WikiLeaks за България, и други далавери

от | юни 15, 2019 | Общи статии, Политически и други анализи | 0 коментари

Съвсем кратка статия…
Явява се нещо като продължение, на материалът за Билдерберг 2019:
Уики Лийкс е едно много контроверзно място…Има много мнения по темата за тях, и Джулиан Асандж. Искам, понеже много хора ме питат, защото пуснах в социалните мрежи пост, който казваше нещо в стил ”А вие знаете ли, че в Уики Лийкс има над 500 страници за България?”…И не само това, ключова дума ”bulgarian mafia”, ви дава достъп до около 1000 други страници, които по един, или друг начин, съдържат информация за българската мафия, която е един огромен картел. Този същият Октопод, който е хванал във вече смъртоносна хватка, държавата на българите, която се предполага, че е наша…. Но не е, от самото Освобождение, България никога не е била на българите. До кога така?
Колкото и различни гледни точки да има, относно Wiki Leaks, и дори моето мнение за Асандж да не е особено позитивно, всичките тия информационни войни, съдържат линкове към информация, която е реална, проверима, и т.н  За жалост, у нас, в България, хората са свикнали някой друг да им сервира да папат, което е още едно потвърдение за изключителният робски, комунистически манталитет. Не са виновни турцие, и ”робството”, защото при комунизма са се сменили поне 5 поколения, със съвсем друг mind control, чиито сървъри се намират в мАсква. Човек си дава сметка веднага, колко истински, колко български, и колко ”независими” са всички големи медии в България. Не е тайна, и аз нямам намерение да ви образовам, по казуса с това, че третата световна война е първо информационна. Медиите са основните елементи, които сеят масов brain wash. Говоря ви за големите медии, и ако почнете да разследвате българските – нито една не е българска. Дори официалните собственици на някои от тях да са с български паспорти, те са просто поставени лица, на истинските интереси. Така е и с цялата държава, България реално не съществува мили Сънардоници, това е една фискална единица в балансите на чужди, олигархични корпорации, част от пирамидата, която командва, до този момент, целият ”цивилизован свят”.
Забравете, че в Българя има истински големи медии. Няма такъв филм, и още веднъж – свалете си розовите очила, и спрете да вярвате в това, че някоя политическа партия, от актуалните, ще дойде и ще ви спаси. Престанете да чакате нещо външно да ви спаси, а осъзнайте истинската схема на спасението. А тя е адски проста, давам ви лесен, селско стопански, народен пример:
Ако България е едно ТКЗС, с 5-ма управители, и всички други са работници, които биват задържани на работа с едната заплаха от ”репресии”, какво е реалното съотношение на силите, ако управницие са само 5? И в днешната държава е така, не сте ли се замисляли, че 10%, които реално са 2% или максимум 3%, командват целият народ, определят вашата съдба, мандръсат ви душманската, а вие седите и търпите, жалки мазохисти такива? Не сте ли се замисляли, колко сте много, колко сте сили, и че реално от вас зависи, и никой не може да ви заплашва с нищо, ако сте обединени? Почвам да се ядосвам, защото ми е писнало да гледам, как овчесъзнанието съсипва цял един народ. Българският народ ще изчезне уважаеми мои Читатели, драги ми Съселяни, не се ли събудите веднага, България ще умре.
В какво се състои това ”събуждане”? Балканският манталитет като цяло, би определил директно, едно такова ”събуждане”, като ”кървава революция”, защото балканският човек само от това разбира. После се смейте на французите, че са толерантни към джендърите, ок, има и такива, но Франция е измислила съвременната демокрация, френският народ има 200 годишна традиция в самоуправлението, до колкото това е възможно. Както сами си давате сметка, нерде Ямбол, нерде Стамбул. Критикувате Туция, но дори с Ердоган – Турция е 200 пъти по-демократична от България, и социалната и политика у нас е недостижима в близките 20-30 години. Така стоят нещата в шибаната реалност. Истинската стратегия е много проста, и се базира чисто и просто на това, човек да бъде максимално отговорен към личната си среда. Не става въпрос за това, да поемате отговорност към целият социум, с поемането на лична отговорнос, вас самите, и личната ви среда, вие го правите и част от колективното…Разбирате ли? Не става въпрос и за избори… Избори у нас няма. У нас се правят по 4 автомобила близнаци, на тези белите бусове, които събират изборните урни, и всичко заминава в едни складове в София, където се унищожава, и до там. Те сами се избират и се преизбират. Освен това, минават едни длъжностни лица на проверка на секциите, и ако сте били част от изборна секция, ще забележите, че се слагат едни flash USB устройства в компютрите. Всичко това се движи от софтуер, който не е собственост на народа, а на политическите картели. Те сами си се избират, вие само си мислите, че у нас има демокрация и избори…. На отговорни позиции, не се слагат експерти, не се слагат истински специалисти, слагат се путьовци, нехранимайковци, мутри, и хора с повече от съмнителен опит, които мълчат, слушкат, изпълняват, разтварят бузки, мандръсат ги редовно, и си получват заплащето. Дребнавостта на бедният българин, ще ви убие в крайна сметка. Масово, от най-ниското, до най-високото ниво в държавата, нещата са така – реалните специалисти се подтискат, за сметка на поставените лица. Започнете да проверявате ако не ми вярвате, в Бългатия е пълно с министри без висше образование, и купени дипломи. Аз лично мога да стана кмет на голям град, или дори министър, ако си платя поста, и подпиша документ за конфиденциалност, под заплаха от убийство, ако се разприказвам. Постът кмет на Бургас, струва 350 000 евро, но веднага си стискаме ръцете и на 280К…. Гарантирам ви го, а вие ако искате ми вярвайте. България е един шибан картел, драги ми Съселяни.
Медиите у нас обаче, просто не отразяват това, тяхна задача е вие да сте постоянно болни емоционално, да сте слаби, и да вярвате, че нищо не зависи от вас. За това има ”медийни звезди”, които сваряват мозъците на децата ви, подменяйки истинските социални примери за подръжание, с фалшиви, които са насочени от трета чакра надолу. Аз съм българче обичам, боба, леба и да еба да го еба, и това е! Адски проста е стратегията, по която се управлява България. Мислите ли, че след толкова милиарди евро наляти в тази малка република, каквато е нашата страна, не би трябвало да има видими промени, ако не се източваха всички евро средства? Познавам хора и по европейските институции, и ви гарантирам, че България не свети в този момент, просто защото у нас се краде масово. От общинските съветници, до самият връх на управлението – всичко живо краде, за сметка на бедният народ, който седи и търпи. Всичко живо прави някакви схеми, и за да прогресираш поне малко у нас, просто ти се налага да правиш схеми, и да си плащаш ”еди си къде” най-малкото….
Вие много добре познавате реалността там. Няма какво да ви обяснявам аз….
Уики Лийкс има общо над 2000 страници с линкове с ключови думи ”bulgaria”, ”bulgarian mafia”, и ред други. Хора, четете, информирайте се, и сами отсявайте това, което за вас е истината. Каквото и да отсеете, всички ние виждаме как България бива обезкървявана всеки ден, и как от 29 години насам – съществува вече не толкова скрит геноцид над българският народ. Споделяйте масово информациите, които са ви лесни, защото свободата в медийното пространство, и социалните мрежи е под сериозен въпрос. Използвайте момента, и споделяйте масово, навсякъде, до където имате достъп. Информацията от тоя сайт е изключително пикантна…В повечето западни държави, това е всекидневна тема, и там масс медията е на друго ниво, защото хората са много по-съзнантелни от българина, ако не ми вярвате, вижте Шевейцария или Франция, и после погледнете у София какво става. Българина е смазан емоционално, и вече в нищо не вярва, и просто чака смъртта си в концлагера на собствената си държава. Срамота…
Не бъдете овце мамка му! Образовайте малко по малко хората около вас….колкото и да не разбират, колкото и да гледат бТв, колкото и да се влиаят от вестниците и жълтата преса, има тенденция към пробуждане, изтървем ли я – България ще загине, няма да е същата.
У нас се опитват да убият човекът зад сайта на БиволЪ – единствената истинска медия у нас, или една от тези истински медии, които се броят на пръсти. Другите просто се страхуват, или са нечия собственост, с определени интереси в държавният пай, и масовото миене на мозъци. Отправих призив, на който светкавично, буквално за няколко часа се отзоваха стотици хора, за което ви благодаря лично! Трябва да защитаваме Смелите, няма друг вариант, дори да не се познаваме, дори да нямаме нищо общо едни с други. Трябва да подкрепяме всеки, който се изправя срещу Октопода. Вярвайте, но проверявайте!
Бъдете силни, вие се намирате в ценъра на битката за България… Аз се въвличам лично само на моменти, така се опитвам да спомогна, макар и с малко. Правете го и вие, всеки според възможностите, всеки според това, на което е готов.
За завършък, искам да ви кажа какво е личното ми мнение за Джулиан Асандж, и няколко друи неща:
Мисля, че Адандж е двоен, троен, и четворен агент. Реално битката не е само за България, тя за контрола над цялата Планета, за цялата планетарна икономика, и за контролът над населението на цялата Земя. Там е само долната част на ”върха”. Фракциите зад Асандж, в началото си са били част от световният задкулисен Кабал. В момента са си собствена фракция, и целят масов disclosure, имайки гръб от части на Федерацията. Бивши части на Кабалът, имат огромен интерес, Човечеството да научи за технологичният напредък, и за извънземният живот. В техен, и в наш интерес е, да се разсекретят масово нови технологии, котио да доведат до нов вид строй. То така или иначе ще се случи, защото тия процеси са необратими. Хора като Асандж са нужни, защото информацията идваща от тях е истинска. Не за друго, а защото в идеята са повярвали хиляди white hat хакери, които се трудят безплатно, за да има Wiki Leaks, това са хора, които нямат никаква директна връзка с Тайното Правителство, и други подобни. Адандж е просто инструмент, и главно лице, което на мен ми показва, че той е Агент. До преди година и половина, беше абсолютно невъзможно голяма медия да говори за НЛО, или извънземни. От няколко дълги месеца насам обаче, Пентагонът не спира да говори за НЛО, и за вече не-толкова секретни програми за следене на неидентифицирани заплахи във въздушното пространство на САЩ, като ясно показаха дори видео материали от преследване на НЛО, извършено от пилоти на американските, и на натовските ВВС. Това беше излъчено от медиите на всичките 6-7 американски медийни гиганта, които са собственици на 95% от медиите в САЩ, и на още толкова в Европа, Латинска Америка и Азия. FOX, CNN, HBO, всичките те излъчиха въпросните материали. Все ще се намери някой многознайко, да ме попита ”и що не дадеш линкове бе ало?”…. Така, аз искам ВИЕ да се научите да търсите сами, аз не съм човекът, който цели да ви бърка в мозъците, и да ви сипва на готово, ок пичове!!?? Аз не ви принуждавам, аз ви карам да бъдете критични, и да се научите да търсите сами, за да няма нужда такива като мене, да ви разправят по какъв начин стоят нещата в the fucking reality. Разбирате ли?
Малко след новнитите на Пентагона, се започна с документалните филми с участието на актуални водещи постове във въоражените сили на САЩ, на НАТО като цяло, и на ЕС. Лех Валеса, бившият велик полски Лидер, човек с нобелова награда за мир, води конференции по цяла Европа, и говори открито за извънземните бе хора! Колко медии в България го показаха??? Какъв по дяволите е техният план за вас???
Taка е с всичко….Предстои смяна на цялата световна парадигма мили ми Читатели 🙂 Всичко ще се промени за отрицателно време. Още с встъпването си в длъжност, американският Президент Д. Тръмп нареди на американският патентен Офис, да свали щампа top secret, от хиляди, секретни до сега патенти, свързани с технология, и медицински открития….Защо мислите се случва това? Ей така, понеже Тръмп е пич ли? Съвсем не.
После започна масово пускане на информация за нови археологически открития. Оня ден са намерили ”възможни останки от цивилизация на над 10 000 години по бреговете на Серверно Море”. Пак ли е случайно, мислите че не знаят за това от 60 години насам ли? Източните брегове на Антарктида, които малко по малко остават без лед, за сметка на западните, няма как да бъдат скрити! А там има останки от цивлизации на над 500 000 години мойте хора…Всичко това в крайна сметка ще го навържат, и един ден ще се събудим в нов свят.
А промените в икономиката? 🙂 Мога да седя и да изброявам 2 дни без да престана, и все пак моята цел е да ви накарам да се замислите, и сами да започнете да търсите. Защото в противен случай, бих бил някой, зад който стои някой, а аз съм си аз, баце ви Nahuatl – окултистът приключенец, един от Дръзналите.
Бъдете здрави, критични, и имайте лична оценка за всичко!
Поздрави, и не забравяйте да споделяте по социалните мрежи.
Сори за правописните грешки, нямам време за редакция, дори релано нямам почти никакво време да пиша, и в место да си правя кефа, си използвам малкото свободно време да седна пред компа, и да отворя контрол панела на блога. На български език, образованието ми е до 8ми клас, и така 🙂 Не се срамувам от себе си ни най-малко!
——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This