Да станем богати с ОИТ? Вътрешните нужди и вниманието.

от | апр. 9, 2015 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 0 коментари

Използване на ОИТ като метод за търсене на печалби и съкровища?

 

Този въпрос ми зададе един приятел.

Възможно е, да, именно такива тренирани по спецялен начин агенти имат някои правителства.
Възможно е абсолютно директно да се влияе на физическото, възможно е да се рови по всякакъв начин във физическият свят, дори в молекулярните и суб-атомните нива на всяка материя. За това нямайте съмнение, че може. Преди да говорим за нещо от този сорт обаче, е редно човек да се запита ”кои са ръководещите елементи по време на ОИТ?” за да може сам да си отговори на въпроса дали може да търси съкровища по този начин. Не искам да говоря за нищо структурирано, защото съм верен на факта, че нещата работят на индивидуално ниво, но определено това кратко материалче ще ви даде поле за размисъл. Ще споделя с вас едно упражнение, което създадох за себе си, когато имах нужда от това.

Враг номер 1 през цялото време е разбира се мозъкът и анализирането, на което личността е свикнала. Това се дължи на простият факт, че до като сме живи сме прикрепени към тялото и от там – към съзнанието му. Дори в астрала нексусът тяло-енергийно тяло присъства в 100% от опитностите. Много е полезно да се научите да правите разлика между това в кой момент функционирате чрез съзнанието на тялото и в кой не. След едно излизане в астрала и особено в първите стадии, а за повечето хора за всички останали стадии – до голяма степен продължава идентифицирането с личността, тоест с тялото и неговите навици. Съответно астралният пътешественик продължава да генерира определен образ за ”цялото”, който определено има капацитета да афектира директно истинските образи на възприятието. Ето защо вярванията натрупани през физическият живот са критични в такива моменти. Все пак едно от основните правила на Играта в Едновременен Mode е да няма памет за това, което в същност сме.

Вниманието и вътрешните нужди.

На първо място е редно да се отбележи, че не всеки може да има ОИТ. Повечето хора просто се блокират сами, това е тема, по която ще говоря на семинара в Ямбол. Между другото прекрасен отговор беше даден тук, който както е нормално – не може да бъде осмислен цялостно от масовата публика. Цялата тази материя е такава. Всичките основни статии на Издателство Паралелна Реалност са такива. Цялата активираща информация работи на друго ниво, то е различен вид комуникация, който във физическото се възприема квази интуитивно. И всеки дал си сметка, че тези материали активират съзнанието знае това.

Когато говорим за осъзнати и оперативни опитности извън тялото се има в предвид преди всичко тренираното внимание, което само по себе си е толкоз сложен и обширен термин, че никога не бих се наел да го анализирам цялостно. На кратко казано – да знаеш къде се намираш във всеки един момент, или ако не знаеш, то да бъдеш способен да се ориентираш и да го определиш САМ. Но не е само то, поне не в първите му стадии, а те са най-интересните и точно в тях се решава какво ще е за напред. Имам в предвид вътрешните търсения. И с това кратко материалче давам отговор на въпросите на няколко понзати, коти са ме питали ”що да не търсим злато с ОИТ?”. Аз винаги им отговарям с ”ми ОК, търсете”. Не че не може, просто има известна зависимост, която е абсолютно определяща за навлизането в тези терени – вътрешните нужди и търсения.

Сега, за тези които се питат ”ама що така?”. Ами защото огтомната част от вас просто бъркат истинските вътрешни нужди с нуждите на тялото. Мислите ли, че духът, има нужда от злато и от пари? Или от съкровища? 🙂 Разбирате разликата нали? Едно истинско вътрешно търсене може да е примерно ”нуждата от разбиране и интегриране на определени аспекти на личността” да речем, като на пример сексуалността, или концептите за споделяне и индивидуалност. Имено едно такова дълбоко търсене отговарящо на дадена вътрешна нужда нещо да бъде запълнено може да старитира ОИТ и да се превърне в първоначална платформа за проумяване и допълнително осъвършенстване на тези интересни опитности.

Първите стадии са пречупване на сетивните комплекси. Наричам ги така, защото ”новите сетива”, които човек осъзнава, че притежава го блокират до там (от страх), че се получава един вид ”комплексиране” и много хора започват още повече да се блокират именно в този момент. Този период може да е много дълъг. Когато се стреснеш по този начин, подсъзнанието слага бариери и просто спираш да можеш да преместваш вниманието си в енергийният двойник. Когато това се случи навлизате в период на ново осмисляне, който може да продължи с години, до като пак успеете да имате осъзнато ОИТ.

Следва мажоритарно изживяване на собственото подсъзнание с всичките му прилежащи аспекти, най-вече страховете и всичко базово, но под формата на холограмни реалности, толкоз реални, че не може да се опише с думи.

После идва ред на добиването на някаква оперативност, защото човек вече е минал през каляващите огньове на първите опитности. Миналите през тези филтри имат шанс да продължат.

Нито един от тези периоди не може да се определи с точност във времето.

След тях можем да говорим за оперативност достатъчна за начинания като търсене на злато 🙂 И не, не целя да ви разбия илюзиите и да не се занимавате, не. Напротив. Давам ви козове. Няма как да търсите злато или да сканирате повърхността на Земята ако не можете да разполагате със собственото си внимание, и ако то бива поглъщано почти из цяло от семплите стимули на външната среда, като някой енергиен поток, който вие бихте видели и просто от ахване – вниманието ви да иде именно там. За това е добре да има цел.

Упражнение:

Създадох за себе си едно упражнение, което ви споделям в случай, че ви е полезно. В него иначе вредният мисловен поток може да бъде заставен да работи в полза на практикуващият. Това е мой собствен хакерски метод, който не знам дали ще работи за вас….за мен определено работеше, когато имах нужда и се занимавах усилено с тези неща. Изключително полезно за рекапитулация, защото усвоите ли го, с нещо ще можете да прожектирате в съзнанието си спомени кадър по кадър. Нарекох го ”разчупено внимание”, и самото упражнение се състои в това да се потопите максимално дълбоко в мисловният си поток, като предварително си зададете фиксиране цел. Да речем ”да търся ябълка из между образите на съзнанието” или ”къде сгреших на състезанието по шах”. Ето последователността:

1. Релаксация на мускулите на тялото и съзнанието до максимална степен, абсолютно задължитено в началото, после може и без него.

2. Фиксиране на целта без точно определен образ. Само идейно, защото тук целим да разпознаем в мисловният поток това, което търсим и да се насочим към него за да го разгледаме.

3. Потапяне в мисловният поток. Възприемете е като наблюдатели, все едно се гледате от горе, и просто наблюдавайте. Кажете си, че ще си прожектирате образите като все едно са филмова лента. Създайте си удобните за вас инструменти. Филмовата лента автоматично води съзнанието към факта, че през нея моментите могат да бъдат гледани кадър по кадър, което е добро като концепт.

4. Идентифициране на целта. Първоначално съзнанието ви само ще ви поставя капани, практикувайте го 3 или 4 пъти и ще се уверите сами в това. С времето ще се научите сами как да преодолявате тези капани на собственото ви съзнание.

5. Стопиране на процеса и разглеждане на целта. Когато идентифицирате целта – спрете картината като все едно давате пауза и разгледайте максимално добре детайлите от образът на вашата цел.

Започнете с прости цели, после заданията нямат лимит. Може да експлоарирате вътрешното си знание за цялото като си зададете цел ”какво зная за себе си” или нещо подобно и след това се потопите в потока.

Помнете – контролирайте съзнателно всичко от-до. Това ще ви помогне да тренирате вниманието си по зададена цел. Освен това, по този начин тренировките са в 2 различни режима едновременно като с времето съзнанието ще се научи да регистрира целта и едновременно с това ще имате шанса да наблюдавате собствените си мисловни потоци. Там се откриват много интересни неща. Няма да ви предразполагам повече от това.

Така малко по малко един ден може да сформирате екип за търсене на злато. Нарочно не ви давам други детайли. Открийте ги сами, само така опитността ще е истинска.

Вие поискахте да говоря за това. Имате го.

Nahuatl.

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This