Драги Читатели, здравейте.

Спомняте ли си, че преди не-много време се появиха кадри от сателитите, които наблюдават слънцето, SOHO май беше предвестника на новината, че в голяма близост до нашата Звезда има една ОГРОМНА сфера, която по странен начин буквално изсмуква плазма от самото Слънце. Случи се за втори път, и сега на всичкото отгоре има някакъв колосален куб вътре в Слънцето! Та май моята теория, че Звездата ни не е ”чак толкова гореща”, а е енергиен вход/изход от, и към нашата Слънчева Система, може би ще се окаже правилна. Информация за това имате в една от първите части на серията ”Извънземни Перспективи”. Оставям ви линк към въпросната статия, за да може сами да си направите изводи. Явлението само по себе си е много интересно, и е свързано с големи изригвания на коронарна маса от Звездата, след което на нашата Планета се случват странни, мини катаклизми. Знам за всичко това, защото мой добър приятел следи тези феномени от години, разполага с модерна апаратура последна дума на техниката, и прави страхотни анализи и обзори на всичко, което се случва със Слънцето. Става въпрос за един от най-големите канали на испански език в Youtube – Verdad Oculta. Това са наши хора, може да им имате доверие, тези от вас, които говорите испански език, знам че много хора от Испания ме четат. Saludos paisanos!

С Начо постоянно обменяме информация и сме в непрекъснат контакт от години, когато бях участвал в негово предаване свързано с разкриване на информация за Remote Viewing, и направихме серия интервюта в канала. Участвам лично в разпространяването на информация относно метода Remote Viewing и в испаноамериканският свят, и скоро ще направя България известна в Латинска Америка и Щатите именно по тази тематика. Нека се върнем на темата:

Както казахме, сателитите за постоянно слънчево наблюдение откриха отново огромна сфера, която пак се е появила близо до Слънцето. Изображенията този път са получени с услугата helioviewer.org. Това не се случва за първи път; този мистериозен, удивителен, астрономически феномен вече беше видян преди много години и се завърна отново. Някои хора предполагат, че тази странна сфера би поглъщала енергия от Слънцето, както и личи от кадрите, и поради тази причина се предполагаше, че това ще бъде гигантски кораб. Дори се казва, че този колосален обект би бил невидим, но осветената от слънцето плазма свети около него, разкривайки местоположението му, и именно така е разкрит той. Но не е само сферата! Има и един огромен куб, който пак се появил точно там. Връщането на тази наистина гигантска аномалия, която може да абсорбира плазма, докато е в близост до Слънцето, отново извежда възможността в това да са замесени високоразвити извънземни Цивилизации.

Първата поява (видео кадри):

Първият път, когато такава сфера беше открита през 2012 г., след което видеото обиколи света, включително страниците на големи научни списания. Можете да видите видеото по-долу:

Второ появяване:

Oгромната сфера се завърна, позволявайки да бъде видяна близо до Слънцето през 2021 г. Този път отново беше заснета от службите на НАСА. Можете да видите видеото по-долу:

Най-новото появяване:

Нова тъмна сфера близо до Слънцето ще видите на снимките на LASCO C2 от последните няколко месеца. Обектът се вижда само за няколко минути, но очевидно е сфера и се вижда на две различни места близо до Слънцето за период от четири дни. Аномалията е открита от Брус Фентън, потребител на Twitter:

Земната наука, поне официалната, още не е дорасла за да даде пълен отговор на въпроса ”какво е реално Слънцето”, и от какво са изградени наистина Звездите. Освен това дори не сме сигурни, че живеем в реалния свят, а не в симулация, че Слънцето всъщност е звезда, а не изкуствено осветително устройство, висящо в орбита. По мое виждане, то е портал, междуизмерен вход/изход, имал съм такива ОИТ, познавам и някой тайни свързани с предизвикване на точно такъв сорт опитности в изменено състояние на Съзнанието, но те са прекалено опасни за да ги разкрия пред масова публика, за това няма да го направя. Слънцето е портал, това е то, а нещото, което ние възприемаме като ”гореща плазма”, не е съвсем такова каквото ни го представят официалните среди… Със сигурност обаче виждаме някои сериозни промени в Слънчевата система. Когато тези аномалии се случат, Звездата ни прави адските изригвания на коронарна маса, а следващ катаклизъм от планетарен тип беше видян и в Remote Viewing сесиите от преди десетина година, има цяла теория за това, наречена The Killshot. Знаете ли, че само преди дни, слънчева буря буквално без малко да унищожи Меркурий? Това връща в битката “вечните” въпроси: Слънцето портал ли е? Това огромни кораби ли са, които поглъщат енергия от Слънцето?

Има още една теория за тези сфери, а те един вид потвърждават и другата теза, че в нашата Слънчева Система има планетарни тела от друг тип, които официалната наука или не познава, или не иска да обясни, защото тези планетарни тела са изкуствени, а не от естествен тип. Ето защо и не вярвам на 100% в астрологията, и тя е осакатена, в нашата Система има поне 3 планетарни тела, които не се споменават от официалната наука, и за това има причина…..

Изводите оставям на вас драги Читатели.

Поздрави на всички. Споделяйте статиите, които са ви интересни в социалните мрежи.

Nahuatl

 

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

 

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This