Oпитностите извън тялото – посветено на Читателите, които питат ”как да имам ОИТ”

от | сеп. 28, 2017 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 5 коментари

Много често ми се задават въпроси в стил ”как да имам ОИТ”?  😃 Посвещавам тия думи именно на тези хора, които ми пишат. Знаете, че отдавна не съм писал, преди 2 дни си отворих мейла към блога и имах 3 такива писма… Другите не съм ги и чел даже, и не ми се занимава да ги чета.

Вече почти никога не отговарям, защото ми е писнало да обяснявам едно и също нещо, пък и не съм аз лично критерия за случването на така наречените ”ОИТ”. Не забравяйте, че това е просто терминче измислено от някой в даден период от времето, и заклещите ли се там в него, целите ли само него – до нищо няма да стигнете. Не може ей така човек да си заебе всекидневието, мислейки че е извън системата и готоо разбираш ли, ше ставам Буда 😃😃😃 Няма как да стане майна!!! Казвал съл ви, че именно в шибаното всекидневие са изпитанията, задачите, въпросите, отговорите и решенията, които ще ви доведат до една или друга развръзка във вашият живот. Дошли сте тука да сте хора все пак…

Цялостното случване при мен е било такова, каквото е било, само при мен. Със сигурност има повтарящи се елементи, но тези неща са индивидуални. Аз не мога да възприемам по същият начин като Мирчо Киров от Котел, а и той не може да възприема по същия начин като мен…ние сме различни. Това, което работи или е работило за мен, за вас може и да не работи. Имайте го много на предвид. Просто споделям опитът си в статиите си, защото това е за мен е една добра анти стрес терапия след напрегнатото ми ежедневие, а най-голямата грешка и най-големият затвор са това, някой да поиска да живее нечий друг път, няма как да стане, то е тъмна и задънена улица. Искам това да е приятелски монолог, просто споделям. Не приемайте нищо като фиксирано, нищо като последно, финално или като някакъв вид ”откровение”. Някои от нещата, които ще ви кажа може да са долу горе универсални, но и там границите са тънки. За това просто съпоставете с вашият собствен опит и ако нещо ви се стори използваемо – използвайте го във ваша полза и не забравяйте да го адаптирате по самите себе си. Реално какво аз плямпам няма никакво значение, разбирате ли?

Приятели, осъзнайте, че в много случаи просто опитите са почти на празно. Ок? Моите думи не трябва да ви спират, но нещата си имат ред в Пътя, и няма да станете генерали ако не сте били сержанти и полковници. Не всички инкарнации са еднакви, което е основно, главно и фундаментално в Едновременният Път на инкарниране – за това всички сме различни, за да има многообразие. А неговото време (на многообразието) е преброено – така че наслаждавайте се на максимум на това, което сте и имате в момента. Защо се мъчите? Много от вас просто страдат и избиват комплекси. Защо? Мерите се с другите? Искате да сте като някой? Искате да сте повече от някой? Супер незряло ако е така, и да – това също ви блокира. ОИТ е част от личният Път, а не сте ли себе си…Горко ви ако успеете. С това не искам да плаша никой, напротив, искам да се опитам да прокарам идеята, че ние при всички положения сме в Играта, има пропозит в това да се намираме във физическото. Или може би си мислите, че някой ви тикна тук ей така на сила? (Без да смятаме насилствените инкарнации, защото и те са факт, но при всички положения Виспият Аз контролира и този процес.) В дъното на всичко – ваш е бил изборът да играете Играта. Осъзнайте, че се намирате тук по своя воля.

Когато спите, а спането заема една огромна част от живота във физическият свят, вие сте извън тялото си, а когато сте вън от физическото вие при всички положения сте извън всичко телесно 🙂 По дяволите, вижте го от тази перспектива и спрете да страдате…В Играта сме, нещата се случват тук и сега, останалото са комплементи и инструменти към инкарнационните пътища на всяка отделна инкарнация. ОИТ не е в никакъв случай нищо висше или както там го приемат много хора, припадащи по мистерии, именно тези хора са опасни за себе си ако евентуално започнат да експериментират в тези полета. Те са най-лесните жертви. Там вън въобще не е ”братската вселена на разумът” както Лайтсайд ще се опитат да ви накарат да вярвате. Там вън е константна война за осъзнаване и съществуване и въобще не си мислете, че в ОИТ няма опастности, които да ви повлиаят физически. Напротив, има места, от които връщане във физическото няма. След такива моменти, мноооооого хора си правят грешни изводи за живота и смъртта. Някои откачат, други се самоубиват, трети стават още по-затворени в себе си…Да се затвориш в себе си е мега шибано…казвам ви го от опит. Искате да видите някои реални последици ли? Вижте ме мене, сринах си семейството и се наложи да го строя на ново с цената на СУПЕР много мъки, сълзи, и дяволски трудности…Е, успях, но защо трябваше да е така? Причината – едно грешно решение след ОИТ. Така, че мислете му готови ли сте да си ебете мамата сами и после да се наложи сами да се реконструирате…Никак не е лесно. Всекидневието е шибано, да, но там му е майката. Нагуалите ще ви кажат ”силен тонал – силен нагуал”, което не означава, че сте голямата работа, ако имате 10 ОИТ на ден, но в реалният живот сте бахти мишките… Разбирате ли? Тук сме да сме хора, пак ви го повтарям.

В никакъв случай ОИТ не е знак за напредналост на съзнанието или нещо подобно. Както ви казах в един друг материал – и едно магаре технически може да бъде научено да си използва енергийното тяло, ок? Но пак ще си бъде магаре 🙂 и никога няма да стане магаре мъдрец само защото има опитности извън тялото. Виждате защо нали? Енергийното тяло е в същност съвкупност от други тела съставляващи човешката аура или така нареченото ”енергийно тяло” с всичките му особености, Двойници, и тн. Те са просто друг вид транспортни средства за съзнанието. Несъзнателно вие ги използвате постоянно, дори и да не си давате сметка. Ето защо и магарето има достъп до някои от тях, и магарето технически може да има ОИТ 🙂 …. но си остава магаре. Така, че дори и откаченият ви комшия борещ се в неспиращите войни на рептилиите да има ОИТ – той няма да спре да е просто вашият изкукуригал комшия, само защото има ОИТ. Бъдете спокойни ок? Вие сте там, където трябва да сте, и нито крачка напред или назад.

Има МНОГО моменти на падения и възходи. Има моменти, в които човек започва да си задава още повече въпроси и се появава усещането на несигурност. Който ”велик майстор” ви каже, че абсолютно винаги човек може да се чувства сигурен – ви лъже като сливенски циганин… Няма такова нещо, всеки ъпгрейд на информацията се случва по подобен начин, има първоначален срив, и след това всичко си идва на място малко по малко. Почти нищо не е мигновенно. Тези моменти са много, и ще ви се наложи да се преразглеждате целите на ново. Това е най-нормалното и човешко нещо на света. Много хора спекулират с тия работи и биха се опитали да ви вкарат още повече несигурности стигнете ли до крив клон. От вашата воля зависи това с клона, ще слезете ли или ще продължите да се катерите.

Пример с религиозните хора или бившите религиозни хора. Вкарват се в различни изпитания те самите по собствена воля. Не успяват на цяло, получава се срив и се връщат обратно по старият познат път. Така е, и това е нормално. Хората не сме всичките еднакви. Преди ми бяха смешни, но сега ги разбирам, минал съм и аз от там преди време, но все пак успях да не се закотвя тотално обратно в религиите, просто ги използвах целево за да се пренастроя на ново. И това съм бил.

Изпитания в живота има абсолютно винаги! Винаги! Така е по дизайн, когато информацията се надгражда, по някога е лесно, по някога има нужда да се изтрие всичко до този момент и се получават сривове. Бъдете спокойни до колкото е възможно ако нещо такова ви се случи, изживейте го, не му се противете, защото противите ли се, вие се противите срещу вас самите, което е конфликт. Няма нужда от конфликти. Всичко, което знаете или си мислите, че знаете, може да бъде подложено на изпитание, зависи от вашето възприятие. Изпитанията не са сложени от ”бог” или нещо подобно. Самото ви съзнание ги генерира, за да си потвърди информацията, за да може след това да я ъплоудне или подобри версията на софтуера. Не винаги е възможно разбира се, зависи от програмиста.

В моментите, в които си мислим, че сме бахти царете пък стават най-големите гафове. Започваме да губим приятели, да имаме конфликти… В такива моменти спортувайте, уморено тяло – кротко съзнание. На мен спорта 2 пъти до сега ми е спасявал живота, и съвсем не го казвам метафорично. Примерно аз реших, че съм бахти факира, и започнах пак да пуша, за да си докажа, че мога пак да се справя с лекота с адикцията към никотина. Ами да ама не… Цигарите свеждат енергетиката до базова, и всеки път, когато почнете да пушите на ново – адикцията става по-силна. Още си бера гайлето и вече не се мисля за ебахти факира 😀

Много хора се забатачват тотално понеже си мислят, че да имаш ОИТ е нещо постоянно, и следователно с години се борят само за това, пропускайки ежедневието си…Има хора със семейства, деца, отговорности. Аз лично съм им ебал и ОИТ-тата, и т.н Имам син, семейство и отговорности и това е абсолютен приоритет. Всекидневието ми е напрегнато, но знам, че не винаги ще е такова, защото нищо не е вечно тука на тоя свят, всичко се променя Приятели.

Всичко това, всичко от живота има връзка с възприятията ви…Дали ще имате енергия за по-кмплексни възприятия в стил ОИТ, или тя ще ви достига само за базовото в живота – зависи от вас. Дори и да е второто, не се притеснявайте! Нищо не е вечно. Енергията пада, но в даден момент се възтановява, и възприятието има шанса отново да е по-комлексно. Радвайте се на живота, бъдете себе си, обичайте близките си хора, бъдете сурови с враговете си но им давайте шансове, и въобще живейте……….. Живейте!

Туй то.

До скоро.

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This