Прогрес VS конформизъм, една различна перспектива

от | фев. 17, 2016 | Общи статии, Политически и други анализи | 1 коментар

Знаете за милионите човеци, които мандахерцайки се около вас, единственото което правят е да мрънконтят, като на всичкото отгоре именно тези са хората с най-големи претенции в живота. ”Искам да иам мноо париииии, курви, яхти, Moet и пури…..” 🙂  Мрънкалниците и множеството им под-видове. Не са само те разбира се…

…Прогрес VS конформизъм…

Както едното така и другото са секвенция от навързани модели, които се припокриват, поддържайки се едни други.

Генерални концепти
 
Както се подразбира, това са концепти затворени в модели и начини на възприятие. Нека го кажа малко по-простичко с един въпрос – Как възприема човек реалността? Нещата буквално се разделят оново на 2 основни групи, които сами по себе си са 2 основни вида съзнание. На инкарнационно ниво това разбира се са просто различни видове изживявания, които носят разнообразна информация и опитности в главната централа – Висшият Аз. Но нека не правим нещата прекалено мистериозно-езотерични 🙂 Всичко е простичко, тук, сега, и сме дошли да го живеем, нъл тъй? Ок…
Както конформизмът така и прогреса зависят от няколко основни неща, това има голяма връзка с написаното в статията за преодоляването на трудности, и така – всичко тук е магия. Особено когато човек поеме наистина по собственият си Път и осъзнае отговорността, която носи за всяко свое решение. И не става просто въпрос да си кажеш ментално ”леле бате, бахти и отговорният станах”, и да гледаш на всичко като на неща, към които да се отнасяш (псевдо)отговорно. Именно от там минават пътечките на Полярностите, най-вече на Светлите, аххх тези ”миролюбиви” диктаторчета 🙂 Нещата в будистки стил ”не тъпчи мравките, не яж месо” и т.н са чиста проба това.  Да – всичко е въпрос на решения, решителност…приключенски дух изразен в действие, или конформизъм… 🙂 Вие кое избирате за себе си?

Моделът зад конформизмът е амалгама между това да не правиш нарочно нищо като същевременно се оправдаваш с тъпотии като сигурност, която у тия хора просто липсва щото тва е вътрешно състояние, или пък с това, че ”изчкакваш момента”. Което си е друг сорт на същото, или пък да се закачиш за някоя идеологийка? Що пък да не? 😀 Я религиика, я някоя псевдо религийка като нагуализма или шаманизма и т.н В дъното на модела на конформизма стои разбира се аналогът му в Съзнанието – заседналост. Тя е много типична за новаците в Играта, които в повечето случаи са от отбора на Последователните. Освен това именно техните модели за всичко са заложени в дъното на човешката генетика, а истинското предизвикателство на Играта е това да бъде победено. Дух VS тяло. Всеки е бил конформист, то си е и платформа за израстване като всичко останало, просто за голяма част от човечеството се превръща в най-голямата задънена улица. Несигурните в собственото си същество хора разсъждават и се държат като все едно ще живеят 300 години, и за тях значенито на ”живот” се изразява в билогическото, тоест още едно пре-потвърждение на идентификацията с тялото. В такива Инкарнации Духът е като в кола с автопилот, като същевременно той (Духът няма пол) е и като програмист, който се опитва да прокара собствен софтуер в основната система, с която е програмирано всяко едно човешко тяло. Аналитичният мозък и самата генетика са най-голямото препядствие, именно там е предизвикателството, което приехме идвайки тук.

Сигурността в началото винаги липсва, това е така by deafult. Хората се чувстват несигурни просто изначално, именно заради целият ДНК програминг на телата. Духът с инкарнационното време успява първо частично да прокара ”вирусчета” в основните сиситеми, които на ниво човешки живот може да се изразят в неща като ”изведнъж да напуснеш исляма и изтърпявайки всичката семейна помия да успееш да си себе си”, или да се провалиш опитвайки се. Обикновенно това не се случва само в 1 Инкарнация. Помнете, че вие не сте само 1 отделна личност, освен до като сте хора в съзнателното 3Д, а понятието ”Дух” е още по-мултиизмерно. Висшият Аз има хиляди базови Инкарнации, които както съм ви споменавал служат за експериментиране на дадени идеи за него самият. Всеки Висш Аз, идвайки тук, експериментира идеи за себе си. В това се изразява целият смисъл да приемеш предизвикателството на една Игра като тази тук. Тук проектираме идеи за нас самите и изиграваме съответните роли за да успеем да експериментираме всяка една такава лична проекция. Именно това са Инкарнациите – въплащения на различни идеи на Висшият Аз поставени в правилата на Играта било то в Последователен или Едновременен mode.

Но нека да се върнем към конформизЪма и вампиризЪма.

Хората конформисти най-често просто не могат сами…като много от тях привидно изглеждат именно обратното. Най-честата им маска е тази на сериозни хора, и дори те самите си вярват. Ако започнете да ги анализирате обаче, съвсем скоро ще установите, че е точно обратното – те компенсират вътрешната несигурност и страховете с твърдите маски от вън. Както жените, така и мъжете. Няма смисъл да ви обяснявам повече за маските, въпрос на проста психология е, и в това няма никаква мистерия нито езотерика.

 

Обществото

Социумът е проекция на човешкото подсъзнателно, което пък е строго пред-програмирано от извънземните създали расата. Сетете се, че тяхната цел е вид ”продукт”, за който съм ви писал в предни статии. Влизането ни в Играта не е по друг мотив, освен това, че тук е различно гледано от ъгълът на възможността за Едновременно инкарниране…За Висшите Аз успели да еволюират до там, че да се откъснат от гроздовете на първоначалните Последователни струпвания, това е последното ниво от Играта. Да проектираш хиляди идеи за себе си, в Инкарнации с различни животи и т.н, едновременно! 🙂 Яката работа…освен това именно поради структурата на самата Игра и изкуствените пречки + нужната еволюция, няма как да се излезе от тук без да се премине през Едновременният mode. Кажете го на възнесените си учители ок? Да духат его супата и да станат десетки хиляди чиляци едновременно, да ги видим как ще си поддържат концептчетата за кармата, миналите животи и прочие езотеричен Последователен шит 🙂 хахаха

Та обществото никога няма да ви остави да бъдете себе си. То е мега генератор за конформизъм, то е основната поддържка на ”продуктът”, който извънземните наглеждат и доразвиват. Както всичко обаче, именно от тук се тръгва по пътя към себе си, и не за друго ами щото просто се раждаме в обществото… 🙂 не че нещо много мистериозно се случва. Раждаме се и почва наливането с фунията на концепти, идеи, визии, принципи и т.н базирани на основният програминг. За овчемасието няма проблем. Висшите Аз използват базовите си Инкарнации за да преминат основно през идеите за контрол, които са сигурно милиони версии. Сами се сещайте, че всичко тук е контрол, в което аз лично не виждам никакъв конфликт и именно това ми позволява да съм оперативен, щото знам изначално за кво иде реч. Търсенето на конфликти в стил ”рептилиите са виновни и ни управляват!!!” е чиста проба на същото, за което ви говоря, да не говорим за масоните и илюминатите както вие ги наричате. Масонството пък е една от най-яките платформи извън основният програминг, и през него съм минал. За същества като мен, рептилиите може да послужат като платформа за добиване на различен вид опитности. Бил съм част от техните раси в продължение на милиарди линейни години и нямам никакъв конфликт с това. Единствено ми беше до скоро странно, защо пазя памет за тези еони, въпрос който си изясних и вече не изпадам в конфликти там. Идеите за ”ама те ни правят така а ние си седим и си кибичим…..” ама не знам си кво кралицата на Орион, ама Сириус и прочие самосъжаления и маталитет на жертви……..Тук сме именно за да експериментираме това аркадашлер – концептите за контрол и в процеса да победим Играта… Това тряба да ви носи спокойствие и сили а не конфликти. Цялата информация за извънземната империя, от която сме част е повече от ценна – но не засядайте само там!

Ако сте истински духовни, а не просто аналитични мозъци и ДНК в торба кокали и мясо, вие просто вътрешно ще знаете, че истинските ви Същности нямат лимит…и са дошли тук именно да експериментират нещото ”лимит” под тези му форми, които предлага Играта в нашата Галактика. Тъй, че спокич докич, ок?

Всичките световни нещастия са част от тези процеси, и вече мисля сте способни сами да отсеете къде точно са игричките на Полярностите. Не им бягайте бе! Използвайте ги за собственият си интерес. Аз примерно мога да съм адският дарк и адският лайт едновременно и по избор. Това са инструменти! Не ги хвърляйте на боклука….

Оперативността на едно Съзнание е базирана на това, колко гъвкаво е то, и какъв му е капацитета да прескача от концепт в концепт като именно концептите му служат като инструменти в личните цели. 

Много хора ме нарекоха ”арогантен” и къде съм тръгнал с този ми еогизъм 😀 и че егото ми било до небесата!!! ХАХАХАХАХААХ Ми без его не можеш да си човек ве аранкоулу! Нали егото е АДСКИЯТ инструмент? Аз кво да направя като вие още дъвчете сух хляб? Аз ям от манджата, и въобще… кво да ви кажа, ай ше ви покажа къде да одите.

Прогресистите

Всички прогресисти са бивши конформисти. Всички до един. И най-големите мъдреци са били простаци преди да помъдреят, и най-великите генерали са били прости войници от масата.

Кой обаче е факторът, който позволява това да се случи? Ще ви разкажа една кратка история:

През инкарнационният опит, и като казвам това имам в предвид целият инкарнационен опит, който не е по никакъв начин вързан за линейното време-пространство, Висшият Аз един вид дирижира цялата между инкарнационна комуникация. Висшият Аз не е никакъв ”бог” а е централа. Ок? Разглеждайте го именно като централа, която процесира мега информация, не изпадайте в мистика, няма нищо мистично, бъдете практични за да сте оперативни. С пускането на различни енргийни стриймове към Инкарнациите, без значение в коя време-пространствена линия се намират те, В.А дирижира комуникацията. Тоест 124 базови Инкарнации могат да доставят нужната информация

(Разбирайте интуиция преди всичко, защото в тези неща няма капка тяло, тялото и неговият програминг правят следното – разбъркват комуникациите, един вид ги разсейват и им променят фреквенциите. Тялото играе ролята на транзистор с пред програмирани радио станции. В това се състои предизивикателството, защото в Едновременен mode Инкарнациите нямат памет за това, какво са. Една изключително мъничка като процент част от тях, да речем 0,2% имат капацитета да регенерират, препращат, дооформят и да рекопилират информация от между инкарнационната комуникация)

за само 1 от малко по-напредналите за да може въпросната личност да речем да победи религиозните концепти и да изпадне в състоянието да ”не знаеш какво става и що си празен, вече не ти е интересна религията, не търсиш защита в никой авторитет, спираш да отдаваш голяма част от силата си и т.н”, което реално е адски полезно за самата Инкарнация, защото се явява първа стъпка към осъзнаването на това, че в същност нас ни пълнят с неща, които не са наши… 🙂 Разбирате ли? Това е пътя на прогреса и вървенето към себе си. Въпреки това явлението в един живот на една човешка личност е кофти, щото това първоначално са конфликти, вътрешни пречупвания, конфликти на ниво социум там семейство, общи концепти, самота щото много хора просто остават сами като кучета…Знам за кво ви говоря драги приятели…със сигурност някои от вас също се припознават.

Та факторът, който позволява прогреса са именно пробивите на Духът в софтуера на ДНК, вирусчетата… 🙂 Това са странните вътрешни импулси, за които също ви говорих в един преден материал.

От този момент нататък конформистът се превръща в прогресист на всяко ниво. Всичко е мултиизмерно, човек с вътрешни страхове от непознатото няма как да бъде успешен директор на фирма. Разбирате ли? Всичко е навързано.

И сега наистина на кратко пак от личният ми опит:

Когато вземеш нещата в свои ръце – всичко се променя. Първата бариера е да успееш да го направиш. Ше ви дам няколко земеделски агро примери. Що да бачкам за някой, след като мога да се напъна да създам собствен бизнес базирайки се на нещата, които знам да правя а правя за други? Що да не градя за себе си? Нали ламтя за свобода, просперитет, и по-добър човешки живот? Ако се оставя на течението някой друг да осигури тая фалшива сигурност – цял живот ще ми се наложи да съм конформист и да вземем заплатка. Ок, яка заплатка, но гъза ми ше е вързан за нещо, което не съм аз самият. Разбирате ли?

Минавайки първата бариера идват отговорностите. Те са втората бариера. Пътяъ към прогреса е постепенен и поетапен, ако бързате никога няма да успеете. Проумейте го, на мен ми беше трудно да го проумея но се научих с ядене на лайна…Гарантирам ви, че преди всяка малка победа има нещо като ”проба”, винаги се появява вид трудност, ок? Мен примерно я ше ми се счупи буса, я някой клиент ше откаже обект в последният момент а аз вече съм изхарчил парите… все неща, които ем имат капацитета да ви направят по силни и оперативни, ем са способни да ви нахакат у на кучето гъза. ОК? Никога не се плашете от тези първоначални трудности. Много готини опитности са, много са, но след време ше ви стане хоби, просто ше се кефите на себе си и егото ви ше си прави по 12 чекии на ден 🙂 В това няма лошо, нарича се самоувереност и ето ви доказателство, че без его ще сте си просто овце и кози, а за да бъдете оперативни трябва да сте вълци, тигри и орли. Овчемасието да си пасе тревата и да се оставя да бъде водено от чужди концепти. Ще си дадете сметка, че егото ви е много важно за вас, и именно там ще започнете да се учите да го използвате волево. И то ще си стане основният ви инструмент. Контролираното и осъзнато его е гарант за успех на всяко ниво, след време ще започнете да осъзнавате себе си във всяка ваша част по оделно, и ще изчезнат конфликтите във въпроси като ”ама да му вдигна ли цената на горкия човечец?”, или ”що пък да не се възползвам от ситуацията си за собствена облага”. Лайт сайд отново ще ме изпонаповръщат, ама дреме ми на курот 🙂

За преодоляването на трудностите вече ви говорих, анализирайте пак статията, съпоставете я в личният си живот и ако усещате, че информацията е валидна за вас – използвайте я.

Стигането до себе си минава през осъзнаването на себе си… Мултиизмерен сам по себе си концепт.

Конформистът не може сам, това е неговата опитност, и за това е вампир. Манталитет жертва-агресор на 1000%. Той винаги има нужда от груа, или от ограда, или от маска, зад която да застане. Прогресистът е сам воин, което също разграничава едното съзнание от другото. Той може да е част от група волево, но гради себе си сам, което е препратка към истинската същност на един Едновременен – строгата индивидуалност и идеята за това, че еволюцията в най-чистата си форма е индивидуален процес. Такива Инкарнации са рядкост, а когато се окаже, че съжителстват – имайте търпение, защото конформистите са изкусни манипулатори.

Просто бъдете себе си, всичко е поле за изява, всеки концепт е инструмент.

Дерзайте !!!!!

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This