща (от ваша страна).

ОИТ не е като Remote Viewing, макар че имат връзка, изразена в това, че RV тренира съзнателният ви достъп, до нива от подсъзнанието, които се тренират за да извличате информация от колективното енерго информационно поле, което ние наричаме ”Матрицата”. Това е живо потапяне във второ внимание, и именно там е и връзката с ОИТ, която води до връзката с така нареченото ”осъзнато сънуване”, което само по себе си, е част от същият процес. Добиването на осъзнаване, и оперативност тук, е добиване на оперативни умения ”там”. Двете неща, вървят почти винаги, ръка за ръка, и Съзнанието прави същото, което искам да направя и аз – разделя всичко на порции, защото човешкият ви, аналитичен мозък, няма да бъде способен да борави с тази информация, ако тя ви се представи вкупом. В същност, самият мозък, и осъзнатото ви, социално Аз, са крайно програмирани, така е by deafult. Причината е, че и тази човешка Цивилизация е плод на изкуствена форма на контрол, mind control. С течение на времето, всеки който се ражда, бива програмиран по един или друг начин. Всяка човешка култура си има своите форми на програмиране на Съзнанието. От една страна, това е платформа за израстване на духовно ниво, и е ок, нещата са както трябва да са, но за да може да изживявате правилно, тия неща като ОИТ, осъзнато сънуване, и тн, на вас ви е нужна форма на осъзнаване, която да е ”над нещата”, и трябва да се научите да бъдете няколко неща на веднъж, без да изпадате в конфликт със себе си. Звучи откачено, знам 🙂 Но само от социална, всекидневна гледна точка.

Масовото, колективно желание, да имате такива опитности, говори че Съзнанията ви са в силен процес на разширяване, което е нещо страхотно.

Всички бариери в човешкото съществуване, всяко ”не знам, не мога”, и тн, са плод на социалното програмиране. Социумът, или обществото, ви дава насоки, кое как да правите, как да мислите, в какво да вярвате, като към това добавя фалшиви избори, фалшива свобода 🙂

Свободата мили Приятели, е нещо съвсем различно. За да сте истински свободни, вие нямате нужда от идеология, или религия, или дори от система от вярвания. Свободата е възможността да правите, да имате избор, избори, сами за себе си, за всичко в живота. Колко от вас могат днес да кажат, че са свободни? От социална гледна точка това въобще не е лесно, дори напротив, тази е най-тежката битка в човешкото съществуване, битката за Свободата на личността. Свободата не е някаква си възможност, да правите каквото си искате 🙂 трябва да изпреварите малко дуалността, да минете над нея, и ще видите, че за да има човешко общество, и колективна Игра, все пак трябва да се съобразяваме с всичко и всички. То е и едното, и другото – едновременно. Това е истинското едновременно Съзнание. За него няма лимит на гледните точки, и всяка е валидна, макар и от различни перспективи. Номера е, да се научите да виждате перспективите на куп. Това отключва истинското разширяване на Съзнанието, и води до купища нови осъзнавания, и от там – чисто нови опитности във вашият живот.

Интересни факти за ОИТ, и осъзнатото сънуване: 

Наречете го ако искате по кастанедовски, макар че кастанедовците за мен са като малки деца (познавам лично ключовите фигури там, на световно ниво, но ще ви разкажа за това като се видим лично…просто се възползвам от тяхната терминология, защото е обществено позната), които все още се лутат, основно в средновековни термини, които не са подходящи за свят като днешният, и лимитират много истинската оперативност – потапяне във ”второ внимание”. Дон Хуан, е измислена личност, а пиенето на психотропни течности, е нещо наистина опасно, защото ви лишава, вас лично, от съзнателен контрол над нещата, и се оставяте в ръцете на ”шамани”, които в 95% от случаите са псевдо шамани, абе бизнесмени, познавам повече от един в джунглите на Колумбия, и ПЕРУ. Аз искам да ви прекарам по трудният път, който обаче е истинският Път, да минете нещата през себе си, от личен опит. Това е като риболова, знаете че съм запален риболовец/спинингист. Има хора, които могат да те научат на основните похвати в спининговият риболов, но от там на сетне – не слушайте никой друг, защото така никога няма да имате личен опит. Експериментира се от първо лице единствено число. За това аз ловя риба, там където казват, че няма риба, или че ”рибата не кълве на еди си какво”, защото не слушам никой, а просто вземам, и отсявам информацията която ми трябва, и каквото ми трябва, минава процес на лична адаптация, за което се изисква време. В базата си, всичко е въпрос на информация, и личен опит, и това да се научиш да ловиш риба, или да правиш спускания с планинско колело, или пък да се научиш на ОИТ и осъзнато сънуване, разлики няма. Някой може да ти покаже методика, но самото действие от там на сетне, е личен опит. Най-добрите down hill инструктури, могат да ви подарят най-якото колело за спускания, и това е супер. Но тези, които ще се спускат после по планинските дерета сте вие, тоест имате информацията, имате способите, но дали ще станете истински ездачи, зависи само от вас. Аз наричам хората като мен ”Войни” 🙂 Същият е принципът…

Наречете го, ”сърфиране на Матрицата”, на езикът на Remote Viewing. Както искате го наречете, за мен е едно и също. Разликата между ”това тук”, и ”онова там”, е връзката, дори не с цялото тяло, а с мозъка, и неговата аналитична част. Човешкият мозък е квантов компютър, поставен там с причина 🙂 По точно, причините са няколко, но основните 2 са, да служи като централа и да дава възможност за сърфиране на това бавно, и тежко като енергия, 3Д пространство/реалност/плътност, и от друга страна да служи като препядствие за преодоляване, като основното препядствие е това, как на вас лично ви влияе социалното програмиране. Та тези неща, които искам да ви покажа, вероятно ще ви отворят врати и прозорци, към вас самите, и сами за себе си ще разберете, че аджеба, има и други аспекти на реалността……. 🙂 Разбира се, за тези от вас, които искат да се преодоляват. Останалите просто нямат нужда от такава опитност, и вярвайте ми, от определено ниво на съществуване, абсолютно всеки жител на тази Планета, е тотално на ясно с това какво се случва, и защо се случва. Ето защо лично аз не виждам кой знае какво в ОИТ, или осъзнатото сънуване, просто съм роден така, не съм губил цялата си памет ”от преди”, защото по такъв начин съм дошъл тук. Моите потапяния в тази реалност, в различни време пространствени линеални континууми на Планетата Земя са чисто от технологичен тип. С времето го осъзнах, и вече нямам конфликт с това. Не съм попадал под тежките удари на колелото на Самсара, и в тези ОИТ, съществата които наричате Архонти, се боят от такива като мене, защото в продължение на еони време, моите бойни задачи са били да ги унищожавам. Все още се боят от мен, знам го от както съм роден.

Астралните същества са нещо много интересно. Огромна част от тях, не съществуват в ”астрала”, а само се проектират там. В земният астрал, съществуват огромни, холограмни пространства, които не са от естествен тип, изкуствено генерирани са, от самото колективно, човешко подсъзнателно, което също не е съвсем естествено, и се различава много от едно истинско, колективно подсъзнателно. Казвам ”истинско”, защото истинските такива матрични егрегори, са базирани на друг тип софтуер 🙂 Базирани са на развити Личности и кооперация, доброволна и съзнателна, до като човешкото е тотално не-доброволно, и е базирано на чиста форма на контрол, и притъпяване на истинското Съзнание, и от там – на сетивата. Вие нямате само 5 сетива 🙂 и аз ще ви го докажа нагледно по време на тези обучения, имате много повече! Съставил съм за вас упражнения, които ще ви го докажат на момента, просто директно, бам! Без ОИТ, до като сте будни….. Но това на курсовете 🙂

Специално такава тема, за интеракция с населението на Астрала, ще има по време на курсовете.

Така, осъзнатото сънуване. В генералният процес на осъзнаване, има механизми, които буквално отключват, затворени до преди това нива от подсъзнанието, и от там започва да изплува информация, която вече може да се нарече ”личен опит”, защото тя тече от самите вас, към самите вас. Ще разберете, че всичко в биологичният живот има смисъл, и всяка случка от него, има причина, а с времето, ще си дадете сметка за истината зад причинно-следствените връзки, което ще ви доведе, до още по-голямо разширение на Съзнанието. Някои от вас вече минават, или са минали от там, и ще ме разберат много добре, в това ми твърдение.

Когато сънувате, вие сърфирате едно междинно пространство. Много хора имат осъзнати сънища, но много малко от тях са в реална среда. Подсъзнанието има копие на цялата реалност, която познавате, и съществуват точно определени параметри, по които да се определи, дали това пространство е собственото подсъзнание, или сънувате реалната среда. Механизмите за това са няколко, и ще бъдат обяснени на Курса. Реално, когато заспивате, Съзнанието ви превключва от 3Д mode, към 5D mode, едновременно, и разликите стават трудно забележими. Мястото където сънуваме, и дори това да е собственото подсъзнание, е обща територия, която е достъпна за всеки, който знае какво прави, говоря за човеци. Но е тотално достъпно, за такива, които си обитават там, било то мултиизмерни технологии, астрални същества, 4Д обитатели, и тн.

На сън може да ви се случат много неща 🙂 Сигурно сте забелязали? Така са направени едни от най-големите открития в науката, създали абсолютни, научи революции. Порових се в нета за примери, и благодарение на gnezdoto и mattro, ви рекопилирам някои от най-интересните примери за това, а вече вие сами за себе си съдете, оперативна територия ли са сънищата, или не:

Менделеевата таблица. Менделеев знаел всичко известно за откритите по негово време 63 елемента. Той записал върху карти имената и атомните им тегла с надеждата да открие схема за подреждането им. Но, както и да се мъчел, не успявал. Казват, че работил три дни без прекъсване, докато накрая, капнал от умора, притворил очи да подремне. Вместо да изкара ден и половина в сън, както повечето жертви на недоспиване, той скача само след минути. “Видях насън таблица, в която елементите си пасваха по местата според всички изисквания – описва преживяването си ученият – Щом се събудих, моментално я записах на къс хартия. Само на едно място по-късно се наложи да направя корекция.”

Песента Yesterday на Пол Макартни. Той е на 22, когато се събужда “с приятна мелодия в главата” и се чуди коя е тази песен. Бързо хваща мелодията на пианото, но продължава да е сигурен, че някога я е чувал. Свири я на най-различни хора, докато накрая не се убеждава, че я е измислил сам. Тогава надрасква и първоначалните думи: “Scrambled eggs… oh, my baby, how I love your legs” Истинският текст очевидно се появява по-късно.

Довйната спирала на ДНК! Джеймс Уотсън, Розалинд Франклин и Франсис Крик дълго време изучават получените чрез рентгенова дифракция изображения на дългите молекули, за установят как са структурирани, докато един сън на Уотсън не ги навежда на идеята за двойната спирала. Според Университета на Индиана, чийто възпитаник е Уотсън, той сънувал две преплетени змии с глави в противоположни краища, според други версии – спираловидно стълбище.

Чудовището на Франкенщайн. През лятото на 1816 година, Мери Уолстънкрафт Шели и съпругът й Пърси Биш Шели посещават поета Лорд Байрон във вилата му на брега на Женевското езеро. Заедно те решават да си направят литературно състезание. Известно време Мери няма идея, докато не се събужда потресена от ужасен кошмар – “човек, който лежи изпънат и постепенно, под действието на някакъв мощен двигател, показва признаци на живот и раздвижва с мъчни, безжизнени движения”. Тя бързо решава: “Това, което ужаси мен, ще ужаси и другите” – трябва само да опише кошмара си.

Иглата на шевната машина. Когато американският изобретател Елиас Хоу патентова шевната машина през 1846 г., един от елементите била игла с ухо в острия край. Забавното е, че тази идея, която се ползва и в съвременните шевни машини, той взел от свой сън. Една нощ Хоу сънувал, че зъл крал го заставил да изобрети шевна машина в срок от 24 часа, ако се провали, щял да бъде убит. Съвсем близо до крайния срок, той забелязал копието на краля, което било пробито, в близост до острието. Веднага, след събуждане, Хоу отива в работилницата си и успешно завършва изобретението си

Tеория на относителността. Айнщайн буквално е създал на сън теория на относителността, която е необяснима, и за това грешна, на чисто човешки език. Когато бил тийнейджър, той имал странен сън, който в последствие довежда до едно от най-значимите му открития. Той видял крави, заградени с електрическа ограда. Забавното е, че кравите провирали главите си между кабелите и ядяли тревата, намираща се извън заграждението. Това довело Айнщайн до мисълта, че никакво електричество не протичало по оградата. После, той погледнал в другия край на полето и видял фермерът да свързва кабелите към източник на електричество. В момента на свързването, кравите отскочили назад. Айнщайн видял всички крави да отскачат едновременно, но според фермера, те отскачали една по една. Този сън помогнал на учения да открие скоростта на светлината, която се движи изключително бързо, но не и безкрайно. Освен това, различията в гледните точки, го довело до мисълта, че времето също е относително.

Сруктурата на молкулата на бензена. Немският химик Аугуст Кекуле твърдял, че е открил каква точно е структурата на молекула бензен, след като е сънувал змия, захапала собствената си опашка, което всъщност е древен символ….

Моделът и устройството на атома!През 1922 г. датският физик Нийл Бор получава Нобелова награда по Физика за откриване структурата на атома. Изненадващо, същността на атома била разкрита на Бор в съня му. Една нощ ученият сънува планетите да се движат в кръг, докато са прихванати към Слънцето с фини нишки. При събуждането си, Бор осъзнава, че може да се ръководи от сънуваната структура, за да разбере тази на атома. Откритието е значимо, защото довежда до още по-задълбочено разбиране на устройството на атома….

Научният подход. На 10 Ноември 1619 г. шведският философ, учен и математик Рене Декарт бил изтощен след интензивно мислене, затова си легнал. Може би като резултат от прекалено натоварване на мозъка, той сънувал три необикновени сънища. Първият включвал самия него, стоящ сред вихрушка от привидения и чакащ да получи пъпеш от далечно място. Вторият включвал гръмотевична буря в стаята му. Последният напълно контрастирал с предните два – бил тих и включвал непознат, държащ стихосбирка. Вече буден, Декарт започнал да тълкува сънищата си, и стигнал до извода, че всичко на света трябва да бъде обосновано с научна причина. Много години по-късно, тази концепция била разработена като “Научният подход”, който си остава най-широкоразпространеният метод за получаване на нови знания.

Инсулинът за диабетици. На 31.10.1920 г. канадецът Фредерик Бантинг открива как да използва инсулина, за да помага на болните от диабет. Той сънувал специфичен експеримент, който повторил на сутринта и открил, че инсулинът контролира диабета. Това му носи Нобелова награда по Медицина през 1923.

Терминатор. Безсърдечен, убиващ киборг, който изглежда като Арнолд Шварценегер струва ли ви се като кошмар? Било е кошмар за Джеймс Камерън. Той страдал от треска, когато сънувал робот, влачещ се по пода с нож. Така бил създаден филмът Терминатор.

По време на сън се случват много интересни интеракции…… Хората не успяват да ги определят точно, защото дори и на сън, те продължават да се идентифицират със социалната си Личност, която обаче продължава да бъде програмирана. Всичко е въпрос на внимание, и зависи от това, по какъв начин боравите с вниманието си…. 🙂 Капичи? МЕГА интересно е, нали? Много хора, и не-хора, контактуват с вас постоянно, но вашето внимание не е тренирано да улавя тези комуникации 🙂 Но има начин да се научите, повече от един. Простият факт, че вече знаете, че може, активира Съзнанието в тази посока, това е ключова информация.

Светът на сънищата е достъпен за почти всички, освен за хората, хахаххахаха 🙂 които си мислят, че е някаква проекция на мозъка, и до известна степен е това. Баси майтапа! Умрелите имат достъп до вашето подсзъание, и съотвенто сънища, всички технологично напреднали, извънземни Раси също, астралните същества, и даже тези от животински тип също, пиявици там и друга астрална гад, хора като мен имат такъв достъп, защото знаем как се прави, хахахахаахаха, би му меча брат!!!!! А хората, сами за себе си НЯМАТ такъв достъп, защото дори не знаят, че тези неща съществуват, и че цялата тази територия, е нещо изключително оперативно, в пъти по-оперативно от тази 3Д реалност тук! И нещата са насложени буквално като в глава лук, едното води до другото и viceversa, центъра на главата лук, е една мега централа, занимаваща се с преработване на мултиизмерна информация, която наичаме Висш Аз. Вашето Същество, истинските вие, е изградено вероятно от стотици, ако не от хиляди Личности, които съществуват едновременно, в различни пространства/плътности/измерения. Вие сте както 3Д, така и 12Д Личности, мултиизмерни Същества, които са решили да съсредоточат определена доза внимание, в 3Д опитности 🙂 🙂 🙂 Разбирате ли колко сте големи бе, мушмуроци такива? А ви е страх от някакви си Илюминати, и плановете им за вас. Всички те, и Илюминати, и плановете им за вас, могат да бъдат прекратени, трансформирани, и унищожени за един час, ако колективното Съзнание го иска. Можете да си вземе Рокфелер за градинарче бе хора! Буш може да ми сервира салата с ракия, ако така го пожелаете…..Морган може да ми носи обувките, до като газя с въдицата в гьола, ей толкова сте мощни мамка му 🙂

Светът на сънищата е място за събрания, място за планиране, място за защита на информацията, място за атака, място за абсолютно всичко, за което можете да се сетите!

Ще ви науча, колко опасни са идеологиите……. това е една много важна част от курса.

Стари, референтни материали от Блога, които ще ви бъдат полезни: 

Писал съм много по темите с ОИТ…..много! Пак трябва да оставям линкове към стари материали от Блога, защото в последните 2 седмици, към групата в социалната мрежа, се присъединиха над 300 души, нови Читатели, които вероятно ще забележат, че Блога се чете трудно, ако го правите през мобилно устройство. Просто такава е платформата на Blogger, но скоро това пространство, ще се превърне в качествена уеб платформа със собствено име. Нещо невиждано до сега в България. Тъй че, улеснявам новите Читатели, и тук долу оставям линкове към стари материали, касаещи опитностите извън тялото, техните параметри, не забравяйте, че всичко това е само и единствено базирано на моят личен опит, в нито един материал няма да срещнете copy/paste, и именно това прави Блогът на Nahuatl нещо наистина уникално (минутка за реклама!). Ще ви подредя всичко в хронологичен ред, така както трябва да се чете, от старите, към по-новите материали, започвайки със статията, която направи този Блог толкова известен, материалът за Биг Фут и шаманските опитности:

[Имайте в предвид, че тези материали, макар и култови за Блога, са стари 🙂 Пааааак напомням! 🙂 Както всичко останало, и моята гледна точка еволюира, постоянно, и с много бърз ход. ”Трансцендентирахме” перспективите на Matrix5 Gold, да видовете Инкарнации, това са материали, за когато бяхме още лутащи се в концептите, защото и аз имах период, в който просто не можех да опиша нещата, нямах думи за да ги опиша, и се базирах на вече познати на публиката термини. Просто за да опишат точно някои работи, човешките езици сами по себе си, са крайно недостатъчни и осакатени от към възможности да предадеш това, което искаш да предадеш…..]

Бигфут – ОИТ и шамански опитности 

Процесите на смъртта 

Картина на един често сънуван сън

Практична магия – преодоляване на трудности и вътрешната сила

На кратко за времевите линии

************************************

Голямата част от материалите писани преди години, съвпадат с казаното до тук от Swaruu, Anneka, Dor Khal´el и останалите от Тайгетианският Тийм, искам новите Читатели да знаят кои са тези стари статии, и да ги прочетат, преди да се потопят дълбоко в Извънземни Перспективи. Вярвайте ми, за да схванете нещата добре, е нужен точно такъв прочит, по хронологичен ред. Нямаше да се съглася да правя И. Перспективи, ако информацията не съвпадаше с такава точност, с моята собствена, от личните ми опитности. Никога не се базирам на нищо чуждо, приемам чужни неща, но те никога не стават определящи за моето съществуване. Отново, и в Извънземни Перспективи – само личен опит! Тези материали са писани години, преди да се установи контакта с Тайгетиянците.

Всичко това, има връзка, както с ОИТ, така и с осъзнатото сънуване, от гледна точка на моят личен опит, оставям ви само култови за българската езотерика статии:

*************************************

Кореспонденции 1 – Мега Съзнанието генериращо реалност

Кореспонденции 2 – ”когато бяхме извънземни”, инкарнационната памет

Шпиониране назад във времето – главните портали на Земята

Групи Висши Аз – притча за Играта

Извънматералните познания – точката на съзнание и информация за аурата и енергийните тела

Извънматералните познания – механика на случването и точката на съзнание 2

Oпитностите извън тялото – посветено на Читателите, които питат ”как да имам ОИТ”

Описание на едно много старо ОИТ – ”университетът”, ислям и малко история на българите

Архонтите, астралните същества – лична перспектива

Пробуждане на човешкото Съзнание – масовите процеси

”ОИТ”, и защо масовото, хаотично търсене в социалните мрежи, никога няма да проработи

Опитности изън тялото – Спомените и вниманието като инструмент + разяснение на някои опасности

“Поддръжка” на изменените състояния на Съзнанието – защо не се случва постоянно?

 

За курса:

Има хора, които от чисто любопитство, изпитват едно такова интересно шубе, като стане въпрос за такива теми, но все пак се навират! 🙂 Няма проблем, няма да ви хвърлям директно на лъвовете, обещавам. Има за всички, и съм подредил нещата така, че човек сам да избере какво да прави след курса, това което аз ще направя е като с примера с планинското колело. Като един down hill инструктор, ще ви подаря подходящо колело, но няма да мога да го карам в место вас. Всичко това е въпрос на личен избор Приятели! 🙂 От мен информацията, от вас това, което ще правите с нея след това.

Програма на обучението: 

 

Основна Теория нужна за инициране в ОИТ, и осъзнатото сънуване:

 • Нагуализъмът и Шаманизмът като база – минало и настояще.
 • Сърфиране на Астрала, видове Измерения/Плътности, оперативност, и разликите във възприятието в будно състояние, и по време на сън/ОИТ.
 • Съзнанието на физическото тяло, по-широкият концепт за Съзнание, връзката с ОИТ, и осъзнатото сънуване.
 • Аурата. Какво е и какво не е.
 • Енергийните двойници, ”разлепяне и раздвижване” на енергийното тяло.
 • Първа база на всичко, вниманието като най-важен концепт на оперативността. Фундамент на второто внимание. Видове внимание.
 • Аналитичният мозък и как той спира процесите на изместване на вниманието.
 • Разлики между техниките в будно състояние и ОИТ.
 • Капаните на идеологията. Методи за контрол над съзнанието и как да се предпазим.
 • Страхът. Основни блокажи и начини да се справим с тях.
 • Астралните Същества, какво трябва да знаем за тях.
 • Методика на осъзнатото сънуване, съставяне на карта на сънищата, проследяване на събития на сън.
 • Разлики между сънуване на собственото подсъзнание, и истинската външна среда.
 • Отключване на нови нива от подсъзнанието.
 • Спомените като оперативен инструмент за активиране на ОИТ/осъзнато сънуване.
 • Kaк и кога да практикуваме.
Практика:
 • Втора база на всичко, релаксацията на тялото, основни техники, методология на Шулц.
 • Базови техники за не-мислене. Спомагане на влизането в състояние на изместено внимание. Докосване до второто внимание.
 • Базова методика за усещане на енергийното тяло.
 • Работа с интуитивното възприятие, практически упражнения, и методи за тренировка на екстрасензорното възприятие. Илизане от контрола на Матрицата.
 • Техники за навлизане в осъзнатият сън.
 • Тренировка на вниманието, и приучаване на Съзнанието ”да помни”, когато се събудим.
 • Проектиране на холограма в Съзнанието, в будно състояние.
 • Работа с вниманието.
Допълнително:
 • Как да си създадем ”пазител”?
 • Защита на енергийното тяло.
 • Защо е важно да има цел.
 • Страхът. Някои реални опасности.
 • Кратък разговор за техниките ”Животни на силата” споменати в статията за Бигфут Превръщането в животни и използването на животински матрици.
Mислех да направя този курс, ”адски скъп”, и това да бъде основен филтър, за да може да дойдат хора, които биха направили всичко, за да добият такива знания. Но мнението ми леко се промени. Намаление ще ползват всички, преминали през Remote Viewing обучението, от последните 2 курса в Стара Загора.
За това, пишете ми на мейл адреса на Блога, [email protected] за да получите повече информация.
Може да се запишете по всяко време, защото мисля да има регулярно такива обучения, по едно на месец.
Въпроса е, че първата група е почти заета, остават няколко места. Курсът ще се проведе в средата на януари, в Стара Загора, на същото място, където с Капитан Стефанов провеждаме обученията по Remote Vieiwng. Ще бъде през уикенд, събота и неделя. Информация за точното място, и всички останали детайли, ще получат само тези, които се запишат, в лична кореспонденция с мен, по email.
Последно пояснение – няма нужда да имате опит в тази материя, за да се запишете на курса.
Има вариант за индивидуално обучение, доста по-скъп от Курса като цяло, но и персонализиран. Ще разработя и варианти за Курс с къмпинг на пролет, което за мен е абсолютно идеалната версия, на това, което искам да ви преподам! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Ноооо, всичко с времето си.

Искахте го – имате го 🙂

 

Поздрави на всички, и до скоро!

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
—————————————————————————–

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This