Шпиониране назад във времето – главните портали на Земята

от | окт. 23, 2015 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 0 коментари

Разказвам ви опитност, в която наблюдавах ”назад във времето, периода малко след втората световна война и години след нея погледнато линеално, по наше време”. Гледах от високо човешки бази по 2та полюса на Земята и вниманието ми се забучи там веднага щом разбрах, че има зависимост между тези бази, и че там извличат по много интересен начин енергия от много необичаен, за познанията на нормалният човек, източник. На всичкото от горе го правеха хора 🙂 ”Късчета” от тази енергия бяха извличана директно от процесите, които се случваха при вход/изход на кораби към и от Планетата Земя, много интересен начин за извличане на енергия от червеевите дупки.

Отново ще видите много думи и фрази в кавички. Нужно е да е така, защото мога да опиша съответните неща само асоциативно, посочвайки нещо подобно, което да обрисува това, което искам да кажа.

Няма да навлизам в излишни детайли и пред-истории.

 

Червеевите дупки

Те са навсякъде. Откритият космос е като швейцарско сирене…Ако струкурата му можеше да се види триизмерно, той щеше да изглежда именно като швейцарско ”кухо” и прободено от тунели сирене. Тази информация не е важна в момента.

Искам да ви разкажа за това, как определени човешки фракции, намираши се в бази под 2та полюса на Земята успяват да се ”конектнат” към един интересен и крайно неизвестен за нас норнмалните хора поток от енергия генериран от самите портали… Представете си, че всяка напреднала технологично цивилизация разполага по един или друг начин с технология, която засича и сканира пространството, и че към този процес е свързан механизъм за автоматично картографиране. Разглеждайки част от паметта си, знам че основна част от това картографиране е локализирането на червееви дупки и други видове портали за превоз през откритият космос. Всяка Галактика разполага със собствена структура от червееви дупки с тунели и множество входове и изходи към други Галактики в откритият космос.

Цивилизациите владеещи нашата Галактика отдавна разполагат с технологии способни да картографират пространството. Когато казвам отдавна мили ми хора, нямам в предвид хиляди или стотици хиляди години…имам в предвид милиарди линейни ”години”, имайки в предвид човешките измерителни единици (при извънземните е на периоди а не ”години”). В същност това за тях е като за нас да влезем в google maps и да зададем координати на GPSa да ни заведе до най-близкият китайски ресторант…Млечният Път отдавна е картографиран. Моделът е същият, което не означава в никой случай, че всичко е ей така супер лесничко за практика и обяснение. Те отдавна познават космическите магистрали и корабите им работят именно по предварително зададени коодринати в няколко дименсии. Представете си, че има опции за между-планетно или между-галактическо пътуване с всичките предимства и проблеми при преминаването през тези космически пътища.

Направих няколко бързи и доста нескропосани рисунки за вас, с цел да покажа +/- какво ми е в главата като образ, което само по себе се съмнявам дълбоко да е  на цяло достъпно за човек с моите бедни графични способности:

 

Да речем, че вие сте от планета в системата на съзвездието Андромеда и сте решили да пътувате към Земята за да гледате малко калабалък сеир. Ок. Вашето пътуване започва влизайки в порталът ”изход” от вашата Планета и влизайки в портала ”вход” на съответната червеева дупка, която си има крайна дестинация. От дупка в дупка, тунел в тунел вие може да изберете подобен вид супер интересно пътуване. Или просто да минете на inter-dimentional mode, полето около корабът ви да изкриви по специфичен начин време-пространството, и да си докарате извънземните задници на Земята за раз бройки 😉 Разбира се всико свързано с това е бизнес. Цивилизациите ”първооткриватели” картографирали първи тези пътища са си дали правото да ги контролират. За бабаит приключенци има и вариант ”Б”, който се явява под вариант на стандартните червееви дупки. Мога да го нарека само….”внимавай много”. Начинът, по който се изкривява време-пространството там ”не е стабилизиран” или е нужно да се ”стабилизира на място”. Тоест, зависи от приключенеца или от този решил да ги използва за транспорт. Ще съм в грешка ако кажа ”хиляди версии”, за това просто ще кажа, че има много версии на транспортни средства и методи за транспорт там вън.
За това ”трансферно пространство” или ”буферна зона” мога да кажа, че е свързано с Луната по един или друг начин. Само по себе си то е изкуствено. Съзнанието ми го възприе, че е било създадено ”измествайки” оригиналните входове-изходи поставяйки го между тях с цел ”практичност”. Тоест, Луна и буферна зона са свързани чрез зависимости. Луната както вече знаете е команден пулт освен всичко останало. Какво става долу при нас във фермата е друг върпос, но Луната е предимно команден пулт с много различни предназначения…
Използване на енергийните потоци от тунелите
В началото на това материалче ви казах, че съзнанието ми възприе, че наблюдава ”миналото”, защото реално аз гледах първите етапи на използване на тази енергия от земна фракция. Нацистка Германия и откъс от ”години след това”, когато тези бази под полюсите са вече между-франционни. Те наистина се радваха, че са успели да впрегнат въпросното поле като изгочник на енергия. Не знам какво правят с тази енергия обаче, това не ми беше интересно тогава.

 

На кратко, правата ”вход – изход” създава енергийно поле, което по един специфичена начин ”пресича” Планетата. При навлизане на кораби в нашето пространство, и съответно преминаване през този тунел” се получава вид пренастройка…Знам, че звучи доста откачено, пък и аз не съм си пил апчеата тая сутрин. Тази специфична настройка е предимно вибрационна, защото много от корабите и флотилиите, които преминават от тук са от други дименсии. За да могат да са реално ”тук”, да речем ”агрегатното им състояние” минава настройка до като преминават през тези тунели. Когато се случва този процес се отделя нещо като ”странични изблици” от различни видове енергии участващи в процеса. Възможно е и частично изместване на целият поток, което е възможно само когато се генерират отклоненията при процеса на ”пренастройка”. Човешките езици още нямат такава терминология и се чудя как по дяволите да го обясня пишейки на какъвто и да е човешки език. За това единственият възможен за мен начин е да го описвам метафорично или с думи, които да наподобяват това, което искам да кажа.
Също като индианците, когато се срещат с боговете си 🙂 Просто са нямали терминология в езикът си, която да обрисува технически това, което виждат. Разбирам ги перфектно.
Тези човешки франции успешно канализират, чрез технология, тези странични на процеса на пренастройка енергии. Не ми беше интересно какво се случва след това, и не проследих какво става с тези енергигии, как се складират, за какво ги използват и т.н Въпросните човеци обаче са били подпомогнати от други ”хора”, които обаче не са от Земята. Самите бази имат връзка с цивилизациите намираши се в кухата част на Планетата. Тези франции винаги ще останат в сянка за човешкото общество. Дори когато се смени инкарнационният модел, те няма да са видими за обществото.
Съветвам тези от вас, които правят такива пътувания и наблюдения, да бъдат много внимателни, когато навлизат в тези зони. Съществува технология, която може да ги задържи за неопределен срок от ”време”. Ако това се случи, вашите тела най-вероятно ще започнат да се регулират чисто на ”автоматичен” режим, както реално изглеждат някои от лудите хора…или тези с болести във вегетативен стадий. Тялото ще живее, но вас ще ви няма. Бъдете много внимателни.
Поздрави.

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This