ЛИЧНА ПЕРСПЕКТИВА
Архонтите, или така наречените ”астрални същества”. 
 
Тази статия носи информация, която ще ви подготви, а мен ще ме улесни, когато публикувам материалът, който ви анонсирах преди 2 дни. Ще трябва да правя нещата на порции, за да се получи добре, по този начин целя да раздробя, тази толкова негативна енергия, като цяло, от темите с черната магия, астралните същества, и вуду. 

Освен това, ще последват може би 2 други статии, специално на същата тема, които ще илюстрират извънземната перспектива за Архонтите, като продължение на серията Извънземни Перспективи
 
Какво са те? 
 
Обяснявал съм ви многократно, но никога структурирано, какво са Архонтите, и другите видове астрални обитатели. Така наречените ”Архонти” обаче могат да са и мултиизмерни Извънземни. Има много видове, и не всички астрални същества са еднакви, напротив, разнообразието в 4Д е не по-малко, от това на 3Д Земята. Всяко нещо, което можете да си представите – го има и там.

Ако може да направим един паралелизъм, Архонтите са като кукувичето пиле, в чуждото гнездо. Тях може да ги поддържа живи един вид птица, а те да бъдат съвсем друг вид, който принципно, не би трябвало да може да живее паралелно с други видове пернати 🙂 Става въпрос за онези астрално същности, които по един или друг начин, съществуват за да паразитират светове като нашият. Във всяка една реалност, има и междинни реалности, като тези 3.5 и 4Д, за които съм ви говорил вече много в предишни материали.

На новите Читатели ще им се наложи, да започнат блога от долу на горе, за да добият ясна идея за това, което се опитвам да ви предоставя като информация. 

Разбира се, не всички астрални обитатели са такива. В пространството, което на испански се нарича “entrevida”, буквално “мястото между физическият живот и смъртта” се намира едно огромно, смесено общество, квази цивилизация, от току що починали, сънуващи, хора които на Земята са в кома, отдавна умрели, които продължават да играят даден филм, такива които поддържат цели холограмни реалности, в повечето случаи негативни извънземни фракции, и всички ние 🙂 Да! Всички! Защото не забравяйте, че всички спите…и освен, ако не сънувате собственото си подсъзнание, всички вие обитавате и 3.5 и 4Д, по време на сън. Дълбокото 4Д си е отделна реалност, или по-точно казано – пластове от реалности, в които си има от всичко, флора, фауна, цивилизации, и т.н Не всички от тях са лоши, искам да подчертая от самото начало, много от тях са в открита война с Архонтите, и автохтонните астрални Архонти, и извънземните Архонти, които са в бизнеса с реинкарнациионните цикли на тази Планета. Между тях има договори, и повечето Цивилизации от дълбокото 4Д, а и тези като Рептилите, Плеядианците, и т.н, разполагат с междуизмерна технология. За тях преминаването от едното, в другото пространство, не е никакъв проблем. Тук си имаме естествен инкарнационен цикъл, който е нормата, но тази норма е полу-хакната от няколко хилядолетия насам, благодарение на някои извънземни фракции, които печелят дивиденти от точно определени процеси. Целта им е да се поддържа вибрацията на Човешката Раса като цяло – ниска, тежка, и достъпна за добив. Земята за тях е просто ферма. Те са се възползвали от това, че над нашата Планета е обявена карантина, която да задържи определени рептилски души, и директно многохилядна рептилска армия, която остава на тази Планета, след Лирианските конфликти с Империята Орион, и разрушаването на Тиамат и Марс. Спомогнати от други техни фракции, те буквално започват масово източване на Човешката Раса, и някои от животинските и растителните видове.

Автохтонните астрални Архонти, правят това, което умеят да правят, за тях енергийното източване на един човек, е като все едно човека да дои коза, или крава, за да пие млякото, или да го превърне в сирене, и кашкавал. Те просто си вършат работата, работа от която патим ние. И във всеки един момент, от тук, надолу по статията, искам да знаете – че всички вие знаете за какво иде реч, още преди да се родите.

В този материал, аз ще ви говоря основно за автохтонните астрални същества. От извънземните Архонти – отърване няма, до като на тази Планета не се появи критична маса от съзнателни хора, не слуги, а съзнателни хора, които да дадат начало на различен, нов старт, за тази глобална Цивилизация. Би ми харесало да се случи точно това 🙂 

Архонт, от гръцки, означава “Господар”. Много трудно ще ви опиша цялото разнообразие от астрални същности, но Архонтите са един вид “Главатари”, те са много, много от тях никога не са били в 3Д, нито в човешка инкарнация, други са били, и по ххх причини, са станали това, което са в момента. В Библията са описани добре, в Коранът също, и именно в Корана, са описани най-добре, по мое мнение. В няколко Сури, е описано перфектно създаването на не-материалният свят, преди материалният. Описани са извънземните фракции, войните между тях, и астралните същества. Който има очи – ще види, който има сетива – ще усети. Много силно ви препоръчвам Корана като цяло. Всеки един процес, от това бъдещето, така наречено ”възнесение”, дори редом с чисто планетарните събития, и навлизайки в огромни научни детайли, от факти и дадености, които са открити в 20-ти век, се намират в Корана, написан преди около 1700 години. Абсолютно уникална книга, която не трябва да бъде разглеждана като чиста религия, защото Исляма не е точно религия, а концептите на повечето от вас за Исляма и Мохамед, са силно моделирани от съвременните телевизионни бълвочи, и масов brain wash, целящ Човеците винаги да са разделени и слаби, за да ги унищожават по-лесно, поотделно. Защото както тибетските монаси, стигат до активиране на Светлинното си Тяло, така и ислямските Суфи постигат същото, чрез Корана, и знанията низпослани в него. Корана дава описания, точни и коректни обяснения на неща, като клетъчното делене, и ядрената енергия, и времето, в което тя ще бъде овладяна от хората. За разлика от библията, която е просто преразказ на Тора и Талмуд, и в която липсват минимум 6 евангелия + цялата Книга на Енох, която е истинската Библия. В едно от тези тайни евангелия, пазени в арменска църква в Йерусалим, които са държавна тайна на Израел, Исус Христос говори директно за идването на Пророка Мохамед, и промените в човешкото съзнание, които той ще направи сред арабският народ, и как това едно и също учение, ще бъде пренесено по целият свят. Съществува една много стара, на 1500 години Библия, намерена в днешна Турция, в която пише уникални неща, на който му е интересно, да се потруди и да си намери информация, в гугъл е пълно! 🙂
В християнското писмо, Архонтите са също така добре описани. И извънземните фракции, и астралните Архонти – демоните, или Ал Джинн на арабски. В Корана е казано, че “…те са като деца, съзнанието им за нас, е като детско съзнание“, това се дължи на факта, че те не са били в човешка 3Д инкарнация, и реално не умеят да боравят, в релсите и параметрите на нашият свят, и се нуждаят от това, някой да ги канализира тук, и да извършва определени действия, за да имат директен достъп до човешката интеракция, въпреки че от там, могат перфектно да манипулират голяма част от физическите дадености на нашият свят, като на пример – човешките тела, и някои техни аспекти, дори без знанието и съгласието на съответната Личност.
Представете си, че техният свят е буквално “светът на приказките”, едновременно това е мястото, или едно от местата, където сънуваме, и също така е мястото, където отива всеки, веднага след смъртта, или по време на дълбока медитация, освен ако не се намира вътре в себе си. Разстоянието между живота и смъртта, си има междинни линии, 3.5Д, което много пъти съм ви дефинирал в предни материали, е една такава междинна линия. Астралният свят е като “на пластове”, той е изключително надсложен сам в себе си, и изключително многопластов, до като сте там, без контрол, всяка ваша мисъл би провокирала проекция, към съответно пространство, в което да се материализира, това което си мислите. За това ви обяснявах, в самото начало на този блог, че първите неща, които експериментира един “новак” в тоя бизнес, е именно собственото подсъзнание, което обикновено е пълно с чиста проба shit, разбирате ме… Страх ви е от върколаци? Познайте какво ще срещнете там, и то в най-страховитата му форма! Сърфирането там е различно, от начинът по който сме свикнали да експериментираме нашата, всекидневна реалност, тук в 3Д. Това обаче се отнася за нас, хората от 3Д, 4Д обитателите се намират в естествената си среда, за тях нашето не е нормално…
Не всички обитатели на астралните светове са лоши. Съвсем не, дори повечето не са, много от тях помагат на Човечеството да еволюира духовно, и като раса. И май го казах – там има цели народи, цели раси, цели светове, цели цивилизации, цял космос, цяла друга вселена, паралелна на нашата, но неизбежно свързана с тази наша реалност. Има и части от астрала, които са чисто технологична, холограмна проекция, тясно свързана с извънземните Архонти.

Съществуват няколко вида Архонти, които имат договори по между си, както и много човеци, имат договори с тях, защото само Архонт може да менежира вашата карма професионално, много хора сключват договори с тях, преди раждане, именно по тази причина – Архонта знае, как да ви насочи “от отвъдното“, без вие да разберете, така никога не се нарушава правилото “да не знаеш какво си“, след като се родиш тук.

Още малко за извънземните Архонти:

В нашата Галактика има милиарди Цивилизации, с различно ниво на духовен, и технологичен напредък. Представете си раса, като Драко рептилите, които са десетки милиарди години, напред от нас, чисто еволютивно…Технологиите им, за нас са като SyFy, те са една от расите, които са главатари на основните Архонти в астрала. Астралните същества реално имат нужда “от помощ”, някои да извърши някакво действие, заради тях, за да може те, чисто енергийно, да се възползват. Когато ви говоря за енергии, и астрал, не си мислете, че те са чиста енергия, съвсем не 🙂 Тук стават много обърквания, защото повечето хора, просто нямат личен опит в тази сфера, и не разполагат със съзнателна информация, за това, което са видели, или преживели в астрала. Астралните светове са толкова реални и физически, колкото е и нашият, просто се намират в друго измерение, друга плътност. Аурата ви, енергийните ви Двойници – повечето от тях, и особено този, с който сърфирате сънищата и астрала, са материя…просто различен вид, наричам ги “сутилна материя“, но те са материални, защото когато Съзнанието ви сърфира реалността, чрез тях – вие се намирате буквално в свят, толкоз реален и плътен (в този момент, и от тази перспектива), колкото и всекидневната реалност. Разликата между едната и другата реалност, е нещо като да плуваш под водата, и да ходиш по пътя над нея. Разликата е именно такава, просто когато сърфираме астрала, нашите Съзнания, използват точно копие на физическото тяло, наречено Астрален Двойник, или Сънуван Двойник. Самото СЪзнание го създава по този начин, защото в този момент, огромната част от вашето внимание се намира в човешката ви същност, вие реално не съзнавате, че всичко човешко свършва с тялото, и че след това, нищо не е толкова човешко, колкото ви го натяква социума 🙂 Бъдете умни, мислете ги тези неща…

Всяко нещо, всеки предмет, всичко си има вариант в астрала, това е паралелен свят, който прекалено много прилича на нашият. Рептилите имат директен достъп, чрез технология, до самото създаване на 3.5 – 4Д реалности.

И сега отварям още една скоба, ше я драсна и нея като цитат: не забравяйте, че всичките Д-та се намират в Съзнанието, не са друго, освен различни форми на възприятие, различни позиции на точката на Съзнание, от която то, възприема в даденият момент от ”време”. Ще ви го повторя няколко пъти в тази статия, за да не стават големи обърквания. 

Не са само те разбира се, всички напреднали Цивилизации, имат такава технология, но негативните я използват, за да поддържат бизнеса с преражданията, кармата, и т.н От тези процеси се извличат огромни количества енергия, която за тях е като хероина за наркомана – поддържа ги буквално живи. Рептилианските Архонти имат капацитета да създават пластове от астрала, с технология подобна на тази, която поддържа 3Д матрицата при нас, и когато някой умре, същата тази технология, има капацитета да го улови, и да го вкара във изкуствено създадена реалност, чрез която Съществото се манипулира, и бива рециклирано обратно в реинкарнационната машина на тази Планета. Това е бизнес мили Приятели, nothing personal, just business.

Съществуват 2 основни Федерации от Раси – едните са негативни, другите са the good guys. И двете Федерации владеят такива технологии, и двете Федерации са подвластни на основните Вселенски Закони, дори рептилиите, дори Високите Бели, или Високите Сиви – всички те уважават и са подвластни на Законът на Свободната Воля, който чисто енергийно, защото така излизат от фабриката Душите, не позволяват този закон да бъде нарушен. Говорим за висшите им структури, които са създали безброй изкуствени раси, които да нарушават Законите в место тях, и в тяхна полза. За това бизнеса, и изкуството на Dark Side, а това не е земният Dark Side, това е ИСТИНСКИЯТ Dark, е измамата…Единствено с ваше позволение, вие може да бъдете вкарани в реинкарнационната машина, след като умрете, за това ще се опитат да ви измамят, било то с карма, или някое религиозно учение, или някоя неотработена емоция, но те винаги ще се опитат да ви накарат да се върнете обратно във Фермата 🙂 Звучи дори банално, знам, но е така… В 3Д, ние просто сме карикатури на истинските си Същности, и не притежаваме, чисто технически, като човешки тела, техните най-важни характеристики. Това е доказателство, че Висшият Аз оперира тук, чрез аватар, което в никой случай не казва, че ние не сме реални. Разбира се, че сме. Всичко, до което имаме достъп да възприемем – е 100% реално.
Социумът е създаден така, че да контролира абсолютно всичко, от-до. Дори вашето възприятие, социумът ще намери начин, да ви каже, аджеба кое е реално, и кое не е. Евентуално, реалното е това, което може да подлежи на контрол, чрез механизмите на самият социум. Примерно обществото няма начин да контролира всеки индивид по отделно, за това създава групи, базирани на вярвания – колективи. Ние сме социални същества, да, и аз много обичам тая прекрасна, човешка черта, но ви гарантирам, че не се събираме правилно 🙂  Събираме се по начини, по които социумът иска да се събираме, защото така сме под контрол.
Надявам се, че ме разбирате драги Съселяни 🙂 Capici? Comprendéis? Tamamdır? Do you copy?
3.5Д, и 4Д са просто друга форма на възприятие, до която и ние имаме достъп, макар че е едно ниво “над нас”, което доказва факта, че щом имаме достъп от долу на горе, то значи нашите истински Същности обитават нива над 4Д 🙂 Разбирате ли какво искам да ви кажа? Намират се вътре в Съзнанието. 3Д Матрицата е изкуствена, това е едно от доказателствата…Или си мислите, че една бактерия може да има достъп до ядрената индустрия на хората? Но хората може да имат достъп до целият живот, и дори до генетиката на една бактерия, това е така, защото съществата от този вид, са адски базови форми на възприятие, 1-2Д, с междинки. Същото се отнася и до животните, от наша, телесна перспектива на долу, демек от 3Д надолу – ние имаме достъп до всичко, но не и в обратна посока, дърветата не могат да говорят по телефона. Гледайте го от тази перспектива, това са солидни доказателства, че нашите реални Аз, евентуално се намират минимум в 5Д, защото бидейки в 3Д, някои от нас имаме достъп и до 4Д.

За да не стават други обърквания, искам отново да ви кажа (за кой ли път!), че всичките “Д”-та, не са друго, освен форми на възприятие (май е за трети път официално! искам да си го набиете в главите, защото това е истинският Ключ, а не бълвоча и приказките от 1001 нощ и матрицата 5, знанието че всичко е ЕДНО е истинският ключ, и излизането от дуалността), реално има една огромна Мега Реалност, но ние в случаят, защото сме хора, можем да възприемаме лимитирано, само някои нейни части. Невъзможно е на този етап, и от човешка гледна точка, да се даде обяснение на това, как би изглеждало цялостното възприятие на Мега Реалността, то е все едно да опишеш лицето на Източника – невъзможно. Не става въпрос за само едно лице 🙂 ако ме разбирате какво искам да ви кажа, и тук идва отговорът на следващият реторичен въпрос – “Кой е създал Играта?”. Гледайте на това, абсолютно винаги от тази гледна точка – Играта, не е само една, тя е Игра, вътре в Игра, вътре в друга Игра, която от своя страна е вътре в друга, и така до безкрай. Матриците са безкрайно много. Същият е и отговорът на “кой създаде Матрицата”. Все едно да питаш “кой е създал Източника?”. Е*ем ли маа му!? Аз да не съм Пророка Мохамед, че да знам всичко? 🙂 Източника, както и Играта – нямат край. Говоря за глобалната Игра, не за нашата. Нашата Игра е “sub game of the bigger game”. Ето защо нашето съзнателно е настроено така, че да възприема само вътре в тази “суб игра”. От перспективата на Съзнанието, лимити има единствено там, където сами сме си ги наложили, така че конфликт с Играта, рептилиите, и т.н реално няма. Всеки един от нас знае всичко това, просто масовият човек не помни.

 

 

Защита:

Защитата, може единствено да се сложи в кавички, и вярвайте ми, и с това наистина не искам да ви плаша, но съм го правил аз лично, и знам за какво говоря – да се предпазите от нещо концентрирано, и добре насочено, е буквално невъзможно.

За да победите дадено “нещо”, вие трябва да го познавате. Какво прави обикновения човек, когато някой започне да му говори за “духове, демони, вещици, магии” и т.н? Тук при нас в Испания, и в целият католически свят, се ходи на църква, или се говори с попа 🙂 Дето може да хване Архонта за топа, в най-добрият случай. Питам пак, какво прави всъщност нормалният човек?

…….мислете, чакам! 🙂

…………………………………………………
……………………………………………………….
…………………………………………………………………
………………………………………………………………………….

писна ми, не мога толкоз да чакам – нормалният човек отива, и отдава цялата си мощ, цялата си сила, всичките си естествени защити, дори гащите си ще даде на външен източник, само и само да го спаси! Това прави и леля ви Минка от 3тия етаж, и баба ви Цеца, и чичо ви Мирчо патрЕота 🙂 – отдават си силата на външен източник, или на амулет, мислейки, че нещо правят. А реално те нито знаят какво правят, нито нищо, просто са автомати, действат си автоматично, понеже така са чули, или някой така им е казал, или понеже такава е традицията.

Ако някой като мен, и още повече в отбор, се заеме да прави нещо, а аз съм правил “неща” и експерименти, не над 1 човек, а над групи от по 20 души на веднъж – вярвайте ми, нито дева Мария, нито кръста, нито синьото око (да ме прощават турците, afedersiniz kardeşlerim) ще ви спаси, от това да ви се помогне с нещо 🙂 или да ви се навреди, което никога не е било моят случай. Много зависи кой го прави, и как го прави, и как вие реагирате, ако въобще успеете да реагирате по някакъв начин. В случаят с експериментите, хората знаеха, че ще се правят неща с тях, което за мен беше като отворена врата, просто знам кога да стана, до като те спят, и буден, да направя така, че 20 души да имат един и същ сън. Така и не останах в тези групи, защото имаше и много случаи, в които трябваше да се работи над хора, които имат изключително големи трудности, болни, или такива които са на прагът на смъртта, а на мен не ми се поемаше такава отговорност.

Един амулет може да помогне само и единствено, ако е зареден правилно, и ако човекът, който го ползва, знае какво прави, как да го ползва, и въобще да е на ясно със себе си, защото това “да си на ясно със себе си”, отваря, или затваря вратите на всичко – от късмета, до архонтските влияния. Освен това, почти всеки е направил предварителни договори с Архонти, преди да се реинкарнира, и особено ако е част от изкуственият процес на реинкарнация. Тези договори се състоят в залагането на точно определени събития, които да доведат до точно определени развръзки в живота на дадената Инкарнация, които да има точно определен ефект върху осъзнаването. Много човеци се пристрастяват към този начин на реинкарниране, което реално спира истинската им еволюция, на други просто не се дава шанс да осъзнаят какво става, и биват рециклирани буквално секунди след напускането на старото тяло, други са мисионери, които са тук за да изпълнят дадена мисия, има много такива тук и сега.

Пичаги, и женски пичове – много от нас, не сме “от тук”, а сме дошли с мисията да направим точно обратното на това, което правят Архонтите, да държим нивото на вибрация високо, което реално спомага както индивидуалната, така и колективната еволюция. Не забравяйте, че тази Игра е както индивидуална, така и колективна, и не се оставяйте само на една перспектива да ви води, крайната индивидуалност като човеци, защото има много такива, които биха гледали как някой реже майките им, само и само да се изживеят като наблюдатели…Мисията на един истински Наблюдател, никога не е в човешка Инкарнация, запомнете го. Всички тук, имаме точно определен индивидуален, и колективен пропозит. От това ниво на моята еволюция като ”земен човек”, искам да ви кажа, че неща като Матрикс 5, правят и обратното на това да ви помагат – правят така, че да ви доведат до изкуствен, насилствен, краен индивидуализъм и самогъзие, което е точно обратното на еволюция, защото истинската еволюция е = действия. А те се опитват да ви накарат да седите, и да кибичите като бабички пред блока, мислейки се за специални, понеже Матрикс 5 ви дава параметри да измерите, ужким “какъв тип инкарнация сте”, и ако егото ви успее да ви накара, а в тази книга има много механизми, за да може това да се случи, да повярвате, че сте от напредналите…оп! Станахте мега специални, оттук насетне може да си кибичите, и да ви дреме на междукрачието. Но не е така 🙂 ЕВОЛЮЦИЯТА = ДЕЙСТВИЯ, а не на бездействие и ментални чекии, защото единствено действията, водят до последици, които от своя страна водят до осъзнаване, евентуално интегриране, и от там към промяна. Еволюция се прави с промени, а не с кьорене по табелите… 

Има други форми на защита. Като бях малък открих, че мога да си създавам собствени Пазители, части от моето Съзнание, на които се придава форма, каквато аз пожелая, и разбрах, че мога да оставям тези частици от себе си, да работят до като аз съм в безсъзнание, до като спя на пример. Мисля, че ви говорих за тези неща, в няколко предни статии, четете блога отзад – напред, и ще се уверите в това. Извинявам се, че не ви оставям линкове навсякъде, но знаете, че времето ми за писане е ограничено, дори нямам време за редакция на правописните грешки, а на който му е наистина интересно, ще провери сам блога 😉

Но…

Всичко това реално води до самоизточване на енергия, въпреки че работи и е супер ефективно, в даден момент, човек си дава сметка, че истинската защита е друг вид действие..

Линията на защита е съвсем различна от това, да се отдава лична сила, и енергия към външен източник. Най-естественият път, е да не им прокарвате път. Тоест вашето внимание да стои в страни от тези неща, и никога да не се въвличате в ритуали, или някакви не-контролирани опитности, които за вас може да са опасни. По същата причина – НЕ експериментирайте прекалено с растения на силата, айауаска, пейоте, марихуана, и т.н Там нещата не са под ваш контрол, и влезнете ли, или вкарат ли ви, на точното място, в точното състояние на съзнанието…вие сте мезе за вълците, въобще избягвайте всичко, което не е под ваш, личен контрол.

Не веднъж, не два пъти, не три пъти, нито четири пъти, сигурно ако ги преброя са над 100 пъти, в които съм в казвал – не си играйте с огъня, относно ОИТ, изменени състояния на Съзнанието, и т.н Арабската поговорка ”любопитството уби котката” е 100% верна. Един нормален човек, НИКОГА няма да усети, там, където няма капацитета да вижда съзнателно, поменте го, и се мерете с точност, никога не се подценявайте, нито се мислете за астралният Чък Норис, защото има неща, които никога няма да може да усетите, а те ще работят над вас, както се случва във всекидневието на почти всеки човек, без той да го осъзнава. Стотици Читатели са ми писали по тия теми, “как да имам ОИТ”, ”защо не мога да стига до ОИТ”, и прочие едни и същи въпроси, които на мен са ми вече банални…Хора… ето защо:

Единствената реална, истинска, и 100% проверена, линия на защита, се намира в предварителният инкарнационен План, на всеки отделен човек. Мислите, че не знаете нищо за тези неща? Грешите! Знаете и още как, просто не го знаете съзнателно, ето, отново ви го повтарям, всичко знаете, просто не помните на съзнателно ниво. Помнете, че вероятно вие имате договори с Архонтите, още от преди да се родите. И не се опитвайте да си правите регресии, аджеба, “да си спомните“, хипнозата не може да стигне толкова дълбоко у истинската ви същност… Гледайте на себе си, като на многопластово хард диск устройство, буквално сте това – хард дискове, събиращи опитности и информация, от хиляди различни перспективи и гледни точки.

За да имаш достъп до информацията от целият хард диск, имаш нужда от специфична операционна система, бях ви го обяснил веднъж, и не ми се пише едно и също one more time, но гледайте на себе си хем като на програмисти, хем като на компютри. Истинското ви Аз, е реалният хакер 🙂 Вие сте просто ботове вътре в Игра. При масовият човек се случва така, че хард диска е “на части“, и по този начин, човеците никога нямат достъп до пълното info, просто могат да експлоатират определени нива, от дадени части на тази цялостна памет. Освен това, първоначалният Играч, е направил така, че точно определени части от хард диска имат парола за достъп, даже повечето. Тоест, за да стигнете до определено ниво на развитие, вие трябва да сте преминали по-долните нива, демек, за да си истински мъдрец, първо трябва да си бил истински простак. След осъзнаване на определени опитности, емоции, и т.н – евентуално съзнателната ви част получава достъп до още едно парченце информации от хард диска. Мъничко парченце, даже недостатъчно като размер информация, но е така, в 3Д има лимити.

Не, че аз съм нещо по-различно от вас, съвсем не, моля никой да не ме разбира погрешно. Просто при мен by default нещата с хард диска, стоят по малко по-различен начин. Не ме питайте “защо?”, щото и аз не знам на цяло, нито какво съм, нито пък какъв ми е реалният пропозит тук и сега, освен изваждането наяве на такъв сорт информации.

Спомнете си момента с договорите, преди раждането. Казвайте си от време на време, и не забравяйте да си вярвате, докато си го казвате, че късате всички договори с Архотните, от преди раждането. Измислете си собствена мантра, поемете ЛИЧНА отговорност за самите себе си, ако имате смелост да го направите. Ако да – ейваллах! Ако не – в друга инкарнация ще го направите. Правете го периодично. Да знаете само, че случи ли се – доста събития във вашият живот могат да се променят. Може примерно, да се разведете, или да ви изгонят от тази яка, мързелива, и смотана, чиновническа кариера, на която сте се отдали в някоя банка, или държавна институция 🙂 Всички тези институции се командват от Архонти – до една, и до като този социум е устроен по този начин, това винаги ще е така. Институциите владеят контрола над земният човек, имайте го в предвид, а зад контрола, стоят Контрольорите.

Та да се върнем към защитата. Тренирайте Джудо! …..

Базикам се! 😀

Джудото няма да ви помогне, но някои негови принципи, да, определено ще ви помогнат, това се отнася за борба с автохтонните, астрални Архонти и други астрални гадове. Ако в едно рандори, или свободен спаринг по Джудо, Джу Джуцу, или BJJ, отговаряш директно на силата в правопропорционална посока, тоест с рогата напред – ше ядеш бой, колкото си сакаш, и още! Не става така. На силата не се отговаря по такъв начин, това което трябва да направи човек, е да действа против нея “бидейки редом с нея”, и с техника, да успее да я манипулира, било то за да тръшне на земята противника, или да отклони атаката. Ако 2-ма яки мъжаги, или айде, добре, 2 много корави феминистки, седят и се бутат една друга като бикове, и всеки бута напред, обикновено се стига до голяма доза бутанье, без никакъв смисъл, което води до победа чрез изтощаване на противника. Но не е тази целта, защото Архонтите изтощават енергията, която ви прави живи, и не може да си позволите, да се изтощавате така, защото те са по-силни от вас. Това, което трябва да направите, е да използвате отново вечният си инструмент – вниманието + намерението, и да бъдете по-умни от лисица. Представете си, че се намирате в 4Д, попаднали сте там ей така, случайно. Пред вас се появява исус христос, понеже някой буквално ви е прочел, и знае, че вие сте християни. В астрала съществуват всички форми на “рай” от религиите, от-до. Това, което се случва с истински вярващите, е че виждат това, в което вярват. Ето го оръжието на древните Нагуали – да вярваш, без да вярваш. Много трудно постижимо, аз го мога, и то е от ядене на бой и проблеми, докато се науча на сила. Не ви препоръчвам да минавате през моя път, никак не е полезно. Нормален човек би изтрещя, от смирение, миление, и от гащите му би потекло астрално ако, златно на цвят. В тая среда, вие трябва да сте перфектно на ясно със себе си, и в продължението на живота, е много важно човек поне веднъж да се запита “абе мамка му, в какво вярвам аз наистина?“, задавайте си този въпрос периодично, като профилактика, полезно е наистина. Свикването с въпроса, и хилядите му възможни отговори, зависи от всеки индивид, но обикновено, това ще ви въоръжи със сабята на Нагуала – да вярваш, без да вярваш. Ще виждаш едно, но ще имаш капацитета да “видиш без да виждаш”, с едно сетиво, което е непознато за човешкото тяло, но позволява да се ”види” всичко, такова, каквото е в есенция. По този начин, всички форми на заблуда биха паднали, и вие бихте се изправили пред истинският Архонт, който се опитва да ви заблуди, и най-вероятно да ви убеди да се преродите отново, натяквайки по религиозен начин кармата, която сте натрупали, или нещо подобно. Не е само религията, не забравяйте, че около вас си носите информационно поле, пъъъъъъъъъъълно с информация, готова за download 🙂 Ако не е религията, ще е нещо, в което вярвате, или сте вярвали. Защото, когато ритнем камбаната, ние продължаваме да бъдем “себе си” за неопределено “време”, макар че там време реално няма, като линеен концепт.

Това е техниката “през драките“, дъщерна на “през нивата“, и “дръж са Пено за канатити, пущам воловити по инйерция!” 🙂 Демек, много бой, аз бях от тия, и още ме боли на някои места.

Това, в което може да вярвате, въпреки че вие нищо не знаете за него на съзнателно ниво, е в Инкарнационният ви План, това, което вие сами сте си заложили като параметри за тази Инкарнация. Въпреки, че няма как на съзнателно ниво да видите всичко, което предстои, и т.н – нищо не ви пречи да вярвате в себе си. Това кали волята, да вярваш в себе си е страшна, СТРАХОТНА сила, неоценима като оръжие на един Воин.

Когато концентрирате вниманието си в тази посока, Инкарнационният ви План, вие го насочвате навътре в себе си, създавайки много здрав щит. Каквото и да видите, каквото и да ви предоставят да гледате като холограма, имате ли себе си – имате всичко. Ще може да вземете решение, какво се случва от тук на сетне, защото ВСИЧКО ОТ-ДО, зависи от индивидуалното Съзнание, реално Архонтите нито са страшни, нито могъщи 🙂 Стигат до там, до където им позволите да стигнат с вас. Така е с всички астрални същества, освен с “животните”, астралните паразити, които паразитират енергийното ви тяло.

Имайте в предвид, че във всяка ситуация, Съзнанието ви генерира нещо подобно на “енергийни матрици”, да речем на дадена емоция, чрез емоционалното тяло на аурата. Една негативна емоция, като страх, яд, омраза и т,н, генерира матрици, които буквално режат, като остриета са, пробиват емоционалното тяло, и от него започва да тече енергия, същата, която вие допускате да тече, чрез тази емоция, която изпитвате в момента. Случва се с всички, с мене също, и да кажем, че е “нормално”, но астралните паразити тип “пиявица”, само това чакат. Те не са лоши, просто са животни, и правят това, което правят, пиявиците пият енергия. Има много видове паразити, и животинските царства в астрала са повече от тези в 3Д.

Ето защо, дори Тайгетянците говорят, за нещо изключително важно – това, човек да се познава добре, и да борави правилно със себе си. Защото от кой зависи този енергиен теч, от който се възползва пиявицата? От нея самата ли? Не, разбира се, че не. Зависи от вас, и как вие самите боравите с дадената емоция. От не-научаване на този урок, си бях докарал здравословни проблеми, и искам да бъдете 700% сигурни, че ви говоря от опит, и че всичко, което се случва на ниво енергия – дава директно отражение на ниво физика 3Д.

Нещо, което пропуснах да ви кажа от самото начало, е че 3.5Д, и 4Д не са “енергийни светове”. Трябва да се учим малко по малко, да гледаме на всичко, като на едно голямо цяло. Няма физическа, няма духовна реалност, всичко е едно цяло, просто ние възприемаме на фракции 🙂 Начупено, и на порцийки, което е тъпо, и това е причината при нас да има дуалност, и да имаме 2 полукълба на мозъка. В една 5Д биология, защото и там има физическа реалност, астрал и по-горни реалности, всичко е едно и също като структура, няма дуалност, или не е така изразена. Нашите приятели от Тайгета имат цял мозък, нямат полукълба. Ето защо при тях капацитета за контрол на всичко под 5Д е ОГРОМЕН. Говорим на ниво съзнание. Така като един 3Д човек може да разбере едно куче, и всичко в неговото поведение, така и един 5Д човек може да направи същото с един 3Д човек, да го прочете от-до. Не трябва да гледаме толкова разделено на всичко, защото тези концепти водят до безброй задънени улици. Една от задачите е, да се надживее дуалността. Добро-зло, бяло-черно, има ги, и същевременно са просто метафори. Доброто за вас, може би не е добро за мен? Бялото за мен, може би е бяло със зелен оттенък? Хем ги има и са така, както ги подразбираме, хем са метафора… Не трябва да има конфликти и с тези работи, защото реално конфликт няма – всичко е едно цяло. Саваш йок! Доказателство за това е самият Източник. Източника има…няма цифра, която да го опише, до да го кажем така: Източника има билиони перспективи, гледни точки – тоест точки на Съзнание, които стават индивидуални Съзнания, защото имат нужда да са такива, за да могат да минат през дадената опитност, която да донесе информацията до Източника, чрез себе си, но не съвсем, и обратно 🙂 Звучи объркващо, но за мен е логичното, не знам, може би аз съм си откачалник, но е така, за мен това е желязната норма, всичко Е, просто Е….

Предполагам, сега виждате малко по-добре, какво е “защитата” от Архонтите 🙂 Реално няма защита, има нужда от такова нещо, само ако вие самите имате нужда да се защитавате от каквото и да било. Но не забравяйте – Архонтите нямат само лоши лица…Може да ви се появят като ангели, като ваши роднини…. А в такава ситуация какво правим?

Отново същото – вярваме в себе си, защото ако наистина пред нас стои наш роднина, бихме го усетили. Просто сетивата са различни 🙂 А те се опитват да ви забучат в това, че сте хора. Човешкото приключва с тялото, после има други човешки неща, но вече не са 3Д. Говорим за съвсем различни среди, с различни параметри, различни закони на физиката и т.н

Защитата тогава е  – вярата в себе си. Вярвайте в Инкарнационният си План, радвайте се на живота, наслаждавайте се дори на това, че буквално играете на сляпо 🙂 Браво на тия, които го правят по този начин!!! За мен това са истинските супер герои.

В астралните светове, има други Същности, които ловят и убиват Архонти.

Коя е главната им цел? 

Целта е да се държи нивото на вибрация на човешката раса в критичен минимум. Имайте в предвид ниска, и тежка вибрация, която реално пречи на духовният прогрес, както на индивидуално, така и на ниво Човешка Раса. Малко по малко тези бариери ги чупим, но все още не сме мнозинство, а тук е въпрос на критични маси. Всичко е вътре в социума, всеки негов елемент е създаден, за да може по един, или друг, начин да се държи човека в постоянна зависимост, и използвайки милиони техники за mind control – да се поддържа ниска вибрацията на цялата раса на тази Планета. Замислете се, коя част от социума е създадена, за да може вие реално да развиете истинските си същности? Важи и правилото “да не помниш какво си”, когато се родиш отново. Не сте ли се замисляли, че истинската сила на човека е в това, че всеки път, с всяко прераждане, преодолява буквално на сляпо нови, и стари, трудности, задачи, и т.н? От една страна е дори прекрасно! Тоест, всичко си е ОК, дори с Архонтите, от друга гледна точка, те зависят от това, това е техният бизнес, и те са частици от Източника, просто са в негативната перспектива на самоекспериментирането му.

Това е за сега 🙂 Желая ви всичко най-най, бъдете здрави!!!!

///бай дъ уей! Искам да видя, колко народ ше се събере от социалните мрежи, ето ви линк към страницата на Блогът на Nahuatl във Фейсбук, харесайте страницата, щом харесвате и самият блог, па ако душа ви сака – споделяйте!     😉

 

Nahuatl

 

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This