Здравейте драги Читатели.

Тази статия се явява продължение на някои по-стари материали:

Времената, които идват – Основен план, за действие при извънредни ситуации. Подготовка за неизвестното.

Точно вчера си говорих с един мой приятел, по темата с това, какви са ни усещанията за предстоящите времена, бъбрихме на по бира, и си споделяхме какво мислят Съзнанията ни, че иидва след пЛандемията. Искам да ви кажа, че маса народ съвпадаме в едно, и това е първоначалното ми усещане, за което вече съм ви споделял, а то е, че след тази пандемия идва друга, нова, още по-коварна, и малко по-дълга, вече с наистина сериозни последици за човешките общества, защото няма да е само патогена…
И то както винаги – хоп! Синхроничност. В разговори с приятели и познати, които си ме питат какво мисля, споделям, че нещото е нова пандемия, с критични за световната сигурност, и икономика явления, като масови имиграционни вълни, граждански конфликти, изобщо тотален хаос в социума. Нов патоген, вероятно в пъти по-мощен от този сегашният, ще има, но няма да е достатъчен да провокира световен рестарт… Ще ви прозвучи много малко скромно, но за съжаление до сега винаги съм се оказвал прав, но този път, аз самият не искам, някак си бягам от тази мисъл, защото знам какво ще се случи, ако се реализира и този план на Гейтс, шефовете му, and company. Щото голяма част от тази пандемия е ПЛАНдемия.
Искам да ви потвърдя още веднъж, че аз не съм антиваксър, не съм никакъв там light side проповедник, облечен в бяло, а просто Съзнанието ми работи по определен начин, и на базата на това си правя своите изводи, и ги споделям с вас, моите Читатели. За това съществува Блогът на Nahuatl.
Днес искам да ви покажа един документ, не от къде да е, а от официалният сайт на Института Джон Хопкинс, който както знаете се финансира от фондациите на тоа гащник, Били ГейЦа. Както казват у северозападо, ”тоо никакъв милиардер не е баце, ни един път не съм го видел на маса да яде, и да пие…..”, ама гледайте като прецица какви поразии прави. Та така. Документа е от Центъра по Здравна Сигурност към Института Хопкинс.
(Днес е 24 Февруари 2024 година, и този документ е заличен от сайта! Лично аз не мога да си обясня защо…. късмет, че когато писах статията правих извадки…)
Оказва се, че новата пЛандемия, която визирах още по време на първата вълна се казва ´´SPARS pandemic scenario´´, и искат да започне през 2025 година, като краят и е предвиден за 2028. Аз се съмнявам, че ако се реализира ще има ясен край, защото тази нова пЛандемия, ще даде началото на борбата за нов свят, след серията пандемични сценарии, и случки, които обърнаха светът на обратно, и направиха така, че милиони хора да изкукуригат, и да предадат доброволно свободата си в ръцете на мафията зад световните правителства. Вярвам, че по-наблюдателните от вас, се видели, колко мноооооооого пъти, ГеЙтса и компания, излизат и казват ”новата пандемия ще е в пъти по-силна от старата, и човечеството ще даде много повече жертви”. Мислите ли, че го казват напразно? Със сигурност не, разбира се, че не. Обаче няма да е само новият патоген, големият проблем, за който те проповядват.
На тази Планета, скритата война започна да става видна. Новата техно-война стои на прага. Ето защо човешките социуми, ще дадат много повече жертви…
Странно ли ви звучи факта, че до като тука се мисли Бойко ли, оня учиндолския Славчо ли, светът се подготвя и говори за масивна, кибер атака? След като разследвах последните привеждания в бойна готовност на испанската, и на френската Армия, нещо ме накара да се замисля, че аджеба, масивните граждански конфликти, за които се готвят, може би ще бъдат базирани на друг вид недоволство…..
(Допълнение 24 Февруари 2024 година – И Франция и Испания са пред граждански конфликти, заради масовите граждански протести…)
И не точно от мерките против пандемията, не не….Говорим за мерки, против големи маси цивилно население, след една такава масивна кибер атака. Знаете ли какво може да се случи ако спре интернет за 1 седмица? Ще се срине светът, такъв какъвто го познаваме ние….. Без интернет няма електричество, няма доставки, няма комуникации, няма питейна вода, няма снабдяване с храна, няма икономика, няма здравеопазване, няма логистика, няма нищо!!! Аз от следващата седмица, започвам да влагам всичките си пари в полезни ресурси, това ще бъде моята нова инвестиция, освен онлайн бизнесът който подготвям, и който ще финансира желанието ми да ви науча да всичко, което знам. Има ли глобална кибер атака ще стане истинското мазало, а те го искат, защото до сега играхме първа фаза на техният план – взеха страхът на хората, следващият етап е shit-Ът да шупне до тавана, и аз вярвам, че трябва да се подготвяме за този сценарий.
Съществуват много хора, които ровят постоянно сайтове, като този на Института Хопкинс, и всичко що е с пари на ГеЙтс. И мога преспокойно да ви кажа, че този документ, към който ви оставих линк по-горе, до съвсем скоро не беше там…..а е създаден през 2017 година. Мисли ли някой, че ако документите SPARS бяха там от самото си начало, някой нямаше да ги е намерил до сега, и да ги е разпространил? Просто абсурд.
Документът SPARS, реално разглежда сценарии, при който се срива глобалната комуникация, но аз знам на къде бие това и без да го казват директно – бие на кибер атаката, за която Remote Viewing Обществото знаем от години насам, като един от най-вероятните сценарии за бъдещето, което разглеждахме тогава, и което стана реалност сега. SPARS не разглежда някакъв вирус, не не. Ще има нов патоген, може и кОрмид 21 да го кръстят, еVали сме го – димна завеса. Няма да е само патоген, помнете какво ви казвам, и след 2 години ще си говорим пак, защото има знаци как ще се случи това. Началото му е нова, опасна мутация, или чисто нов патоген, който ще задейства първо мерки, и после някакви си ”Кибер Терористи” ще думнат световните комуникации, и ще си минем на УКВ комуникация. А! Забравих да ви питам, купихте ли си радиостанции? Защото ние ще изграждаме наша нова, комуникационна мрежа, на УКВ, и на УДВ.
Тия ШИБАНИ гении, щото това са зли гении, истински гении, искат вие да вярвате само на това, че идва нова пандемия 🙂 Обаче почваме да им хващаме спатиите тук. Това е вярно, да, но не е тази истинската им цел, това е просто един от инструментите, а вземеш ли веднъж страхът на някого, и предложиш ли му спасение, той става адски лесен за контрол. Ето как лъсва истинското лице на кормид пандемията……. World under CoRmiT, е ДИМНА ЗАВЕСА, защото помислете, една вирусна пандемия, не може да бъде предпоставка на масивен, световен рестарт, защото хората все пак продължават да имат ресурси, милиони умове по цял свят умуват как да се справим с нея, и се справяме! Ето защо един, или два вируса, няма да могат да рестартират света. Но една световна, масова кибер атака може да го направи за раз бройки. Може и още как. Всичко това не означава, че вирус няма, и т.н. Аз продължавам да твърдя, че не само има вирус, ами е и крайно опасен, сам го преболедувах преди само 4 седмици, и знам за какво иде реч, усетих го върху себе си, и ще ви пиша за това съвсем скоро, днес темата е друга.
До сега ви говоря, че SPARS стратегията, съвпада с картините от моята глава, които виждах в самото начало на първата вълна… Когато тя се случи, непрестанно, в продължение на няколко седмици, виждах и сънувах светът след нея + събития, които съм описвал в предните статии по темата, и са се случвали мота-мо така, както съм ги описал. Не ме питайте ”как го правиш” мамка му, така съм роден, и ми е писнало от тоя шибан, състезателен въпрос. Както и да е. Ситуацията обаче може да има няколко гледни точки, и всяка една от тях, зависи основно от масовата нагласа на колективното съзнание. Щото може и това да бъде нов тест, за световната, човешка поносимост. Що да не? Тия и без това си ни измандръсаа душманската вече, що пък да не ни повторят? Нищо не им пречи!
Да го видим така:
Сядат Бил, Мелинда, и компания, сипват си по едно 100 годишно уиски, някво евтино такова, и си казват, ”абе, що не ги довършим тия, така и така сме ги почнали, и си нямаме друга работа….”, решават, качват се пияни на ултра скъпите си таратайки, отиват в Института Хопкинс, и си измислят сценарии, световен такъв, планетарен, който слОчаЕно си мяза супер много със сегашната ситуация. Нали след такова напиване, 3 месеца преди пандемията, говореха че ще има пандемия, че ще умрат над 68 милиона души, бла бла бла, а през 2013 световните медии бумтяха, че ”нов корона вирус, създаден във военната лаборатория в Ухан, може да застраши светът”. Абе….ние ли сме прости, понеже сме забучени във всекидневието, и нямаме моменти да обърнем внимание какво ни се казва, или тия маняци, вече верно се ебават с цялото Човечество? Драги ми Читатели, вие поне със сигурност осъзнавате, че живеем сред овце. Просто масите са изкуфели но N-та степен, до там, че при такива директни ебавки, никой нищо не е видял, нито чул, и най-големият проблем са маските. Хората са седнали, и са написали цяла книга, даже има линкове към нея, в която си ни казват директно какво идва подир нас, пуснали са я публично! Но понеже не са я давали по Бтв, и новините на НОВА, никой у нас не е разбрал нищо за нея.
Отворете сега pdf файла, и отидете на страница 2, а аз ще ви разкажа историята:

 

Картинката общо взето, се описва така, превеждам го дословно, за тези от вас, които не знаят английски:

През 2025 г. светът стана едновременно по-свързан, но по-разделен. Почти универсалният достъп до безжичен интернет, и нови технологии, включително технология за достъп до самият интернет (IAT) създаде и тънки, гъвкави екрани, които могат временно да бъдат прикрепени към куфарчета, раници или дрехи и да се използват за поточно предаване на съдържание от нета. Това осигури средства за лесно споделяне на новини и нова информация. Много от тях обаче са избрали (говорейки за свободният избор на хората, относно това, кои медии следят, и въобще каква информация търсят, какви гледни точки и тн) често да ограничават източниците, към които се обръщат за информация, избирайки да взаимодействат само с тези, с които са съгласни. Тази тенденция прави комуникацията все по-трудна. 

Забележете какво ви подчертавам хора! Четете ли между редовете? В този момент от историята, хората сме стигнали до огромен обем информация, и вече имаме капацитета да избираме свободно, кой искаме да слушаме, и кой не искаме да слушаме. Говоря за източниците на информация, ето аз съм един такъв източник. Много хора ме мислят за тотален откачалник, даже ме канят в Спа Хотел Карлуково, за други обаче съм основният източник на гледни точки, до там, че информацията от Блога на Nahuatl буквално е променила радикално, хиляди човешки животи. Аз сам съм свидетел на този процес. Та, това е все едно, да не слушаш както казва Бтв, а да чуваш, щото така си решил/а, баце Nahuatl.

От правителствена гледна точка настоящата администрация се ръководи от президента Рандал Арчър, който встъпи в длъжност през януари 2025 г. Арчър беше вицепрезидент при президента Джаклин Бенет (2020-2024), който не е търсил втори мандат поради здравословни проблеми. Двамата остават близки и Бенет действа като близък довереник и неофициален съветник на президента Арчър. По-голямата част от президентските старши служители, включително министърът на здравеопазването и хуманитарните услуги д-р Синдра Нагел, са преноси от администрацията на Бенет. По време на първоначалното огнище на СПАРС Нагел е служил на тази позиция за малко повече от три години. 

Toва, което трябва да е ясно тук, е че Рандал Арчър е актьор, защото документа говори за хипотетичен сценарий. Той обаче е встъпил в длъжност, през януари 2025 година, бидейки преди това вицепрезидент на жената президент Джаклин Бенет, която встъпва в длъжност от 2020-та, до 2024 година. Абе все едно Джаклин е Байдън да я ева! Не ви ли мирише на акано? Така, че според този сценарии, следващият президент на САЩ би трябвало да бъде днешният вицепрезидент, а именно нея гласят за истинската власт от самото начало 🙂 Ахх мискинииии виййййй, хванахме ли ви? Обаче единият, старият президент, демек Байдън, сиреч Джаклин, не се е представил за втори мандат, заради здравословни проблеми (с изкачване на стълбища най-вероятно), обаче той, Бенет, е в същност близък съветник на президента Арчър. Сега, ако разгледате медиите, и ги следите, особено републиканските, които в момента вадят много истини за Байдън, ще видите как днешният окупант на Белия Дом наистина има здравословни проблеми. Тепърва има да видим, дали ще изкара 4 години, или ще го сменят по някоя от бързите процедури дори преди 2024 година. Напълно възможно е, имайки в предвид физическото, и менталното му състояние.

Това е само част от информацията, която слОчаЕно си съвпада с реалността днес. Какво искат да ни кажат тия хора?

Сега отиваме на следващата страница, където пише ”Scenario Organization & Use”:

Тук се говори с разни технически термини, за един друг сценарий, който е като първи братовчед на този, който се казва ”Event 201”, обаче аз няма да ви дам информация за него, за да се поровите сами, и да се научите не да сърбате готова информация, а да разследвате активно сами за себе си. Ще ви кажа обаче, че Event 201 говори за това, как определени правителства, като това на Япония, а в последствие и тези на други държави, са някак си против определени ваксини, или искат да си произведат собствени, и т.н. Освен това информацията от Event 201 говори за вторичните ефекти от ваксините за кормид.

За това как има различни партиди, за различни държави, и различни населения, за това как някои правителства правят така, че да бъде много трудно да се докаже, че вторичните ефекти са именно от ваксините, и  за това как в крайна сметка, афектираните да не могат да имат никакво възмездие, и дори никаква помощ. Защото те, под предлог, че има нужда от бърза разработка на ваксини, позволиха на фарма мафията да не носи никаква съдебна отговорност, за това и тези от вас, които се ваксинираха, подписаха онези документи, които буквално ви казват ”при поставянето на тази инжекция, вие се отказвате от основните си човешки права, и се съгласявате да бъдете опитни зайчета”. Казват го с други думи, но си е точно това, казват също така, че началото на голямото зло е 2025 година, а краят е през 2028 година, а това са данни които се препокриват с документа SPARS. Пак слОчаЕноС? Най-вероятно, не.

В тоя ред на мисли, и това тука е direct hit, има една американска страница, името и е deagel.com, която се занимава с правенето на прогнози, и през Forecast 2025 година, по данни именно от този сайт, 100 000 000 души в САЩ са писани като ”намаляване на населението”, демек muertos, ритнали камбаната, гушнали букета, и т.н, сещате се какво искам да кажа. Вие представяте ли си? Deagel.com също така обаче, е уеб сайт, който се занимава и с търговия на военни материали, за различни организации, и правителства по целият свят. Вече писах по тази тема, лятото на 2020-та ако се сещате.

Това е военен, трейдинг сайт, на който се правят много интересни анализи, които обаче никога не се публикуват по медиите. И сега ще ви кажа защо. Моля дръжте се за стола…Та тия военни експерти, правят едни статистики за почти всички държави по света, последните актуализирани периоди са за 2017 – 2025 година, глобално. В червено е обградено година, и брой на населението, в синьо са данните за брутен, вътрешен продукт, и renta per capita. САЩ, през 2025 година намаляват със 100 милиона!!! Моята Испания, с 20 и кусур милиона, а за България данните са супер реални, това си просто емиграцията, и ние вече достигаме стойностите от тая статистика, и даже ги подобряваме. Само при нас има позитивни стойности. Тоест, пак доказвам на себе си, че интуицията ми реже като сабя, безотказна е, просто трябва да съм в България 🙂

Пазя си тази информация, и същият сайт показва, няма да повярвате, някои позитивни индекси за България 🙂 + усета ми за това, което предстои, ще ви кажа, че тук ще има кофти период, но Балканите като цяло, не само ще оцелеят, но може и да се окажат следващото гнездо на развитие, ето данните за България, според deagel.com

 

Това, което ви показвам тук са паралелни информации, съвпадения, слОчаЕности. Драги Читатели, просто влезте в документа, и прочетете хронологията 🙂 Няма нужда от друго, няма нужда аз да ви представям всичките събития, влезте и го вижте, те са го показали, казали са какво ни чака, а аз го видях още през март 2020 година, почти 1 към 1.

Този капитул 19 от книжлето, на страница 75-та в pdf-ът е много интересен, защото говори именно за светът след SPARS (още ли не сте забелязали, че ”спарс” е ”сарс” бе хора?). Това е хронология на бъдещето.

 

 

”Пандемията SPARS беше официално обявена за приключила; експертите обаче остават загрижени за резервите от домашни животни и потенциалните бъдещи огнища.”

Какво по дяволите ни казват с всичко това, питам за пореден път? Приятели аз знам за какво да се готвя. Както виждате, правя всичко възможно да ви докажа, че и вие е добре да бъдете подготвени. Не напразно искам да предам знания, било то оцеляване, извличане на информация, боравене с деликатна технология, не напразно искам да дойдат точните хора…..и да се създадат точните контакти. Блогът на Nahuatl ме свърза с уникални хора, за което съм адски благодарен, и им свалям шапка, те знаят добре кои са.

Най-добрият, най-бързият начин да се създава бъдещето, е като се конструира директно, всеки следващ елемент от началото, до краят. Стъпка по стъпка. Това го може всеки човек в личното си пространство, евентуално може да създаде фирма, или голяма компания, но и целият свят се управлява така, бъдещето се базира на този същият принцип, ето защо може и да се предвиди доста ясно, стига човек да знае какво и как наблюдава. Всеки човек има капацитета да контролира собственото си бъдеще, друг е въпроса с ресурсите обаче 🙂 Живеем в система, в която те са неправилно разпределени, те са нечия собственост, и по тази логика, дори хората са тяхна собственост, а те го знаят.

Просто обикновеният човек/мравка, не го съзнава, и си мисли, че светът е такъв, какъвто го показва масмедията. Но не, драги човеко-мравка, не. Светът не е такъв. Просто светът се командва от тези, които създават неговото бъдеще. Те имат ресурсите да го правят, и единствените които го виждаме май сме ние откачалките, конспираторите, и както искаш ни наричай. Но, драги ми човеко-мравка, замисли се, поне се замисли. Кукловодите, илюминати, тайното правителство, и както искаш ги наречи, просто имат ресурс, да строят бъдещето, и го правят. Това ще продължи, до като ти не се събудиш малко, до като не излезеш от зоната си на комфорт, и не започнеш да разсъждаваш със собствената си глава. До тогава, драги ми човеко-мравка, ти ще бъдеш просто мъничка прашинка, от целият им човешки ресурс. Надявам се ме разбираш.

Помисли го така, ти си млад човеко-мравка, и мечтаеш да имаш собствен дом, нали? И аз мечтая за същото, тук съм перфектно съпоставим с теб. Бачкаш, правиш всичко възможно, бориш се, напредваш, назадваш, и после пак напредваш, и след 20 години, и ти желая да е след много по-малко, си седиш у вас, в собственият ти дом, на удобният ти диван за 20 000 евра, и си мислиш, мамка му, когато бях на 30 си мечтаех да имам собствена къща. И ето ме тук. Изградих бъдещето си, и сега живея в него. Желая ти го от сърце! 🙂

По същият начин СПАРС/САРС е проекция на онези другите, световните сили, която не е могла да се реализира през 2017 година, реализира се обаче през 2020 година, защото те са работили за собственото си бъдеще, така както са го виждали, разполагайки с целият световен ресурс.

И за край на тази статия, искам да ти кажа на теб човеко-мравка, и на вас, уважаеми мои Читатели, че всяка година, Те се събират на определени места. Тази 2021, се събраха в Давос/Дейвос, а аз споменах за това в Групата на Блогът на Nahuatl, говорим за World Economic Forum 2021 в Давос, Швейцария, и казаха че основният проблем на Човечеството до 2030 година (Agenda 2030, геноцид маскиран като екология, чухте ли хипи-мипи, еко-био аудиторията от грийн пийс) ще бъде свръх населението на Планетата. Просто според тях, човеците се чукат като шибани зайци, и до 2030 година, ще са станали около 10 милиарда, което щяло да не бъде полезно за Планетата и нейните еко системи. Искат да намалят населението на Земята, това е тяхната крайна, и основна цел.

Един, или 2 вируса, колкото и да са опасни не могат да го направят сами по себе си, не защото нямат потенциал, за тях проблемът е, че хората имат потенциал 🙂 Умствен, и интелектуален, борят се, и имат капацитета да се справят с почти всичко, когато стане напечено. Това е проблемът на тези, които са фактическите собственици на тази Планета. Agenda 2030 предвижда, че до годината, която стои в името и, Човечеството трябва да е престанало да яде месо, което говори и за нови технологии от към храната. Абе говори за яко имплементиране на нови технологии, въпросът е кой, или по-точно, коя Фракция ще ги имплементира.

Фракциите на собствениците на Планетата, са няколко, не е само една. Едните искат тотален геноцид, до като другите го искат малко по малко, со кротце, и со благо. Обаче има едни други сред тях, ”добрите” в нашите очи, които пък искат да се либерализира технологията преждевременно, и Човечеството да стартира наново като космическа Цивилизация. Да започне експлоринга на нови светове, и т.н, което според мен е най-приемливата версия. Ситуацията ден днешен обаче, е повече от шибанярска, защото и днес милиони хора умират не от кормид, а от глад, а 2030 година, с този ритъм на развитие, нещата ще загрубяват все повече, и все повече.

Това, което виждаме, и ни показват, понеже изглежда, че Планетата има проблеми заради нас, не е моментална мобилизация, да се обединим и да действаме, за да си решим проблемите задружно, и да има от всичко за всички. Не. Това, което виждаме ден днешен, е техният план, планът на Кукловодите, все още дърпат конците. Цялата реалност се развива по техният план ако забележите, говоря за масовата реалност, и това е така, защото имат капацитета и ресурсите, да оказват влияние над човешките маси, и те самите да работят за тях. Ние създаваме техните планове, драги мои Читатели. Съзнателни ли сте за това? Човекът мравка няма да го питам, опитах се да му го обясня, но той все пак е основната пионка в Матрицата. Основният матричен агент, за съжаление е човек. Ментално повлиян човек, а голяма част от тези хора, са просто органични портали, пълнеж в Матрикса.

Продължавам да вярвам, че пиша за съзнателни хора, будни Човеци. За това няма да ви давам повече информация, искам сами да търсите. Ако ви повърна тука всичкото инфо, ще стана промотор на комерсиалното, а ми знаете мнението за това, тези от вас които ме четат от години, знаят какво ми е отношението към тези, които се хранят с информацията, която предоставям за всички вас. Не ги харесвам особено, защото в повечето случаи това са мързеливци, които вместо да се ровят сами, и да добият личен опит, предпочитат да папат с картофки нещо на готово. Така, че ровете, и сами ще се убедите в това, за което ви говоря.

Лично аз твърдя, че в следващите години предстои масивна, кибер атака. Няколко вируса нямат капацитет да рестартират света. Самият рестарт ще има няколко полюса, единият от тях зависи от всички нас, от това до колко сме подготвени за истините, които предстоят да лъснат. От това, имаме ли капацитет да приемаме промени, въобще желаем ли ги, а ако ни ги натресат – нещата ще зависят от това, кой до каква степен е правил превенция, тоест подготовка. Професионално се занимавам с няколко вида превенция, и съм на ясно колко добре работи тя. По природен закон, няма 100%-ва сигурност, и всичко е превенция. В стрелбата е така, във военните операции е така, в медицината е така, на борсовите пазари е така, в магазина за алкохол и цигари е така, навсякъде е така!

Една кибер атака, би сринала светът. От-до. Както ви казах, това би елиминирало електрическите мрежи, доставките, логистиката, снабдяването с вода и храна, което само по себе си се сещате до къде може да доведе. Виждах в главата си, в самото начало на пандемията, огромни маси от хора в движение и постоянни конфликти. Смятам, че това са хора, които се придвижват от западна Европа, в посока Балканите. Тук или ще се обединим, на тая красива балканска, българска земя, или ще ни пометат. Трябва да бъдем готови за всичко, да защитаваме своето, и своите, като зверове, но същевременно да сме добри, човечни, и да помагаме на всеки, на който може да се помогне. Не е всяване на страх, това е реалността, която предстои, според мен, Nahuatl.

Знайте, че всичко зависи от нас, будните.

От мен толкоз за днес.

Бъдете здрави, и се гответе за всеки възможен сценарий, живеем във време, в което подготовката, и превенцията, могат да спасят утрешният кофти ден.

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This