До всички, които копират, и препублкуват мои материали – Copyright© warning

от | фев. 15, 2019 | Общи статии | 1 коментар

До всички, които копират мои материали и ги публикуват по разни блогове, и страници в социалните мрежи, представяйки се за Nahuatl:

Oт тук нататък, всички материали в този блог са с Copyright©. Всеки, който копира мои материали, и ги публикува на други места, без мое лично разрешение, рискува да бъде съден, съобразно Законът за Авторското Право и Сродни Права (ЗАПСП), и ЗИС (Закон за Интелектуалната Собственост). Няма никакъв проблем в това, да се споделят или копират съдържанията от Блога, но не и да се изменят, като се представят за нещо, което не са, под подписите на автори, или блогъри, които не са Nahuatl. Логично е, всеки уважаващ чуждото усилие, да остави линк, към оригиналната статия, дори и да променя съдържанието, или минимум да спомене, кой е авторът на оригиналният материал.

До Читателите: моля, ако засечете мой материал на друго място, което е е Блогът на Nahuatl,  информирайте ме директно на имейлът на Блога: [email protected]

Благодаря предварително.

 

От тук нататък, под всяка моя статия ще виждате следното + линк от тази статия:

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This