Здравейте драги Читатели, както ви обещах – продължаваме с втора част на статията за Органичните Портали. От този линк може да отидете към първата, ако сега сте попаднали на материала 🙂 Един от вас ме пита ”Nahuatl-ле, как да ги разпознаваме тия ОП-ове брат?” Ами ето как, направих ви наръчник….Предупреждавам: не е лесно да се прецени кой какъв е, а и генерално – май няма и нужда от това. Както ви писах в предната статия по темата, давайки пример със себе си, научих се да меря само мен самият. По този начин си гарантирам, че дори да попадам на органични портали, а всички попадаме постоянно на такива, аз контролирам ситуацията, изхождайки от факта, че познавам добре себе си. Моля не приемайте този наръчник като нещо задължително, или фиксирано, давам ви примери базирани на опит в живота, на наблюдения, и на изядени много пръчки и удари от всички посоки. Карайте го спокойно, базирайки се винаги на себе си, и се научете в крайна сметка да си вярвате. Това не става с анализ от аналитичният мозък. Или поне не само с това. Случва се чрез знанието как да разчитаме онова, което усещаме вътрешно, с другите си сетива…

Този наръчник обаче има пълен капацитет да ви отвори очите до такава степен, че да се чудите ”защо ли ми беше да го чета това” 🙂 Избора остава у вас. Препоръчвам следното: по-добре заобиколени от истина, от колкото от фалш, и с розови очила. Розовите очила са най-гадният самосаботаж, който може да си причините.

Статията сама по себе си е абсолютно уникална, и няма аналог на български език. Мирише на изгорял мозък понякога около мене, но……явно това е част от бойната ми мисия 🙂 Всеки един от вас ще разпознае един, няколко, или множество аспекти от Системата за контрол. Както ви бях казал в първа част – Системата за контрол е просто част от Матрицата, а не самата Матрица.

Приятно четене!


СЛБЛЪСЪКЪТ С ОРГАНИЧНИТЕ ПОРТАЛИ – НАРЪЧНИК ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ОПОВЕ

В семейният кръг

Органичните портали изглеждат удобно, даже нарочно, вмъкнати в познати ключови места около онези, които са одушевени, за да служат като вектор за саботаж. Това е първият вариант за намеса от Контролната система, тъй като семейството е най-близката ни връзка и постоянен източник на контакт. Ние непрекъснато толерираме съмнително поведение, насочено към нас от семейството, по начини, които никога не бихме толерирали от другите. Отново и отново много хора прощават и забравят, държат се като парцали и търпят словесно, емоционално и физическо насилие от онези, които уж ги обичат.

 • Кофти роднина/баба/дядо/настойник, брат или сестра. Някой, който обикновено създава разстройство в развиващия се ум на детето или под формата на насилие, емоционална изолация, игри на ума или създаване на хаотична и нестабилна жизнена среда. (Помислете за алкохолизъм, злоупотреба с наркотици, роднини, които изоставят децата си, деца, които трябва да бъдат изведени от домовете си и поставени под грижите на други или за осиновяване, пренебрегване и т.н.). Всички тези типове ситуации служат за спиране на процеса на растеж на детето, причинявайки редица личностни разстройства по-късно в живота, тъй като детето става възрастен, който няма умения да се справя с хора, взаимоотношения, конфликти и живота като цяло. Понякога те растат само за да продължат веригата от дисфункция. И така това служи като най-доброто оръжие за саботиране на един човек с душа. Хванете ги, докато са още малки…
 • Грижещият се/роднината не проявява никакво внимание към това, което прави или е правил с детето. Ако го се направят, че го виждат, това е мимикрия на нормални човешки емоции, прикриващи угризения на съвестта. Глупавото разкаяние служи само за успокояване на въпросното дете (което вече може да е възрастен) или за успокояване на социалните служби, приятели, съседи, училището, други членове на семейството или всеки, който може да слуша, като по този начин казва на всички това, което искат да чуят. С други думи: манипулация.
 • Член на семейството, който винаги ви налага или ви натоварва, независимо от вашето пространство или личен дневен ред или житейски цели. Примери: Използване на вашите услуги и помощ, честа нужда да искат от вас заем, който не връщат, нужда да бъдат спасени от някакъв проблем. Или може би член на семейството ви влачи през живота като бреме, или някой, който изглежда никога не се подрежда и се нуждае от постоянна помощ или подкрепа. Възможно е човекът във вашето семейство да ви пречи да постигнете нещо, било то краткосрочна или дългосрочна цел. Всичко това означава източване на вашата жизнена енергия, лично време и пари. Едно интересно нещо, което трябва да се отбележи, е КАК се постига това: обикновено става чрез чувство за вина. Ако те са тези, които ви обвиняват, или ако това е ваша собствена вина поради чувство за ”задължение”, защото те са ”семейство”, всичко се свежда до вина.
 • Член на семейството, който изглежда обича да те прегазва, да критикува живота ти и начина, по който правиш нещата, и като цяло да те кара да се чувстваш ужасно. Може би ви хвърлят прикрита обида от време на време, или вербално ви атакуват челно. Това е захранване с енергия.
 • Семейни заплитания, драма и битки, предназначени да източат енергията ви и да ви отвлекат от най-важните лични интереси. Това също произтича от съвпадението в най-неудобните моменти, което ви кара да се чувствате неудобно точно когато сте ”на върха на нещо” или в средата на нещо важно; Това е пример за свръхизмерна/колективна координация на ума в действие.

На работното място

Във всяка житейска ситуация, но най-очевидно на работното място, съществува феноменът на ”хора с душа, привлечени от други хора с душа” Именно там, независимо колко различни са техните възрасти, националности или произход, се оказват привлечени един от друг. На работното място те несъзнателно заемат страна, докато одушевените хора се подреждат от едната страна, ставайки приятели, колеги или съюзници, подкрепяйки се взаимно, Органичните Портали се подреждат от другата страна. Винаги има продължаваща битка между двете раси, тъй като и двете страни са пионки в игра, която дори не разбират. Колегите, които не се разбират? …погледнете малко по-отблизо… има голям шанс това да е между работник, който демонстрира ”човешки” характеристики, и друг, който не демонстрира същите човешки характеристики и който се държи нестабилно, странно или проблемно. На много работни места има ситуация ”ние срещу тях”… и никой не разбира защо или какво се случва.

Някои възможни поведения на органичен портал, които могат да се случат на работното място, са:

 • Тези, които дават всичко от себе си, за да затруднят работата ви.
 • Започване на клюки за вас с другите, казване на негативни неща за себе си или другите и създаване на негативна драма сред служителите, за да се нахранят.
 • Колега, който винаги се опитва да ви създаде проблеми с шефовете ви. Те могат да се държат, сякаш всичко е наред, а след това да се обърнат и да подадат жалба за вас до шефовете ви и да ви забият нож в гърба, наранявайки работата ви. (Играе и на двете страни, което се свежда до това да бъдеш манипулативен, прословута черта на Органичния портал.)
 • Ако въпросният човек се окаже ОП, тогава е още по-лошо, когато го изправите пред това – Те отказват да признаят, че има нещо нередно в това, което са направили. Те не могат да „разберат“ какъв е проблемът и затова просто го обръщат срещу вас.

Разбира се, има хора с душа, които обичат да антагонизират другите, така че чертите, изброени по-горе, са донякъде споделени, но докато хората с душа го правят за забавление или власт, органичните портали го правят за оцеляване и нормално функциониране. В съчетание с липсата им на емпатия, това показва, че те са много по-склонни постоянно да участват в тези манипулации, отколкото одушевените хора.

От друга страна, освен ако не гледаме с пренебрежение на органичните портали и не мислим, че те не са нищо повече от примитивни души от животински групи от 2-ра плътност, които се мотаят само в човешките тела… имайте предвид, че за съжаление, органичните портали изглежда запълват много от слотовете на авторитет и власт на работното място. Обикновено те са тези, които отговарят. Те са шефовете, които не можем да ударим или да угодим, колкото и да се опитваме, и които в крайна сметка бива уволнен. Те са тези, които правят пиесите и много пъти, формират правилата и съставят структурата за това как ще бъдат нещата. И обикновено това е структура, която е непоносима за душата. На работна площадка, където органичните портали доминират в ролята на сила и авторитет, обикновено душите ще бъдат изместени или най-малкото ще бъдат превърнати в нещастен работник, от когото органичният портал може да се храни. Помислете за най-добрия шеф, който някога сте имали, или си припомнете нечия история за най-добрия шеф, който някога е имал, и гарантирано, че това е някой, който демонстрира човешки характеристики на справедливост, състрадание, способност да слуша и приема обратна връзка, някой, който не не е експлоатирал безскрупулно служителите си и че признава, оценява и възнаграждава служителите, които са свършили добра работа, с комплименти и финансова компенсация. Говорим основно за големите компании, аз идвам от такива големи, международни компании, и гарантирам че е 100% така.

В социалните кръгове

 • Постоянни конфликти и драма между ”приятели”. Лоши клюки, спорове, битки. Един ден като приятели, а на следващия – ядосани. Усещане за ”ходене по черупки от яйца”, макар че се познавате цял живот, или сте били комшии и имате контакт от както се помните, това важи за съвсем ”близки” хора!
 • Като цяло манталитет на ”вие сте с нас или против нас”, където трябва да се ”настроите” и да изоставите собствената си индивидуалност и личност и да бъдете като останалата част от групата – за това писах по-горе ”да ги хванем до като са малки”, аз уча сина си на тези тактики 🙂 oт малък той знае, не директно за езотеричната насоченост на ОП-овете, а за тези човешки поведения, които е научен да парира или да избягва.
 • ”Приятел”, който се държи зле с вас, отправя намекнати обиди, използва много сарказъм с вас или сякаш обикаля храста, за да ви наранява непрекъснато, а след това ви насърчава да го преодолеете или отменя чувствата ви, когато се изправите срещу тях за това колко те разстройват. Отново, това е захранване с енергия.
 • ”Приятел”, който винаги се налага или се превръща в бреме, без да се съобразява с вашето пространство или график (това е същото, включено в раздела за семейството). Използват ви за услуги и помощ, искат пари, които никога не могат да върнат, имат нужда да бъдат спасени от някакъв проблем, многократно ви се обаждат в последния момент за вашата помощ и очакват да зарежете всичко и да сте на разположение, като цяло им помагате с всичко , и все пак, без реципрочност или искрена признателност и благодарност. Всичко това означава източване на вашата енергия, лично време и пари.
 • Фокусът върху нереципрочността – не може да бъде подчертан достатъчно. Вие сте там за тях, но те не са за вас. И когато направят нещо за вас, това е като лост за още повече манипулация.
 • Също така, по-често тези искания случайно се случват точно в най-неподходящите моменти, когато най-много пречат на нещо важно, което се опитвате да постигнете, или когато се опитвате да получите известно време за престой – което означава целенасочена намеса, за да ви задържи разсеян и объркан с всичко, ОСВЕН това, което трябва да правиш.

Романтичните връзки

Като второстепенна категория от социалния кръг са романтичните връзки, при които все още не сте женени, а само се ухажвате. Много от характеристиките на органичния портал, които могат да бъдат намерени в кръг от приятели, могат да се приложат и към въпросното гадже/приятелка/приятел. Допълнителните характеристики на органичните портали, които могат да бъдат специфични за взаимоотношенията, включват:

 • Многократно лъжа и измама, често по предателски начин. Изглежда не им пука, че те нараняват.
 • Физически, емоционално и вербално насилие.
 • Без лоялност – те ще ви обърнат гръб на мига, без угризения или вина. Те ще скрият лоялността си, ако им е от полза.
 • Ще се възползват от вас, използвайки ви за секс, за пари или други неща, с минимална, ако изобщо има реципрочност.
 • Те се опитват да ви променят, така че да отговаряте повече на идеалите на Контролната система. Освен това може да се опитат да ви отклонят от вашите дейности, интереси и т.н. и да критикуват неща, които имат духовно значение за вас.
 • Саботират ви в живота. И това може да стане по много начини. Те могат да ви изолират от вашите приятели и семейство, да навредят на кариерата ви, да ви попречат да постигнете целите си, да ви поставят в опасни позиции; а в случай на жена органичен портал, тя може да ви хване в капан с нежелана бременност, обикновено след като се увери, че използва контрацепция.
 • ”Любов” с условя – Те ви обичат или искат да бъдат с вас само ако отговаряте на определени изисквания или очаквания. Тяхната ”любов” към вас бързо изчезва в момента, в който не отговаряте на тези изисквания и условия.
 • Те не са до вас емоционално, непрекъснато ви разочароват и ви гледат зле, въпреки че могат да ви се доверят.
 • Друго нещо, което трябва да се отбележи, е, че много пъти тези гаджета или приятелки, се появяват в живота ви в ключови моменти, може би когато сте на ръба да се събудите за Контролната система или сте на път да направите някои положителни промени за себе си. И така, опа, ето ги, случайно вмъкнати във филма, за да ви разсеят и извадят от коловоза.

Но въпреки всички тези неща, те успяват да ви задържат близо. Що така? Ами защото те не се държат така през цялото време. Те включват добро поведение и чар, за да ви манипулират да останете наоколо, като им простите и им дадете още един шанс.

Дебатиране с органични портали

Най-важното нещо, което трябва да запомните, когато се опитвате да спорите с органичен портал, е, че за тях спорът не е непременно за победа – той е за изсмукване на вашата енергия.

 • Не можете да спечелите спор с органичен портал, защото те не играят по правилата. Те използват заблуди на логиката (тази характеристика е основна и не може да бъде подчертана достатъчно – органичните портали изглежда нямат логика. Това, което казват и правят, е безсмислено. Важи и за много хора с душа, но тяхната цел е друга.) Те могат да изкривят думите ви и да представят погрешно това, което сте казали, те отричат ​​да имат казани или направени неща – понякога само мигове след като сте го казали или направили! Те дебатират в безсмислени кръгове, забиват всичките ви слаби точки, насочват се към това, което боли най-много, използват тактики за удари под кръста, и ви мачкат до безкрай в процеса. Те може да имат проблем с поддържането на нишката, тъй като за тях няма централна точка, защото отново не става въпрос за победа, а за изсмукване на вашата енергия. Друга свързана тактика, която могат да използват, е да отклонят разговора и да се съсредоточат върху някои от вашите минали недостатъци или грешки, дори ако нямат нищо общо с разглежданата тема. Това е само за да ви отвлече вниманието от централната нишка и да продължи да ви дразни. И след всичко казано и направено, никога няма да разрешите проблема. Всичко, което правите, е да ги храните, докато си тръгвате, чувствайки се разочаровани, наранени и ядосани. ТОЧЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ!

 

 • Те ще бъдат имунизирани срещу тези чувства на разочарование, нараняване и гняв. Каквато и да е реакцията им, можете да сте сигурни, че ще бъде всичко друго, но не и загриженост или състрадание. Те не са в състояние да изпитат загриженост или истинска съпричастност. Освен това, един от извършителите е станал свидетел на възможен органичен портал в битка, която не върви по неговия начин, и след това е ”включил бомбите с тротила”, за да се опита да издои желаната реакция на вина и повече емоции от своята цел. Но въпреки сълзите, очите на органичния портал са студени и пресметливи и всичко друго, но не и искрено тъжни. Така че отново е манипулация и смяна на тактиката като завъртане на 180 градуса, когато старата тактика не проработи. Така че не се заблуждавайте – органичният портал определено може да имитира тъга в битка, така че ако сте в битка с някой, който може да е органичен портал, номерът е да обърнете внимание на детайлите. Автентична ли е емоцията или просто манипулация? Техните ”емоции”, ако се опитат да прикрият, че ги притежават, винаги ще бъдат или твърде преувеличени, или твърде липсващи, без наистина да достигнат нивото на искреност на душевен човек. Освен това ще бъдат непостоянни и ще превключват твърде рязко от едно състояние към друго.

 

 • Те не чуват и не виждат вашата гледна точка. Всъщност не ги интересува каква е вашата гледна точка. Те не се интересуват да се поставят на ваше място или да разберат ситуацията ви. Това е свързано с неспособността му да има емпатия и неспособността да изпитва истинска емоция. Важи и за някои несъзнателни хора с душа. Което означава, че те не се интересуват от решение на проблема. Що се отнася до органичния портал, те нямат проблем, ВИЕ имате проблема. И нищо, което кажете или направите, няма да ги убеди в противното. Защото отново, това би изисквало съпричастност и способност да се види друга гледна точка, а както знаем, те нямат тези способности.

 

 • Те винаги обвиняват другите, че вършат същите неща, за които те са виновни. Но успех в опитите да им посочите това… тъй като те никога няма да го разпознаят, дори когато са пряко изправени пред него.

 

 • Мнозина имат способността да се сменят с вас на мига, като се откажат от някой, който е бил ваш добър приятел в една минута, и внезапно станат груби и дори омразни, когато спорът или битката избухнат от нищото минута след това. Това е вид ситуация, която оставя душевния човек в шок и разочарование, изумен от случващото се, откъде идва ТОВА?! Органичният портал ще покаже почти раздвоение на личността в такава ситуация, когато вашата връзка е напълно изхвърлена през прозореца. Защото е ”Време за ядене!! Дзън дзън – тън мън!!!” Време е за енергийното разклащане на органичния портал.

 

 • Те имат странни начини да прекратят битка. Каквото и да изберат, това обикновено включва липса на решителност. Те могат внезапно да прекратят разговора и да си тръгнат (Този ​​разговор приключи…повече няма да се занимавам с теб, отивам еди си къде, няма да ти вдигам телефона…), което оставя другия човек разочарован. Или могат да ”разрешат” конфликта чрез чар, манипулация или разсейване. На първо време… това може да измами и умилостиви истинският човек. Докато той не спре, и не помисли за това след малко време, почесвайки се по главата и казвайки: ”чакай малко…ко стана тука?”, признавайки, че проблемът никога не е бил наистина разрешен, а просто е бил отместен за момента. Типът органичен портал, който използва чара, ще обърне конфликтите и проблемите, като ги направи смешни и ви накара да се смеете за това, ”обработвайки” ви с плавни движения, разсейване и шеги, докато не изпуснете и забравите, че е било всичко за това, че сте били достатъчно ядосани, за да направите нещо за тях. Това е често срещана черта сред социопатите. Много от тях са известни със своя чар и представителен характер.

 

Правят се на ”дръж ми шапката”, на ”умрели лисици”, и ползват други тактики за заблуда на противника

 • Понякога може да покажат, ама наистина невероятни количества ”емпатия” към непознати, хора, които току-що са срещнали, или хора, за които са чели или са гледали по телевизията, а след това ще се обърнат и ще бъдат студени, отдръпнати и сурови или дори жестоки и нанасящи обиди към собствените си близки. Тази фалшива съпричастност никога не е била искрена от, самото начало, и служи за нараняване и източване на близките, които не успяват да разберат несъответствията в поведенията. Що пред външните хора така, а пред мен иначе?

 

 • Органичните портали не винаги работят враждебни и агресивни, те могат да бъдат и пасивно принудителни. Много пъти дори изглеждат добре така. Повечето от тях не се задвижват директно от негативни хипер-измерни сили – когато не са насочени към цел, те просто живеят живота си пасивно и служат като пример за всички хора с душа за това как трябва да се държат добрите овце от стадото. Това означава, че вместо директно да ви принуждават да промените поведението си и да бъдете по-съобразени със Системата за контрол, те могат да използват непреки методи на убеждаване чрез думи или действия, така че в крайна сметка вие сте тези, които решавате да се съобразите с идеалите на Системата за контрол. Чрез вина, срам, формалност или чувство на неудовлетвореност може да се поддадете на пасивната им принуда. Това се постига и в много по-голям мащаб, чрез идеалите, които обществото като цяло се опитва да налага.

 

 • Органичните портали не могат да ви принудят да правите нищо… но те могат да ви бомбардират с образи и идеали за това, което ”трябва” да бъдете, чрез телевизия, филми, списания, мода, красота, семейни простотии и т.н. Добавете към това факта, че повечето от хората около вас в живота изглежда копнеят за същите материалистични цели на самообслужване – и това може да доведе до другото, че с времето доброволно се поддавате и се придържате към програмата, изоставяйки склонностите да разклащате кораба. Но в крайна сметка никой не ви е карал насила да го правите. Демек – никой не ви е виновен, решенията са у вас.

 

 • Органичните портали не могат да бъдат истински креативни. Ако има някой, когото подозирате, че е органичен портал, който е ”креативен”, ама само уж, погледнете го по-отблизо. Наистина ли са креативни или просто имитират това, което другите правят, вместо да създават нещо иновативно и уникално? Те само копират и подражават на вече съществуващи стилове на изкуство, музика, писане и т.н. Истината е, че и истинските хора могат да копират другите, но постоянното показване на черти, подобни на органичния портал, и постоянното отсъствие на душевни черти е това, което има значение. Трудничко е да се измери…Освен това тази липса на креативност се проявява в самия разговор, липсва им способността да генерират спонтанен многоизмерен разговор и по-скоро те се принизяват до предварително написани истории с анекдоти без реално съдържание и неща, които са чули по телевизията и във филмите и т.н. Мислете за това като за повърхностен разговор, съставен от откъси от предварително написани редове. До колко можете да говорите, без всъщност да кажете нищо? Те могат много!

 

 • Органичните портали се нуждаят от хора, защото те са техният източник на храна. Което означава, че органичните портали обикновено принадлежат на организации и групи от някакъв вид. Те могат да се хранят с вас, като ви вълнуват, или могат просто да изсмучат енергията ви директно под формата на енергиен вампиризъм. Доста ОП-ове са си самотни социопати.

Това са ситуации, с които всички сме се сблъсквали някога. Няма истински човек, който да не се е сблъсквал с органичен портал в даден момент. Крайният резултат е изтощителен, разсейващ, блокиращ и изцеждащ времето, енергията, парите и ресурсите – всичко това, защото невежо го позволяваме. И ако успяваме да научим нещо от опита, това също ни помага да се развием – единственият резултат при работа с органични портали. Те могат да ни дават уроци, но само по болезнени начини. Има по-лесни начини да научите същите уроци, тези, които не изискват директно взаимодействие с органичните портали.

Както се казва по нашенски – язък за тези, които просто не са съзнателни за съществуването на органичните портали… Но все пак – решението за това си е тяхно, в тази Игра или виждаш, или не виждаш, няма средни положения. Дори сега пробуждащите се, както не виждат, в даден момент изведнъж виждат – отново доказателство, че няма средни положения.

Как органичните портали точат енергията на истинските човеци, имитирайки ги?

Органичните портали източват енергията ви по различни причини и по различни начини. Първата причина е, че те се нуждаят от тази енергия, за да функционират правилно, и не могат да я създадат сами като хората с душа. Така те прибягват до паразитно поведение. Втората причина е, че те действат като портали, през които също се захранва Контролната система и нейните хиперизмерни контролери. Освен това действат като тела/портали за всякаква астрална гад.

Органичните портали се хранят с човешка енергия по активни и пасивни начини. Активните методи включват директна конфронтация, манипулация и натискане на емоционални бутони. Пасивните методи са по-фини. Те могат да източат енергията ви само като са в една стая с вас или когато общувате с тях или мислите за тях от разстояние (чрез телефон, имейл, например). Докато сте във физическа или умствена близост до тях, те могат пасивно да се хранят с вашите енергии. Това изтичане се доказва като намаляване на вашата физическа енергия, творческа мотивация, настроение, бдителност и умствена яснота. Когато сте с ниска енергия, е много вероятно и вие самите да се държите като органичен портал, един вид – нормално е. Само, че при ОП-овете е постоянно… В това е разликата. Всички имаме такива моменти, но се съвземаме и дърпаме напред – те никога не дърпат истински напред.

Тъй като истинските хора презареждат енергията си най-добре по време на сън, ако сте били практически изцедени от органичен портал, може да почувствате силна нужда от почивка. Подобно на черните дупки, ОП-овете функционират като сламки, изсмуквайки енергия от вашата среда, особено от податливите хора около вас. В социална среда те могат да изберат конкретен човек, да го изтеглят и след това да продължат към друг в групата. Междувременно органичният портал се ободрява, ставайки по-съдържателен и фин в работата си.

Добре охраненият органичен портал е отличен в имитирането на реални хора, главно защото използва имитациите, за да подобри своите мимикрийни способности. Енергията, която излъчвате, съдържа печат на вашата личност (говорил съм ви го много, постоянно ви го казвам по време на ОИТ курсовете, защото това е единственият начин да се разпознае истинско ли е дадено ”нещо” по време на сън, или е някое преобразено астрално същество) и е кодирана с вашите мисли и чувства, следователно органичен портал, който източва такава енергия от вас, може лесно да ви ”прочете” и да отрази самата ви личност обратно към вас. Това е една от основните функции и на астралните същества, правят същото с вас и по време на сън! Тъй като хората обичат другите, които са като тях, органичните портали могат да бъдат много хубави и приятни в началото, но това е просто огледалният образ на органичния портал, на който хората се радват, тъй като органичният портал няма собствена автентична индивидуалност. Тази мимикрия се използва за изкривяване на възприятието на другите, за прикриване на съпричастност и изтръгване на евентуална прошка. Отново енергиен дренаж.

Органичен портал, лишен от енергия, може да започне да действа нестабилно, да изпита ”лишаване” и да стане отчаян за ”храна”. Това е моментът, когато е най-вероятно да участвате в очевидно психопатично поведение. В противен случай те са невероятно хитри и изтънчени, понякога обикалят и използват своите колективни умствени връзки, за да споделят задачата за контролиране, хранене и саботиране между няколко различни органични портала. Това прави по-трудно за душевния човек да открие саботажа, който се случва, защото той идва от всички ъгли и тогава ще изглежда като просто още един лош ден, или някакъв кофти момент. Нивото на съзнание на органичния портал е твърде непрозрачно, за да разпознаят какво правят, а координацията, която показват, е по-скоро продукт на хипер-измерни, или астрални влияния, отколкото на умишлена оркестрация от тяхна страна.

Как системите за контрол използват органичните портали? Йерархия

Семейството

Всички имаме семейства и за повечето от нас сме обвързани със семейството си за цял живот. Не само семейството, в което сме родени, но и това, което сме създали като възрастни по-късно. Поради това семейството е опция №1 за използване на системата за контрол. Гарантирано проникване. Разбира се, има хора, които напускат семействата си и се разделят, но повечето хора предпочитат да не предприемат толкова драстични мерки. Контролната система разчита на този факт. Семейните връзки са най-силни.

Как и защо работи: Генетичната или законова връзка означава ”задължение”, и всичко я носим тая отговорност по един или друг начин. Дърпаме емоционалните си струни, и понякога боли и то много: ”Как мога да обърна гръб? Как мога да кажа не? Как да не помогна? Как да заемете позиция и да поставите граници? Това е моят (майка, баща, съпруг, съпруга, сестра, брат, син, дъщеря, баба, дядо, братовчед и т.н. и т.н.) обичам те…

На работа

Всички трябва да работим. Много от нас имат работа, която не харесват или не се чувстват добре, но остават там, защото се нуждаят от пари. И тъй като сме принудени да запазим работа, която не харесваме, ние също сме принудени да стоим всеки ден в компанията на колеги, които могат да бъдат органични портали. Това е отлична възможност за извличане на енергия и емоционална манипулация от Контролната система. Но имаме избор да напуснем работата си. Повечето хора сменят работата си, но не напускат семействата си, поради което работата е вторият приоритет за намеса. Минал съм и през двете, и знам колко е гадно, много от вас също.

Как и защо работи: Икономическо задължение – Използва нуждата ви да осигурявате и да се грижите за проблеми, като заплахата от дълг, наем, спиране на комунални услуги или просто липсата на храна на масата, която ви мотивира да работите и да останете с работа това, което не ви харесва.

Социален кръг

Човешките същества са по природа социални, ние имаме желание да общуваме. Органичните портали ”социализират” с хората, за да откраднат енергията им, истинските човеци се социализират, за да създадат другарство. Желанието за другарство означава, че повечето от нас имат кръг от приятели, към който принадлежим – дори в духовен план, играем си играта заедно, приятели сме. Другарството обаче не е достатъчно силно поради финансови нужди или семейни връзки, поради което се счита за област №3 на избор за проникване от Системата за контрол.

Как и защо работи: Социално желание – използва нуждата ви да бъдете с други хора. Някои хора имат кръгове от приятели, които познават от както се помнят, и въпреки че същите тези приятели вече не споделят същите интереси или не винаги се държат като истински приятели, и въпреки че непрекъснато възникват проблеми, те остават заклещени в същия кръг. Това е така, защото с напредването на възрастта става все по-трудно да намерим нови приятели и да открием група, към която да принадлежим. Мнозина стават самодоволни със съществуващата си група. Може да не винаги е приятно, но е удобно, познато и предвидимо. Аз съм един такъв, и мамка му – гадно е, ама поне си знам кое, кой и как. Съзнателният живот води до самота, и лично изпитвам гадостите, но и радостите от нея от около 2 десетилетия насам.

Романтичните връзки

Като второстепенна категория към социалния кръг са романтичните връзки, когато ухажвате някого, но все още не сте баш заедно. Отново, това е част от нашата социална нужда да бъдем с някого. Повечето хора имат връзки, ухажват се или живеят заедно, така че това е чудесен начин Системата за контрол да върши работата си. В повечето случаи, тия гаджета не са толкова важени, колкото нуждата от осигуряване вътре във вече семейните връзки, поради тази причина той/тя също попада на трето място заедно със социалния кръг.

Как и защо работи: Страх от самота – ”Предпочитам да бъда с някого поради грешните причини, отколкото да бъда сам поради правилните причини”; хормони, които могат да доведат до нежелание да напуснете някой, който е нездравословен и/или ви кара да се връщате отново и отново след раздяла; желанието да отговориш на социалните или семейните очаквания, като “имаш приятел или приятелка“. Система за контрол 2 в 1. Генерално това може да се нарече и самосаботаж, и то класически, като по учебник.

Социализиране на млади хора и временно съжителстване

Пример са студентите, или учениците в общежития. Пак ви казвам – обучавайте ги докато са малки, но внимателно, без да ги параноясвате! Това са деца, и трябва сами да се научат да виждат кой кой е в този живот, без да ги лишавате от личната им опитност, и от това да си трошат главите, напътствайте ги от малки.

Студентите споделят апартаменти с други студенти, а и много хора наемат стаи в къщи или споделят апартаменти с други наематели. Много типично за нашенците от диаспората, аз съм живял така като малък. Поради тази причина това е още една отлична възможност за органичните портали да свършат работата си, като се проявяват като луди съквартиранти, които превръщат живота в ад, отнемайки ценното ви време с драма и конфликти, изцеждайки енергията ви и понякога дори парите ви.

Как и защо работи: Повечето от нас трябва да живеят с други хора извън семейството поне в някакъв момент от живота си, така че това е отлична възможност за използване. Системата за контрол вярва, че нито един камък не трябва да бъде оставен необърнат!

Както можете да видите, всичко или всеки, от когото/които зависим, особено тези, на които делегираме нашите отговорности, се използват като мишени за поставяне на органични портали, чрез които Системата за контрол може да се намеси срещу нас.

Когато хора с душа се държат като органични портали ….

Хората с душа често ще проявяват някои от същите черти, изброени по-горе за органичните портали, и това може да бъде източник на объркване, когато се опитвате да идентифицирате потенциални органични портали в живота си. Въпреки това има някои фундаментални разлики между душевна личност и органичен портал, които човек трябва да помни. Ключът е да гледате на ”голямата картина” в дългосрочен план. Важно е как човек действа през цялото време, а не постоянно да го мисли, и да мирише на изгорял мозък покрай вас.

Не започвайте да класифицирате този и онзи без необходимото внимание. Много пъти индивидът, който демонстрира противоречиво поведение, може да е душевно същество в битка. Разбира се, докато някой, който се бори вечно, без да показва и сантиметър подобрение, се противопоставя на самата дефиниция на това, което представлява индивидуална душа, а застоялото поведение издава самата причина, поради която човек с душа се въплъщава: да учи, да тренира, и да развива себе си по хиляди, дори милиони различни начини.

Ето списък на основните разлики, които трябва да вземете предвид:

 • Всички ние имаме дни на застой, когато може да сме отпаднали, да се чувстваме уморени, капризни, разстроени, да ни е тъпо, да ни е кофи и гадно, или превъзбудено, поради хормонални колебания, лошо спане, здравословни проблеми или лични проблеми, които може да ни засягат. Няма винаги да бъдем свежарки, заложено е в платформата на самата инкарнационна Игра, не може винаги само да сме ок, или винаги само да сме зле. Човека с душа обикновено ще е наясно, че аджеба нещо става, и това си личи, дори се усеща у истинските хора.

 

 • Хората с душа спорят, борят се, и даже се бият, точно като органичните портали, но разликата е, че щом са спокойни, те обикновено имат желание да разрешат въпроса. Душевните хора се чувстват зле от битката. Това ги потиска, кара ги да се чувстват депресирани, виновни или с угризения на съвестта – ние имаме съвест. Но каквото и да чувстват, важното е поне да чувстват нещо. Органичните портали не могат истински да почувстват нито едно от тези неща. За тях битката все едно не се е случвала. Те могат да ви подминат мигновено, като често правят завой на 180 градуса.

 

 • Истинският човек задължително преминава и през безотговорен и незрял етап… но ключът е, променят ли се някога? …Учат ли се от грешките си? Органичните портали са неспособни на лична еволюция на дълбоко ниво и не се учат от грешките си, освен как да не бъдат хванати следващия път. Ако изглежда, че се променят, погледнете по-отблизо…обикновено е само временно…веднага щом разберат, че трябва да “променят тактиката”, защото първата не проработи. Органичните портали, за които сте мишена, ще направят всичко възможно, за да ви накарат да се объркате, и това включва внезапни промени в личността им, и поведението, или промени в тактиката. Искат да ви точат! Гладни са, и дори не го знаят. И работата е там, че те не виждат колко налудничави изглеждат техните завъртания на 180 градуса за истинският човек. Още веднъж, способността да анализирате собствените си действия би изисквала способността да съчувствате и да виждате друга гледна точка, ако у вас има грам зачатък на истинска същност! ОП-овците не са така…

 

 • Хората с душа могат да заемат определени аспекти от своята личност или стил, от други хора, които са срещали през годините, подобно на това, което правят органичните портали, но има голяма разлика между двете. Когато истинският човек заимства идея или стилистична черта от някой друг, той обикновено я надгражда или добавя към нея своите си аспекти. Не е фактът, че са възприели идея или черта като свои собствени, а по-скоро, че имат потенциала да отидат по-далеч с нея, да я надградят. А органичният портал няма този потенциал. Един органичен портал може да проси, да вземе назаем или да открадне от другите… и това е всичко. Всичко се връща към липсата им на истинско творчество.

 

 • От голямо значение е фактът, че одушевените хора също могат да бъдат психопати. Не всички социопати и психопати са органични портали. Но това, което обикновено определяме като “психопат”, включва и онези, които свободно експлоатират другите, защото не ги е грижа или ги кефи да правят така, на много хора това им доставя удоволствие. Разликата между душевните психопати и органичните портали е, че първите изпитват любов – но само любов към себе си, докато вторите не изпитват никаква любов или съпричастност. По този начин, докато органичните портали не са в състояние да покажат истинска емпатия или любов, душевният психопат ще покаже случайни проблясъци на съпричастност и доброта, дори ако това е изкривено и неуместно, както в случая със Сталин примерно, или Георги Димитров, който убиха милиони, и извършиха геноцид в България, но плачеха за ранените и за страданието на своите домашни любимци…… В психопата с душа се крие дълбоко искрата на истинския човек, която ще изплува отново от време на време, колкото и по откачен начин да го направи.

Ок, разпознахме ги, а сега какво?

И така, какво се случва, когато разпознаете, че някой, когото познавате, вероятно е ОП? Е, това зависи от вас. Ако разпознаете, че някой е органичен портал или наистина се държи като такъв, но не промените начина, по който се справяте с него, тогава това знание не означава много за вас, няма много смисъл от него. Ключът е да използвате това знание. А това се постига със смяна на тактиката, и с действане, не става с лежане по диваните и философстване, ето защо Пътя на Воините Вълци, както се наричаме нашите хора е трудният път. Но е истинският Път 🙂 Нещото става с действия драги Читатели, просто така е заложено в Играта.

Сложете край на всичко, което знаете за справянето с хора, които ви малтретират и правят живота ви нещастен, защото очевидно всичките ви стари начини за справяне с тези ситуации са начини, които ги благоприятстват – те са начини, които ги хранят. Бъдете стратези.

Номерът е да прекъснете пътя им на хранене и да се развивате вие самите. Ползвайте ги за тренировка! Вземете ги за мезе. Ето защо основната цел на идентифицирането им е да придобиете знания и да спрете да рационализирате поведението им въз основа на това, че трябва да са равни на вас, това е да приложите знанието, което ви пречи да правите фалшиви предпоставки за нещата, които могат или не могат да правят. Те не са равни на вас – запомнете го, и си го набийте в главите.

Първо трябва да осъзнаете и разберете, че имате работа с някой, който не е същият като вас – повтарям. Напълно разберете, че те не функционират по начина, по който ние го правим. Това не е въпрос на предразсъдъци, а на проницателност. Нищо, което можете да кажете или направите, никога няма да предизвика истинска любов, съчувствие или внимание от тяхна страна, колкото и да се опитвате, защото те просто не са способни на това. Те никога няма да играят по същите правила като нас, те са буквално друга раса, изкуствено генерирана за да може ние да тренираме, а и за да ги ползват по други направления, не всеки има нужните ташаци и смелост да слезе тук, и да участва лично в Играта. И най-важното е, че не можете да ги промените. Не си хабете силите.

Познаването на тези концепции е половината от битката, така че веднага щом ги разберете, можете да започнете да вървите напред. Сега можете да спрете да се обиждате толкова от определени хора, като разберете, че те просто натискат бутоните ви, за да издоят енергията ви. Можете да видите, че техните действия и поведение са уникално предназначени да антагонизират и саботират и че на всичкото отгоре техните методи са предвидими. Вашата предсказуемост е резултат от вашите ограничения, а вашите ограничения са доказателство за вашата природа… така че още повече причина да се посмеете на ситуацията, да спрете да приемате думите си лично и да действате безупречно, за да се справите със ситуацията с благодат. Как можеш да вземеш някого на сериозно, който може да стигне само толкова далеч, докато не удари фигуративната стена на ограничението? Как можете да се бунтувате срещу някой, който е едноизмерен, застоял и в основата си неволна марионетка, която няма контрол над себе си? Това ли е някой, за когото трябва да губите ценното си време и енергия? Въобще не! Приятели – Куродрем 500, и Пичкодрем 500, пийте ги редовно за избистряне на погледа и газ, ОП-овете стават за яки тренировки 🙂 🙂 🙂

Веднага щом ги разпознаете какви са и спрете да ги храните, те губят силата си. Те имат власт над нас само докато сме невежи. Фалшивата им сила е правопропорционална на духовната слабост на някои наши себеподобни, истински Човешки Същества, красиви, вечни Същности, временно в човешка форма. Интересно е да видим какво се случва, когато се самоопределите и спрете да се предавате на едно от най-мощните оръжия в Контролната система. Наблюдавайте различните начини, по които органичните портали (и хората като цяло) около вас реагират, когато вече не си падате по техните глупости.

Отново имайте предвид, че е важно да не правите строги преценки за това кой може да бъде органичен портал. Само като наблюдавате някого за определен период от време, можете да започнете да стигате до някои заключения относно неговата душевна природа. Всички ние проявяваме сходни характеристики с органичния портал на моменти, но има значение дали го правите постоянно.

Най-добрият подход е да се използват едновременно интелектуални и интуитивни методи. Например, моя личен опит казва, че много хора, вероятно органични портали, нямат блясък в очите си, които изглеждат непрозрачни и без блясък. Така че се доверете на предчувствието си, когато чувствате, че нещо не е наред с някого. Някой, на когото липсва индивидуална душа се усеща все едно е ”в друга фаза” или ”изключен”, както и да проявява някои от поведенията, описани в тази статия. Мога да ви науча на всичко това, и го правя с много хора, стотици за последните 3 години, просто не е описвано публично, но това което създадох като обучения има много яки ефекти у хората. Между другото, създадох го поради молба от много Читатели, които четяха моите материали през годините. От 2013 година насам, когато беше създаден Блогът на Nahuatl съм правил обучения само в последните 2 години и половина. Преди това отказвах, сега не.

В заключение, ако искаме да се развиваме, тогава не трябва да бъдем нито плячка, нито хищник в живота. Тъй като хипер-измерните астрални и други негативни сили са хищници, които се хранят с душевните енергии на своите жертви. Да не бъдеш нито плячка, нито хищник означава да се отстраниш от динамиката на хранене. Това е важен урок, който мнозина трябва да разберат. Веднага след като се събудите за това, научите урока си, и се премахнете от уравнението плячка-хищник/жертва-агресор, вие започвате да напредвате директно към 5-та плътност на Съзнанието. Реално плътности няма, всичко е ЕДНО, но се налага да го кажа така, за да е разбирамео за тези, които сега навлизат в материята. Органичните портали, наред с други, могат директно да предложат страхотни възможности за учене, като покажат тежките последици от това да не отстоявате себе си. Такива уроци се научават по-лесно и по-ефективно чрез прилагане на знанията предварително. Знанието защитава – и като се научите да идентифицирате органичните портали и други вектори на атака и прилагайки знанията, за да станете все по-малко уязвими за техните манипулации, Системата за контрол ще загуби основен начин за намеса срещу вас. Целият този метод е валиден и с астралните същества, реално те си приличат много, защото са почти еднакви по природа, но това е тема за друга серия статии…

Докато тази статия се фокусира основно върху използването на способностите за наблюдение и анализ, които повечето от нас притежават, интуицията и PSI uменията са в пъти по-добри, и много по-мощни инструменти за глобално развитие на Съзнанието. Следете нашите обучения на тематика ”Въведение в опитностите извън тялото и осъзнатото сънуване”, и метода Remote Viewing, и ще имате шанс да научите как да боравите с единственото оръжие/щит с което разполагате – със скритият потенциал на вашето Съзнание.

Следете публикациите на главната страница на сайта, в раздел Курсове, и в групата ни във Фейсбук, и ще бъдете постоянно информирани.

Подкрепете ни и в Patreon драги Читатели, наистина имаме нужда, защото много нови проекти чукат на вратата, а те ще са крайно интересни за вас. Може да използвате и наличният PayPal бутон. Бъдете до нас, ценете авторският труд.

Е, направих нужното за да ви науча, базирайки се на личният си опит, как да боравите с Органичните Портали 🙂

От тук нататък решенията са ваши.

Споделяйте тази статия в социалните мрежи, това е още един материал без аналог на български език, и ще бъде полезен за страшно много хора.

 

Поздрави на всички

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This