Здравейте драги Читатели.

Темата тази сутрин е завладяващата мистерия на теориите за кухата Земя, които според мен въобще не са само теории…Информациите от различни източници, като дневниците на самият Адмирал Бърд, или легендите на народите от Южна Америка до Япония, се преплитат и както винаги истината е някъде там, по средата 🙂 Днес ще разгледаме Третият Райх, и немското присъствие на Антарктида по времето на втората световна война, но ще отправим поглед и към други интересни места….

Руският журналист Николай Суботин е този, който разкри голяма част от информацията с немските карти, получена от папка, озаглавена “Орион”, която се занимава с разследванията на германците в Антарктида преди и по време на Втората световна война. Двете карти показват вътрешните земи на Асгард, Либерия и проходите, където германските подводни лодки биха били потопени. Документите изглеждат автентични, тъй като носят официални подписи и печати на национал социалистическата партия на Германия. На картинките виждате дигитализирани версии на картите, които са 2. Едната ни показва този подземен изгубен континент, наречен Асгард + новата немска нация Нова Швабия, заедно със столицата и, Нов Берлин. Малките свастики представляват военноморски бази, създадени от нацистите. Втората карта показва друго полукълбо с изгубения подземен/подводен континент Либерия и морето на Асгард отляво. По-долу е ключово име: Шамбала, митичният град на боговете, дом на Вишну.

За индуси, будисти и други, Шамбала всъщност съществува. Тибетските монаси казват, че е в подземен свят, а не на повърхността. Шокиращо е, че тази нацистка карта го показва така, а може би той го потвърждава. В мистериозно писмо от подводница, получено, и публикувано от Родни Клъф (известен изследовател на нацистка Германия, и в частност тайната организация Аненербе и обществото Врил) на неговия уебсайт, изпратено от германец живеещ в Канада през 2006-та година, виждаме съобщение от известният немски ВМС офицер Карл Унгер от борда на подводницата U-boat 209. В това писмо членът на екипажа твърди, че Земята е куха и уведомява за спускане към вътрешността, и че вече могат да се върнат към повърхността. Писмото изглежда автентично. Удивително е, че историческият уебсайт за германските подводници, U-Boote-Online, съобщава, че U-boat 209 е съобщена като ”изчезнала по неизвестни причини” на 7 май 1943 г. Декласифицираните файлове показват печата с императорския орел на Германия на Адолф Хитлер, и как трябва да се процедира със самата карта. Там също така се съобщава, че нацистите вече са създали базата или колонията Ной Швабенланд през януари 1944 г.

Друга част от тези разсекретени файлове разкрива подробно ръководство за достъп до Кухата Земя през проходи, които водят до Агарта, с помощта на ново поколение U-boat подводница с модерна технология. От тези инструкции са открити някои координати: 68 градуса южна ширина и 1 градус източна ширина. Те могат да се търсят в Google Maps и се намират в Лазаревско море на Антарктида:

Всички тези документи, макар че рових дигитализираните им версии в интернет, изглеждат доста официални, съдържат си печатите на Третият Райх, и се знае, че последните немски бази, които въобще никога не са се предавали, са тези в Антарктида. По техните следи именно е изпратен Адмирал Бърд, който успява да достигне локацията на една от тях, и попада в битка с кръгли, летящи обекти тип ”НЛО”, които избиват голяма част от флота му. Американското правителство покрива тази битка, а мисията на Бърд е маскирана като научно изследователска дейност, в която обаче участва цяла флотилия американски, бойни кораби, които изяждат една камара бой при срещата си с тези непознати за тях летателни обекти. Бърд успява да долети със самолет до вътрешността на Земята, и описва детайлно всичко, което е видял, след което го интернират в лудница…. Типична схема за прикриване на информация. Русия и САЩ, със сигурност не само имат информация, ами и работят заедно по проекти, които се развиват там долу, в огромните кухини на нашата Планета. Надземният цирк, който обаче ни афектира като хора, които живеят на повърхността, се поддържа буквално като едно мега шоу, зад което стоят тайните космически програми, и други подобни проекти, стоящи в основата на истинската технологична еволюция на Човечеството, която обаче се крие от масата.

Търся и събирам информация за входове към големи подземни кухини в България, а на пролет започват и първите етапи от Експедиция Родопи…С помощта на различни методи, включително Remote Viewing, и контакти с хора, които са били част от тайните служби по времето преди 1989 година, сме локализирали на територията на България потенциални такива обекти, които не са изследвани….Очаквайте интересни новини.

Поздрави на всички.

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This