Парализата на съня – кой ни посещава нощем, и какво можем да направим, според курсът ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”

от | фев. 11, 2021 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 0 коментари

 

Здравейте драги Читатели.

Попитахте ме вече няколко пъти един и същ въпрос, и както винаги правя, след няколко запитвания по една и съща тема, отговарям. Става въпрос за моментите с парализата на съня, и усещането, и не само усещането, че ”някой ви наблюдава”, дори и ”изсмуква”, до като това се случва… Част от тематиката на курсът ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, застъпва този казус, но нека ви кажа някои неща извън курсовете, за всички.

Toзи материал, има много общо със статията за Архонтите.

Ако погледнем официалните данни за парализата на съня, ще срещнем чиста, суха, човешка наука, базирана на био химия. Това може да ви се случи, при момента на заспиването, или точно преди да се събудите, и ще бъдете 100% съзнателни за това, което ви се случва, това е според официалната наука. Безобидно е, защото респираторните мускули са извън опасност, тоест никой не може да умре от това. Изследванията показват, че хората преминал през парализа на съня, чуват, и усещат всичко, но не могат да се движат, нито да говорят, средно за между минута, и 3 минути, в зависимост от човека. Много подобни на това, са някои от симптомите на първите опитности извън тялото….Дори според официалната наука, всички преминали през тази опитност, докладват ”усещане за присъствие, и че някой ги наблюдава”, дори усещането се докладва като ”няколко присъствия, които видимо застрашават човека”, и сънуващият, изпитва много силно желание, дори параноично, да се събуди, и да се раздвижи. Сифурен съм, че много от вас са имали такива епизоди, поне веднъж, и след малко ще ви кажа някои интересни неща. Много психиатри свързват това усещане с дизонанс базиран на неврологична основа, свързан с движенията и възприятието за пространство. Други психиятри обаче, като световно известният Джон Мак, насочват тези явления към графа ”отвличания от извънземни”.

В средновековието, това състояние е било свързано с посещения на ”демони”, като един от основните митове за това, и то в централна и източна Европа, е митът за ”Нокницата”, или ”Нощницата”, ако трябва да говорим на български. Нея я описват като същество от женски пол, или хората експериментирали я, имат усещането за това, което нощем издебва хората, стъпва им на гърдите, хваща ги за врата, и започва да им изсмуква енергията. Класическа схема на астралните същества, и някои мултиизмерни извънземни, като някои фракции Сиви например. Сетете се за старите материали, които съм писал по тази тематика, отново лични опитности. Именно на базата на личен опит, искам да ви поговоря малко и по тази тема, защото има връзка. Астралните същества, наистина вършат такива неща, и то постоянно, с почти всички, но малко от вас си го спомнят…… На курсовете се учим какво да правим при интеракция с тях, но ще ви отпусна малко free info 🙂

Вашите Съзнания, и по точно, онези им части, които се идентифицират като ”човешки”, които са същите тези свързани с будната, съзнателна човешка част, са абсолютно прозрачни за повечето астрални същества. А те определено не са само фауна 🙂 Много от тях са изключително интелигентни, други дори са били хора, преди да се преместят за винаги в астрала, и да останат заклещени там, или по свое желание са продължили да бъдат ”вампири” за живите, защото са разбрали как да се захранват с енергия от тях, а това за тези астрални гадини е точно като наркотик. Особено за онези, които вече са минали през човешки опитности, те са просто наркомани, или продължават да експериментират тъмната си страна по този начин. Изтеглянето на жива енергия от един човек, обикновено става през менталната му част, където се проектират образи, целящи той/тя да изпита определена емоция. Ето защо от години насам ви говоря, внимавайте в какво вярвате…..Именно онази част от човешката енергетика, от аурата, наречена ”емоционално тяло” е тази, която изпуска най-много от тази жива енергия, която те търсят. С духовната не могат да се справят, а чисто менталната, им е леко сухичка, за това имат нужда от емоции. Отново искам да ви кажа, никога, ама никога да не си мислите, че филма свършва след смъртта 🙂 След смъртта започва истинският филм, или по-скоро ще се сетите за него…. така, че пак – внимавайте в какво вярвате, и винаги помнете, че социума е силно програмирано пространство. Това, на което ще ви науча аз, е как да премахнете основните пластове от този mind control code, и как да погледнете себе си от друга перспектива + основни оперативни техники за сърфиране на пространства като астрала. Самият той, дори не е естествен, в случая на Земята, а се генерира машинно, също като голямата част от колективното подсъзнание на хората. Така, че ключът към вас самите, се намира вътре във вас самите, само че под пластове програминг над Съзнанието, в който вие започвате да вярвате, дори подсъзнателно, още от самото си раждане. Просто социума така го изисква. Започват да ви се набиват основно идеи, вярвания и страхове. Това е базата на mind control техниките, за масово управление на цели нации и народи. По този начин затварят за вас вратите към собствените ви дълбини, защото знаят, че научиш ли една съзнателна човешка част да се страхува, самото и Съзнание, ще изгради бариери към други форми на възприятие. За това са се сетили водачите на основните религии, когато са водели войни за идеологично преимущество, знаели са много добре тези тактики за контрол.

Когато сънувате, вие реално не сте съзнателни за това, което е около вас. В повечето случаи, почти всички хора сънуват основно собственото си подсъзнание, колкото и живи да са сънищата. Именно там могат да влизат астралните същества, извънземните, и други подобни, и имат пълен капацитет, да създават каквито си пожелаят образи, за да привлекат вниманието ви, и вие да започнете да генерирате определен вид енергия, която те знаят как да събират. Това се дължи на факта, че човешките същества са забравили, как да използват вниманието си по време на сън, защото официалната наука ги е отучила. Само и единствено на това се дължи, ако вие осъзнавате вниманието си, и намерението си по време на сън, никога няма да ви се случи нито едно астрално посещение от негативен тип, защото ще знаете миниум как да проектирате намерение под фомата на ментално/оперативна проекция, която да работи във времето в место вас. Вярвате много силно в пре-светата Дева от Гвадалупе, но не владеете себе си? Точно нея ще използват те, по-точно, именно нейната форма ще възприемат, за да може вие да започнете да леете човешка жалост, и да станете кравички за доене. Така се случва с всичките светии на света, това са те 🙂 🙂

Разбира се, не всички в астрала са ”лоши” 🙂 Има и от противоположните, които също биха се намесили във ваш сън, за да ви покажат нещо, или да се опитат да ви помогнат с даден проблем. От към територията на сънищата, може да се работи по много казуси, на времето постоянно се вмъквах в сънища на приятели, за да им помагам с разни неща. Случваше се до там, че в крайна сметка, доста хора имат спомени, как водя курсове в сънищата им, на място което изглежда като римски амфитеатър, и пространството е тъмно, и се виждат много звезди. Тъмно именно заради това, защото показвах как точно се модулират енергии там, в астрала, и в териториите над него. Доста хора рапортуваха това, до като правех разни неща, с доктор Кристиян Саладо в Мадрид….. И реално, често ме теглят по време на сън, защото знаят, че както ”лошите” могат, така и ”добрите” могат 🙂 🙂 🙂 С течение на времето, тези хора спряха да имат такива сънища, и добиха спокойствие, вероятно са преминали успешно астралните обучения.

По време на курса по ОИТ, и осъзнато сънуване, показвам чисто оперативни техники, с които ще можете да имате правилна интеракция с астрални същества, наскоро починали хора, други спящи хора, извънземни и тн, да се защитите, или дори да ги използвате с инвазивна цел. Основното при всичко са 2-та най-важни фактора от Съзнанието, по време на такива състояния, и 90% от изхода при такива срещи, дори с негативни извънземни, зависи от това, колко добре владеете тези свои аспекти, те са вашата сабя, и вашият щит – вниманието, и намерението. Сами по себе си, за да бъдат обяснени изцяло, ще се наложи да правя серия от статии, за това просто ги споменавам. През годините съм писал много по тази тема с вниманието и намерението, обяснявал съм и т.н Има достатъчно материали в Блога.

Негативните извънземни, изпозлват и технология, с тях е малко по-различно, не са като астралните паразити. Ще ви дам пример с позитивна такава интеракция, примерът е описан в една от последните статии на Блога, в която ви говорех, че бях на място, база под земята, и ми показаха точно това, което трябва да видя. Извънземните, и добрите, и лошите, изпозлват технология, освен собствената си телепатия, която буквално улавя вниманието ви, и го центрира точно там, където те искат да бъде. Сещате се какво може да се случи, и в единия, и в другия случай. Никой обаче не може да ви отнеме силата да боравите с вниманието си, и те често се изненадват, буквално, когато някой успее да излезе от контрола на тяхната телепатия, или технологиите, които ползват с тази цел. Всичко това е перфектно възможно, и зависи само от вас самите, и това, до колко вие владеете себе си. От човешка перспектива е малко по-трудно обаче, защото хората не знаят, че имат няколко вида телепатия, и това изначално, и закърняло, защото официалната среда не говори за него. В най-основната база на телепатията стои отново контрол над вниманието, и намерението 🙂 Това както ви казвам, са двата основни инструмента на всяко едно Съзнание, и на човешкото, и на извънземното, и на чисто астралното. Нещата могат да са много лесни, когато човек осъзнае факта, вече от личен опит, че дори технологичното влияние може да бъде избегнато. Ей така им дотегна на ниските Сиви да се занимават с мене, та после и на високите… Има една ваша част, там ”някъде”, само вие си знаете, която е непреодолима за абсолютно нищо 🙂 Успеете ли да се свържете с нея, ще отключите съвсем нови нива на осъзнаване на реалността, които ще ви доближат до 5Д форма на Съзнание, каквито всички сме по принцип, извън влиянието на 3Д Матрицата, която както знаете е изкуствена, и се генерира почти изцяло машинно, като изключим факта, че милиарди Съзнания я поддържат без да знаят, отново заради вярвания, идеи, концепти и други форми на изкуствен mind control. От друга перспектива, абсолютно всичко е доброволно пък 🙂 От идването ви на Земята, до това как ще излезете от самата Игра…. Филмът не свършва след смъртта драги Читатели, моля пратете вашите гурута по дяволите, и станете истинските себе си 🙂 Единственото на което и аз мога да ви науча, е на това да се върнете сами към знанието, как се случват някои неща там вън. Всички вие реално го знаете, просто пластовете mind control ви пречат от време на време.

Намерението, и как го проектирате, е основният ключ към това, вас да не ви закачат. Знанието за това, как работят менталните проекции, как се програмират, и как се проектират с точно зададени цели, е другото основно във всяко едно сърфиране на астрала, над астрала, и дори тук в 3Д светът. Замислете се, и ще видите, че съм прав. Когато ковете един пирон, вие започвате пътво с менталната идея за цялото нещо, което ще направите, защото знаете предварително, че примерно искате да заковете една ограда, нали? Или просто някаква сила ви хваща, и почвате да си ковете пирончета? 🙂 Не нали? Ок… уффф олекна ми! Та първото е ”идеята за”, след което намерението ви проектира начинът, по който ще го направите, след което идва и реалното действие + резултатът. В състояние на изменено Съзнание, било то ОИТ, сън, или каквото си искате там, е почти същото. Има начини да бъдете научени на това.

Намерението не е просто ”желая нещо, и хоп – готово”, нищо общо няма с желанията 🙂 Става въпрос за проектиране на проекция 🙂 колкото и сложно да ви звучи това, е напълно възможно човек да проектира цял астрален алгоритъм, от действия, които да имат програмирана опредлена цел, и с малко практика, това да започне да работи автоматично. При посещения от чисто астрален тип, вниманието е това, което ще засече моментално, или пък не, отсрещното намерение, и веднага ще задейства процеса на идентификация, и вземане на решение за опредлено действие. При мен това отдавна е автоматичен процес, за който дори не се сещам, но ако искате да се научите на тези тактики, и техники, ще трябва доста да помислите по тях на първо време. Тренируемо е 🙂 може да се тренира като спорт, и именно това правим в една част от ОИТ и ОС курсовете.

От гледна точка на думата ”прализа”, както пише в заглавието на стази статия, да наистина ви парализират. Има много начини, най-основният и естествен механизъм за това, се намира в човешкото подсъзнание, когато вие видите изведнъж нещо, което за вас е тотално непознато, или ви стреснат много силно, парализирате се, или започвате да бягате, или да се подготвяте за битка. Аз съм от третите 🙂 В този първи етап, вие изпускате първата доза жива енергия, от която се нуждаят тези астрални вампири, наркомани и тн – адреналина, в астралната си форма, изглежда като плътна течност, която се цеди от тялото ви. Когато човек увладее долу горе енергетиката си, тази течност в астрална форма, може да се използва за щит, и е много трдуно пробиваема, защото се генерира с подсъзнателното ви намерение да се защитите, а когато това се увладее по време на ОИТ, или осъзнат сън, може да се използва целево. Втората доза и вече самото точене на други видове енергии, които произлизат от емоциите ви, когато ви прожектират определен вид холограмна реалност, която вие сънувате, са самият процес на ”доене” по време на сън. Използват го както астрални същества, така и извънземни, и причината за това е само една – вниманието на обикновеният човек (заради вярванията му) не е тренирано да улавя момента на реалният сън, и когато той бива преобразуван в друга холограма, просто на секундата се сменя, и вие си мислите, че се намирате на едно определено място, и там се разиграва целият последващ филм. Но не е баш така 🙂 Реално вие се намирате осъзнавайки се вътре, в собственото си подсъзнание. Страховете ви се намират на ”рафтове”, от които просто се свалят, като все едно са вазички, и диектно чрез тях, се генерира опредлена холограма, която ви кара на сън да изпитвате страх, жалост, мъка, и подобни, или тотална еуфория. Много хора си мислят, че сънуват осъзнато, но реално на тях им се случва една класическа схема – включват ги към изкуствен, енергиен поток, който ги кара да мислят, че те самите осъзнават какво се случва, и според зависи от вярванията им, те са пвефектните жертви. Така много човеци, от години контактуват със светата Дева от Гвадалупе, вярвайки в това 🙂 За мен е абсолютно смешно, и е за отбора на тотално начинаещите, но за тях е самата реалност, те вярват в това. Много е тънка, и същевременно, много е далечна границата на собственто подсъзнание, и истинската външна среда. Има обаче методика, и лесно разпознаваеми елементи, които да тренират вниманието ви до там, че да започнете да разпознавате кое, кое е.

Само и единствено намерението ви, и как работите с него, е буквално единственото ви оръжие в такива срещи. Нямате друго. Останалото са енергийни матрици, които сами може да създадете, отново чрез намерението си, за да ги използвате по един, или по друг начин.

Истинската реалност там вън, колкото и да не се харесва на някои хора, е свързана с постоянна война за енергия. Това е истината 🙂

Заповядайте в Окултната Академия към Блогът на Nahuatl, и се научете сами да боравите с тези единствени пособия, способни да направят от вас, това което искате да бъдете, и на сън, и на яве. Защото има още един факт – това там, влияе на това тук. Много често този факт се пропуска, къде умишлено, къде по невнимание, а е важен, защото това което енергийният ви Двойник може да донесе, е А, или Б. Зависи от вас. Няма нужда да сте заспали, или да сте в някакво точно конкретно състояние, за да тренирате себе си по този начин, нужна ви е информация, и малко приключенски дух.

Не забравяйте, че Блогът на Nahuatl се намира и в социалните мрежи.

Група във фейсбук.

Страницата на блога във фейсбук.

Профилът в Mewe

Групата в Mewe

Група ”Изменени състояния на Съзнанието” в Меwe

Официалният мейл на Блога за сега все още е [email protected] 

За по-пикантна, и деликатна информация: [email protected] 

 

Поздрави на всички!

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
—————————————————————————–

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This