Материал производен на коментиране чрез мейли на други опитности с един приятел. Става въпрос за някои от дейностите на някои извънземни раси тук на Земята. Приятно четене.

Когато ви се роди дете в някоя от напредналите държави като Швейцария или Канада на пример, ще ви предложат опция да си направите депозит на стволови клетки. Тоест има голяма връзка с плацентата и кръвта от нея, която е меко казано – чудо използваемо в медицината. Прави се извлек и от там, защото тази кръв съдържа всичкият възможен имунитет за съществуването в пространството на тази Планета. Стойността и е в пъти по-голяма от тази на диамантите и бизнесът с плаценти (който в същност е бизнес с кръвта от тях) се изчислява в стотици милиарди годишно. Това е един от най-покритите бизнеси, една от истинските строго охранявани тайни. На места е възможно да се поиска извлек на стволови клетки и извелици от кръвта и самата плацента, които да се запзаят криогенно замразени за медицински приложения по-късно. Една приятелка се беше интересувала на скоро и ето – http://lu.cryo-save.com/en/order-now/order-now

Не е и космически скъпо, около 3000€ за над 25 години съхранение. Ок, това е супер. може да ви спаси живота след 20 години.

Много от вас знаят истина за плацентите, това което се случва с тях и кръвта им…

Добре, пробвайте да кажете на акушера или на което и да е здравно-санитарно лице да ви позволи да върнете кръвта вътре в детето и майката, което е въшебството спомагащо хем за 100% естественият имунитет на детето и същевтеменно за оздравяването на майката. Пробвайте да поискате това да се случи до като вие сте там и наблюдавате раждането на собственото си дете. Най-много да се обадят на охраната и да бъдете изгонени ако не разбирате от само едно ‘‘не‘‘. Те ползват протоколи на световната здравна организация, които не могат да бъдат прескочени, защото са законово подкрепени в целият западен и също така в целият останал псевдо западен свят. Не се и опитвайте, няма смисъл освен ако раждането не е в домашни условия и ако акушерът не ви е личен приятел. Този е единственият вариант. Това е създадено така за да е директен линк към ваксините. Да. Естественият имунитет се заменя с директна инжекция витамин Д. Заради силното обезкървяване лишавайки детето от тази кръв, която съставлява минимум 20% от цялата му кръв. Точно течността останала в плаценетата е бизнеса на тая мафия. За това защипват, викат ви да режете и сами да лишите детето си от хемоглобнинното чудо, а след това заменят с инжекции естественото развитие на нещата.

Но няма ключалка, която да заключи едно оперативно Съзнание. Светът е такъв какъвто е, а ние просто го експериментираме…

Кръвта се ползва по 2 основни направления, и сега някой ще се сети, че самите плаценти се използват дори в козметичната индустрия и парфюмерията, но къде заминава самата течност от тях? Никой не знае, коя е крайната спирка, и ако някой разбере за такива инсталации, моля обадете ми се. Те просто никога няма да седнат да говорят за това по която и да било медия.

Двете направления са следните:

1. Земният елит – консумирането на някои рефинирани варианти на тази кръв и останалите течности от плацентите е като да си увеличиш имунитета по 100. Не, че се става безсмъртен, не, прсто жизнените функции се възтановяват и подсилват. Може да се нарече дори, че организма се подмладява до определена степен след консумирането на определени продукти от тази кръв. Колко милиарда жени има на Планетата? Представете си само за миг мащабът на този бизнес. И всичко това централизирано не знайно къде…Или знайно, щото както ви казах, има неща които те не могат да контролират.

2. Бащиците на земният елит  звънземните контролиращи нашата Планета. Те разполагат и с технологии светлинни години напред от това, което повръщат от време на време на земните си лакеи. Използват тази кръв за синтез на критично важни за тях дроги, които имат хиляди приложения. Това са видове S-MA. От вещества поемани при бойни действия, до козметики, които за човека биха били като магия, и специални питиета достъпни за определени слоеве от техните общества, което тук бихме нарекли ‘‘колониален елит‘‘. Елит вътре в елита. Всичко се разпределя на порции и всеки взема своето в зависимост от йерархията.

Интересно би било да се спомене за едно от тези приложения. Когато тук идват посетители от други светове, и при това ако са хуманоиди, а то е нормата в нашата Галактика, им се дава течност произведена на базата на тази кръв със същата цел – имунитет. Чрез точно тази течност техните тела се приспособяват много по бързо към земните условия. Тази течност е ключова за съществата променящи формата си и тези като ‘‘космическите ни човешки братя‘‘, които са като нас, но не са от тази Планета. За тях е ключова консумацията на такава течност ако искат да изглеждат 100% тукашни, да са здрави и да не загинат безславно от грип. Бизнес за милиарди космо марки приятели.. просто голям бизнес…

Начи къв конспиратор ше съм ако не спомена сега рептилиите? 😀

Ок, ето, споменавам ги – и те са там. Но…не са само те. Най-светлите плеяйдянци, или представящи се за такива, и извисени духовни учители, консумират кръв, жлези и техните ензими и т,н от лаборатории, в които има човеци. Човеци? Да, десетки хиляди човеци поставени в летаргия чрез наркотици, включени към Мега Компютъра, който им генерира реалност….Матрицата, да. Това което се случва с тях – доене. Жени, които са постоянно бременни и генерират такава кръв директно към събирателни станции. Техните съзнания са поставени в конторлирана виртуална реалност.

Телата им се използват за доене. Казвам доене, защотото е именно такова. Всяка капсула е изцеждаща станция. Сега някой ще си помисли следното – ‘‘Е добре де, нали имат технологията да генерират всичките тези ензими, нали имат 3д генератори за материя и т.н, къв е тоя булшит, с който ни занимаваш?‘‘. Логичен въпрос. Ето го и отгворът – те НЕ контролират факторът дух и още по-малко факторът Висш Аз…Ако нещо може да се дирижира изкуствено, то е поставянето на съзнанието чрез контрол над енерийното тяло във виртуална реалност. И точно това им трябва. Спомнете си за технологията, която ви описах в предната статия за Сивите.

Приятели, те не могат да имитират технологично процесите, които задейства във физическто тяло една емоция…Ето защо имат нужда от цедящите капсули и вързаните за изкуствените генератори на реалност съзнания….Защото сами по себе си не могат да генерират любов, която да задейства определени физически процеси даващи определени качества на физическите вещетва, които те точат от телата. Разбирате ли? Не могат да генерират омраза и тялото да произведе определен хормон или жлеза да синтезира по опредлен начин ензим или пък всичките физически промени, които настъпват в кръвта и нейното качество, когато омразата е насочена към нещо определено. Ок? Надявам се схващате. Те имат технология, нямат истински контрол над духа и още по-малко над Висшият Аз, чиято екстензия е и нещото наречено ‘‘дух‘‘, което не е друго освен друг аватар над 3Д аватара. Междинна контролна станция, която сама по себе си (без истинският оператор в лицето на Висшият Аз) е перфектно манипулируема и може почти цялостно да се възпроизведе технологично, освен частите касаещи междуизмерната свръзка на самото Същество с това, което наричаме ‘‘дух‘‘. Духът, или душата, или както там му викате въобще не са никаква последна инстанция за ваше голямо успокоение.

Има разбира се и дойни станции за по-нисши категории вещества – клонирани тела. На тях им липсва критичният елемент – съзнание, което да ги анимира. Те са просто материя, възпроизведен затворен цикъл.

Извличането на клетки с цел те да бъдат запазени за ‚‘‘бъдещо приложение‘‘ ако се разболеете и т.н е ок. Истинската цел на тая маневра е друга. Криогенното замразяване на клетки, за да може след това ДНК информацията да бъде извлечена точно и в комбинация с извлеците от плацентата и кръвта – да се създаде нещо здраво и функциониращо. Което с медицинско ориложение е ок, и е решение за 90% от хората на тази Планета, които се самоопределят ексклузивно с тялото си. Това е подгответо за момента, когато ще кажат ´´Folks имаме технология директно генерираща вашата собствена материя, просто имаме нужда да ви сканираме ДНК структурите и с вашите болежки е свършено‘‘. End Game Jhonny!

Край на гладът, на войните, на еко катастрофите, на изчезването на видове (процес, който само показва, че Планетарният Дух ‚‘‘разкачва‘‘ малко по малко енергийните си връзки, защото и той като тези от нашият отбор завършва Играта. Това е все едно пренасочването на енергия и информация от всички Инкарнации към Финалната, но хората го възприемат като брутален процес и насилие – не, не е насилие, и ако не бяхте тялото си нямаше въобще да създава ужасТ у вас. Но нормално, и в това няма нищо лошо. Просто едни модели са различни от други. Ще имате тепърва възможност да живеете космическите си драми, трагедии, екшъни и комедии. Яко е, но омръзва…). Начало на физическото изобилие, златният век на вашите духовни майстори и учители, кръвопийците хахахаха исуаката, будката, мохамедката и т.н? Ако въобще бяха съществували бъдете сигурни, че и те щяха да са кръвопийци, използващи препарати създадени от детски тела подложени на зверски физически тормоз! Вашето богоподобно…дето иска децата близо до себе си. Ами много ясно! Бахти мандрата.

Nahuatl.

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This